Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
6
Favori
244.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarım'a sağ tıklayıp, yönet tuşuna bas ve Disk Yönetimi bölümünde, recovery diski de dahil toplam kapasiteyi görebilirsin. Benimki hepsi toplam 149 GB görünüyor. Bunu ben de merak ettim, doğrusunu bilenler bizi aydınlatırsa memnun oluruz.
  • biosa girmek için pc çalışmaya başlarken delete basıyorum ama o mavi bios ekranı gelmiyor. windosws vista ve araçlar seçenekleri geliyor. biosa nasıl giriyoruz arkadaşlar?
  • f1 tuşuna bas
    quote:

Orjinalden alıntı: guitarman

biosa girmek için pc çalışmaya başlarken delete basıyorum ama o mavi bios ekranı gelmiyor. windosws vista ve araçlar seçenekleri geliyor. biosa nasıl giriyoruz arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: IdontKnoWw

quote:

Orjinalden alıntı: narec

harddiske baktım lenovo hitachi yazıyor.
    ramde hundai nin.

kart okuyucudan ms pro yu çıkaramıyorum.sanırım kasayı açmam gerekiyor. yardımcı olabilecek war mı

quote:

Orjinalden alıntı: b|@ckc|oud

bizim migrostan aldığımız n200 bwg nin harddisk leri western digital oloması lazım.. ram lerin markası ne bilen var mı acaba??

bendeki hdd fujitsu marka
    ram nanya marka
    dvd rw matshita marka..
    model lenovo 3000 n200 0769 bwg
    aynı model notebook kullandığımıza eminmisin?

bende aynı kullanıyorum bende hdd western digital dvd rw matshita ram göremedim üzerinde marka model yazmıyor sadece kodu var demekki her urunde donanım farklılıkları var marka yönünden

• slm arkadaşlar notebook u sürekli şifde kullanırken pilini cıkarmalımıyız yoksa cıkarmasak ne olur
  • önceki sayfalarda bu defalarca yazıldı. çıkarmaman daha sağlıklı.
    quote:

Orjinalden alıntı: arsima

slm arkadaşlar notebook u sürekli şifde kullanırken pilini cıkarmalımıyız yoksa cıkarmasak ne olur
  • mrb arkadaşlar bir lenovo cu olarak artık buradayım.
    Yukarıda bataryayı çıkarmayın fişe takın yazıları okudum.
    Ben batarya ölmesin diye fişten kullanınca çıkarıyorum bataryayı yanlışmı yapıyorum yani
    Ama önceki dizüstümün bataryası (exper) bu yüzden ölmüştü ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan1095 -- 6 Mayıs 2008; 21:17:48 >
  • birşey sorabilirmiyim..

3000 N200 0769-BUG 256 mb ekran kartı var fifa 2008 kaldırmıyor..ekran kartından tam yararlanmak için ne yapmam gerekir..ayrıca vistaya geçmek istesem eski orginal vistayı nasıl korurum
  • Son soruları soran arkadaşlar, sorularınızın ayrıntılı cevapları bu forumun önceki sayfalarında var, okumadan soru sormasanız çok iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TekBozok

Son soruları soran arkadaşlar, sorularınızın ayrıntılı cevapları bu forumun önceki sayfalarında var, okumadan soru sormasanız çok iyi olur.

• quote:

Son soruları soran arkadaşlar, sorularınızın ayrıntılı cevapları bu forumun önceki sayfalarında var, okumadan soru sormasanız çok iyi olur.

ya dostum forumu geziyorum sabahtandır böyle bişeye rastlamadım
    mümkünse siz cevaplayabilirmsiniz veya bilen bi arkadaş cevaplayabilirmi
    Intel Graphics Media Accelerator X3100 256MB ekran kartı nasıl olurda fifa08 kaldırmaz görüntü çok kötü xp sp2 yüklü TY769BUG markalı direct x9 mart 08 yüklü ..fifayı kaldırması için ne yüklemek gerek
  • Core Due 2 mi bilgisayarın, kaç MHZ ve Ram durumun nasıl?
  • İşlemci Intel Core Duo Processor T2330 (1.60GHz - 533MHz)

Ekran 15.4" WXGA TFT 1280 x 800 Parlak Ekran

RAM (512MB x 2) 1024MB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz - 4096 ya kadar artırabilir..

