Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.653
Cevap
6
Favori
244.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: disintegration

mrb arkadaşlar 3hafta önce tansaştan lenovo 3000 n200 laptop aldım özellikleri şöyle

intel core duo t2330
    1gb ram
    120gb hdd
    intel gma 3100 ekran kartı
    parmak okuyucu,web cam,bluetooth
    vistayı silip xp kurmak istiyorum ama sitesinde birtürlü xp sürücülerini bulamadım

lenovo nun sitesinde bir sürü 3000 n200 modeli var...

laptopumun xp sürücülerinin hangi bölümden indirebileceğimi link vererek yardımcı olurmusunuz
    şimdiden tşk ederim

kimsenin fikri yok mu ya...
  • arkadaşlar lütfen yanlış yorumlarda bulunmayın sizden rica ediyorum
    Migrostan Lenovo PC aldım üzerinde yer alan tüm sistemi sildim +2 GB veritech 50 liraya aldığım rami daha taktım oldu 3 gb
    Windows Vista Ultimate'i yükledim, üzerine driver olarak nitelendiren sadece ve sadece Ekran Kartı ve FingerPrint yazılımlarını kurdum
    Şuan bilgisayar Yüksek Performans modunda çalışmakta ve beklemediğim işlemleri çok kısa sürelerde gerçekleştiriyor
    Açılış kapanış ise alışılmışın dışında bir hıza sahip..
    Onun dışında ise sizin çok az çıkıyor diyerek şikayet ettiğiniz ses hiç ekstra driver yüklemeksizin orjinal Vista driverları ile Hpnin AltecLeasing inden yada Toshiba nınHarman\Kadrondan bile daha kaliteli bir ses vermekte bunuda belirtmek isterim(yanlız ses ayarlarını Denetim Masasından ayrııntılı olarak açmanız gerekmekte)
    teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: captain_200216

evet eminim işlemci t5450 1,66 benim size sorduğum sadece tek slota 2gb diğer slota 512mb takarsam sorun olurmu??

sorun olmaz ama marka ları ve kapasiteleri eşit olsa daha verimli çalışabilir..
  • merhaba arkadaslar.benim bi sorum olacaktı.lenevonun hardiskindeki bos alan bir artıyor bir azalıyor.bu degişikligi 1-2 gb arasında yapıyo.bi virüs tehlikesi olabilirmi????simdiden cevaplarınız için sagolun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: disintegration

mrb arkadaşlar 3hafta önce tansaştan lenovo 3000 n200 laptop aldım özellikleri şöyle

intel core duo t2330
    1gb ram
    120gb hdd
    intel gma 3100 ekran kartı
    parmak okuyucu,web cam,bluetooth
    vistayı silip xp kurmak istiyorum ama sitesinde birtürlü xp sürücülerini bulamadım

lenovo nun sitesinde bir sürü 3000 n200 modeli var...

laptopumun xp sürücülerinin hangi bölümden indirebileceğimi link vererek yardımcı olurmusunuz
    şimdiden tşk ederim

kardeş senin makine 0769BKG modeli olması lazım yani 0769 serisi bkg bölümünden indir.. kolay gelsin
  • Arkadaslar herkese merhaba ben de bugun migroslarda satilan lenovolardan aldim, kampanya tekrar baslamis, bu arada 2 sorum olacak; internete girerken sayfa acilmadan once kullanici adi ve sifre soruyor ve hicbir girisi kabul etmmiyor bunu nerden kaldirabilirim. ikinci olarak da orijinal bir dvd film taktim ama cd donme sesi korkunc yuksek bunun sebebi nedir? cozumu var midir? cevap verenlere simdiden tesekkurler...
  • hard diskin 16 gb alanı boş nasıl oluyor bu? bn hepsini tek tek topladım windows u program files ı felan anca 30 gb ediyor nasıl oluo bu?? laptop a hiç bişi yüklenmedi deesek yeridir ....
  • bilgisayarı fabrika ayarlarına döndermeye çalıştığımda tam yüklemeye başladığımda "rescue&recovery functionu yok "diye b,r uyarı alıyorum.xp kurdum.tüm driverları yükledim.ancak iki sorunum var.

