Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 V200 12.1' KULLANICILARI TOPLANTI ODASI (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
3
Favori
113.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _ZENITH_

quote:

Orjinalden alıntı: dogukansavas

Lenovo driver derstek sitesine ulaşamıyorum sürekli hata veriyor sayfa ve serverda böye bir sayfa olmadığını söylüyor. Elinde 3000 v200 için ethernet driver ı olan varsa gönderebilirse sevinirim

+111111

Lenovo support sitesi düzelmiş bilgilerinize.Driverları burdan indirebilirsiniz.
    http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/homeLenovo.do?country=tr

• quote:

Orjinalden alıntı: jet0n

arkaaşlar bu pc ile skystar3 tv kartı kullanan var mı?

Var ben kulanıyorum ancak dün arıza yaptı tamre göndereceğim, halbuki süper üstü memnundum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: atayum

bende de lenovo v200 var ocak ayında almıştım. üzerinde vista kurulu geldi, sürekli yedekliyordu, bende bir süre sonra yaklaşık 10gb kalmaya başladığından beri yedeklemeyi durdurdum. ama şimdi harddiskte sadece 10gb boş alan görünüyor. bu önceden yedekelemek için kullandığı alanı nasıl kullanıma açarım?????? yardımcı olabilirseniz, çok sevinirim...

eğer lenovo care ile yedek aldıysanız ana menüde yedekleri sil diye bir bölüm var geçmişe göre listesi çıkıyor silebilioyrsunuz...
  • Arkadaşlar; 1 haftadır laptop araştırıyorum fakat kararsız kaldım..Aşağıdaki laptoplardan hangisini tavsiye edersiniz? (lütfen objektif bir gözle)
    Solidworks,AutoCAD,Proengineer gibi programları kasmadan çalıştırabilecek düzeydeler mi?

1-) 12" lenovo v200:hem hafif hem küçük..fakat görüntü kalitesi n200'den düşük deniyor.XGA sanırım..899ytl
    2-) 13" msi vr330:küçük ve ekonomik..650ytl..ekran kartı harici go6100..
    3-) 15" lenovo n200:bana en ideali gibi geliyor...ekran kartı go7300..899ytl
    4-) 15" lenovo n100:vatanda 1000ytl..çözünürlüğü (1680*1050)aklımı çeliyor..
    6-) 15" LG e-500:mavide 1.150ytl..ekran kartı en iyi olanı..ati HD 2400..işlemci 2.00ghz ve santarosa..ve DirectX 10. artı bi özellik..

Ya da 200-300 daha verip bir Acer 5920 almaya değer mi?..hem 220nit parlaklık..hem 8ms tepkisüresi..hem santarosa hem iyi bir ekran kartı var..

IBM'lerin en çok görüntü kalitesini beğeniyorum,wireless çekim güçleri yüksek, arkadaşta r50 celeron var taş gibi solidworks'ü kasarakta olsa çalıştırıyor..

Son olarak v200 ve n200 wireless Draft-N özelliğine gerçekten sahipler mi? santarosa değiller, intel çipleri 965 mi 945 mi?

• Bahsettiğin ürünler hakkında pek bilgim yok ama lenovo haricinde alacağın herhengi bir markada XP ' ye dönebileceğin driverların %100 nün Cd yada internet sitesinden sağlandığına emin ol, benim HP COmpaw C2D iş için kullandığım laptopun sitesinde hiçbir XP driver' yok... sağdan solda devşirme driverlar ile idare ediyorum... Bu noktayı sakın gözden kaçırma...

V200 için söyleyebileceğim küçük, hafif ve orta şiddetle hızlı bir makine... günlük hertürlü ihtiyacı uzun zaman halledebilecek düzeyde... ağır grafik oyun vs için farklı modellere bakmakta fayda var..
  • Arkadaşlar bende 2.kez lenovo 12.1 aldım.Daha önce core duo almıştım.Onu satıp hepsi buradadan 1210 ytl ye 4 ay taksitle coreduo2 aldım.Ya sormak istediğim bişey var bu ofice proğramını nasıl legal yaparız.Bende ofice 2007 var ama DEAMON TOOLS'LA Felan kurmak gerekiyor acayip sıkıntı yani.Ne yapmamı önerirsiniz.Ocağınıza düştüm :))))
  • Arkadaşlar..

