Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N500 KULLANICILARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
1
Favori
98.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle hayırlı olsun akşahin akrkadaşım...
    Bilgisayarı başlattığında giriş ekranında işlemci ve ram bilgilerini vermesi lazım, ayrıca garanti belgesi falan yok mu? Ordada model ve özellik bilgileri olmalı...
    Siparişin kaç günde eline geçti??
  • kutu üzerinde barkod gibi bir etiket vardır özellikleri yazan veya işletim sistemi kurup görebilirsin.
    Bu arada cihazı alan arkadaşlardan foto mak. olan resim çekip ekleyebilirmi? nette fazla resim yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akşahin

bende hızlıaldan aldım nakit olarak, elime az önce geçti,. bilgisayarın üstünde N500 yazıyor istediğim pc olduğunu nasıl anlıcam bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? birde kutudan makina, pil, elektrik kablosu dışında kitapçıklar çıktı bundan başka bişey çıkması gerekiyormuydu, bilgi verirseniz sevinirim.
    kolay gelsin

başka bişey çıkmıyor tüm sürücüleri internetten indirip kendin kuracaksın makinayı, açılırken F1 e basıp biyosa gir biosta aletin bilgilerini görürsün
  • hızlıal dan ürünü alanlar kac gunde elinize gectı acaba . bende ordan siperiş verdim . dün . daha kargoya verilmedi.bilgilendirirseniz sevınırım.
  • Belirttiğim gibi provizyon onayı için siparişin bekliyor olabilir. Müşteri hizmetleri ile görüş istersen. Bana 2 günde gelmişti. P.tesi sipariş geçmiştim salı provizyon onayı ile uğraştım ve kargoya verildi, çarşamba günüde bendeydi.
  • hızlıal a siparişi 18.12.2008 tarihinde geçtim bugün 24.12.2008 tarihinde elime geçti. bana bu şekilde gecikme olmasının sebebi olarak ön sipariş ürünü aldınız diye bilgi verdiler. sonra gerçektende web ten sayfasına baktım ön sipariş yazıyordu. hızlıal dan almak isteyen arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilirler, bende teredütte kalmıştım fakat elime cihaz geçti. izlenimleri yazarım...
  • Bu durumda bende hızlıal'dan almayı düşünüyorum, en ekonomik fiyat hızlıalda...
    Bilgisayarı alan arkadaşların izlenimlerini ve mümkünse cihazın resimlerini eklemelerini rica ediyorum...
  • pc elime sabah geçti direk xp kurmaya çalıştım sorun çıkardı kurulum aşamasında. bilgisayarcıma götürdüm onlar xp yi kurmuşlar. sorun yok dediler. bende kendilerine sordum acaba nerde sorun yaşadım diye. pc nin vistaya göre ayarlı olduğunu söylediler o yüzden bu sorunu yaşamışım. arkadaşların bilgisine.
    ve enteresan bişeyle karşılaştım pc nin üzerinde inter centrino etiketi yapışmış şekilde mevcut bilgisayarcım dediki core duo bu pc dedi ben şok oldum. olurmu öyle şey dedim core2 duo olması lazım dedim. pcnin xp den özelliklerine baktık core2 duo olarak yazıyor. ama üstende core duo centrino diye sticker var.
  • Hocam belkide bilgisayarcın yanlış görmüştür sen bence biostan teyid et durumu...Ayrıca notebook'un kutusundan çıkan kullanım klavuzu veya benzeri kitapçıklardada donanım bilgisi olabilir iyice kontrol et...
  • C2D nin de tabanı centrinodur bu nedenle intel centrino yazıyor bir yanlışlık yok yani işlemci T5800 dür ki bu işlemci C2D ailesine aittir Core duo olan modeller de vardır 500 serisinde ve yaklaşık 150 lira daha ucuzdur sadece işlemci t 3200 dür ve HDD 160 GB dir, modeli 738 tx dir, halbuki C2D li model 748 tx dir yani kutuda 3000 N 500 NS748TX yazıyorsa t 5800 lü modeldir, xp kuramama nedeniniz SATA HDD nedeni iledir ve Biostan ufak bir ayar ile sorunu halledebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kir-pi -- 24 Aralık 2008; 17:05:06 >
  • Nasıl bi ayar gerekiyor, aynı sorunu yaşayacak diğer arkadaşlar içinde bilgilendirme olur??
  • HDD sata olduğu için ve SATA driver yüklü olmadığı için XP kurulum sırasında hata verir, biostan SATA modunu IAHCI den İDE ye çevirirseniz XP nizi rahatça kurarsınız daha sonra SATA driverleri kurrarsınız olur biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kir-pi -- 24 Aralık 2008; 17:43:56 >
  • hızlıal dan alışveriş yapacaklara...benim başımdan enclave nin başına gelene benzer bi olay geldi.23-12-08 sipariş verdim saat 10,30da.bugün için laptonum geleceğini ümit ediyordum ama kargoyu aradığımda adıma paket yoktu.hızlıal a mail attım gelen cevap bankadan provizyon onayı bekledikleri ondan sonra ürünü kargoya verecekleriydi.bildiğim kadarıyla provizyon onayı bankadan değil post destek hattından alınır ve 10-15 dk içinde münkündür.ayrıca kredi kartıyla yapılan bi ödemeden sonra bankanın sizi arayıp onay istemesini ilk defa duyuyorum.hızlıal a telefonla zar zor ulaştıkdan sonra burda yazdıklarımı telefondaki bayana da söledim, bana onay veriyomusunuz dedi :)güya bankanın yapması gereken onayı kendi istedi.yoğunluk nedeniyle geçikmeler oluyo dedi.ürünün stokda olduğunu bu akşam kargoya verileceğini söledi.benim görüşüm amatör bi site olduğu yönündedir.laptop hakkında görüşlerimi de inşallah elime glince yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosqn -- 24 Aralık 2008; 17:23:20 >