1-windows kapanmıyor
    2-wireles bağlantıyı kuramıyorum.

benzer sorunları yaşayan yada çözüm önerisinde bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

bu arada boşa ram e para vermeyin.xp manyak oldu.1280-800 ç

özünürlük xp ye çok yakışıyor...
  • Network Magic, Corel Snapfire Plus, Office2007 vs :)

pm olursa sağlam olur inş.

quote:

Orjinalden alıntı: TekBozok

Keyler derken neyi kastediyorsun, biraz açarsan anlayabiliriz.

quote:

Orjinalden alıntı: efendy006

quote:

Orjinalden alıntı: efendy006

Gittim gözüm kapalı 999 ytlye Laptop aldım iyi olmazsada canım saolsun dicektim ama çok şükür hiçbir sorunumda yok sadece ekranda 1 piksel olü nokta var o kadar kusur kadı kızındada olurmuş tek problemim register olayları eger bunları aşamış abilerim yardımcı olup key leri verirse daha da mutlu olacagım.

saygılar.
    emre.

keyler kimsede yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efendy006 -- 14 Nisan 2008; 12:01:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: amf23

Arkadaslar herkese merhaba ben de bugun migroslarda satilan lenovolardan aldim, kampanya tekrar baslamis, bu arada 2 sorum olacak; internete girerken sayfa acilmadan once kullanici adi ve sifre soruyor ve hicbir girisi kabul etmmiyor bunu nerden kaldirabilirim. ikinci olarak da orijinal bir dvd film taktim ama cd donme sesi korkunc yuksek bunun sebebi nedir? cozumu var midir? cevap verenlere simdiden tesekkurler...

Arkadaşlar, bi el atın şu işe yaw...

• MERHABALAR BENDE MİGROSTAN DÜN ALDIM ALETİ, AMA YAVAŞ GİBİ GELDİ BİRAZ TABİ BUNDA VİSTA YÜKLÜ OLMASI VE BİDOLU PROGRAM YÜKLENMİŞ OLMASI DA SEBEP OLABİLİR.
    ŞİMDİ BUNU FORMATLASAK XP KURSAK GARANTİSİ GİDER Mİ (BİR ARKADAŞIM ÖYLE SÖYLEDİ)?
    YADA REM YÜKSELTMESİ Mİ YAPACAĞIZ?
    İÇİNDEN CD-DVD ÇIKMADIĞI İÇİN DRİVER PROBLEMİ YAŞAMAKTA OLASI.
  • bilgisayarı fabrika ayarlarına döndermeye çalıştığımda tam yüklemeye başladığımda "rescue&recovery functionu yok "diye b,r uyarı alıyorum.xp kurdum.tüm driverları yükledim.ancak iki sorunum var.

1-windows kapanmıyor
    2-wireles bağlantıyı kuramıyorum.

benzer sorunları yaşayan yada çözüm önerisinde bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

bu arada boşa ram e para vermeyin.xp manyak oldu.1280-800 ç

özünürlük xp ye çok yakışıyor...

birde en önemli sorun laptobun önünde bulunan ışıklı simgelerden (bluetoot wireles pil) ay şeklinde olanı artık yanmıyor.bunun ne olduğu ve sorunu nasıl çözebileceğim konusunda yardımcı olursamız çok seviniri.lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
  • YARDIM!!!! Hard diskim ilk alınmış şeklindeki gibi ancak 2gb boş alan diyor bazen 3 oluo bazen 7 öle değişip değişip duruyor anlamadım gitti.. büyük ihtimal virüs bulaştı.. bilgisayarda özel dosya hiç yok. o yüzden fabrika ayarlarına geri dönemk istiyorum.. ama backup dosyasını bulamıo... lenovo care tuşuna bastım.. fabrika ayarlarına geri dön de ki step 2 de kaldım bişi yapamıom. orada hard drive var second hard drive var cd/dvd felan var ama hiç birinde aşağıda next tuşu çıkmıo.. backup ı görmüo... hiç bişi yükleyemiom harddisk te nasıl olur bu kadar doluluk?
  • arkadaşlar youtubeda bi video izliyordum.bu sırada denetim masasından ses ayarlarıyla oynuyordum.şimdi youtubedan ses alamıyorum.media playerda falan bi sorun yok ama youtube gitti.neden olmuş olaiblir?
  • kapat bidaa aç baana da olmuştu..

... bana yaardımcı olacak yok mu yaff.... resim de ekledim..

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB
  • b|@ckc|oud

PM atmışsın ama, buradan cevap vereyim de başka arkadaşlara da bilgi olur.

Vista Premium bazı temel programlarla birlikte normalde 30-40 GB yer kaplar, C'den kontrol edersen zaten anlarsın.
    Ancak, 160 GB olan hard diskte 2 GB yer kaldı diyorsun.
    Bunun sebebi, birkaç kez backup yapman.

