Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
6
Favori
244.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar. Ben de 1 ay kadar önce lenovo 3000 N200 TY2BWTK aldım. Siteyi yaklaşık 1 aydır okuyorum. Çok faydalandım. Gerçekten burada çok kaliteli arkadaşlar var, onlara yardımları için çok teşekkür ediyorum. Benim bir kaç sorum var, yardımcı olan olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
    1-Harddiski C ve D olarak ikiye böldükten sonra tekrar birleştirmek mümkün mü?
    2-Windows media player ile mpeg4 formatındaki video çekimlerimi izleyemiyorum. Neden? ve sorunu nasıl giderebilirim?
    3-Harddisk içinde gizlenmiş olan Vista kurulum proğramlarını önceki sayfalarda anlatıldığı şekilde CD/DVD ye yüklemek istedim ama sadece 700 Mb lık bir CD ye yükledi. Başka CD istemedi ve verdiğimde de yazdırmadı neden?
  • NVIDIA VGA driver for Windows XP - 3000 N200 (type 0769) 2007-05-11

bu ekran kartını ındırdım kurdum fakat hala tanımıyor laptop yardım arkadalar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engincell

NVIDIA VGA driver for Windows XP - 3000 N200 (type 0769) 2007-05-11

bu ekran kartını ındırdım kurdum fakat hala tanımıyor laptop yardım arkadalar..

İndirdiğin yerdeki diğer Intel Video sürücüsünü de yüklemiş miydin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekBozok -- 13 Mayıs 2008; 21:52:31 >
  • Bunu işte indirdim kurdum başka hangisini dediniz anlamadım....

Birde intel video driver for xp i yukledım aynı yerden..

Birde vista varken aynı yerden 3 çizigi çeken wiriles şimdi tek çizgi çekiyor neden acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engnclskan -- 13 Mayıs 2008; 22:01:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: unaldr

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar. Ben de 1 ay kadar önce lenovo 3000 N200 TY2BWTK aldım. Siteyi yaklaşık 1 aydır okuyorum. Çok faydalandım. Gerçekten burada çok kaliteli arkadaşlar var, onlara yardımları için çok teşekkür ediyorum. Benim bir kaç sorum var, yardımcı olan olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
    1-Harddiski C ve D olarak ikiye böldükten sonra tekrar birleştirmek mümkün mü?
    2-Windows media player ile mpeg4 formatındaki video çekimlerimi izleyemiyorum. Neden? ve sorunu nasıl giderebilirim?
    3-Harddisk içinde gizlenmiş olan Vista kurulum proğramlarını önceki sayfalarda anlatıldığı şekilde CD/DVD ye yüklemek istedim ama sadece 700 Mb lık bir CD ye yükledi. Başka CD istemedi ve verdiğimde de yazdırmadı neden?

1. Tekrar Vista yüklemek istersen Restore düğmesinden bilgisayarı tek hard disk halinde (fabrika ayarlarında) ilk haline getirebilirsin. XP yüklersen, yüklemenin ilk aşamasında bölümleri siler ve tek hard disk olarak yükleme yapabilirsin. Her iki durumda da içindeki bilgileri kaybedersin. 5 GB'lık özel koruma altındaki Vista kurulum bölümü hariç.
    2. Windows Medya Player, bazı MPEG 4 sıkıştırma formatlarını desteklemez. Bu konudaki Microsoft makalesi için aşağıdaki linki tıklayabilir ve çözüm bulabilirsin.http://support.microsoft.com/kb/316992
    3. Bu işlemi Vista altında yaptıysan ve 700 MB istediyse bir yerde yanlış yapmış olmalısın, ama bunu uzaktan anlamak imkansız.

• Lenovo Sürücü ve Program Güncellemelerini daha yakından takip edebilmek için aşağıdaki RSS sayfasını Sık kullanılanlara ekleyin veya abone olun.
    Kablosuz kullanan arkadaşlar, buradaki son sürüm Access Connections programının 4 Nisan 2008 tarihli programını mutlaka yüklesinler, çok güçlü sinyal aldıklarını görecekler.

http://download.boulder.ibm.com/ibmdl/pub/pc/pccbbs/mobiles/3000_n200.rss

Ayrıca Kablosuz İntel 3945ABG birimi için son sürücüyü de buradan indirebilirsiniz:

http://downloadcenter.intel.com/Product_Filter.aspx?ProductID=2259&lang=eng

• Buldum hocam buldum kusura bakma sabahdan beri kafayı yedim.....

Şimdi iniyor ondan sonra wiriles düzelir umarım bundan sonra birde ekran kartı kaldı onu nasıl yapacaz?

Laptopum levono 3000 N200 TY2BWTK-type 0769 BWG

-----

video bölümünde bird ebu var yuklemediğim acaba bu nedir?

Presentation Director for Windows Vista, XP, 2000 - Notebooks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engnclskan -- 13 Mayıs 2008; 22:48:22 >
  • Birinci linkte sadece Access Connections programını önermişim, önce link sayfasını aç, orada abone olma tuşunu göreceksin.
    İkinci linkte daha güçlü sinyal alabilmen için son sürücünün linkini verdim.
  • Presentation Director, Dizüstünü bir sinevizyon veya eksta monitöre bağladığında kullanma seçeneklerini kolayca ayarlamanı sağlar.
  • Peki hocam benim ekran kartı ne olacak tanıtamadım hala??
  • Sorunun nedir tam olarak, Aygıt yöneticisine bakarak mı tanımadığını görüyorsun, yoksa ekran ayarlarında mı bir sorun var.
  • İkiside...

