Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N500 KULLANICILARI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
1
Favori
98.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar pes 2009 demoyu kurdum.orta buyuklukte bir pencerede, gayet guzel grafiklerle hic bir takılma olmadan rahatca oynadım. (belirtmek isterim ekstra 2 gb ram taktım). tam ekran yapmak istedigimde çözünürlük desteklenmiyor diye mesaj cıktı.Sanırım full versiyon kurulur ve cözünürlük biraz dusurulurse pes 2009 rahatca oynanır. Ben inanamadım.Makina gercekten fiyatına göre iyi.Hdmı çıkışıyla lcdye baglıyorum.Hem oyun hem film seyrediyorum.Yüksek kapasiteli oyun oynamak dışında herşeyi yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperdag1 -- 10 Şubat 2009; 18:06:37 >
  • arkadaşlar büyük bir sorunum var. eve geldiğimde gördüğüm manzara karşısında şok geçirdim. laptopumun 13 adet tuşunu bizim ufaklık yerinden çıkartmış, siyah tuşların altındaki klips gibi şeyler kırılmış yani tuşlar yerine takılmıyor. bunu kim tamir edebilir. acil yardıma ihtiyacım var.
  • Servisle bi görüş istersen. Bence dışarıdan birisi bu parçaları temin edemez. 3-5 pahalı olur ama orjinal olur
  • Merhabalar ,
    Bence en yakın çözüm ortağına gidin onlar size yardımcı olur.Hem notebook şuan garantili başka yere gider ve onlara taktırsanız garanti kapsamı dışınnda kalma ihtimali var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanster -- 10 Şubat 2009; 23:33:44 >
  • izmirde bulunuyorum iki tane yetkili servisi görünüyor görüştüm kendileri ile yardımcı olabileceklerini söylediler. yanlız şunuda belirtmek isterim. bir tane bile tuş klipsleri ile birlikte kırıldımı komple klavyeyi değiştiriyorlar. ayrıntılı bilgi vericem...
    iyi çalışmalar
  • Arkadaşlar şu an LENOVO (IBM) 3000 N500 CORE 2 DUO T5800 2GHZ 2048MB 250GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR NS737TX modeli Kipa'da 1149 YTL
    Vista da dahil. Sizce fiyatı nasıl diğer yerlere göre?
    Kipa'dan notebook almak garip geliyor ne biliyim.
    Mediamarkt, electroworld dururken Kipa'ya gitmek kafamı karıştırdı.

Yardımcı olaiblir misiniz? Sizce bu fiyata nasıl?
  • guzel fiyat bence ...
  • arkadaşlar merhaba
    ben dün lenovo 300 n500 modelini aldım
    yalnız benimkinde ram 3gb

Bu model hakkında merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım

Not:ben de yedekleme dvd si ve tüm xp driverları mevcuttur.hepsi çalışıyor.zaten ben de xp yükledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_celik

arkadaşlar merhaba

Not:ben de yedekleme dvd si ve tüm xp driverları mevcuttur.hepsi çalışıyor.zaten ben de xp yükledim

hayırlı olsun ben ısınma olayını merak ediyorum alırsam uzun sure download yapma ihtimalim var denedinizmi uzun sure acık kalma performansını?tesekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_celik

arkadaşlar merhaba

Arkadaşım. Bu laptobun ses kalitesi hakkında herkes değişik birşeyler söylemiş. Senin görüşün nasıl bu konuda.. Teşekkürler...
  • yaw arkadaşlar hala ses sorununu çözemedim ben, ne ses çıkıyor ne bios sesi kapatılabiliyor, biri basamak basamak anlatabilir mi ?
  • quote:

hayırlı olsun ben ısınma olayını merak ediyorum alırsam uzun sure download yapma ihtimalim var denedinizmi uzun sure acık kalma performansını?tesekkürler

arkadaşım zaten t5800 işlemci çok ısınan bi işlemci değili ayrıca ürünün soğutması fazlası ile yeterli, klavyede yada touchpad de ısınma olmuyor. akşamdan koyuyorum download a sabaha kadar açık kalıyo. ne bir takılma, nede bir ısınma oluyor.

tek kafamı kurcalayan, kapağının gümüş boya ile boyanmış olması ve ilerde buranın çizilince çok kötü görüneceği. kasa da çok güzel değil ama çok sağlam.

son zamanlarda çıkan fiyat/performansı en iyi makinalardan biri.