Öncelikle, bilgisayarında kaç tane backup (Yedekleme) var onu tespit et. Bu amaçla da;

1. Lenovo Care programını çalıştır.
    2. Restore Center bölümünde Security, Protection and Recovery menüsüne tıklayınca iki seçenek görürsün, bunlardan back up my data'yı çalıştır.
    3. Açılan pencerede, Change schedule, name a backup, delete backups menüsünü tıkla,
    4. Yeni açılan pencerede altta Delete backups seçeneğini aç ve oradan en yeni backup'tan başlayarak hepsini sil.

Dikkat et, özellikle en yeni backup'tan başla diyorum, burası çok önemli, çünkü Lenovo'nun back up sistemi farklı, daha önce bir back up yapmışsan ve bazı dosyaları değiştirmemişsen onu bırakıyor, değişen dosyaları backup yapıyor, biraz karışık bir iş.
    Yani en son backuptan başla, yani en üsttekinden ve hepsini temizle.

Sonra bilgisayarının hafızasının normale döndüğünü göreceksin.

En son temiz bir backup al ve "backup schedule" yani yedeklemeyi programlama seçeneğini devre dışı bırak canın istediğinde kendin yedeklersin.

• yedek almadan xp kuran (recovery partition u silmeden) ve tekrar fabrika ayarlarına dönmek isteyen arkadaşlar bir adet hiren boot cd edinip hddtoolstan active partition u recovery partition a ayarlarsanız bilgisayar lenovo care tuşu ile açılmış gibi açılıyor fabrika ayarlarına yani vistaya dönebiliyorsunuz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TekBozok

b|@ckc|oud

PM atmışsın ama, buradan cevap vereyim de başka arkadaşlara da bilgi olur.

Vista Premium bazı temel programlarla birlikte normalde 30-40 GB yer kaplar, C'den kontrol edersen zaten anlarsın.
    Ancak, 160 GB olan hard diskte 2 GB yer kaldı diyorsun.
    Bunun sebebi, birkaç kez backup yapman.

Öncelikle, bilgisayarında kaç tane backup (Yedekleme) var onu tespit et. Bu amaçla da;

1. Lenovo Care programını çalıştır.
    2. Restore Center bölümünde Security, Protection and Recovery menüsüne tıklayınca iki seçenek görürsün, bunlardan back up my data'yı çalıştır.
    3. Açılan pencerede, Change schedule, name a backup, delete backups menüsünü tıkla,
    4. Yeni açılan pencerede altta Delete backups seçeneğini aç ve oradan en yeni backup'tan başlayarak hepsini sil.

Dikkat et, özellikle en yeni backup'tan başla diyorum, burası çok önemli, çünkü Lenovo'nun back up sistemi farklı, daha önce bir back up yapmışsan ve bazı dosyaları değiştirmemişsen onu bırakıyor, değişen dosyaları backup yapıyor, biraz karışık bir iş.
    Yani en son backuptan başla, yani en üsttekinden ve hepsini temizle.

Sonra bilgisayarının hafızasının normale döndüğünü göreceksin.

En son temiz bir backup al ve "backup schedule" yani yedeklemeyi programlama seçeneğini devre dışı bırak canın istediğinde kendin yedeklersin.

Security, Protection and Recovery menüsüne tıklayınca iki seçenek çıkıyr onlar scan for viruses ile get help from diye bi dosya dedikleriniz yok orada.....

• hocam böle işte...

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB
  • arkadaşım aynı problem bende de var bütün siteyi okudum bi türlü çözemiyorum 120 gb'lık hard diskte, hiçbirşey kurmadığım ve bek up yapmadığım halde sadece 74 gb boş yer gösteriyor ve hergün değişiyo anlamadım ve çözemiyorum virüs girmiştir diye 2 kez fabrika ayarlarına geri döndüm en son dün döndüm bugün hala hard diskteki boş alan düşmeye devam ediyor sadece windows güncellemelerini yükledim okadar (C nin için deki dosyaların özellikklerinden baktığım zaman sadece 13 gb gösteriyor. geriye kalan gb'larda ne var bilmiyorum) inşallah sana birisi cevap verir

bende vista basic yüklü vistanın lenova programları ve windows güncelleştirmeleri ile nne kadar yer kaplayacağına cevap verebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endergündüz -- 15 Nisan 2008; 21:07:08 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.