Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 V200 12.1' KULLANICILARI TOPLANTI ODASI (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
3
Favori
113.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnternette bu laptobun bir üst modelinin fiyatı 1.250 ye satılıyor.. Ana farkı Core 2 Duo T7500 işlemcili 2GB Ram ve 160GB harddisk..

Size sorum şu , yaklaşık 350 YTL lik bir fark var acaba bu fark Core 2 Duo için değer mi?

Birde her iki makinede de CALL OF DUTY 2 yi rahatca oynayabilir miyim?

LENOVO 3000 V200 0764-CTO Detay Bilgisi,

Aile : Lenovo 3000 V200
    İşlemci Cinsi : Intel Core 2 Duo T7500 (4 MB L2 cache, 2.2GHz, 800 MHz)
    İşlemci Hızı ( MHZ) : T7500 (2.20 GHz)
    Ön Bellek : 4 MB
    Bellek : 2048 MB DDR2 PC5300 667 MHZ (2 X 1024MB)
    Maksimum Bellek ( MB) : 4096-Mb DDR2 667Mhz
    Bellek Slot Sayısı : 2 (2 Dolu)
    Sabit Disk : 160G 5400RPM

LENOVO 3000 V200 NOTEBOOK 569D922

Intel Core Duo T2370 (1.73GHz - 533MHz) işlemci
    Intel GMA X3100 256MB dahili ekran kartı . 120 GB harddisk

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Saygılarımla

• cod2 için soruyorsan hayır, max 80-85 fps le oynarsın buda multi için yavaştır bence paylaşımsız ekran kartlı modellere bak tabi sadece cod2 yi baz alarak söyledim.
  • Dostum 350 ytl farkdan bahsediyorsun eğer patlaşımsız bir model düşüneceksen bu fark iyice açılacak.. oyun oynamak istiyorsan 450 ytl den başlayan xbox 360 ' ı hararetle tavsiye ederim, bugün laptopa a yada masa üstüne oyun için yaptığın yatırım birkaç sene içinde çöplük haline geliyor ama konsollar öyle değil, benim xbox 360 ve 1 adet Call of Duty 4 ' üm var, inanılmaz bir deneyim, inanılmaz görsel şölen, alım gücümün yeteceği hiçbir pc /notebook bu kefyin yanına yaklaşamaz, inanılmaz akıp giden ekran görüntüleri 5.1 ses + surround, 1080p oyun desteği... konsolda COD4 ün başından kalktığımda multiplayer oyunda sırtımdan ter aktığını stress ve gerilimden kaslarımın sertleştiği hissediyorum...

Bİraz geyiğe kayayım :)
    Mesela dün akşam internet üstünden amerika sunucularında kapışıyoruz takımla, binanın üst katlarında sniper tüfekle tek tek indiriyorum meydana çıkan rakipleri bu arada bulunduğum odaya giriş koridorlara bubi tuzakları yerleştirmişim, ortam alaca biraz karanlık... mermim bitti, M-16 ya geçtim sırtımda taşıdığım, yerim farkedilince tüm şarjörleri de boşaltmak zorunda kaldım ... tek bıçağım kaldı... şimdi odada masanın arkasına saklandım.. koridorda düşman askerlerinin ayak sesleri.. bubi tuzaklarımı imha etmiş içeri girmişler koridorun ışığı odaya vuruyor, ve beni arıyorlar gölgelerini görüyorum duvarda aralarında konuşuyorlar ( her takım kulaklık mikrofon seti ile kendi aralarında konuşabiliyor ) biri farkediyor beni birkaç el atış yapıyor yaralanıyorum ama şarjörü de o sırada bitiyor, değiştirmek isterken hemen çıkıp üstüne atlıyorum ve öldürüyorum ama o sırada arkamda birkaç düşman beliriyor ve sırtıma boşaltğıyorlar şarjörlerini... sonra harita da başka yerde tekrar başlıyorum.... Heyacan fırtınasını görebiliyormusunuz...Şimdi mouse ve klavye ile bu keyfi yaşamak güç, elinizde konsolun kumandası titreşimli, wireless ve darbe aldığının yada yanınzda patlayan bombaların yönüne göre bir tarafı titreyebiliyor.. mouse ile 2 kilk klik karşıdakini vurabiliyorsunuz ama joypad de öyle değil.... inanılmaz gerçekçilik...

V200 3000 , oyun dışında çok başarılı, stabil, kaliteli malzemey sahip, eksiği pili, çok hafif, oyun hariç her tür işinizi fazla fazla görecektir, oyun işini bu iş için üretilmiş donanımlara bırakmakta fayda var keza 12.1" de pek bir oyun keyfinden söz edilemez...

