Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 V200 12.1' KULLANICILARI TOPLANTI ODASI (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
3
Favori
113.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: queque

Arkadaşım,,

Ben ve Bir arkadaşım bir hafta ara ile bir adet Core Duo Bir adet Core 2 duo aldık.. Core 2 Dou nun içinden 2 adet XP çevirim seti çıktı..
    Bu CD leri kullananrak ben bir kez diğer arkadaşım 2 kez XP ye sorunsuz bir şekilde çevirdik. Tüm driverlar otomatik yüklendi..

XP yüklemesini yukarıda anlatmıştım ordan yardım alabilirsiniz.. Lenovo dan neden kurulum yapamazsın dediler anlamış değilim..

Bence sizde XP çevirim cdleri ile sorunsuz yükleme yapabilirsiniz..

Saygılarımla,,

ikisi arasındaki farkı en iyi siz görürü sünüz tarafsız bir gözle yazarsan sevinirim
  • http://www.sanalmarketim.com/urun/e1cc3a99da9249ea12ea829efc61439a/LENOVO-3000-V200-574D467-C2-Duo-T7500-2.0GHz-2GB-160GB-12.1

Bu linkteki model ile sizin bahsettiğiniz modellerin nesi farklı arkadaşlar, soruyorum çünkü burada firewire bağlantısı var yazıyor. Aynı ürünün hepsiburada sayfasında ki özelliklerinde firewire yok yazıyor. Almayı düşünüyorum yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phoenix78

http://www.sanalmarketim.com/urun/e1cc3a99da9249ea12ea829efc61439a/LENOVO-3000-V200-574D467-C2-Duo-T7500-2.0GHz-2GB-160GB-12.1

Bu linkteki model ile sizin bahsettiğiniz modellerin nesi farklı arkadaşlar, soruyorum çünkü burada firewire bağlantısı var yazıyor. Aynı ürünün hepsiburada sayfasında ki özelliklerinde firewire yok yazıyor. Almayı düşünüyorum yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkürler...

benim kardeşime bu modelden almıştık. gayet güzel çalışıyor. vistada çok iyi performans österemiyor fakat birçok oyunda ve programda hiç kasmadan gayet güzel çalışıyor. alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

fakat şunu ayrıca belirteyim. bu aleti görmeden sakın almayın çünkü 12.1 ölçüleri biraz farklı olmuş :) çünkü resime dikkat ederseniz ekranın kenarında epey bi boşluk var kenara kadar. yani ekran kısmı çok dar olan bir 14 inç laptoptan çok farklı değil boyutları.

lenovo: 330 x 17 x 380 mm 12.1"

sony vaio vgn: 249 x 35 x 335.1 mm 14"

lg r400: 335 x 236,5 x 33.8 mm 14"

yukarıda verdiğim ölçüler modellere göre değişebilir sadece 14.1 ekrana öre rastgele seçtim iki tane. laptopum 12.1 e göre küçük, kibar ve hafif görünsün diyorsanız başka modelleri incelemede fayda var.

• arkadaslar bu laptopların hdd sinde recovery ile ilgili bi bolum falan mı var ayrıca ben aldıgımda geri donusu olmadan xp yuklemek istesen formatlayıp olmazmı? yani xp cd sini takıp direk format atmazmıyım? ben o bilgisayardaki vistaya geri donmek istemem mesela yani ultimate x64 var onu yuklerim xp den bıkarsam ama neden adminimiz bu recovery cdlerini takıyor .. ve ayrıca xp driver ler konusunda cozulememis bir durum var mı yani butun tuslar calısıyormu multimedia tuslar falan hepsi calısıyormu xp de vu tabiki butun driverler calısıyormu sizde ona gore alıcaz ..
  • çalışıyor bütün driverlar, ben sildim recovery partitionunu vista64 kullandım bir süre şuan xp yüklü.
  • Arkadaşlar,

Forumu takip etmeye çalışıyorum ve bu forumun da katkısıyla Core 2 Duo modelini aldım..

Benim hepinize sormak istediğim performans ile ilgili bir soru..

XP yüklü makinede İnternet Explorer 7 de yeni sekme açı tıkladığımda alet yaklaşık 7 sn kadar bekliyor.. Bu süreyi bir iki daha düşük model bilgisayarda ( HP ve Asus ) denemek istedim ve tıkladığım anda yeni internet sayfasını açtı...(max 2sn)

Bu yavaşlık nerden kaynaklanıyor ve sizde de aynı sorun var mı ???

tşk....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarac907

arkadaslar bu laptopların hdd sinde recovery ile ilgili bi bolum falan mı var ayrıca ben aldıgımda geri donusu olmadan xp yuklemek istesen formatlayıp olmazmı? yani xp cd sini takıp direk format atmazmıyım? ben o bilgisayardaki vistaya geri donmek istemem mesela yani ultimate x64 var onu yuklerim xp den bıkarsam ama neden adminimiz bu recovery cdlerini takıyor .. ve ayrıca xp driver ler konusunda cozulememis bir durum var mı yani butun tuslar calısıyormu multimedia tuslar falan hepsi calısıyormu xp de vu tabiki butun driverler calısıyormu sizde ona gore alıcaz ..