Hem aygıt yöneticisinde soru işareti var hemde ekran kare kare oluyor bozuk renkler falan.
  • NVidia GeForce Go 7300 için

Sürücü Tarihi : 18.01.2007
    Sürücü Sürümü : 6.14.10.8663

olması gerekiyor. Bunlar doğru mu?, yanlışlıkla başka bir sürücü yüklemiş olabilirsin.

GeForce Go serisi için NVidia kendi sitesinde sürücü vermiyor ve mutlaka dizüstü üreticisinin önerdiği sürücülerin kullanılması gerektiğini belirtiyor.
  • Merhaba arakadaşlar geçen hafta sonu itibariyle uzun zamandır kararsız kalıpta alamadığım LENOVO TY2BWTK laptopuma kavuştum.aleti almadan öncede zaten formu takip ediyordum burda paylaştığınız bilgilerinizi değerlendirerek almaya karar verebildim.bende çoğunuz gibi xp ye dönmeği düşünüyorum xp le ilgili herşey var forumda.ama içinden çıkamıyacağım birşey olursa yarımlarınızı bekliyorum
  • hayırlı olsun arkadaşım. takıldığın birşey olursa önce bu topiği okursun cevap yoksa yardımcı oluruz.

quote:

Orjinalden alıntı: bural77

Merhaba arakadaşlar geçen hafta sonu itibariyle uzun zamandır kararsız kalıpta alamadığım LENOVO TY2BWTK laptopuma kavuştum.aleti almadan öncede zaten formu takip ediyordum burda paylaştığınız bilgilerinizi değerlendirerek almaya karar verebildim.bende çoğunuz gibi xp ye dönmeği düşünüyorum xp le ilgili herşey var forumda.ama içinden çıkamıyacağım birşey olursa yarımlarınızı bekliyorum
  • touchpadin sol kısmında ne var bilmiyorum. anakartın güney veya kuzey köprülerinden biri war sanırsam. harddisk sağ tarafında.. walla açıkcası performans çok fazla etki etmez be hocam harddiskte. ses çıkarmaması daha iyi bence. senin fujitsu ses çıkarıyomu? bide yaklaşık 10 tane laptop kullandım bu aralarında en ısınanı yaa.
  • ısınma sorunu yaşamadım. pek ısınmıyor cihaz. dediğin gibi touchpad in sol tarafı biraz ısınıyor. çok fazla değil. harddiskten ses geliyor evet. sessiz bir ortamda rahatsız edebiliyor çok azda gelse. hdd programları ile harddiski test ettim bir sorun yok gözüküyor ama bu ses nedir anlamadım

quote:

Orjinalden alıntı: serhaaatt

touchpadin sol kısmında ne var bilmiyorum. anakartın güney veya kuzey köprülerinden biri war sanırsam. harddisk sağ tarafında.. walla açıkcası performans çok fazla etki etmez be hocam harddiskte. ses çıkarmaması daha iyi bence. senin fujitsu ses çıkarıyomu? bide yaklaşık 10 tane laptop kullandım bu aralarında en ısınanı yaa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TekBozok

NVidia GeForce Go 7300 için

Sürücü Tarihi : 18.01.2007
    Sürücü Sürümü : 6.14.10.8663

olması gerekiyor. Bunlar doğru mu?, yanlışlıkla başka bir sürücü yüklemiş olabilirsin.

GeForce Go serisi için NVidia kendi sitesinde sürücü vermiyor ve mutlaka dizüstü üreticisinin önerdiği sürücülerin kullanılması gerektiğini belirtiyor.

Bunlar hiç yokki hocam vga bilmem ne diyor aygıt yöneticisinde ve sarı soru işareti var...

Yüklenmemiş diyor...

Neyse şimdi yeniden format atıyorum ve şu listeyi indirip uygulayacam bakalaım olacakmı?

Sence listede eksik varmı?

---------

1.System Update 3.13

2.Hotkey driver for Windows Vista, XP, 2000 - Notebooks

3.Intel Chipset INF Support for Windows XP - N200 (Machine type: 0769)

4.Fingerprint software (AuthenTec) for Windows Vista 32-bit, XP - 3000 N200, V200

Broadcom LAN driver for Windows XP - 3000 N200 (type 0769)

Wireless LAN (Intel abg) driver for Windows XP - 3000 N200 (type 0769) 2007-05-14

5.Power management driver for Windows XP - 3000 N200 (type 0769)

6.Bluetooth (Broadcom) driver for Windows XP - 3000 N200 (type 0769)

7.NVIDIA VGA driver for Windows XP - 3000 N200 (type 0769)

8.RealTek audio driver for Windows XP - 3000 N200 (type 0769

9.RICOH CardReader driver for Windows XP - 3000 N200 (type 0769) 2007-05-11

10.Agere modem driver for Windows XP - 3000 N200 (type 0769

11.Universal Audio Architecture (UAA) High Definition Audio class driver (Q888111) for Windows XP with Service Pack 2

• XP kurduktan sonra Service Pack 3'ü de mutlaka kur, ardından internete hangi yoldan bağlanıyorsan, kablosuz veya ethernet o sürücünü yükle ve internete erişebilir hale geldikten sonra Sistem Update kur ve oradan yüklemeye devam et, daha sağlıklı bir yol takip etmiş olursun.
  • Oda aklıma geldi onuda yaptım yani bunu kurdum systemupdate313-2008-3-13

ama bu kurulunca herhangi bir çalıştırmak için kısayol falan gelmedi bir yere...
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.