Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 V200 12.1' KULLANICILARI TOPLANTI ODASI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
3
Favori
113.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: WahshE

rami 2gb'a yükselttim. performans artışı farkedilmeyecek gibi değil.
    istanbul profilo alışveriş merkezindeki toshiba mağzasından 13.3" macbook için üretilmiş olan kılıflardan aldım.
    tam oturuyor. malzemesi çok güzel darbe emici bi madde var içinde; parmağınızla bastırınca içine giriyor(bir çeşit kum sanırım).
    birde dartyden bluetooth mouse aldım. usb işgal etmiyor olması büyük avantaj. herkese tavsiye ederim.

WahshE , merak ettim de;

1) B.tooth mouse ın kendi pili ne kadar dayanıyor?
    2) Pc' nin pili b.tooth açık olunca ne kadar daha az gidiyor?

Bilgilendirirsen sevirim.
    Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

marka model varmı BT mouse 'un bende sipariş vereyim iyi fikir..

microsoftun notebook bluetooth 5000 modeli.
    70 liraya aldım ama ereyon'da 60 liraya bulabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baboli?

quote:

istanbul profilo alışveriş merkezindeki toshiba mağzasından 13.3" macbook için üretilmiş olan kılıflardan aldım.
    tam oturuyor. malzemesi çok güzel darbe emici bi madde var içinde; parmağınızla bastırınca içine giriyor(bir çeşit kum sanırım).
    birde dartyden bluetooth mouse aldım. usb işgal etmiyor olması büyük avantaj. herkese tavsiye ederim.

WahshE , merak ettim de;

Saygılarımla.

1. iki gündür gündür gün boyu açık, gece kapalı şekilde kullanıyorum. Bitmedi henüz pili. Biter bitmez bilgilendiricem.
    2. Ben pek bi fark görmedim ama mouse u almadan önce de bluetooth u kapatmıyordum. Şimdi çektim fişten notebooku, orta ekran parlaklığında, wireless açık, bluetooth açık, mouse bağlı ne kadar gidecek bakalım.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: baboli?

quote:

WahshE , merak ettim de;

Saygılarımla.

1. iki gündür gündür gün boyu açık, gece kapalı şekilde kullanıyorum. Bitmedi henüz pili. Biter bitmez bilgilendiricem.
    2. Ben pek bi fark görmedim ama mouse u almadan önce de bluetooth u kapatmıyordum. Şimdi çektim fişten notebooku, orta ekran parlaklığında, wireless açık, bluetooth açık, mouse bağlı ne kadar gidecek bakalım.

1 saat 15 dk sonunda %10 kaldı uyarısını verdi. bi yandan da müzik dinledim.

• arkadaslar bende mıcrosoftun notebook5000 bluetooth mousunu kullanıyorum mayıs ayından berı kullanmaktaayım kullanmadıgım zamanlarda kapatıyorum ve hala pılı bıtmedı kesınlıkle ve kesınlıkle tavsıye edıyorum ayrıca yanında cok sık bı kılıfıda var dısarıda bı yerlerde cıkartırken baya bı dıkkat cekıyo sankı cok onemlı bısı saklıyomussun gıbı mıllet bakıyo mousa hehehehhe kesınlıkle ve kesınlıkle tavsıye ederım ayrıca usb slotuda kaplamaması en buyuk avantajlarından bırı.....
  • SELAM ARKADAŞLAR.
    ARADIM AMA BİR İKİ SORUNUMA YANIT BULAMADIM.

1- BİLGİSAYARDA 10GB YÜKLEDİM NORMALDE EN AZ 100GB DAHA OLMASI GEREK AMA ALET ŞUAN KALAN 40GB DİYOR. 60GB NEOLDU DERSİNİZ.
    2- RECOVERY CD Sİ OLUŞTURMAK İSTİYORUM BU DOSYA NEREDE(3000 V200 KULLANICISIYIM)
    3- HARDDİSKİN 15GB KISMINI D OLARAK AYIRMAK İSTİYORUM. BUNU NASIL YAPACAĞIM.

BİLGİ VERECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

AYRICA ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARADA BU CİHAZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM. BENİMKİNDE 1 ÖLÜ PİKSEL ÇIKMASINA RAĞMEN :)
    SÜPPER BİR ÜRÜN. BUNU 1HP 1COMPACT ESKİTMİŞ BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM.

SESSİZ
    HIZLI (BEN 2GB RAM EKLEDİM)
    SORUNSUZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: recall

SELAM ARKADAŞLAR.
    ARADIM AMA BİR İKİ SORUNUMA YANIT BULAMADIM.

1- BİLGİSAYARDA 10GB YÜKLEDİM NORMALDE EN AZ 100GB DAHA OLMASI GEREK AMA ALET ŞUAN KALAN 40GB DİYOR. 60GB NEOLDU DERSİNİZ.
    2- RECOVERY CD Sİ OLUŞTURMAK İSTİYORUM BU DOSYA NEREDE(3000 V200 KULLANICISIYIM)
    3- HARDDİSKİN 15GB KISMINI D OLARAK AYIRMAK İSTİYORUM. BUNU NASIL YAPACAĞIM.

BİLGİ VERECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

AYRICA ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARADA BU CİHAZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM. BENİMKİNDE 1 ÖLÜ PİKSEL ÇIKMASINA RAĞMEN :)
    SÜPPER BİR ÜRÜN. BUNU 1HP 1COMPACT ESKİTMİŞ BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM.