• Arakadaşlar ben dün aldım bugün elime geçti ürün.
    benim aldığım model core 2 duo T7500 2.2 Ghz 2 GB ramli olan modeli.
    performansı gerçekten çok iyi bir makinaymış.
    fakat 12.1 in ekranın bu kadar küçük olacağını tahmin etmiyordum. ben tasarım işi ile uğraştığımdan ekran konusu hoşuma gitmedi.
    bana 15inçten aşağı yaramayacak. bu yüzden satmak istiyorum.
    1280 ytl ye aldım. iki saattir kullanıyorum ve almak isteyen olursa 1200den satabilirim . dün tarihli kesilen faturası garanti vs. herşey kutusunda gönderilecektir. ilgilene olursa mail adresim okankan@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okankan -- 10 Temmuz 2008; 18:40:50 >
  • Ben de dün kangurum.com.tr den 899 liraya sipariş ettim. birazdan teslimata gelirler sanırım. gerekli bütün XP driverlarını da dün indirmiştim. gelir gelmez buradaki yorumlar doğrultusunda XP'ye çevireceğim. olumlu ya da olumsuz gördüğüm şeyleri henüz cihazı almamış arkadaşlara yardımcı olacağını düşünerek burada paylaşacağım.
    ...
  • Okankan

bilgisayarı nerden aldığını öğrenebilir miyim?

Bu modelin Core 2 t7500 modeli çoğu sitede yok..

Sen internetten mi yoksa bir mağazadan mı aldın?

Arkadaşlar ayrıca Migros Neden aynı modelin bir üst işlemcilisini T7500 2.2Ghz lisini satmıyor acaba?

tşk
  • http://www.myshop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=574D467

bende burdan aldım o modeli cuma günü telefon açıp sordum hemen gönderirseniz alıcam diye tamam dediler tedarikçiden size göndericez cumartesi elinizde olur ama daha ortada yok sözde urfa şubelerine gitmiş ürün ordan gönderiliçekmiş bakalım 1.190 ytl aldım burdan nakit sepette 1.160

quote:

Orjinalden alıntı: queque

Okankan

bilgisayarı nerden aldığını öğrenebilir miyim?

Bu modelin Core 2 t7500 modeli çoğu sitede yok..

Sen internetten mi yoksa bir mağazadan mı aldın?

Arkadaşlar ayrıca Migros Neden aynı modelin bir üst işlemcilisini T7500 2.2Ghz lisini satmıyor acaba?

tşk

• quote:

Orjinalden alıntı: ooozzzyyy

Ben de dün kangurum.com.tr den 899 liraya sipariş ettim. birazdan teslimata gelirler sanırım. gerekli bütün XP driverlarını da dün indirmiştim. gelir gelmez buradaki yorumlar doğrultusunda XP'ye çevireceğim. olumlu ya da olumsuz gördüğüm şeyleri henüz cihazı almamış arkadaşlara yardımcı olacağını düşünerek burada paylaşacağım.
    ...

Arkadaşlar, dediğim gibi makina cuma günü elime geçti. Şansıma pixel hatası filan da çıkmadı. Çok güzel makina. Buradaki yorumlar doğrultusunda geldiği gün gidip 1 GB daha ram taktırdım ve XP'yi de hemen yükledim. Hiç bir problem yok. Herşey düzgün çalışıyor. Kameranın görüntüsü biraz iyi değil gibi ama o da galiba driver'ın iyi kurulmamış olmasından kaynaklanıyor. Onunla ilgili gelişmeyi de bilahare yazarım.
    Selamlar...

• Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun

Aynı modelini bende haftaya almayı düşünüyorum..

Bilgisayar eline geçince peformansı ile ilgili bilgi verebilir misin?

tşk
  • quote:

quote:

Ben de dün kangurum.com.tr den 899 liraya sipariş ettim. birazdan teslimata gelirler sanırım. gerekli bütün XP driverlarını da dün indirmiştim. gelir gelmez buradaki yorumlar doğrultusunda XP'ye çevireceğim. olumlu ya da olumsuz gördüğüm şeyleri henüz cihazı almamış arkadaşlara yardımcı olacağını düşünerek burada paylaşacağım.
    ...

Arkadaşlar, dediğim gibi makina cuma günü elime geçti. Şansıma pixel hatası filan da çıkmadı. Çok güzel makina. Buradaki yorumlar doğrultusunda geldiği gün gidip 1 GB daha ram taktırdım ve XP'yi de hemen yükledim. Hiç bir problem yok. Herşey düzgün çalışıyor. Kameranın görüntüsü biraz iyi değil gibi ama o da galiba driver'ın iyi kurulmamış olmasından kaynaklanıyor. Onunla ilgili gelişmeyi de bilahare yazarım.
    Selamlar...

Arkadaşlar, bilgisayar için averajın biraz üstünde bir kullanıcıyım. Bu makina bu fiyata çok iyi. Dediğim gibi XP'ye çevirip bütün driver larını kurdum. Biraz önce de fingerprint programını kurdum; bluetooth ayarlarını yaptım;telefonlarımla eşleştirdim. Hiçbir problem yok. Kameranın ayarlarıyla oynayarak görüntüyü biraz daha düzelttim. Bende çalışmayan ya da eksik hiçbir şey yok şu anda. Hararetle tavsiye ederim. (makinanın malzemesi de kaliteli)...
    Selamlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooozzzyyy -- 13 Temmuz 2008; 23:18:45 >

• Selam Herkese,
    Bende artık Lenovo kullanıcısı olarak bilgilerimi paylasmak istedim. GEçen gün bende T2370 modelini aldım ve hemen XP Pro yükledim ve ona göre driverlerini'da indirip kurdum herhangi bir sorun oluşmadı bide piksel hatasındanda yırttım :)
    Laptop gerçekten çok hoş ve şık bir cihaz heryere götürebilirsiniz çantanıza bile atabilirsiniz.
    Performans olarak gelirsek XP'nin kapanıp açılması süresi 20 saniye kadar sürüyor ki 1 gb ram olmasına rağmen :) tabi 2 gb yapınca neler olur bilemem ..
    Buarada dün Cod2 yi yükledim sonra çalıştırırken ekranda

DirectX encountered an unrecoverable error.Check the readme for possible solutions
    bu hatayı veriyor D9x yüklü bende ?

