Şimdi Ara

Lenovo HDD Bölme Sorunu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cengiz han

Lenovo İdeapad Y530 Win 7 kullanıyorum. Hardiskte bölme yapamıyorum. Daha önceden diski bölüp C ve D'den sonra

42 GB'lık E diskini oluşturmuştum. 3 Gün önce yeniden formatlayarak C'yi 40 GB'a indirdim (Sistem), Ayrılmamış alan 22 GB, D 30 GB Mantıksal, E 42 GB Birincil olusturdum; Vista Recovery OEM 14,97 GB (gizli) ile toplam 149,5 GB oluyor.

Windows 7'nin kendi disk bölmesiyle, Mini tool Partition Wizardı kurarak, Çalışan Linux Mint DVD'sinden Gparted ile 22 GB'lık alanı ikiye bölemedim. 4 Ana diskten fazlasını oluşturamazsın diyor.

Recovery kısmına dokunamıyorum, aslında silip kullananbilsem ne hoş olur.Bu durumda Ayrılmamış alanı D ve E ile mi birleştirip yeniden bölmem mi gerekiyor? Veya başka bir yolu var mı? Boş alanı Linux Mint 14 ve ortak depo olarak kullanmak istiyorum. Teşekkürler. Ekte ekran görüntülerini de gönderdim.
     Lenovo HDD Bölme Sorunu ?

Lenovo HDD Bölme Sorunu ? Lenovo HDD Bölme Sorunu ?

AOMEI Partition Assistant ile 22 GB ayrılmamış alanı 12 GB NTFS olarak formatlayabildim fakat bu sefer de Linux Mint DVD'sini takınca harddiski tek parça 160 GB olarak gördü. Buna nasıl bir çare bulabilirim?

Bu konuda anlattım kardeş işine yarayabilir

http://forum.donanimhaber.com/m_64571550/tm.htm

• cengiz han kullanıcısına yanıt
    ŞU AN BENDE BÖLME SIKINTISI YAŞIYORUM KARDEŞLERİM ACİL YARDIM EDER MİSİNİZ AMA ACİL YARDIM LAZIM YARDIM Edebilir misiniz? WİNDOWS 10 YÜKLEYECEM yeni VERSİYON YEDEK ALMAM LAZIM D BÖLÜMÜ 30 GB OLARAK GÖZÜKMEKTE ARTIRMAM LAZIM ORAYI 250 CİVARI YAPMAYI DÜŞÜNÜYORDUM LÜTFEN ACİLL YARDIM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selo_33 -- 13 Şubat 2021; 21:33:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.