Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
6
Favori
244.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hardisk puanı bana düşük geldi herkezin puanları aynımı model:lenovo 3000 n200 0769 bwg
    vista puanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdontKnoWw -- 10 Mayıs 2008; 3:37:17 >
  • Lenovo N200 bilgisayarından vistayı kaldırıp XP yükleyen arkadaşlar, aşağıdaki linkten Sistem Update programını indirip yüklemenizi tavsiye ederim. Lenovo'nuz için sürücü ve program arama derdinden kurtulursunuz ve güncellemeleri de kolayca takip edebilirsiniz.

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-66956
  • quote:

Orjinalden alıntı: ressam0768

quote:

Orjinalden alıntı: Cosh_Boy

Bence biraz bekle..Bu aralar baya bi ram kampanyası vardı.Ama zannedersem şu an 2 gb için kampanya yok..Bir tane 2 gb ben de alıcağm.Bekliyorum bi yerden kampanya olursa atlayacğm hemen... =))

ok ustad nasıl dersen
    peki çanta konusunda bir tavsiyen olacak mı acaba
    birde bana wireless bağlantı konusunda tavsiyede bulunabilecekmisin.
    zoom X5 modeli modem var kablolu ve 4 kişi kullanıyoruz ADSL yi :-))
    buna nasıl bir wireless cihaz takabilrim ki kablosuz nete bağlanayım
    var mı öyle birşey yoksa modemi mi değiştirmem gerek.

arkadaşım bir adet acses point al data girişini yap data girişini direk kablosuz sinyale ceviriyorr..

• vista puanını düşük bulup yükseltmek isteyenler C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore dizininden adında formal geçen dosyaların en yeni tarihlisini notepad yardımı ile değiştirtirerek istedikleri puanı verebilirler..değiştireceğiniz yer en üst satırda <SystemScore>3.1</SystemScore> diye başlıyor diğer scorlarda onundevamında..
  • O fiyata secenek dolu
  • Bende bugun aldım arkadaşlar fakat xp ye dönecem,dirverlerının hepsini nereden bulabilirim acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kibrit

Bende bugun aldım arkadaşlar fakat xp ye dönecem,dirverlerının hepsini nereden bulabilirim acaba?

http://www.lenovo.com/tr/tr/ sitesinden destek kısmından aldıgın ürünün kodlarını girerek bulabilirsin
  • Son sayfada olduğumu sandım okumuştum ama son sayfa değilmiş mesajı yazınca son sayfada olmadığımı öğrendim ve gördüm kusura bakma kardeşim sakin...
  • model : t5450 1.66 - nvidia gefrce go 7300 - 160 hdd ( migros )
    harddisk marka : hitachi

arkadaşlar kıyaslama açısından soruyorum. hitachi harddiskler dünyanın en sağlam harddiskleri diye bilinir. tamam eywallah ama bilgisayarı alalı 1 hafta oldu çıtır çıtır ötüyo bu yaa. sinir etti walla. ( bu arada fujitsu harddiski olanlar çok şanslılar...)

2.si bu makine ısınmadan dolayı yanacak ya. kucağımda kullanamıyorum makineyi. hadi işlemcinin orası ısınıyor anladım. touchpadin hemen sol kısmına elimi dayayamıyorum yaa. ısınma problemi sizdede warmı? anakartta falan bi problem warsa göndereyim garantiye... şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhaaatt

model : t5450 1.66 - nvidia gefrce go 7300 - 160 hdd ( migros )

arkadaşlar kıyaslama açısından soruyorum. hitachi harddiskler dünyanın en sağlam harddiskleri diye bilinir. tamam eywallah ama bilgisayarı alalı 1 hafta oldu çıtır çıtır ötüyo bu yaa. sinir etti walla. ( bu arada fujitsu harddiski olanlar çok şanslılar...)

2.si bu makine ısınmadan dolayı yanacak ya. kucağımda kullanamıyorum makineyi. hadi işlemcinin orası ısınıyor anladım. touchpadin hemen sol kısmına elimi dayayamıyorum yaa. ısınma problemi sizdede warmı? anakartta falan bi problem warsa göndereyim garantiye... şimdiden teşekkürler..

fujitsu hardisklerin performansı daha düşük ki bu vista puanlamasındanda belli fujitsu ile değişmek istiyosan hemen yollıyım değişelim..2.tauch pad in sol kısmında hardisk var o ısı hardisk in ısısı çıtır çıtır sesler çıkartıyorsa bişeyler yapıyo demektir yani ısınmasıda doğal

• quote:

Orjinalden alıntı: serhaaatt

model : t5450 1.66 - nvidia gefrce go 7300 - 160 hdd ( migros )

aSUS F3SR kullanıyorum ..HDD Hitachi....Aynı tıkırtı ya da çıtırtı ...var....Bütün Asus F3SR lar da aynı. Bu Hitachi HDD lerin özelliği..ama ..arkadaşın da söylediği gibi sağlamlığı ve performansı nedeniyle en çok tercih edilen HDD....bU arada bazı Dizüstülerde kullanılan ''Seagate'' HDD lerin tıkırtı/çıtırtı değil ...takırtı/çatırtı sesi çıkardığı söyleniyor..Kısaca bunu kafaya takmayın....

Isınmada önemli olan bazı bölgelerde hissedilen sıcaklıklar değildir.....HWmONİTOR....pc wİZARD gibi programlarla saptanan ısı değerleridir....(iŞLEMCİ...ÇEKİRDEK ısıları...)..Bu programları kurduğunuz zaman gözlemlediğiniz sıcaklık 50-60 C ler arasındaysa...sorun olmadığı söylenebilir...