SESSİZ
    HIZLI (BEN 2GB RAM EKLEDİM)
    SORUNSUZ

1. vistanın içinde bir partiton manager olacak.(bilenler yerini tarif etsin) disk ne durumda, detaylarıyla görürsün.
    2. vista kullananlara sormak lazım.
    3. vistanın içinde gelen partition manager ile yapabilirsin.

bende de 1 ölü pixel var. hatırlatmasan bakmayacaktım

• LENOVO TY2BWTK T5450 NOTEBOOK arkadaşlar bu ürünü kullanan varmı varsa yaşanan sorunlar neler bi bilgi verirmisininz bugün almayı düşünüyorumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemkiran

LENOVO TY2BWTK T5450 NOTEBOOK arkadaşlar bu ürünü kullanan varmı varsa yaşanan sorunlar neler bi bilgi verirmisininz bugün almayı düşünüyorumda

Güzel bir ürün migros'dan 999 ytl'ye aldım sorunsuz yanlız 1 gb ram vista için az geliyor sana tavsiyem Vista kullanacaksan 2 gb Xp kullanacaksan 1 gb daha ram eklemen
  • selam herkese, neden benim harddisk kapasitem toplam 106 gb olarak görünüyor anlamadım bi türlü yardımcı olursanız memnun olurum. tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenersel

selam herkese, neden benim harddisk kapasitem toplam 106 gb olarak görünüyor anlamadım bi türlü yardımcı olursanız memnun olurum. tşkler

resmini gösterebilirsen daha rahat yardımcı olunabilir yani bilgisayarım sayfasının resmini, niye 106gb görünsünki 107 niye diil veya 105 bence o boş alandır.
  • quote:

selam herkese, neden benim harddisk kapasitem toplam 106 gb olarak görünüyor anlamadım bi türlü yardımcı olursanız memnun olurum. tşkler

hard diski sağ tıklayıp özellikler dediğinde kilobayt değerini gösterir.
    6 gb kadarı recover kısmına ayrılmıştır.
    bir sorun yok yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpgüral

ACİL YARDIM arkadaşlar avermedia pcmci tv kartı alıcam sanırım bizim bilgisayarlara olmuyorrrr...... bizimkiler pcmci exspresss değilmi????

ExpressCard 54 slot diye geçiyor.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

marka model varmı BT mouse 'un bende sipariş vereyim iyi fikir..

microsoftun notebook bluetooth 5000 modeli.
    70 liraya aldım ama ereyon'da 60 liraya bulabilirsiniz.

50 ytl ye düşmüş
    http://www.50ytl.com/
  • ewt haklısınz toplam kapasite 114.491.912.192 bayt 106 gb yazıyomuş. tşkler.
    birde bahsettiğiniz macbook kılıflarını ne kadara aldnz aslında çanta arıyorum böyle kibar bi bilgisayar için kibar bi çanta bulmalıyım.
  • quote:

ewt haklısınz toplam kapasite 114.491.912.192 bayt 106 gb yazıyomuş. tşkler.
    birde bahsettiğiniz macbook kılıflarını ne kadara aldnz aslında çanta arıyorum böyle kibar bi bilgisayar için kibar bi çanta bulmalıyım.

v200ün ölçüleri 12" x 8.9" x 1.3" şeklinde. Genelde bütün kaliteli kılıfların üstünde iç boyutları inç şeklinde yazmakta. Ben 43 liraya macbook kılıfı aldım(incelemek isteyenler), içinde kum gibi bir madde var(darbe emici). Kılıf 13.3" macbook içindi. Eve gelip laptopu içine koyduğumda sağdan ve soldan 1 parmak bol geldiğini gördüm ama laptopun kalınlığından dolayı biraz boşluk olması iyi de oldu. Bunu düşünerek alabilirsiniz sizde. 12.1 için olan kılıflara büyük ihtimalle sığmayacaktır yada zor sığacaktır(hoş durmayabilir). En güzeli bilgisayarı yanınızda götürüp deneyerek karar vermek. Toshiba mağzalarında çok güzel kılıflar ve çantalar var; orayada bakın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmnkim -- 29 Haziran 2008; 13:46:47 >

• kimsenin sesi çıkmadığına göre herkes laptopunu sorunsuz kullanıyor heralde, ne güzel :)

hazır aklıma gelmişken sorayım; şu 6 hücreli bataryayı en ucuza nerden bulabiliriz acaba?
  • kendin sor kendin yanıtla gibi oluyor ama;
    ebayde worldwide shippingi olan bir tane buldum bu pilden 70 dolar

http://cgi.ebay.com/battery-for-Lenovo-3000-V200-V100-0763-40Y8319-40Y8321_W0QQitemZ170225800379QQihZ007QQcategoryZ11169QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em118Q2el1247

30 dolarda kargosu var. 100 dolara geliyor.
  • quote:

kendin sor kendin yanıtla gibi oluyor ama;
    ebayde worldwide shippingi olan bir tane buldum bu pilden 70 dolar

http://cgi.ebay.com/battery-for-Lenovo-3000-V200-V100-0763-40Y8319-40Y8321_W0QQitemZ170225800379QQihZ007QQcategoryZ11169QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em118Q2el1247

30 dolarda kargosu var. 100 dolara geliyor.

bir kaç kişi birleşsek sipariş versek kargoyu paylaşabilirmiyiz 30$ az para değil. mesela 4 tane birden alsak kargo fiyatı değişirmi.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.