Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.653
Cevap
6
Favori
244.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ressam0768

şu an kuruyorum
    ben vistayı silmeden önce c:/ klasörü altında driver diye bir klasör vardı onun tamamını kopyaladım bir cd ye
    ve şimdi ondan kuruyorum

ses geldi dıt diyee

fakat bazı sürücüler vista için bu yüzden sitesinden indirdiklerimle devam ediyorum

Tamam anladım..Vista driverlarını xp'de kullanıyorsun zannettim de..Gerçi bazılarını kullanıyormuşsun =))
  • uyanık olduk yaparız dedik ama olsun elimde vista driverlar oldu hariçten
  • farklı marka rem takmak sorun cıkartırmı acaba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: özdemir33

farklı marka rem takmak sorun cıkartırmı acaba...

destek merkezi ile görüşmemde uyumsuzluk olursa kilitlenme yapabilir demişlerdi.
    ama 2 tane birden almaktansa mecburen 2 farklı RAM kullanacaz şimdilik.

bu arada XP kuran arkadaşlar dün gece son anda fark ettim ki seste sorun var
    yani kendi kurduğu sürücüde çalışıyor fakat windows ta ses gelmiyor neden olabilir acaba
    bilen varsa yardımcı olsun.
    aynısı mikrofon için de geçerli.
  • dün akşam gittim, izmir migroslarda lenovo bitmiş. Türkiye genelinde 1000 kadar laptopun hemen hemen hepsini satmışlar sanırım. yalan oldu bizim lenovo işi.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: özdemir33

farklı marka rem takmak sorun cıkartırmı acaba...

destek merkezi ile görüşmemde uyumsuzluk olursa kilitlenme yapabilir demişlerdi.
    ama 2 tane birden almaktansa mecburen 2 farklı RAM kullanacaz şimdilik.

bu arada XP kuran arkadaşlar dün gece son anda fark ettim ki seste sorun var
    yani kendi kurduğu sürücüde çalışıyor fakat windows ta ses gelmiyor neden olabilir acaba
    bilen varsa yardımcı olsun.
    aynısı mikrofon için de geçerli.

Sorunu biraz daha açık yazabilir misin belki yardımcı olabiliriz...

• ustad sorun şu
    sitesinden indirdiğim sürücüyü kurdum. sağ altta onun ikonuunu açtığımda test esnasında çalıyor fakat
    normalde yani winamp mesela ses tık yok
    sonra baktım bluetooth hads diye bir sürücü görünüyor ses aygıtı olarak.
    anlamadım o nereden geldi. bakalım akşama kaldırıp ses sürücüsünü yeniden deniyecem.
    yani realtek görünmüyor ses sürücüsü olarak.
  • Onun için extra birşey daha indirip kurman gerek sanırım.Bana notebook un altında yazan type ve seri numarasını verebilir misin ??
  • TYPE - 0769 - BEG
    seri numarasını hatırlamıyorum
    hayırdır bunlar ne için gerekli ki
  • Audio driver
    Bu linkteki birini indirmişsin sen sadece zannedersem.Diğerini de indirip kur bakalım sorun çözülecek mi...

• allah allah site değişmiş yaaa

şu işe bak geçen akşam bu farklıydı
  • Sonucu yazarsan sevinirim...
  • ya ustad anlamadığım bir şey var
    ses efekti ve ses aygıtlarına girdiğimde bende SES altında sadece BLUETOTH HANDS-FREE AUDIO yazıyor
    başka bir şey de seçemiyorum sende de öyle mi acaba
    sen nasıl çözdün bunu
  • ustalar yardım lütfen
    XP de ses alamıyorum ya ses cihazı olarak BLUETOOTH HANDS-FREE AUDIO diye bir şey görüyor ve çalmıyor
    realtekin kendi programını açtım mı çalıyor
  • Aygıt yöneticisinde yüklenmemiş bir driver var mı ??
  • hayır
    sende çalışıyor mu peki ustad ve sen nasıl yaptın bunu
  • Arkadaşım.Ben orda kendi makinamla ilgili bütün driverları indirdim.Ve kurdum hiçbir sorun çıkmadı.Tüm driver.larımı tanıttım.Sen de bu şekilde yap istersen...
  • aynen yaptım fakat bir türlü olmadı
    birde bir sitede yeni bir driverdan bahsediliyor daha yeni çıkmış onu indiriyorum bakalım ne olacak.
    bu arada senin makinada aynı özelliklere mi sahip yani 0769 - beg modeli mi acaba
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Ben de Lenovo N200 alarak gruba katıldım. Eski arkadaşlardan bir soruyla kulübe girmek istiyorum.
    Vista ile açılış gerçekten azap verici. Başlangıç'ta yüklenen LenovoRegistration ne işe yarıyor, açılış ve kapanışı hızlandırmak için ne tavsiye edersiniz? Birlikte gelen DiskKeeper performansı biraz artırmıştı ama, şimdi çalışmıyor, herhalde deneme sürümüydü.

Not: Lenovo'nun çok hoş bir özelliğini keşfettim, bilmeyen arkadaşlar için ilginç olabilir. Sağ alt köşedeki Access Connections ikonuna tıklayıp, Find tuşuna bastığınızda, çevrenizdeki bütün kablosuz modemlerin uzaklığını gösteriyor, gerçekten bugüne kadar böyle bir uygulama görmemiştim.
  • quote:

aynen yaptım fakat bir türlü olmadı
    birde bir sitede yeni bir driverdan bahsediliyor daha yeni çıkmış onu indiriyorum bakalım ne olacak.
    bu arada senin makinada aynı özelliklere mi sahip yani 0769 - beg modeli mi acaba

Hayır benimki 0769-b2g...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.