Arda beyin gönderdiği CD'ler ile Lisanslı , parası ödenmiş, hakkımız olan Windwos Vİsta Home Basic' i alıyoruz. Diğer taraftan bahsettiğiniz Ultimate bu laptop ile gelmiyor dolayısı ile satın almadığınıza göre lisansız bir ürünü illegal yollar ile kullanmaya çalışıyorsunuz demek oluyor. Bizim tüm derdimiz gavurda olsa insan emeği karşısında saygımızı koruyup lisanslı yazılımlar kullanmaya gayret etmek. Eğer Arda bey den recover cd lerini alamamış olsaydım home premium ' u satın alacaktım örneğin.

Bu arada XP ye döndüğüm yazılımda çatır çatır parasını bayılıp lisans aldığım Windows XP dir ki gönül rahatlığı ile bir ona bir ona geçiyorum. Tercih meselesi.

Forumda 11 sayfa boyunca XP driverların %100 uyumla çalıştığı , tüm tuşların aktif olduğunu yazdık çizdik tavsiye ettik. Lütfen biraz daha dikkatli inceleyelim.

• quote:

Arkadaşlar,

Forumu takip etmeye çalışıyorum ve bu forumun da katkısıyla Core 2 Duo modelini aldım..

XP yüklü makinede İnternet Explorer 7 de yeni sekme açı tıkladığımda alet yaklaşık 7 sn kadar bekliyor.. Bu süreyi bir iki daha düşük model bilgisayarda ( HP ve Asus ) denemek istedim ve tıkladığım anda yeni internet sayfasını açtı...(max 2sn)

tşk....

Bu makineden kaynaklı bir sorun değil. IE yi tekrar kurmayı deneyin olmadı windows u bile tekrar kurabilirsiniz, yada firefox a geçin şimdilik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

quote:

arkadaslar bu laptopların hdd sinde recovery ile ilgili bi bolum falan mı var ayrıca ben aldıgımda geri donusu olmadan xp yuklemek istesen formatlayıp olmazmı? yani xp cd sini takıp direk format atmazmıyım? ben o bilgisayardaki vistaya geri donmek istemem mesela yani ultimate x64 var onu yuklerim xp den bıkarsam ama neden adminimiz bu recovery cdlerini takıyor .. ve ayrıca xp driver ler konusunda cozulememis bir durum var mı yani butun tuslar calısıyormu multimedia tuslar falan hepsi calısıyormu xp de vu tabiki butun driverler calısıyormu sizde ona gore alıcaz ..

Arda beyin gönderdiği CD'ler ile Lisanslı , parası ödenmiş, hakkımız olan Windwos Vİsta Home Basic' i alıyoruz. Diğer taraftan bahsettiğiniz Ultimate bu laptop ile gelmiyor dolayısı ile satın almadığınıza göre lisansız bir ürünü illegal yollar ile kullanmaya çalışıyorsunuz demek oluyor. Bizim tüm derdimiz gavurda olsa insan emeği karşısında saygımızı koruyup lisanslı yazılımlar kullanmaya gayret etmek. Eğer Arda bey den recover cd lerini alamamış olsaydım home premium ' u satın alacaktım örneğin.

Bu arada XP ye döndüğüm yazılımda çatır çatır parasını bayılıp lisans aldığım Windows XP dir ki gönül rahatlığı ile bir ona bir ona geçiyorum. Tercih meselesi.

Forumda 11 sayfa boyunca XP driverların %100 uyumla çalıştığı , tüm tuşların aktif olduğunu yazdık çizdik tavsiye ettik. Lütfen biraz daha dikkatli inceleyelim.

vista home basic elinizde olmasa bile, bu dvd'yi baska sekilde temin edip sisteminize kurabilir, sisteminizdeki oem seri numarasıyla yasal olarak kullanabilirsiniz. arda beyin yaptıgı diğer markalara nazaran bir ayrıcalıktır,teşekkür ediyorum ona.

arda bey,ben de bu laptopu almayı planlıyorum. daha uzun süre giden bir pil takılabiliyor mu takılıyorsa fiyat nereden alabilirim acaba?

• laptopun vga çıkışından normal bir tv'ye (analog anten girişi ve scart olan) tv out yapabilen varmı?, vga-vga kabloyla lcd vs cihazlara tv out almak kolay fakat eski tip tvler için zor, bugün vga svideo çevirici bir kabloyla denedim çok parazitli anlaşılmayan bir görüntü verdi, bağlantı var televizyonda tepki var fakat kötüydü baya, bu tip tv out olayını yapabilen varsa hangi kabloyla yaptığını gösterebilirse sevinirim.
  • arkadaşım xp yi nasıl kurdun
  • arkadaşlar ben bu makinayı neden formatlıyamıyorum xp sp3 yükleeycem ama bir türlü format atamıyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
    emre
  • quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

quote:

quote:

vista home basic elinizde olmasa bile, bu dvd'yi baska sekilde temin edip sisteminize kurabilir, sisteminizdeki oem seri numarasıyla yasal olarak kullanabilirsiniz. arda beyin yaptıgı diğer markalara nazaran bir ayrıcalıktır,teşekkür ediyorum ona.

arda bey,ben de bu laptopu almayı planlıyorum. daha uzun süre giden bir pil takılabiliyor mu takılıyorsa fiyat nereden alabilirim acaba?