HDD 120 GB 5400rpm SATA

Ekran Kartı Intel Graphics Media Accelerator X3100 256MB ekran (2 gb ram ile 358 mb kadar çıkar) kartı

Genişleme Yuvaları External Display (VGA), External

Ön plana çıkan özellikleri bunlar :s
  • abi lenova laptop aldım.kurulum cdsi verilmedii vistamçökünce kurmayı dendim kuramadın nasıl kurulduğu hakkında bilgisi olanlar yardım ederseniz sevinirim.(kurulum cdsi içinde denildi)

şimdiden tesekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lorsef
    İşlemci Intel Core Duo Processor T2330 (1.60GHz - 533MHz)
    Ekran 15.4" WXGA TFT 1280 x 800 Parlak Ekran
    RAM (512MB x 2) 1024MB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz - 4096 ya kadar artırabilir..
    HDD 120 GB 5400rpm SATA
    Ekran Kartı Intel Graphics Media Accelerator X3100 256MB ekran (2 gb ram ile 358 mb kadar çıkar) kartı
    Genişleme Yuvaları External Display (VGA), External
    Ön plana çıkan özellikleri bunlar :s

Lorsef,

İlk yapman gereken Ram'leri 2 GB yapman 1 + 1, imkanın varsa 4 yap. İşlemci zaten fazlasıyla yeterli Santa Roza. Eğer oyunlardan daha iyi performans almak istiyorsan tekrar Vista'ya dönmelisin çünkü Dirext X 10 desteği ile yeni oyunlar daha iyi çalışıyor. Önceliğin bilgisayarın ve programların hızlı açılıp çalışmasıysa tabii XP Pro ServicePack 3, Vista'dan daha iyi. Bunları yaptıktan sonra da oyun performansını yine yeterli görmüyorsan, Grafik kartını değiştiremeyeceğin için MasaÜstü'nde oynayacaksın.
    Ben Vista altında, birkaç oyun denedim ve çok iyi çalıştı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Lord

abi lenova laptop aldım.kurulum cdsi verilmedii vistamçökünce kurmayı dendim kuramadın nasıl kurulduğu hakkında bilgisi olanlar yardım ederseniz sevinirim.(kurulum cdsi içinde denildi)

şimdiden tesekkürler...

Önceki sayfalarda gerekli bilgi var, ama kısaca bilgisayarı açarken Lenovo'nun ses düğmelerinin solundaki kırmızı düğmeye bas ve Vista'yı ilk haline çevirirsin.
  • Arkadaşlar xp yi kurdum fakat ekran kartı ve parmak okuyucu dışında diger driverlarını kuramadım. Siz aygıt yöneticisinden ilgili donanimi seçip "sürücüyü güncelleştir" şeklinde mi kuruyorsunuz?

teşekkürler
  • Lenovo'nun sitesine git ve oradan bütün sürücüleri uygulama olarak indirip kur, hiçbir sorunun olmaz. XP Pro için Link aşağıda :

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-67855
  • quote:

İlk yapman gereken Ram'leri 2 GB yapman 1 + 1, imkanın varsa 4 yap. İşlemci zaten fazlasıyla yeterli Santa Roza. Eğer oyunlardan daha iyi performans almak istiyorsan tekrar Vista'ya dönmelisin çünkü Dirext X 10 desteği ile yeni oyunlar daha iyi çalışıyor. Önceliğin bilgisayarın ve programların hızlı açılıp çalışmasıysa tabii XP Pro ServicePack 3, Vista'dan daha iyi. Bunları yaptıktan sonra da oyun performansını yine yeterli görmüyorsan, Grafik kartını değiştiremeyeceğin için MasaÜstü'nde oynayacaksın.
    Ben Vista altında, birkaç oyun denedim ve çok iyi çalıştı.

Bende vista yüklüyken berbat bi görüntü vardı..fifa 08 oyununda ..Xpyi yükledim düzelme oldu vistada dönemem :)

• berbat görüntüden kastın nasıl, oyunu xp uyumlu olarak çalıştırmış mıydın Vista'da iken. İyi sonuç alman gerekirdi.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.