Şimdi Ara

Lenovo G580 Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende g580 model bi leptop leptop var şuana kadar oynadığım oyunlarda yüksek performans göstermesede iyi bir şekilde oynatıyordu fakat gta4 ü yükeldim takılıyo oyunda şehirin yarısı gözükmiyo sıkıntıyı anlayamadım acaba gta4 leptoplara uygun deilmi 1 2 arkadaş bana öyle demişti fakat g570 le oynayan gördüm yardımcı olursanız sevinirim
    bilgisayarın özellikleri:
    Intel(R) Core(TM) i3-3110M CPU @ 2.40GHz
    Intel(R) HD Graphics 4000
    GeForce 610M 1gb paylaşımsız
    Ram 4GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trweb125 -- 22 Nisan 2013; 4:09:00 >

• ekran kartını guncel degıl ise guncelleyın sorun yıne devam ederse oyunda bı sıkıntı olabılır ...
  • Hangi ayarlarda kasiyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • low ayarlara çekin .diğer tum ayarlarda dusurun . arkaplanda hiçbir program acık kalmasın antivirüs varsa silin.nivida panelinen yuksek performans moduna alın.windows temasını performans olarak ayarlaryın.temayı klasik yapın o zaman biraz daha rahat oynarsınız iyi gunler
  • öncelikle saolun arkadaşlar ilginiz için bir crack vardı onu yaptım kasma sorunu kalmadı fakat bu seferde oyunda hiç biyer gözükmiyor yani harita var fakat duvarlar yerler binalar yok neden olduğunu anlayamadım :S
  • patch yükledin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

patch yükledin mi?

evet fakat yinede olmadı :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LENOVO Z510 KULLANICILARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.