Bildirim
Lenovo g580 ekran kartı sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
aygıt yöneticisinde gözükmesi lazım grafik bağdaştırıcıları bölümünde masaüstü işlemlerinde inteli oyunlarda nvdia'yı kullanır -
Masaüstüne sağ tıklayıp '' 3d ayarlar'' bölümüne girip, kart seçeneklerinden ''otomatik seçilir '' bölümünü ; ''yüksek performanslı nvidia işlemcisi'' yapın. Aynı yerde ''program ayarları'' bölümüne girip ''özelleştirilmiş program'' seçeneğinden oynadığınız oyunun kısa yoluna ayarlayın. Hemen altında kart seçeneği var, onu da nvidia yapın. Bir de oyuna girmeden önce, oyuna sağ tıklayıp ''yüksek performanslı nvidia işlemcisi''varsa, bu modda çalıştırın. -
Bilgisayarımdan test yapıyorum donanım a baktığımdada yok -
evet aynı sorun benede de lenovo g580 kullanıyorum yeni format attım ve masa üstüne sağ tıklıyorum 3d yok ayrıca denetim masası aygıt yöneticsi oradanda görüntü bağdaştırıcısına giriyorum nvidia yok kardeşim yoook -
teknik servise başvurdunuz mu? dxdiagdan kontrol ettiniz mi? oyunlarda kullanır nvdiayı yani yüksek grafik işlemi yapacağında devreye girer ekran kartın -
sag tıklıyorum 3d ayarları yok sadece intel hd grafik var pes 2012 bile oynuyamıyorum sistem gereksinimleri yetersiz diyooo -
aynı sorunu bende yaşiyorum 2013 yılından beri ayni bilgisiyarı ullanıyorum en son formatımdan sonra bu sorunu yaşamaya başladım hala çözemedim lenovo yı aradım pc me baglandı onlarda çözemedı en yakın güvendiğiniz bilgisiyarcıya götüründiyorlar ama onlarda emin deyıl windows kaynaklıda olabılır donanım kaynaklı osrunda oalbilir diyor baalım çözebilirsem yazarım yine
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X