Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
6
Favori
244.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler pcmark05 puanınz nedir bwg mdelini kullanan lar yani t5450 kullanan lar.. işlemciye ve rame 2500 küsür puan, hdd ye 3600 küsür puan grafiklere 1000 küsür puan vermiş.. pcmark 05 puanım 2429 ... siz de ölçüp bakar mısınz? bnm ram im 3gb 2500 puan vermiş az değil mi acaba??

aha da resim ..

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB
  • arkadaşlar bende migros dan aldım. bilgisayarım kaç saat açık olduğu görebilirmiyiz sağ aşlt köşede. bataryanın ne kadar gittiğini ögrenmek için kardeş.
    kardeş birde bende vista home pre. işletim sistemi var
    max kaç gb ram destekler. bende 1024 var. benim aklımdaki 2 tane 2048 alım 4 gb ram yapmak. desteklermi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur_h

arkadaşlar bende migros dan aldım. bilgisayarım kaç saat açık olduğu görebilirmiyiz sağ aşlt köşede. bataryanın ne kadar gittiğini ögrenmek için kardeş.
    kardeş birde bende vista home pre. işletim sistemi var
    max kaç gb ram destekler. bende 1024 var. benim aklımdaki 2 tane 2048 alım 4 gb ram yapmak. desteklermi?

evet görebilirsin, dediğin gibi sağ alttaki yerde (icon tray), diğer soruna gelince max. 4GByi destekliyor, arttırmanda da fayda var zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: kapanali

ya biaraderler bu ram in mhz si ne oluyor bilgisayarın bir yeriyle uyumlu mu yani kaç mhz oalbilir bir sınır var mı bilgisayara mı bağlı benimkine ne kadar mhz uyar

LENOVO T5250 0769 BEG 1.50 GHZ 160 GB 256 MB

kapanali kardeşim, ben sana uygun fiyatlı bir link vermiştim, yok ben illa da kingston isterim dersen kendi bulduğun yerden alabilirisin, alacağın ramin veri yolu 667Mhz olacak, merak etme değil erzincan'a fizan'a bile kargo yaparlar, ram değiştimeyi , klavuzunda açıklıyor, rahatlıkla kendin yapabilirsin...
    bu arada senin mesajları okumak bayağı bi yoruyor adamı , şaşı oldum,o ne kadar smiley öyle yaw

• Lenovo'nuzdaki sistem özelliklerini en ince detayına kadar öğrenmek istediğinizde, Lenovo ile gelen PC Doktor 5 for Windows programını çalıştırın. Burada merak ettiğiniz her türlü bilgi var. Bütün donanımlarınızın üretim tarihinden, seri numaralarına kadar her türlü detayı bulursunuz.

Ramlarini değiştirmek isteyen arkadaşlar buradan mevcut ram durumlarını görüp, maksimum yükseltebilecekleri değeri de buradan tespit edebilirler.
    Örneğin, bendeki mevcut ram 1024 MB DDR2 SDRAM (PC2-5300 / 667 MHZ) Samsung marka idi, Samsung ram bulamadım aynı özelliklere sahip Kingston aldım ve sorunsuz çalışıyor.
  • tekrar Vistaya döndüm ve wireless sinyal gücü %60 seviyesinde
    halledebilmek için neler yapmam gerekiyor
  • Pardon önceki sayfada TekBozok arkadasımız bu sorunla ilgili cevap yazmış

wireless sürücüsü
  • arkadaşlar bi iki gün önce laptop donma yaptığından batarya yokken fişi çıkarıp açtım mecburen (ne yaptıysam donma gitmemişti) daha sonra açtığımda parmak izi okuyucu programı çalışmıyordu. "chkdsk hizmet programını çalıştırın" uyarısı alıyorum ve normal şifre kullanrak açabiliyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim. format atmayı düşünüyorum ama elimizde format cd si vermediklerinden nasıl yapıcam bilmiyorum. bu konuda yardımcı olurmusunuz lenovo dostları. tşkler..
  • Bu recovey işi hep sorunlu oluyor nedense. iki aydır kullandığım 0769bwg mi vistaya döndürmek istedim. şu vista sp1 i de denemek için. xp yapmadan önce aldığım 3 cd lik yedeklemelerden ilkini takıp restart yaptım cd den başlattım ancak restore için cd istediğinde taktığım üç cd nin hiç birini kabul etmedi. tekrar tekrar denedim. nafile. doğru cd değil diyor.
    hadi acaba vistadayken hdd tek parçaydı şu an c ve d olarak iki parça ondan mıdır. dedim. xp için yapmış olduğum recovery cd leri ni denedim. onları da kabul etmiyo. şimdi kolay yoldan fabrika ayarlarına dönmek hayal oldu.
    tek çare yeniden format ve vista home pre. yeniden kurup driverları tek tek yüklemek. böyle bacup programının...
    ya ben mi yanlış yaptım diyorum ama hayır baya yönergelere göre backup almıştım. cd lerin içine bakıyorum gayet sağlam yedekleme dosyaları görünüyor. ya bu işin kolayı yok mu? vista ve xp nin altı adet backup dvd leri çöp oldu. fikri olan varsa lütfen yazsın.