10x mi yüklemem gerekli

tesekkürler
  • Cumartesi günü bende Bluetooth mouse aldım Vatan bilgisayarda 68 ytl ye Microsoft marka, şak diye mouse yi gördü laptop, bir kablodan daha kurtuldum oh ... birde usb portum boşa çıkmış oldu ....

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=099

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 14 Temmuz 2008; 15:42:07 >
  • merhaba arkadaşlar sonunda bende format atabildim ama driverler olmuyor maalesef laptopun arkasındaki model seri numarasına göre siteden tüm driverleri indirdim ama yüklüyorum aygıt yöneticisindeki sarı ünlem gitmiyor.
    bios ta HDD hala disable acaba ondan mıdır? enable yaptığımda ise makine açılmıyor.
  • Ya volki nedemek direcx10 mu yüklücem.....

3 gündür Call Of Duty i yükleyemedin.. Ben mi öğreticem..

Bu bilgisayarı almak için senden haber bekliyorum . Call of Duty yi oynatıyor mu onyanmıyor mu ? Kim vericek hesabını stoklarda kalmaz ise..

Elini çabuk tutar isen sevinirim..

Hadi saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenelhan

merhaba arkadaşlar sonunda bende format atabildim ama driverler olmuyor maalesef laptopun arkasındaki model seri numarasına göre siteden tüm driverleri indirdim ama yüklüyorum aygıt yöneticisindeki sarı ünlem gitmiyor.
    bios ta HDD hala disable acaba ondan mıdır? enable yaptığımda ise makine açılmıyor.

Panik yapmayın driverları indirdiğin exe dosyalara çift tıklayınca c:\ üzerinde driver , vs gibi yeni kalsörler açacak , bu kalsörlerin içine girip setuplarını çalıştırırsanız soru işaretleri kalkacak.. sadece .exe uzantılı doyaları indirip çalıştırmak yetmez...
  • Merhaba arkadaşlar bende bu laptopdan almak istiyorum,sizce bu fiyat uygumudur??
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd99115#tablnk
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

quote:

Orjinalden alıntı: erenelhan

merhaba arkadaşlar sonunda bende format atabildim ama driverler olmuyor maalesef laptopun arkasındaki model seri numarasına göre siteden tüm driverleri indirdim ama yüklüyorum aygıt yöneticisindeki sarı ünlem gitmiyor.

Panik yapmayın driverları indirdiğin exe dosyalara çift tıklayınca c:\ üzerinde driver , vs gibi yeni kalsörler açacak , bu kalsörlerin içine girip setuplarını çalıştırırsanız soru işaretleri kalkacak.. sadece .exe uzantılı doyaları indirip çalıştırmak yetmez...

HAY GÖZÜNÜ SEVEYİM tolgao2000 NERDESİN SEN KAÇ GÜNDÜR, KAFAYI YİYECEKTİM OHH BE DÜNYA VARMIŞ

• Eyvallah, erenelhan kardeş... elden geldiğince yardımlaşacağız burda topic çok seviyeli ve güzel gidiyor.

cunuvar kardeş cihaz güzeli fiyat güzel ha birde c2d yaptıkları makinaya premium vista koysalar bu fiyata tma süper olacak...

Bu arada yurtdışından sipariş ettiğim ( ARDA bey sağolsun ) DVD medya gelmiş, benim hatalı adres vermem yüzünden mng kargo da topaç gibi ordan oraya gitmiş 10 gündür :) yerini tespit ettim bugün pedere aldırıyorum, medya gelince Vistaya döneceğim, dönüş aşamalarını paylaşırım..
  • makina cod2 yi çalıştırıyor çalıştırmasına da görebileceğiniz max fps (2gb ram ile ) sanırım 80 civarı (modifiye config dosyası ile) ayrıca directx sorunu içinde bi dll dosyası indirmeniz gerekiyordu galiba ama tam hatırlayamadım ismini şuan, yani cod2 endeksli düşünürseniz daha iyi seçenekler var ama taşınabilirlik konusunda aşığım laptobuma.

bu arada wireless usb adaptör kullanan varmı ?
  • var,

ben kullanıyorum, hem chazın wireles ' ini hem d-link marka usb adaptör kullanıyorum, kurlumu ayarlaması çok basit , işin ilginci cihazın üstündeki entegre sistemden daha stabil ve hızlı buluyor..

http://www.birtepe.com/product.asp?ProID=133723
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.