Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 V200 12.1' KULLANICILARI TOPLANTI ODASI (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
3
Favori
113.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kartal_07

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Kesinlikle çok tatmin edici, kuş gibi hafif...

diğer bahsettiğim model için ne diyorsun, bi fikrin varmı?

cevap beklemekteyim

Bence c2d olması herhangi bir ağırlık farketmez, kasa monitör pil hdd belirler ağırlığı farkı anlaman mümkün değil. cihaz bu konuda oldukça başarılı...

• quote:

Orjinalden alıntı: muzzoo07

quote:

var,

ben kullanıyorum, hem chazın wireles ' ini hem d-link marka usb adaptör kullanıyorum, kurlumu ayarlaması çok basit , işin ilginci cihazın üstündeki entegre sistemden daha stabil ve hızlı buluyor..

http://www.birtepe.com/product.asp?ProID=133723

sen bu d-link i xp sp2 demi kullanıyorsun arkadaşım.Ben masaüstü pcme aldım sadece sp2 de çalıştırabildim mereti.sp3 sadece local olarak kullanılabiliyor yani modeme girebiliyorum fakat internet bağlantısını alamıyorum.vista 64 bitte hiç driver bile kuramıyorum.platforma uygun değildir diye bir uyarı veriyor.bu modelin driverlarını bulabileceğim bir site varmı acaba.özellikle vista için olursa çok makbule geçer.
    bu arada lenovo da kullanılan wi-fi teknolojisi bence çok iyi.adaptörle falan ölçülemez.Diğer laptoplara kıyasla da lenovunun daha iyi olduğunu düşünüyorum.Örneğin tanıdığımda Acer ın yeni modellerinden bir notebooku var lenovoyla ikisini yanyana getirip ağ aradığımızda bulunan ağ sayısı ve sinyalleri alışı açısından bariz bir fark oluyor.tabiki lenovo daha iyi :D

Evet sp2 de kullanıyorum, direverlarını araştırmak lazım bir ara bakarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle çok tatmin edici, kuş gibi hafif...

diğer bahsettiğim model için ne diyorsun, bi fikrin varmı?

cevap beklemekteyim

Bence c2d olması herhangi bir ağırlık farketmez, kasa monitör pil hdd belirler ağırlığı farkı anlaman mümkün değil. cihaz bu konuda oldukça başarılı...

Teşekkür ederim @tolgao2000 açıklamaların için. Yalnız core2duo ağırlık için sormamıştım, ikisi arasında ki hızı kıyaslarsak, bariz bir fark varmıdır? aralarında fiyat farkı var.

• 19 temmuz cumartesi günü alacağımi Ankara'da nerde bulabilirim bu fiyata? Ankamall büyük migrosta varmıdır? yardımcı olursanız sevinirim.
  • hız farkı uygulamalarda hissedilebilir sonuçta c2d 7500 ayrıca 2 gb ram.
  • bende compaq c2d 1.73ghz var 1.5 gb ramli, v200 üm 35 ytl fark ile 2gb yaptım, ik notbook arasında ben bir fark algılayamadım açıkçası...
  • Tolga2000

Normal şartlarda yani günlük kullanımda fark algılayamaman çok normal..

Ancak daha ağır programları falan çalıştırdığında fark mutlaka olması gerekir diye düşünüyorum.. Sonuçta işlemcisi daha güçlü..

Ancak arada 350 milyon gibi bir farka değermi bilmiyorum..

Benim derdim zaten CALL OF 2 oynamak bu makine ile.. O yüzden aranızdan biri bu makine ile bu oyunu rahat bir şekilde Multiplayer oynadı mı acaba??????

tşk
  •  LENOVO (IBM) 3000 V200 12.1' KULLANICILARI TOPLANTI ODASI

LENOVO (IBM) 3000 V200 12.1' KULLANICILARI TOPLANTI ODASI

Arkadaşlar bugünlerde laptopumun altının çok ısındığını farkettim özellikle geceden açık bırakıp yada tüm gün uydu download yaparken altı ateş gşbş oluyordu, Vatan bilgisayarda 19 USD ye Termaktek 'in 12" için laptop soğutucusunu aldım, oldukça sessiz ve şu anda altı bayağı soğuk bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak.. Tavsiye ederim...

• Merhaba arkadaslar,
    pc kapatılınca ekran kararıp kalmasını recovery machine programı ile sistem dosyalarını duzenleyerek halletttım ama arkadas camera driverleri dedıgıne gore sorunu 2 yonlu cozulur.
    Ve cod2 oynuyorum ama multiplayer'i acmadı anlamadım ramide 2 gb yaptım
  • Kangurum.com.tr'deki 899 liralık fiyat migros'lara da yansımış. Makine şu anda migros'larda 899 YTL. Bilginize....
  • cod2 için bu makinayı almayın, hatta x3100 gibi paylaşımlı ekran kartı olan modellere bakmayın.
  • kangurum.com a üye olucam almak için hata veriyor
  • Arkadaşlar,
    Görev Çubuğundaki Güç Barımı uçurdum, nasıl yaptığımı bilmiyorum... Takılır gibi yapmıştı, dosya kapatıyordum, bir baktım ki güç barı yok!!! Orjinalindeki Vista Basic kullanıyorum, SP1 yüklemedim. Güç Barını nasıl geri getirebilirim, benzininin ne zaman biteceğini bilmediğim bir araba kullanıyor gibiyim...
    İlginiz için şimdiden teşekkürler...
  • Bugün Hepsiburada dan sipariş verdim..

Bence herşey ok ancak Arkadaşlar bu laptobun bana göre tek eksisi biraz kalın olması..

Sanki diğer 12.1 ler daha ince gözüküyorlar resimden..

Siz ne dersiniz...
  • Çünkü 13" lik kasaya oturtulduğu için ancak son derece hafif....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 20 Temmuz 2008; 0:35:45 >
  • arkadaşlar laptop u ayarlıyorum kapağı kapattığımda hazırda bekleme konumuna geçiyor fakat kapağı açtığımda hazırda bekletten çıkartıcak ayarı bulamadım, daha önceki toshibamda vardı bunda yok mu
  • 6 cell batarya isteyenler aşağıdaki adrese bakabilirler. Fiyat 131 YTL. Taksit imkanı da var:
    http://www.markomshop.com/asp/show_stock.asp?product=40Y8321

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooozzzyyy -- 21 Temmuz 2008; 4:37:21 >
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd99115
    Arkadaşlar bu bilisayarı almayı düşünüyrum nasıl ? Buradan daha ucuza olan yer var mı? Yadımcı lursanız seviniim
  • quote:

Orjinalden alıntı: GA1000

Arkadaşlar,
    Görev Çubuğundaki Güç Barımı uçurdum, nasıl yaptığımı bilmiyorum... Takılır gibi yapmıştı, dosya kapatıyordum, bir baktım ki güç barı yok!!! Orjinalindeki Vista Basic kullanıyorum, SP1 yüklemedim. Güç Barını nasıl geri getirebilirim, benzininin ne zaman biteceğini bilmediğim bir araba kullanıyor gibiyim...
    İlginiz için şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar,
    Yukarıda bahsettiğim problemin çözümünü bilen kimse yok mu???
    Güç Barı'nı nerden bulup Görev Çubuğu'na ekleyebillirim?
    Lütfen yardım...
    Teşekkürler...
  • aidoneus (Kemal) Arkadaşım İstemiş Olduğunuz Recovery Dvdleriniz bugün itibari ile elime ulaşmıştır,
    Adres bilgilerinizi doğrular iseniz bugün kargoya vereceğim.
    Hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.