Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N500 KULLANICILARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
1
Favori
98.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evlere senlik bir sesi var. hp veya dell cok daha iyi ses konusunda belki de hoparlorlari on tarafta oldugu icin oyle kotu cikiyor. benim bu laptopu aldiktan sonraki tek sikintim 1 gb ramini degistiremiyorsunuz arkadaslar. 2x1 gb ayni hiz frekansta ram takiyorum ayni marka (kingston) alet acmiyor kendini deli etti beni.
  • Benim notebookta öyle bi sorun olmadı. Üzerindeki ram + 2Gb Kingston 667 Mhz ekledim tıkır tıkır çalışıyor valla. Hatta bu mesajıda Lenovodan atıyorum.
  • arkadaşlar selam. bildiğiniz gibi laptopun ön paneli biraz boş. hafif terli eller veya avuc içiyle dokununca iz yapıyo. bi kaç tane sticker yapıştırmak istiyorum en azından boşlugu doldursun diye. ama aradım bulamadım. genelde dış kasa için skinler var. yardımcı olabilecek var mı bana bu stickerları nerden bulurum? bi site adresi falan?
  • makineye vista ve server 2008 kurdum 1 gb ram ekledim driver falan hicbir sorunum olmadi.. bundan onceki bilgisayarim hp 6720s idi... ondan cok daha iyi bir makine... hpde kasanin boyası elime cikiyodu.. bunun muadilleri toshiba yada hp olsa 1000 dolar isterler ... neden anlamiyorum insanlar genelde daha pahali makineleri almaya calisiyorlar... iş içinde kullanıorum (birkaç erp programı ve sql,olap)... oyun oynamak istemediğiniz sürece en alınası bilgisayar şuan bu bence..
  • Daha Önce Şöyle bir yazı Yazmıştım. Arkadaşlar cihaza tüm sürücüleri başarı ile yükledim ancak televizyona hdmi kablo ile bağlantı yaparken problem yaşıyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevineceğim. öncelikle sağ altta çıkan ikon tıkladığında ekranı kullanma seçeneği 3 adet birtanesi sadece tv ekranı (ki bunu yaptığımızda bilgisayar akranı kapanıyor) ikincisi ikiye bölüyor yani bilgisayar ve tv aynı görüntüyü veriyor. üçüncüsü ise (başaramadığım) tv ekranında sadece bilgisayarın masa üstü görünüyor (ikonlar dahi yok) onunda görüntüsünü ayarlayamadım küçük bir görüntü alabiliyorum ses desen her üç seçenektede sadece bilgisayardan alabiliyorum.
    yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    Şimdi ise bunlardan ses prblemini ancak gom player ayarları ile çözebildim yani her program sesini ,oyun sesini yada media playerde oynattığım filmlerden televizyona ses aktarımını yapamıyorum. bir arkadaşım sürücüdeki high defination veri yolu prblemini çözdüğünü yazmış ancak sanırım vista kullanıyor yada ben anlamadım bu yazıyı okurda ayrıntılı bir şeyöler yazarsa çok sevineceğim.
    Birde en yukardada bahsettiğim gibi ekran görüntüsü konusu var ekranıma (tvde) tam görüntüyü almayı başardım ancak sadece ekran olarak (bilgisayarınkinden ziyade) televizyon tercih edildiğinde ki bu ekran kartı prgramında 3. opsiyon olarak verilmiş masa üstü resmi çıkıyor ikonlar olmadan bu prblemi aşabilen bir arkadaş yardımcı olursa gönülden teşekkür ederim.

• Hdmi çıkış ile yaşadığın ses problemine şöyle yardımcı olmaya çalışayım. Cihazda işletim sistemi XP bende. İlk başta senin yaşadığın sorunu yaşadım görüntüyü lcd tv e aktardığımda ses notebooktan geliyordu. Aygıt yöneticisinde de diğer aygıtlar kısmında "high definition audio veri yolundaki ses aygıtı" vardı ve yanında "!" ünlem işareti vardı ki buda çalışmadığını gösteriyordu. Bunun sürücüleride, ekran kartını tanıtmak için indirdiğin driverı açtığındaki klasörün içerisinde. Orada HDMI diye bir klasör var onun içinde. Bunun için "high definition audio veri yolundaki ses aygıtı" na sağ click yap sürücüyü güncelleştir - hayır bu kez değil (ileri) - Listeden ya da belirli bir konumdan yükle (Gelişmiş) (ileri) - Arama şu konumuda içersin kısmını seç ve gözata tıkla ve ekran kartı sürücüsünün olduğu klasörün içerisindeki HDMI klasörünü göster, ileri de. Daha sonra yüklemeyi yapacak ve "high definition audio veri yolundaki ses aygıtı" nı tanıtmış olacaksın. Bundan sonra görüntüyü LCD Tv e aktardığında ses ile ilgili problem yaşacağını sanmıyorum. Umarım olur olmazsa yine yardımcı olmaya çalışırım. Kolay gelsin.

