Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 V200 12.1' KULLANICILARI TOPLANTI ODASI (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
3
Favori
113.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla normal msnde internette dolasırken fan sesini duymazsın. ama gidip hd film izler oyun oynar render yaparsan elbetteki duyarsın. işlemciye yüklenip yüklenmemene bağlı bir durum
  • Ben minton marka ve gücünü usb den alan bir çift hoperlor aldım, çok güçlü ses çıkışım oldu bayağı güçlü.. 25 ytl mi ne o civar birşey ödedim...
  • Ben evde iken Logitech z4 Kullanıyorum sesde herhangi bir bozulma meydana gelmiyor ve gayet kaliteli ses veriyor.
    esasında Z5500 düşünüyorum ama sanırım ses kartı almak gerekecek. Çok kuvvetlı bir sistem.
  • Arkadaşlar Lenovo V200 ün fiyatında acayip indirim olmuş görünüyor. Nedenini bilen varmı. Anlayamadım daha geçen gün 1800 - 2200 YTL arasındaydı. Şimdi 1150 - 1250 YTL arasında seyrediyor.

http://www.h e p s i b u r a d a.com/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd99115

http://www.w e b d e n a l.com/store/lenovo-3000-v200_fiyat.htm?idProduct=87520&idCategory=85&topnavCategory=37

• quote:

Orjinalden alıntı: hekimoglu

quote:

Orjinalden alıntı: hekimoglu

Arkadaşlar merhaba,

Migrosta malüm cihazın fiyatının 799 ytl kdv dahile düşmesinden sonra bende bir tane alma yolundayım. yarın mavişehir migrostan alabilirim fakat;

Benim için en önemli unsur sessiz bir makinaya sahip olmaktır. Mümkünse fanın hiç çalışmaması gibi bir takıntım var. (hiç çalışmaması derken arada bir çalışması, sürekli çalışıp vızırtı çıkarmaması, bunun için yorumlarınız benim için son derece önemli.) Çok sessiz ortamda çalışıyorum ve şu anda kullandığım notebooğum son derece sessiz Lg R400 modeli. Çalıştığını anlamanız neredeyse imkansız. Bu konumda makina yavaş da olsa çalıştırabilirmiyiz. tek derdim bu.

Onun haricinde kameraymış , hdd ısısıymış, ekran kapanınca tekrar açılmazmış yada kapan emri verince geç kapanırmış sorunlarına çözüm bulunur.

Teşekkürler, saygılar...

Kimse yazmadığına göre alınası bir notebook değil.. Acaba MSı Wind mi alsam diye düşünmeye başladım. Mobilse daha mobil...

Arkadaşlar, merhaba...

Dün bu notebook tan bir adet sahip oldum. İlk izlenimlerimi hemen anlatayım.
    Ben yaklaşık 5000 adetin üzerinde notebook satmış birisi olarak elimden çok fazla notebook geçti. herkezin kriterleri başkadır tabi onuda belirtmek isterim. Ama benim kriterlerimin biraz altında bir notebook. ,

Şu anda elimde olan LG nin R400 modeli ile kıyaslamak isterim ki bu notebooğu çok fazla + sı olduğu için satın almıştım (benim için keyifli bir notebook)

Lenova nın - leri
    1- ekran teknolojisi vasata yakın ekranda titreme var. DH forum ekranındaki çerçevedeki turuncu renkte daha iyi hissedebilirsiniz. Köşelere yakından bakarsanız pixellenmeyi ve titremeyi daha iyi hissedersiniz.

2- Pil hakkaten kötü ekran parlaklığı açık sa ve de dvd ile filan işiniz varsa 45 dakika gider gitmez... Zaten şarjınız yarımlara yaklaştıysa dvd yazmayı filan kesinlikle düşünmeyin.

3- Lcd Ekranın kenarları ve makina hattinden fazla kalın. 12" diye alacağınız notebook 13" den büyük 14" den küçük. 12" niyetiyle almak isteyenlere duyrulur.

