Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
6
Favori
244.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam hocam.bu işlemci uprage konusunda bilgi verirsen çok sevinirim.sıfırını bulamazsın derken ne demek istedin?birde mesela ben buna 4 çekirdek bir işlemci takabilirmiyim ve nvidia 512 gt 9600 ekran kartını takabilirmiyim.4 çekirdek işlemciler şuan yarı fiyatına düştü.6 ay sonra dahada ucuzlar yardımcı olursan sevinirim
  • notebook larda kullanılan işlemciler masa üstü işlemcileri ile aynı değil..o yüzden sıfırını bulamassın yazdım ve notebookta 4 çekirdekli işllemci zaten yok şu an en güncel notebook işlemcisi t9xxx serisi ve bu işlemcilerden bulabilirsen takıp kullanabilirsin.. sıfırını bulamassın çünkü ancak notebook ların üstünde geliyor ayrıca satılmıyor..
  • özür dilerim.Araştırmadan yazdım.4 çekirdek ve t9xxx tabanlı işlemcili laptoplar 2008 sonbaharda piyasaya çıkıyormuş.saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: teatrocu

özür dilerim.Araştırmadan yazdım.4 çekirdek ve t9xxx tabanlı işlemcili laptoplar 2008 sonbaharda piyasaya çıkıyormuş.saygılar

yine iyi araştıramamışsın t9xxx serisi işlemcili notebooklar piyasada var..
    linkten bakabilirsin..
    http://www.sanalmarketim.com/urun/6b8e78307ade60224124eba4e2f4f1e4/
  • ı dont know... bnde 1 artı 2gb ram var demiştim ya içindeki 1gb ram i çıkarıp a-data aldığım o ram den bitane daha alsam dual 2 çarpı 2 gb kullansam performans artar herhalde.. şu an 3gb ama pcmark puanı felan düşük .. anlatmıştım ya sana.. dual 2çarpı 2 olunca fark belli eder herhalde... içindeki hyundai ram kaliteli mi bide
  • quote:

Orjinalden alıntı: IdontKnoWw

quote:

özür dilerim.Araştırmadan yazdım.4 çekirdek ve t9xxx tabanlı işlemcili laptoplar 2008 sonbaharda piyasaya çıkıyormuş.saygılar

linkten bakabilirsin..

sayın hocam haklısın.
    şu ses konusunda yapacak birşey yok mu.arkadaşımda dell var neredeyse bizim lenovonun 3 katı ses çıkıyor.realtek hd 1.90 drverınıda yükledim ama ses hala az.ne yapabiliriz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Gdiesel

Arkaddaşlar lenovo 3000 n200 modelinde bilgisayarı açtıktan sonra windows yüklemeye başlarken( şifreyi yada parmak izi okuyucusuna kullanıcı tanıtımı yapmadan önce), yüksek bir fan sesi duyuyorum ve kapanıyor bazen ardarda 3-4 kere yapıyor, tabi her açısımda windows normalmi baslasın ya da kurtarma yapılsınmı secenekleriyle cıkıyor bazen hiç sorun olmadan açılıyor ve açıldıktan sonra herhangi bir sıkıntısı yok ama açılırken uğraştırıyor nedeni nedir? sanki fan devreye girdiginde güç kesiyor gibi geldi bana

Fan sesi bütün lenovolarda aynı, her zaman yapmıyor, başlangıçta sistem aşırı yüklendiğinde veya oyun oynarken devreye giriyor. Dert edilecek bir sorun değil, Lenovo en az ısınan dizüstülerden biri.
  • Ses konusunda daha önce bir mesaj yazmıştım. Ben gayet iyi ses alıyorum, neticede ev dışına yayın yapmayacağımıza göre :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: TekBozok

Fan sesi bütün lenovolarda aynı, her zaman yapmıyor, başlangıçta sistem aşırı yüklendiğinde veya oyun oynarken devreye giriyor. Dert edilecek bir sorun değil, Lenovo en az ısınan dizüstülerden biri.

Ben sorunumu heralde tam anlatamadım notebook o sesi yaptıktan sonra kendi kendine kapanıyor(bildiginiz tamamen kapanma işte bütün ışıkları sönüyor :))) windows yüklenirken yaklaşık olarak açtıktan 10 sn sonra, Yani bilgisayarım kapanıyor birdaha açıyorum birdaha kapanıyor fln kendisi keyfine göre bazen düzgün açılıyor ama dikkat ettiğim husus bilgisayarı açtıktan sonra windows yüklenirken fan devreye giriyor ve güç kesip kapatıyor bilgisayarı, ha fanda problem olsa 2-3 . denemelerde normal olarak windows vista başladıktan sonra 3-4-5 saat aralıksız açık kalamaz, sadece ilk pc açıldıgında işletim sistemini açmaya çalısırken pc kapanıyor kendi kendine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gdiesel -- 27 Nisan 2008; 21:38:22 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: IdontKnoWw

quote:

linkten bakabilirsin..

sayın hocam haklısın.
    şu ses konusunda yapacak birşey yok mu.arkadaşımda dell var neredeyse bizim lenovonun 3 katı ses çıkıyor.realtek hd 1.90 drverınıda yükledim ama ses hala az.ne yapabiliriz.

bence ses tatmin edici gerçi windows vista kullanmadığım için bana öyle geliyorda olabilir..bildiğim kadarı ile vistada ses tüm notebooklarda xp ye göre düşük çıkıyor imzamdaki eski notebook umdada vista kurduğumda ses az çıkıyordu..