T7500 modeli ile gelen 2 adet XP çevirim cd si ile sorunsuz şekilde XP kuruluyor. Tüm driverlar sorunsuz yükleniyor..
    ,
    Dikkat edilmesi gereken, xp kurulumu kitapçıkta anlatılandan biraz faklı
    Sıralama şöyle
    1-) Rescue ve Recovery Cd si tak ve bilgisayarı CD rom dan başlat ( setup tan cd rom dan boot yap)
    2-) Açılacak olan Rescue and Recovery penceresinden sol tarafta Recovery 'i seçin
    3-) KArşınıza gelecek olan 3 seçenekten en altakini seç ( tam ismini hatırlamıyorum ama içinde factory settings diye bir kelime geçiyor)
    4-) Sonraki seçenekte en sonda olan I dont want to save any yi seçin..

Daha sonra bilgisayara XP otomatik yüklenecektir.. Dikkat edilmesi gereken bazen setup bitti zannedip resat atarsanız herşey baştan başlıyor..
    Sabırla bekleyin bilgisayar herşeyi hallediyor..

Saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

quote:

Orjinalden alıntı: jet0n

arkaaşlar bu pc ile skystar3 tv kartı kullanan var mı?

Var ben kulanıyorum ancak dün arıza yaptı tamre göndereceğim, halbuki süper üstü memnundum...

bende cok beğendim de sıkıntı yarattı şimdiden bende. peki ilk acılırken kasıyomuydu alet bende kasıyo sanki prgramda bulamadım kaldırdım bende sinirden geri göndermeyi düşünüyodum en son. bakalım bi daha deniycem. kanal geçişleri hızlı mı peki?
  • Hata cihazda değil, ya lapotopda ya da yazılımda ( xp ) şimdi baştan xp kuruyorum... compaq laptopta sorunsuz çalışıyor...

ilk açılırken kasması normal, bir ağ donanımı sonuçta ip si olmadığı için bekliyor, sen ağ kısmınmddan girip bir ip ata yada ethernet ve o kartı aynı anda seç mouse sağ tuş tıla bridge yap sorun kalkar...
  • Aile : Lenovo 3000 V200
    Chip Seti Intel 965GM Chipset
    İşlemci / Hızı Core 2 Duo T7500 2.2 Ghz 4MB önbellek 800MHz Santa Rosa
    Ekran Özelliği 12.1" / 1280 x 768 /WXGA Color Shine
    Ekran Kartı Intel® Graphics Media Accelerator X3100
    Sistem Belleği 2048MB
    Sabit Disk Kapasitesi 160GB 5400RPM 8MB
    Optik Sürücü DVD Yazıcı
    Klavye TR/Q
    Kablosuz İletişim Wireless 802.11b/g
    Bluetooth Özelliği Var
    USB (Adet) ? 3
    FireWire Yok
    S-Video (TV-Out) Yok
    10/100 Ethernet Var
    Boyutlar 33 x 17 x 38 mm
    Ağırlık 1.94 Kg
    Paket İçeriği Notebook

slm arkadaşlar ben bu aletten aldm henüz bi haftalık ama özellkleri ileri derecede olmasına rağmen vistada istediğim performansı alamıorm xp çok farkedermi
  • Farkder, zaten ben günlük kullanımda c2d ile cd arasında pek fark hissedemeyeceğinizi söylemiştim, XP ye geçtiğinizde sisteminizin bayağı bir nefes aldığını göreceksiniz..
  • _ERH@N_

ERHAN ADANIR Bey;

Benden istemiş olduğunuz " 0764-A11 V200 "Model Numaralı Makinenizin Orjinal Recovery işletim sistemi ve Driver Dvdleri elime Ulaşmıştır.Ek Servispack1 Yamalıdır. Orjinal.
    Yarın Gün İçinde Adresinize Kargolayacağım. Haberiniz olsun.

Hayırlı olsun.
  • Ayrıca Herkeze Ulaşalım.

