Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
6
Favori
244.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah a şükür hallettim sorunu.. bilg. ilk aldığım hale çewirdim.TekBozok hocam a teşekkürler....... şimdi bn tekrar norton u kurmak istemiyorum..ne önerirsiniz antivirüs prog. olarak laptoplarda.. avast mı nod32 mi vs.... bnm masaüstünde karspersky var çok memnunum.. internetten sürekli update edio adsl olduğu için.. ama bn laptopda çok nete giremiom üni. öğrenciyim.. dakkada bir update et update et diye sormayan bi antivirüs prog. yok mudur?
  • bu arada ben vistaya döndüm ve programlar ve özelliklerinden driver olmayan tüm programları kaldırdım..şu an vitanın hızı gerçekten etkileyici..
  • kolay gelsin arkadaşlar

kendim bilgisayarımın hdd sini 3 parçaya ayırmıştım. c d e olarak ancak sistemin yedeği bulunan gizli olan bölümü silmedim. şimdi vistayı geri yükleme yapmak istiyorum ancak bunu gerçekleştire miyorum. aşağıdaki resim gibi hata veriyor bir türlü olmuyor. c sürücüsünde xp, d ye de vistayı kurmak istiyorum bir türlü yapamadım. benim gibi sorun yaşayan var mı?

[simage]
    [/simage]

• selam yaklaşık 1 ay önce bende 3000 n200 ailesine katıldım 0769 bwg modelini aldım aldıgımda cd veya dvd falan gelmedi ve çok yavaş açılıyordu ve hdd sadece tek bölmeydi ve sadece C vardı hem hızlanması için hemde hdd yi böldürmek için format attırdım ama attırdıgım kişi cd ile format atmış ve çogu lenovo özelliği kaybolmuştu ben bikaç tanesini buldum yükledim tekrar ama fn tuşu ile çalışan birçok özellik çalışmamakta şuan özellikle de lenovo care tuşu çalışmıyor sizinde bu aileden oldugunuza göre ve eski bi kullanıcı oldugunuzdan yardımınızı istemekteyim sorunum mouse! a 4 tech mouse var düne kadar herşey yolundaydı ama sabah bi kalktım çalışmıyor başka bilgisayarlarda çalışıyor bende çalışmıyor başka mouse lar taktım benim bilgisayara onlarında çalışmadıgını gördüm sonra biraz kurcalayınca HID uyumlu aygıt olarak tanımlıyor ama sürücüsünü yükleyemiyor illaki hata veriyor bilgisayardan anlayan bikaç arkadaşa sordum format atılırsa düzelir dediler ama lenovo care tuşu çalışmadıgından otomatik format atamıyorum yine cd ile atılacak ve yine çogu özelliği kaybedicem ve fn tuşu yine çalışmayacak sizden sitegim bilgisayarı ilk aldıgım güne nasıl döndürebilirim ancak döndürürken hhd sini 2 ye bölmek istiyorum acaba bunu nasıl yapabilirim özelliklede lenovo care tuşu çalışmamaktayken!!! lenovonun kendi sitesinde rescury ve recovery 4.2 diye bişey buldum onu indirmeyi düşünüyorum acaba faydası olurmu !!! bu arada aldıgımda performans olarak en düşük 3.7 idi şuan ise 1.0 görünüyor o da grafikler. arkadaşım ekran kartını yüklememiş olabilirler dedi bende çok sinirlendim zaten o kadar şeyi ben yaptım birde ekran kartını yüklememiş olurlarsa kafayı yerim sizin yardımlarını bekliyorum lütfen cevap yazın....

• arkadaşlar merhaba bende lenovo N200 1.5 ghz 160 gb 0769beg t5250 windows vista 32-bit var 3 ay falan oldu alalı şimdilik bu sorunlar var ancak büyük bir zararı yok sayılır. kamera gıcıklık yapıyordu tornavidayla dalacaktım.sonra programlardan camera centeri kaldırdım veb cam msnde artık her actığımda calışıyor.video ve fotoğraf cekemem ama msn de bi sakatlık yapmıyo bunu söyliyeyim dedim.arkadaşlar bir de şu bilgisayarı hızlı acmak ve hızlandırmak için bir fikriniz var mı ben pek bilgisayardan anlamam.ram artırmak iyi bir cözümmü ben kendim yapamam.servise götürmem gerekir oyun oynamam pek ama internet explorer kullanırken yavaş gibi geliyo.yeni sekme acarken kısa süreli donmalar oluyor.bir öneriniz var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: kapanali