• arkadaşlar bende dün bu cihazı aldım ve sayenizde driverlarını sorunsuz yükledim...emeği geçen herkese teşekkürler
  • arkadaşlar yokmu sticker için yardım edecek? ön tarafı biraz şenlendirsek kötü mü?
  • ferhatugur sorunsuz bi şekilde kullanırsın umarım. Bence doğru ürün tercih etmişsin fiyat performans olarak uygun bi ürün. 2 gb ram de ekledin mi süper.
    overdozz sticker için nasıl yardımcı olabilirim diye düşünüyorum cidden aklıma tek şey gelen gidip bi bilgisayar firmasından ne kadar ekran kartı, cpu board vb. çıkan stickerlardan istemen.
  • enclave olmazsa oyle yapıcaz. arkadaşlar bi sorum daha var. bi kac defa synaptics yuklememe ragmen bir turlu touchpad in aşağı yukarı okunu kullanamıyorum cıkmıyor. her defasında sayfaları gezerken page down up ı kullanmak zorunda kalıyorum. nedir bu işin aslı astarı bilen var mı? touchpadin en sağındaki izli oku ne zaman kullanıcaz?
  • Arkadaşlar bu makina pes 8 veya (zannetmiyorum ama) pes 9'u çalıştırır mı?

Ayrıca hala şu batarya biterken çıkan bip sesine çare bulabilen yokmu? (ses kısmanın dısında)
  • Arkadaslar uzun bir zamandir aklima takilan bir soru var, simdi bu bilgisayari almaya niyetlendigim icin sormanin tam sirasi:
    Ekran karti dvd veya divx film kalitesinde ne kadar etkili? Yani ayni filmi yuksek kalite ekran kartina sahip bir notebookla bunun (Intel GMA 4500M GL40 256MB) arasinda izlemekle kalite farki olabilir mi? Ayrica Lenovo'larin ekran parlakligi nasil? Ses kalitesi tatmin eder mi?
    Yani bu bilgisayari esime alcagim, en cok ofis programlarini (access,excel,vs.) kullaniyor ve nette takilip film ve video izleme amacli kullanilacak, tabi bendeki laptop ariza yapmazsa :) Biliyorum lenovo'nun is bilgisayari konseptine biraz ihanet ediyor olacagiz ama :)
    Ayrica hepsi burada da su an havale ile $649+KDV (2 GB RAM ile). Havale ile 1192 TL. Fiyat bana gayet uygun gibi geldi. Ne dersiniz?
    Yardimci olan arkadaslara cok tesekkurler.
  • @ertuger
    Ekran kartı dvd veya divxlerde gayet iyi ki artık divx çalıştıramayacak özelliklerde notebook yada desktop pc satıldığını düşünmüyorum. Ben mkv oynatıyorum notebookta bence gayette tatmin edici. O yüzden daha yüksek erkan kartlı bi notebook ile bu notebook'un divx oynatma kalitesinde fark olmaz. Ekran parlığı güzel ama sesi biraz az çıkıyor. Dediğin kullanımlarda (access,excel,vs.) hiçbir sorun yaşamadan rahat rahat kullanır eşin. Gönül rahatlığı ile alabilirsin.
  • @alperdag1
    Pes 2008 yada 2009 için şu anda bişiy diyemeyeceğim ama 1-2 gün içerisinde kurar sonucu buraya yazarım.
  • LENOVO (IBM) 3000 N500 CORE 2 DUO T5800 2GHZ 2048MB 250GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR NS737TX arkdaslar oncelıkkle selamlar lenovo nun bu modelının uzerıne baya bır arastırdım ama hala karar veremedım yanı alırsam acaba pısman olurmuyum.Sunuda dıyımde benım laptoptakı amacım aksamlar ınternete gırmek az bırazda oyun cok degıl yanı cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler.
  • Notebook u gözünle gördüysen ve görünüş olarak içine sindiyese al derim. Çoook çok süper bir alet değil ama fiyat / performans olarak sınıfında bence çok iyi. Zaten kullanım amacın intenetmiş ve azda olsa oyun ise yeter de artar bile. Ama şekil şemal dersen orası kişisel beğeni. Ben 1000 TL iken almıştım iyiki de almışım diyorum. Benim istediğim özellikleri vardı ve bütçemede uygundu aldım.
  • gumus rengı varmı pekı sıyah degılde gumus rengı cok hosuma gıttı.yanı core2 ıyı degılmı bır de su ozellıgı dıkkatımı cektı fırewıre ozellıgı ne ıse yarıyor
  • Gümüş renk konusuna çok fazla takılma siyah olması çok daha iyi. Gümüş renk çok çabuk çizilebiliyor ve kirlenebiliyor siyah iyidir o yüzden. Bu notebookta
    fireware (Apple tarafından geliştirilen, bilgisayara çevre ürünleri bağlanmasında kullanılan yüksek hızlı arayüz bağlantısıdır. IEEE 1394 standardına dayalıdır. 400 ve 800 Mbps hızında veri transferini destekler. (Vikipedia)) var mı ? Ben kaç siteye baktıysam göremedim. Bende N500 serisinin NS748TX modeli var onda da yok. Zaten farkları benimki 1 gb ram ve Free DOS senin yazdığın model 2gb Ram ve Windows Vista Home Premium (bazı sitelerde işletim sistemsiz olarakta satılıyor). Başka bi donanımsal olarak farkları yok.
  • uzerı tıtanyummus yenı ogrendım:) kullananlar memlun saırsam ınsallah alırım bende
  • bu notebook ile uzun sure makinasını acık bırakıp download yapan arkadasların izlenimleri nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.