Bu dediğinizi dvd ler yokken denedim internetten nindirdiğim vista home basic ile ama kabul etmemişti...

• quote:

Orjinalden alıntı: _ERH@N_

0764-CTO ile 0764-A11 arasında ne fark var CTO diye aldım fakat kutuda A11 yazıyor

Selamlar Biraz geç oldu ama yeni gördüm,
    Cto Cihazlar özel üretimdir. Örneğin; DSİ Devlet Kurumu Teknik işler Kalemine 100 Adet Özel kendileri için (Bilgi işlem Tarafından parçaları konfig edilen bir sistem isterler ve bu sistem özelliklerini gerekli ibm firmalarına verirler, ibm ,lenovo firması ise o kuruma özel makine üretirler Modelin Son 3 Hanesi CTO"Dur. umarım anlatabilmişimdir.
  • quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

Az önce gene elimden V200 0764-A11 Model bir Lenovo Geçti,
    daha önceki gözlemlerim gibi Öncelikle 12.1" olmasından dolayı ufak pratik bir kullanımı var ve en önemli özelliği oldukça hafif olması kesinlikle tavsiye ederim. Garanti kısmında herhangi bir problem kesinlikle olmaz diğer markalar gibi 2 Yıl Garanti mevcutdur.
    Pil konusundan Detaylandırma yaparak araştırdım ve Gerek İstanbul Lenovodan sürekli görüştüğüm insanlar olsun gerekse Kendi resmi sitesi olsun en yüksek 6Cell Li-on pil takılmaktadır.
    Üzerindeki mevcut 3Cell dir.

Görüşmek üzere.

• quote:

Arkadaşlar,

tşk....

Sizin sorununuza Gelecek olursak, kendim N200 Model bir lenovo kullanıyorum gerek xp olsun gerek vista olsun dediğiniz problem IE7 de Malesef her 2 işletim sisteminde de mevcut. Fakat bu sorunu tamamen ortadan kaldıracak bir çözüm mevcutdur. Çözüm ise yalnızca Vista da oluyor.
    Yapmanız gereken;

Masaüstünde sağ tuş yapıp- Görüntü özellikleri diyoruz-Burdan yukarıdaki sekmelerden- Görünüm"ü seçiyoruz-Pencere ve düğmelerden- Windows Klasik stili seçiyoruz ve sorun ortadan kalkmış oluyor.
    Ayrıca Az da olsa Makinenezi yormamak adına Gerek Vistada gerekse Xp"de klasik stilde tutmanızı tavsiye ederim.

Tekrar Görüşmek üzere.

• xp'ye dönüşüm yapıldıgında elinizde xp makineniz oluyor peki ,vista home'dan xp'ye dönüş nasıl yapılıyor,serial'de sorun olmuyor mu? gelen xp,xp pro mu? yasal olarak sadece vista business ve ultimate'den xp proya dönüşüm oluyor yoksa hem xp hem de vista lisansı birlikte mi geliyor lenovo?
  • quote:

xp'ye dönüşüm yapıldıgında elinizde xp makineniz oluyor peki ,vista home'dan xp'ye dönüş nasıl yapılıyor,serial'de sorun olmuyor mu? gelen xp,xp pro mu? yasal olarak sadece vista business ve ultimate'den xp proya dönüşüm oluyor yoksa hem xp hem de vista lisansı birlikte mi geliyor lenovo?

xp"ye dönüşüm yani downgrade sadece İşletim sisteminiz Vista Business veya Ultimate ise olabiliyor, sistem buna izin veriyor.
    Makinenizin üstünde gelen işletim sisteminiz Home Basic veya Primium ise sistem Xp Talebine izin vermiyor.

Gelen Recovery Dvdleri orjinal olup sizin keylerinizle ilişkilendiriliyor ve herhangi bir illegal söz konusu olmuyor.
  • Ayrıca Benden Recovery Dvdlerini Talep eden;

GA1000 ve Alper2 Nickli arkadaşların Orjinal işletim sistemi ve driver Recovery Dvdleri tarafımdan talep edilmiştir.
    Elime ulaşır ulaşmaz size dönüş yapacağım haberiniz olsun.
  • Home Basic den ( laptop ile gelen ) Ultimateye geçiş fiyatını nerden bulabiliriz ?

Vistayı SP1 E geçirince oldukça hızlandı ve devam etme kararı aldım...

DVD lerden home basic e dönerken Custom Appliacaiton kısmından istemediğinzi ek özellikleri iptal edin symantec vs gibi o zaman dahi iyi oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 8 Ağustos 2008; 15:15:52 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.