arkadaşlar merhaba bende lenovo N200 1.5 ghz 160 gb 0769beg t5250 windows vista 32-bit var 3 ay falan oldu alalı şimdilik bu sorunlar var ancak büyük bir zararı yok sayılır. kamera gıcıklık yapıyordu tornavidayla dalacaktım.sonra programlardan camera centeri kaldırdım veb cam msnde artık her actığımda calışıyor.video ve fotoğraf cekemem ama msn de bi sakatlık yapmıyo bunu söyliyeyim dedim.arkadaşlar bir de şu bilgisayarı hızlı acmak ve hızlandırmak için bir fikriniz var mı ben pek bilgisayardan anlamam.ram artırmak iyi bir cözümmü ben kendim yapamam.servise götürmem gerekir oyun oynamam pek ama internet explorer kullanırken yavaş gibi geliyo.yeni sekme acarken kısa süreli donmalar oluyor.bir öneriniz var mı?

ben de migroslarda satılan lenovodan aldım üzerinde bilindiği üzere 1gb ram vardı, dün 2gb daha taktım ve bariz fark oldu, tavsiye olunur...

• quote:

Orjinalden alıntı: b|@ckc|oud

Allah a şükür hallettim sorunu.. bilg. ilk aldığım hale çewirdim.TekBozok hocam a teşekkürler....... şimdi bn tekrar norton u kurmak istemiyorum..ne önerirsiniz antivirüs prog. olarak laptoplarda.. avast mı nod32 mi vs.... bnm masaüstünde karspersky var çok memnunum.. internetten sürekli update edio adsl olduğu için.. ama bn laptopda çok nete giremiom üni. öğrenciyim.. dakkada bir update et update et diye sormayan bi antivirüs prog. yok mudur?

Bence en kullanışlı olanı Avast ev kullanıcı sürümü. Ancak, program ayarlarından otomatik update seçeneğini kaldırıp, haftada bir elle güncelleme yapmak. Çünkü virüs programlarının her bilgisayar açılışında update kontrolü yapması sıkıcı ve açılışı geciktiriyor.

• http://forum.donanimhaber.com/m_22567425/mpage_1//tm.htm#22671334 sıcak fırsat sizde indirin isterseniz.. bn avira yı indirdim hocam.... avast ta var ama kurmadım.. yine de sağolun..
  • bende bayaa program kaldırdım
    bi avastı kurdum
    bi fotoşop
    ofis 2003 kurdum
    bi de 1 gb. rem tamamdır.
  • benim kullandığım model 3000 n200 0769 bwg ve visyadan 3.1 puan alıyorum bazı arkadaşlar 4 , 3.7 gibi puanlar aldığını yazmış bunların aslı varmı?
  • xp kurmak istiyenler için driver linki ve gerekli driverlerin listesi..

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/product.do?template=/product.do?template=%2Fproductpage%2Flandingpages%2FproductPageLandingPage.vm&sitestyle=lenovo&brandind=10&familyind=370177&machineind=370183&modelind=402727&partnumberind=0&subcategoryind=0&doctypeind=9&doccategoryind=0&operatingsystemind=53385&validate=true

linkteki driverler n200 0769 bwg nin xp dirverleri 2 sayfa var bunlardan indirilmesi gerekenler aşağıda..gerisini patch ve ıvır zıvır pachlerin çoğu indirsenizde ana program olmadığı için çalışmıyor..

1.System Update 3.13

2.Hotkey driver for Windows Vista, XP, 2000 - Notebooks

3.Intel Chipset INF Support for Windows XP - N200 (Machine type: 0769)

4.Fingerprint software (AuthenTec) for Windows Vista 32-bit, XP - 3000 N200, V200
    Broadcom LAN driver for Windows XP - 3000 N200 (type 0769)
    Wireless LAN (Intel abg) driver for Windows XP - 3000 N200 (type 0769) 2007-05-14

5.Power management driver for Windows XP - 3000 N200 (type 0769)

6.Bluetooth (Broadcom) driver for Windows XP - 3000 N200 (type 0769)

7.NVIDIA VGA driver for Windows XP - 3000 N200 (type 0769)

8.RealTek audio driver for Windows XP - 3000 N200 (type 0769

9.RICOH CardReader driver for Windows XP - 3000 N200 (type 0769) 2007-05-11

10.Agere modem driver for Windows XP - 3000 N200 (type 0769

11.Universal Audio Architecture (UAA) High Definition Audio class driver (Q888111) for Windows XP with Service Pack 2

• arkadaşlar ram alayım mı almayayım mı armi artıran arkadaşım bilgisayar kaç dakikada açılr oldu.rame parayı nerden bulacaz ya şimdi öğrenciliğin gözü kör olsun tavsiye edeceğiniz ucuz bir ram sitesi var mı ne zaman ucuz olur bu ram.ve rami görünce öyle bakıp kalıyom ben hiç bir halta yarayacağa benzemiyor satılırken bilgisayara takınca ucurackmı şimdi bu ben lenovonun sitesine baktım bu model 4 gb rami destekliyor 1 gb üstünde var ne kadar ram bize uygun olur50 ytl civarında 2 gb ram bulabilirmiyim.arkadaşlar gözünüzü seveyim bi yardım su bilgisayarı bi kanatlandıralım.bu model:3000 N200 0769 BEG T5250 1.50 ghz 256 mb paylaşımsız 160 gb windows vista 32-bit.şimdiden hepinize teşekkürler görüşmek üzere.