*Garantide Olan veya olmayan Makinelerinizin Recovery Cd , Dvd talebi İçin Benimle İletişime geçebilirsiniz.*

Şimdiye Kadar Benden Orjinal Recovery Talep edenler ve Ellerine Bu dvd set Ulaşan kişiler;

1-Avukatkemal
    2-Bfs
    3-teatrocu
    4-cog
    5-erol__
    6-ertugrul29
    7-aidoneus
    8-strykr
    9-bcgultekin
    10-falakacı
    11-JACK_RUSSEL
    12-hawkeyex
    13-ufuktan
    14-Akhelmet
    15-ressam0768
    16-soget
    17-tolgao2000
    18-nordsee
    19-fenersel
    20-SnypeR
    21-acy78
    22-pamirmeric
    23-_ERH@N_ (Bugün İtibariye( 30.07.2007) Kargoya veriyorum.)
    24- sunal59 (Bugün Teslim edilmiştir.)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • fan çok ses yapıyor mu sürekli çalışıyor mu ??? bende vr 330 var kafamı parçaladı vvvııııııvvv die bu alet te durmum nedir t7500 modelinde
  • Fanların Aşırı Çalışması Hakkında Dha öncede bi çok kez konuşuldu,tartışıldı.
    Bios Update etmeyi deneyiniz.
  • bu alette kızıl ötesi varmı?
    lcd ekranını dvi dan kullanan arkadaşlar için soruyorum. bu aleti lcd ekrana bağladığımızda kalite nasıl? dvi a alışan birisi için analog bağlantı rahatsız edici olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueray1080p -- 10 Ağustos 2008; 0:41:28 >
  • MİGROS'TA 799 YTL'YE DÜŞTÜ !
  • merhaba,

yeni aldığım makinede XP ye dönüşüm yaparken işlem tamamlanmadı daha sorna komple format atarak XP kurduk, bu seferde XP kapanırken makine kilitlenmeye başladı. LENOVO servisi aradığımda kutunun içinden çıkan 2CD ile XP dönüşümü yapmanın mümkün olmadığı yönünde bilgi verildi, makinemi kullanamaz durumdayım, konu hak yardımcı olabileceklerin fikirlerini almak istiyorum

tşk
  • Lenovo 3000 V200 12.1" Core 2 Duo T7500 2.2 Ghz 4MB önbellek 800MHz Santa Rosa

Aşağıdaki özelliklerdeki 1 hafta önce aldığım makinayı çok acil ihtiyacım nedeniyle satıyorum.Garantisi faturası,kutusu,kullanılmamış CD leri ile.Makina henüz 2 kez şarj oldu.Üzerinde XP ve vista yüklü.İlgilenenler benimle temasa geçebilir.

Aile : Lenovo 3000 V200
    Chip Seti Intel 965GM Chipset
    İşlemci / Hızı Core 2 Duo T7500 2.2 Ghz 4MB önbellek 800MHz Santa Rosa
    Ekran Özelliği 12.1" / 1280 x 768 /WXGA Color Shine
    Ekran Kartı Intel® Graphics Media Accelerator X3100
    Sistem Belleği 2048MB
    Sabit Disk Kapasitesi 160GB 5400RPM 8MB
    Optik Sürücü DVD Yazıcı
    Klavye TR/Q
    Kablosuz İletişim Wireless 802.11b/g
    Bluetooth Özelliği Var
    USB (Adet) ? 3
    FireWire Yok
    S-Video (TV-Out) Yok
    10/100 Ethernet Var
    Boyutlar 33 x 17 x 38 mm
    Ağırlık 1.94 Kg

• Arkadaşım,,

Ben ve Bir arkadaşım bir hafta ara ile bir adet Core Duo Bir adet Core 2 duo aldık.. Core 2 Dou nun içinden 2 adet XP çevirim seti çıktı..
    Bu CD leri kullananrak ben bir kez diğer arkadaşım 2 kez XP ye sorunsuz bir şekilde çevirdik. Tüm driverlar otomatik yüklendi..

XP yüklemesini yukarıda anlatmıştım ordan yardım alabilirsiniz.. Lenovo dan neden kurulum yapamazsın dediler anlamış değilim..

Bence sizde XP çevirim cdleri ile sorunsuz yükleme yapabilirsiniz..

Saygılarımla,,
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.