LENOVO (IBM) 3000 N500 KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KUZEY -- 13 Şubat 2009; 18:05:47 >

• merhaba geç cevap yazdığım için kusura bakmayın

Öncelikle ısınma olayını söyliyim
    Evet dün gece kesintisiz 4 saat bilgisayarı açık bıraktım minimum ısınma var ve bunu hiç hissetmiyorsunuz bile zaten ısınma çok olsun az olsun bütün laptopların sorunudur ama bu cihazda minimum değerde hiç rahatsız olmuyorsunuz

Ses kalitesine gelince
    gerçekten bu cihazdan bu ses kalitesini hiç beklemezdim 2+1 (allta bi tane subwoofer) (diğer ikisi önde) gerçekten çok iyi bu konuda çok iyi demiyorum ama kesinlikle tatmin olursunuz onu söyliyim

Not:Bu cihazın beni cezbeden en önemli iki özelliği var onları söylemeden geçmiyim:
    1.Bilgisayar inanılmaz sessiz çalışıyor,fan sesinini hemen hemen hiç duymuyorsunuz
    2.Ekran kartı beklediğimin çok üstünde,call of duty yi 1024*960 da oynayabiliyorum ama cod 4 ü daha denemedim onu da deneyince bilgi veririm

• quote:

Orjinalden alıntı: _KUZEY

quote:

arkadaşım zaten t5800 işlemci çok ısınan bi işlemci değili ayrıca ürünün soğutması fazlası ile yeterli, klavyede yada touchpad de ısınma olmuyor. akşamdan koyuyorum download a sabaha kadar açık kalıyo. ne bir takılma, nede bir ısınma oluyor.

tek kafamı kurcalayan, kapağının gümüş boya ile boyanmış olması ve ilerde buranın çizilince çok kötü görüneceği. kasa da çok güzel değil ama çok sağlam.

son zamanlarda çıkan fiyat/performansı en iyi makinalardan biri.

LENOVO (IBM) 3000 N500 KULLANICILARI

bilgiler icin teşekkürler...

• arkadaşım ses kartını ve hoparlör driver ını yükledin mi

bios seslerini de bios da alarm kısmından kapatmalısın bunları bi dene olmaz ise daha ayrıntılı anlatırım

Lenovo N500,Gerçekten çok iyi seçim!
  • arkadaslar ürünün driverlarını sitesinden yükleyemiyorum sanırım site içi bir sıkıntı var alternatif yükleme yapacagım bir yer varsa yardımcı olurmusunuz yada sitenin dfüzelme sansı varmı zaman zaman böyle sıkıntılarla karsılasan varmı
  • dun aksam 8 civarı migrostan aldım vista ve driverlar yüklü olarak çıktı gerçekten beklediğimden iyi ve wireless ı da performanslı alacak arkadaşlara tavsiye ederim
  • http://forum.donanimhaber.com/m_1756831/mpage_1/key_pringles%2Ckutusu/tm.htm
    Bu topicte işine yarayacak bişiyler bulabilirsin
  • İllegal yöntemler, paylaşma danışma yeri değil makine ile ilgili gözlem ve önerilerinizin paylaşacağı yerdir.
  • ya arkadaşlar bende lenovo n500 dizüstü var vistra yüklü xp yapmak istiyorum ama bi türlü olmuyor ben rescue and recovery tuşuna bastım sayfaya girdim her şeyidenedim dos,yaları kopyaladım ama yinede formata başlamadı neden acaba yardım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.