• Zaten Lenovo'nun içerisinde 1 GB ram var, ikinci bir 1GB ram takarsan, fazlasıyla yeter. Fiyatı da 30-40 YTL civarında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kapanali

arkadaşlar ram alayım mı almayayım mı armi artıran arkadaşım bilgisayar kaç dakikada açılr oldu.rame parayı nerden bulacaz ya şimdi öğrenciliğin gözü kör olsun tavsiye edeceğiniz ucuz bir ram sitesi var mı ne zaman ucuz olur bu ram.ve rami görünce öyle bakıp kalıyom ben hiç bir halta yarayacağa benzemiyor satılırken bilgisayara takınca ucurackmı şimdi bu ben lenovonun sitesine baktım bu model 4 gb rami destekliyor 1 gb üstünde var ne kadar ram bize uygun olur50 ytl civarında 2 gb ram bulabilirmiyim.arkadaşlar gözünüzü seveyim bi yardım su bilgisayarı bi kanatlandıralım.bu model:3000 N200 0769 BEG T5250 1.50 ghz 256 mb paylaşımsız 160 gb windows vista 32-bit.şimdiden hepinize teşekkürler görüşmek üzere.

al sana 54 YTL 2gb ram;
    http://www.izmirmarket.com/asp/show_stock.asp?product=veritech-2

ben de buradan aldım...

• tekbozok kardeş teşekkürle cok sağol da dediğim gibi hayatta ilk defa bilgisayar alıyom buna uygun ram özelliklerini bi söyleyiverirsen cok minnettar olurum birader olmazsa özel mesajla hotmail adresini bana bir göndersene suna ram takma konusunda bi yardımcı ol bana burası erzincan valla servise götürürsem bunlar beni oyalar para isterler yine de gidip bi soracam servise takarlarsa iyi ram ben buna 2 gb daha takmayı karar verdim 2 gb iyi olur ya birde bu yeni ram eskisi cıkarılıp yeni bi 2,3 gb ram alınıp onun yerine mi takılıyo yoksa bu eskisinin yanına mı takılıyor.kardeş cok sağol.görüşmek üzere. Ben mustafa bu arada

• sağolun ya su izmir markettekini gördüm keşke izmirde olsaydım bedavaya takıyorlar valla buralar biraz yavaş burada bilgisyarın kendisini zor ve pahalıya buluyorsun değil ki ram.ya bu ram satan heryer izmirmarkette olduğu gibi hangi bilgisayarlarla uyumlu olduğunu yazıyorlar mı arkadaşlar hepinize cok teşekkür ederim görüşmek üzere. TAKİPTEYİM

YA arkadaşlar bir de şunu soracam su 32 bit ram var ya ne demek 64 bitle farkı ne

LENOVO 0769 BEG T5250 1.50 GB 160 GB 256 MB WİNDOWS VİSTA 32-bit

• kusura bakmayın yanlış yazmışım windos vista 32-bit le 64-bit farkı ne diyecektim yani 32 bit ne anlama geliyo 64 bit ne anlama geliyor

LENOVO 0769 T5250 1.50 GHZ 160 GB 256 MB 1024 DDR

• ya biaraderler bu ram in mhz si ne oluyor bilgisayarın bir yeriyle uyumlu mu yani kaç mhz oalbilir bir sınır var mı bilgisayara mı bağlı benimkine ne kadar mhz uyar

LENOVO T5250 0769 BEG 1.50 GHZ 160 GB 256 MB

• ARKADAŞLAR RAM'LAR BURAYA BUYURUN

http://www.netsiparis.com/default.asp?bolum=3&id=226

• Vista da RAM ı mutlaka 2 gb a yükselteceksin...Vista kenar çubuğu eklentisinde...RAM ve işlemci yüklerini gösteren ...göstergeler var .2 GB ram kullanıyorum ...Kullanım oranı bazen % 70 lere ulaşıyor ...(1.4 GB demek bu ..) 1 Gb varsa ...durmadan duvara çarparsınız...1 Gb RAM lı dizüstü de Vista kullanacaksan ..yapılacak ilk iş...RAM ı 2 GB a çıkarmaktır.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.