Kolay Gelsin...

• C: nin içindeki driver dosyasındaki driverler vista içinmi xp içinmi?

Şimdi ben xp ye dönecem satayı bıosdan halledip direk xp cd sini takınca xp ye format atar gibi ekran geliyormu acaba?
  • Selam arkadaşlar. Bende IBM LENOVO 3000 N200 TY2BWTK aldım , Cihazda vista kurulu xp ye çevirmek istedim. Xp_sp2 cd sini yüklemeye çalıştım am yüklemedi HDD ı görmüyor neden olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: enkmute

Selam arkadaşlar. Bende IBM LENOVO 3000 N200 TY2BWTK aldım , Cihazda vista kurulu xp ye çevirmek istedim. Xp_sp2 cd sini yüklemeye çalıştım am yüklemedi HDD ı görmüyor neden olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...

senın cevapın sayfa 2 de yazıyor kardes..
  • Bu Format olayına ayrı bir başlık ve net anlatımlı bir uygulama gerekiyor sanırım. Bilen var bilmeyen var şimdi..

Benim de 3 sorum var yapmaktan çekindiğim..

1- Ben de XP Home Edition var (Lisanslı eski bilgisayarımın). Bunu yüklemek istesem herhangi bir açıdan bir sorun olurmu?

2- Bu yüklü olan vistadan tamamıyle kurtulup xp yükledikten sonra bi şekilde geri gelmek istediğimizde; sağdan soldan bulduğumuz vistayı yükleyip bilgisayarın altındaki kendi lisansımızı yazarsak aynı kapıya çıkar mı?

3- Bir de makineyle ilgili olan vistayla çalışan özelliklerin xp de çalışmama durumu varmıdır. (parmak izi blotooth vs. özellikler),

Teşekkürler şimdiden
  • bende dün akşam lenovo 3000 n200 aldım. 10 saattir kulanıyorum, ilk izlenimlerim gerçekten çok pozitif. şahsım olarak kullandığım 4 farklı model laptop oldu bu güne kadar, ayrıca tamir için gelen bi okadarda farklı model laptop kullandım. onlarla karşılaştırdığımda gerçekten bu makine çok iyi. bi kere kullandığım 1 gblık vistalı laptoplara göre çok seri. yavaşlığını hiç hissetmedim.hemen alışıyosunuz. ben acera bi türlü alışamadım. arçelik geçti elime 2000 lira verilip alınmış, camdan atıcaktım. kısaca şu ana kadar memnunum, en yakın zamanda 4gb yapımcam makineyi, uçar o zaman. bide arkadaşlar bana göre vistayı artık kabullenmek lazım. eninde sonunda geçilecek madem şimdiden alışmaya çalışın. arada da bariz görsel farklılıklar var. vistayı alıştıktan sonra xpnin yüzüne bakmazsınız inanın, çok donuk gelir size. neyse hala aktarım yapıyorum, yakın zamanda oyun deneyimlerimide sunarım.

• 1. lisanslı xp ni yükleyebilirsin bunda bir sakınca yok. biostan satayı disabled yap xp yi kur
    2. xp yükleyeceğin zaman 5gb lık kısmı silmezsen ilerde vistaya dönmek istediğinde işin kolaylaşır. silersen vista home premium yüklediğinde alttaki seri numarasını kullanabilirsin.
    3. lenovo sitesinde tüm xp driverları mevcut. tüm donanımlar sorunsuz çalışıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: cumhuruzun

Bu Format olayına ayrı bir başlık ve net anlatımlı bir uygulama gerekiyor sanırım. Bilen var bilmeyen var şimdi..

Benim de 3 sorum var yapmaktan çekindiğim..

1- Ben de XP Home Edition var (Lisanslı eski bilgisayarımın). Bunu yüklemek istesem herhangi bir açıdan bir sorun olurmu?

2- Bu yüklü olan vistadan tamamıyle kurtulup xp yükledikten sonra bi şekilde geri gelmek istediğimizde; sağdan soldan bulduğumuz vistayı yükleyip bilgisayarın altındaki kendi lisansımızı yazarsak aynı kapıya çıkar mı?

3- Bir de makineyle ilgili olan vistayla çalışan özelliklerin xp de çalışmama durumu varmıdır. (parmak izi blotooth vs. özellikler),

Teşekkürler şimdiden

• Keşke biri şu link cipset şu link ekran kartı şu link ses kartının diye sıralasa çok makbule geçer..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TekBozok

Lenovo N200 bilgisayarından vistayı kaldırıp XP yükleyen arkadaşlar, aşağıdaki linkten Sistem Update programını indirip yüklemenizi tavsiye ederim. Lenovo'nuz için sürücü ve program arama derdinden kurtulursunuz ve güncellemeleri de kolayca takip edebilirsiniz.

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-66956

XP Kuran ve sürücü arayan arkadaşlara en pratik ve sağlam yolu önermiştik. Önce XP'nizi kurun ardından yukarıdaki Sistem Update programını kurun ve bütün sürücülerinizi otomatik olarak bulup, yüklesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekBozok -- 13 Mayıs 2008; 20:06:32 >

• Ama işte wiriles bile yuklu olmadıgı için nete bağlanamıyoruz....

Şimdi netle bağlantı kurdum yukledım fakat birşey olmadı hala...

ekran kartı mesela yuklenmesi lazım.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.