• Sağlam bir backup istiyorsan, temiz bir sistem kurduktan sonra ve güncellemelerini yaptıktan sonra nero backup sistemiyle backup alırsın. Nero yedekleriyle bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Ama Lenovosunun orijinal durumunu bozmayanlar için, hard disk üzerinden yapmak daha kolay. CD veya DVD ile yapılan backuplara fazla güvenmek doğru değil. Lenovo'nun yedekleme sistemindeki mantığı hala anlamış değilim. Çünkü, yedeklemeden bir yükleme yaptığımda, yedekleme tarihinden sonra eklediğim bazı programları da tekrar yükledi. (veya bunlara hiç dokunmadı)
    Kısacası, lenovo'nun yedekleme mantığında, sürücüyü formatlayarak eski yedeği aynen kurmuyor, yedeklediği sistem dosyalarını tekrar eski yerlerine iade ediyor. Bu konuyu daha iyi kavrayan varsa ve anlatırsa seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekBozok -- 21 Nisan 2008; 20:06:17 >
  • arkdaşlar bi yardımcı olun.
    lenovoma ikinci bi webcam bağladım ama msn de ses ve görüntü kurulumundan iknci taktığım webcamı seçmeme rağmen karşı tarafa webcamı gönderdiğimde otomatik olark yine dahili webcamı çalıştırıyor. bunu nasıl çözebilirim
  • herkese selam
    arkadaşlar yeni aldığım lenovoda 160 gb olması gereken harddisk 143+5 gösteriyor
    kim yedi benim 12 gb lık alanımı
    ve 2gb ram alıp sorun yaşamayan arkadaşlar markalarını söylerlerse ben de alabilirim
    herkese kolay gelsin
  • ölçen var mı pcmark 05 puanını
  • quote:

Orjinalden alıntı: b|@ckc|oud

ölçen var mı pcmark 05 puanını

nasıl ve nerden olculuyor bu pc mark puanları arkadaslar..bende merak ettım kac cıkacak acaba..
  • dün aldığım n200 e şimdi xp kurmaya çalışıyorum. yedek falan birşey almadım. biostan satayı disablem yaptım. 5gb lık kısmı silmedim.kalan kısmı 40gb sistem geri kalan da kişisel hafıza olarak ayırdım. biçimleme bitti şu an dosyalar yükleniyor. yanlış birşey yapmamışımdır inşallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: b|@ckc|oud

ölçen var mı pcmark 05 puanını

ben vistada ölçtüm 3500 küsür verdi..ama tek tek puan alamadım activation key istedi..
    bu arada ben sata driver entegre ettiğim xp cd si ile kurulum yaptım hoşgeldiniz yazısında uzun süre bekliyor..sata yı kapatıp kurduğumda daha iyiydi sanki??
    64 bit xp de denedim hız tatmin edici ama driver desteği olmadığı için silmek zorunda kaldım bide 64 bit vista deniycem bakalım ne olacak..
  • xp kurulumu bitti. format atmadan önce c: deki driversları external hdd ye kaydetmiştim. internete bağlanamıyorum şu an. bağlansam sitesinden indirim yükleyeceğim. external hdd ye kaydettiğim driverlardan etherneti yükleyebilir miyim.
  • elle tanıttmayı dene hedef olarak eternet driverinin olduğu klasörü göster büyük ihtimal olması lazım..
  • HERKEZE İYİ AKŞAMLAR
    BU AKŞAM İTİBARİYLE 3 ARKADAŞIMLA LENOVO KULLANICISI OLDUK. MİGROSDAN 999 /12 DEN ALDIK.
    CİHAZLARA 2 GB RAM İLAVESİ YAPTIRDIK. CİHAZLAR UÇUYO.
    FİYAT PERFORMANS AÇISINDAN PİYASANIN EN İYİSİ
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.