• arkadaslar benim de mmc kart içeride kalmıştı adaptörsüz taktıgımdan , cımbız falan olmadı ertesi gün telefoncudan iki dakkalıgına adaptörünü alıp devamına yerlestirdiö içine, yag gibi cıktı hic zorlamadan.
    tavsiyem böyle yapmak

aman ha diyim 3.5 ytl lik hafıza kartı okuyucusu için kasayı falan acayım actırayım demeyin garantiye de olsa, degmez açıldıgına kurcalandıgına ya...
  • Arkadaslar

Bir yardımsever aranızdan N200 modelinde vista harici bölümün yani kurtarma bölümünün adım adım DVD ye ya da CD ye nasıl yedeklendigini anlatabilir mi resimli ya da resimsiz? böylece bilgisayardan bagımsız DVDlerimiz CDlerimiz olur.Şöyle net bir veri olsun elimizde.

Vistayı kurtarma bölümünden yeniden yüklemeyi gene buradan bir arkadasımız resimli olarak anlatmıştı cok işime yaramıştı, herkese onu tavsiye etmiştim, eger bunu da yapabilrsek cok sevinirm.cevaplarınızı bekliyorum iyi günler
  • dün akşam wireless ile uğraşırken birşeyler oldu. wireless kilidini açtığımda wireless ışığı yanmıyor ama bluetooth ışığı yanıyordu. driverını tekrar yükledim wireless çalıştı.ama wireless i kapattığımda xp de mavi ekran çıkıp restart attı. laptop açıldığında da sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı mesajı aldım. daha sonra ethernet çalışmamaya başladı. aygıt yöneticisinde ethernette sorun yok gözüküyor.ama ağ bağlantılarımda ne bağlantı görebildim ne de nete bağlanabildim. daha sonra ethernet manager programını kurdum. sistemde ethernet adaptörü yüklü değil hatası verdi. sorun ne olabilir? xp yükleyelim rahat edelim dedik , bu kezde bu sorunlar çıktı. nasıl çözüme kavuşturabilirim...
  • bu sorunu çözemedim.yeniden format attım. şimdi driverları kuruyorum tekrar...
  • en mantıklısını yapmışsın..umarım sorunun hallolmuştur..
  • temennin için tşk ederim
    evet halloldu. driverları ve programları yükledim. ofis kaldı. onu da sonra hallederim. ofisi yükledikten sonra geri yükleme noktası oluşturacağım. belirli aralıklarla oluşturmak gerek. ne zaman ne sorun olacağı belli olmuyor. wireless le arama yaparken wireless gitti. sonra ethernet gitti. bi dünya iş... formatla hallediliyor ama herbişey de gidiyor. geri yükleme noktası oluşturup gerektiği zaman geri yükleme yapmak en mantıklısı.
  • Merhaba arkadaşlar. İlk defa bir dizüstü bilgisayarım olacak kısmet olursa. Migrosta şu anda kampayada olan 12.1 inç ekranlı lenovoyu tavsiye eder misiniz?Fiyatı 1.000 ytl. Ekranının ufaklığıyla ilgili bir sıkıntısı olan var mı? Amacım sadece internette surf,msn,muzik dinlemek,office programları.
    tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: narec

temennin için tşk ederim
    evet halloldu. driverları ve programları yükledim. ofis kaldı. onu da sonra hallederim. ofisi yükledikten sonra geri yükleme noktası oluşturacağım. belirli aralıklarla oluşturmak gerek. ne zaman ne sorun olacağı belli olmuyor. wireless le arama yaparken wireless gitti. sonra ethernet gitti. bi dünya iş... formatla hallediliyor ama herbişey de gidiyor. geri yükleme noktası oluşturup gerektiği zaman geri yükleme yapmak en mantıklısı.

geri yükleme herzaman işe yaramıyor bence ghost yada benzeri bir programla full herşeyi yükledikten sonra bir yedek alman daha güvenilir olur..
  • selam sana n 200 modelini tavsiye ederim mobilite senin için çok çok da önemli degilse ,yani 12.1 in getirdigi daha hafiflik önemli degilse, çünkü ekran kartı harici olması büyük avantaj ve de çok önemli olmasa da home premium var 12.1 olanda basic var
    quote:

Orjinalden alıntı: guitarman

Merhaba arkadaşlar. İlk defa bir dizüstü bilgisayarım olacak kısmet olursa. Migrosta şu anda kampayada olan 12.1 inç ekranlı lenovoyu tavsiye eder misiniz?Fiyatı 1.000 ytl. Ekranının ufaklığıyla ilgili bir sıkıntısı olan var mı? Amacım sadece internette surf,msn,muzik dinlemek,office programları.
    tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarman

Merhaba arkadaşlar. İlk defa bir dizüstü bilgisayarım olacak kısmet olursa. Migrosta şu anda kampayada olan 12.1 inç ekranlı lenovoyu tavsiye eder misiniz?Fiyatı 1.000 ytl. Ekranının ufaklığıyla ilgili bir sıkıntısı olan var mı? Amacım sadece internette surf,msn,muzik dinlemek,office programları.
    tşk.

ben 12.1 inç lenovodan kuzenime aldım ve inceledim bence fiyat performans olarak çok ii bir cihaz ekran küçük olmasına rağmen çözünürlüğü 15.4lerle aynı olduğu rahat kullanılabiliyor 12.1 notebooklara kıyasla klavyesi oldukça kullanışlı artı olarak n-draft wireless özelliğine ve i965 chip set e sahip ayrıca linkteki modelle işlemcisi ve işletim sistemi haricinde birabir aynı..
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71509

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.