• hizlial.com'dan aldik diyelim bi sorun oldugunda garanti isleri icin falan muhattabimiz kim olacak??
  • daha önceden yp530 modeli vardı.piyasa ki çoğu markadan daha kaliteli bir laptop olduğunu söyleyebilirim.servislerine burdan bakabilirsin
    http://www.pc.ibm.com/tr/warranty/index.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: yyayman

hizlial.com'dan aldik diyelim bi sorun oldugunda garanti isleri icin falan muhattabimiz kim olacak??

hızlıala kargo ile göndermeniz lazım yada bulunduğunuz şehirde servisi varsa oraya götürürsünüz bunun başka yolu yok şimdiye kadar LCD dahil WEB den çok alışveriş yaptım Allah'a çok şükür sorun yaşamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosqn

hızlıal dan alışveriş yapacaklara...benim başımdan enclave nin başına gelene benzer bi olay geldi.23-12-08 sipariş verdim saat 10,30da.bugün için laptonum geleceğini ümit ediyordum ama kargoyu aradığımda adıma paket yoktu.hızlıal a mail attım gelen cevap bankadan provizyon onayı bekledikleri ondan sonra ürünü kargoya verecekleriydi.bildiğim kadarıyla provizyon onayı bankadan değil post destek hattından alınır ve 10-15 dk içinde münkündür.ayrıca kredi kartıyla yapılan bi ödemeden sonra bankanın sizi arayıp onay istemesini ilk defa duyuyorum.hızlıal a telefonla zar zor ulaştıkdan sonra burda yazdıklarımı telefondaki bayana da söledim, bana onay veriyomusunuz dedi :)güya bankanın yapması gereken onayı kendi istedi.yoğunluk nedeniyle geçikmeler oluyo dedi.ürünün stokda olduğunu bu akşam kargoya verileceğini söledi.benim görüşüm amatör bi site olduğu yönündedir.laptop hakkında görüşlerimi de inşallah elime glince yazarım

bazı sitelerde banka onayı bekleniyor birdefasında maviden 60-70 liralık bişey alacaktım o kredi kartını ilk defa kullanıyordum güvenlik önlemi olarak çok küçük bir meblağ çekip onu sipariş bölümüne girmenizi istiyorlar bankanın internet sitesinde de çekilen miktar görünmüyordu müşteri hizmetlerini aramak zorunda kalmıştım

• Telefonla onay olayını bende ilk kez duyuyorum ama öğrenmemiz iyi oldu çünkü bende ykb world karta taksitle almayı planlıyorum.Siparişi geçtikten hemen sonra müşteri hizmetlerini ararım artık...
    Cihazı kullanan arkadaşlar sizce kasa nasıl, sağlam duruyor mu??
  • Ben Ereyon'dan almıştım aynı şekilde işbankası onay için aradı...

XP Kurulumu için Aşağı linkteki uygulamaları adım adım uygularsanız hiçbir sorunla karşılaşmadan XP Kurulumunu gerçekleştirirsiniz...

http://www.n-o-t-e-b-o-o-k.g-e-n.t-r/notebook-genel-f24/windows-xp-kurarken-yasanan-sata-hdd-sorununa-kesin-cozum-t18.html [Linkteki -- işaretlerini silerek siteye giriniz]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Istihbarat -- 24 Aralık 2008; 20:44:07 >
  • Ben de ürünü 23.12.08 tarihinde sipariş ettim hizlial'dan. Ayrıca Airties RT-211 Wireless 4Port 125MBPS Adsl Modem ve Kingston 2 GB DDR2 667 Mhz Notebook'u da sipariş verdim, 1170 ytl tuttu hepsi. Dün bir mail göndermişler. Buraya kopyalıyorum.
    "Siparişinize istinaden kart güvenliğiniz için bankanıza provizyon onayı için başvurduk. Sistemde kayıtlı telefon numaralarınızdan size ulaşamadıklarına dair bilgi geçtiler. Lütfen bağlı bulunduğunuz bankanın müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek veya şubenize giderek iletişim bilgilerinizi güncelleyiniz".
    Tabi kart sahibi bir yakınım. Artık gündüz arayıp durumu soracam.

Aldığım ram kesinlikle uyumlu bu laptopla değil mi? Tekrar teyit ederseniz rahat olacam.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.