Şimdi Ara

LENOVO GARANTİ DEĞİŞİM İÇİN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle Merhaba herkese.Ben lenovo z585 adlı ürünümu 2 yıl önce 1300 lira civarında indirimle vatan dan almıştım.Gecen ay sorun cikti diye garantiye yolladım bugün süre geçmesinden degisim istedim Ve bana kargoyla bir degisim form yolluyacaklarini söylediler.Ben bu formla neler yapabilirim.Şuan z585 2 milyar küsür olmuş aynı laptoptan alabilir miyim acaba ? Yada para iadesi istersem 1300 Mü 2000 tl mi alirim.Bekliyorum yardımlarınızı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Para iadesi ödenen tutar oluyor. Muadilini verme Lenovo'nun aldığı kararla kaldırılmış ama üretimi devam ediyorsa ve aldığınız yerde aynı ürün varsa ürünü bildiğim kadarıyla ücret eklemeden veriyorlar.
  • kardeş para iadesinde 1300 alırsın değişim istersende o mağazada o cihaz.varsa isterse 10 bin tl olsun vermek zorundalar bn bugün paramı aldım cihaz yok diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum aradım sordum para iadesi alamazsiniz size alışveriş çeki verirler diyolar boyle bi hakları var mı ki

• Bende yakin zamanda lenovo laptopimi iade ettim ve parami geri aldım. para iadesi yapmamak gibi bi secenek olmamasi lazim. Bana iki secenek sunmuslardi; ya para iadesi yada alirken odedigim miktar bedelince baska bir urun. bende parami geri aldim.

BBence sizde de ayni durum olmalı.

• Arkadaşlar bana da bu hafta içi değişim için rapor yada yazı gelecek o yazı ile değişimi aldığım yerden yapacağım ancak aldığım yerin bana o değerde bir hediye çeki vermesi yasal birşey midir bu konuda bilgisi olan var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.