4- Makinanın ses kartı chipseti yani vasat. mp3 lerde sesde bir boğukluk var. media player da yapılan ayar pek işe yaramıyor. Ayrıca Haporlörlerden de normal sesli bir ortamda msn den görüşme yapmak çok can sıkıcı duyulmuyor. Ortam sesi daha baskın çıkıyor. 12" ufak compact cihazınıza birde speaker bağlamak bana hiç mantıklı gelmedi.

5- hdd haddinden fazla ısınıyor. ısınan hdd gördüm ama bu kadarını görmedim. Bazı arkadaşlar sesli de çalıştığını da söylemiş fakat, abartılacak kadar hdd de ses yok. Hiç yok demiyorum, ama çok rahatsız etmiyor.

6- CTRL ve FN tuşları ile Pause ve Delete tuşlarının yerlerinin tam tersi olması gerekirdi diye düşünüyorum. Zira bu tuşlar daha çok kullanılıyor. üst köşede delete alt köşede CTRL olmalıydı bence.

7- fan zırt pırt devreye girip çıkıyor. çok sesli olmasa da sesli... fana takıntısı olanlara çok fazla tavsiye edemem.
    8- Makinanın üstü gri olan bölge sanki çizilmeye müsayit gibi...
    9- Tam inceleyemedim ama Bluetooth ve wiriless aynı anda açık kalmak zorunda sanki. Pil ömrü için dezavantaj.

Artılarına gelince;

1- 12" olmasada pili aklınıza getirmezseniz küçük ve compact sayılır. Zira şarj cihazsız pek uzaklaşmayın
    2- USB lerin dik konumlandırılması anakrtın ömrünü uzatmak için çok iyi tasarlanmış ve düşünülmüş.
    3- Fanın sol tarafta olması sağ elle tutulan mause için iyi bir dizayn. zira eli terletmiyor sıcak hava üfleyip
    4- ses çıkışlarının önde olmaması, optik sürücünün sağda olması ve şar girişinin de sağda olması bence güzel bir dizayn kullanışı arttırıyor.
    5- camerası piyasadaki çoğu notebook tan daha iyi gösteriyor diyebilirim. karanlık ta da başarılı.
    6- Klavyesi ve touch pad tuşları sessiz ve gayet sağlama benziyor. Makina zaten gelede sağlam hisse veriyor.
    7- DVD si baya bi sessiz. Bu kadar sessizi görmemiştim. Ciddi sessiz yani. DVD seçtiğinide görmedim.
    8- Vista da 2 gb yapınca 3.1 puan alıyor ve hız yeterli. Üst düzey ekran kartı performansı isteyen uygulamalar dışında bir hayli iyi. xp kurunca çok daha hızlı olur. Gereksiz bir dünya program yüklemişler çünkü.
    9- 1394 olması iyi. ve usb lerden bir tanesinin arkada ve diğerlerinin de her iki yanda olması iyi bir dizayn.
    10- Kasası klasik IBM sağlamlığını hissettiriyor. Menteşeler ve kapak ömrünü kullandıkça anlayacağız.
    11- hızlı şarj oluyor denilebilir.
    genel olarak 10 üzerinden 4 verebileceğim bir notebook bence. Fiyat performans açısından 799 ytl ye alınabilinir kesinlikle diyemem. olması gereken sk rakamı 699 gibi. yakında düşer gibime de geliyor. Mobillik önemli ise ki o zaman performans zaten konuşulmaması lazım, 10" Msı wind almak çok daha mantıklı bana kalırsa arkadaşlar.

Tamamen kendi izlenimlerimden derlemedir. Detaylı sormak istedikleriniz olursa, özel msj atabilirsiniz...
    Tşk.

• Değerlendirme güzel olmuş, ek olarak Wireless ve BT yi ayro ayrı açıp kapatılabiliyor. Fn + sanırım f4 tuşu cihaz yanımda değil, wireless 'i power off on yapıyor.

Bence kamera iyi değil, hatta oldukça kötü.

Şu ctrl ve del tuşunu kim oralara koymuşsa ecdadının kemikleri sızladı

ben 10 üzerindne 4 değilde 6 yı uygun görüyorum, oldukça sağlam bir şasiye ve mükemmel bir internet desteği ile yaygın servis desteği var bu göz ardı edilemez. XP desteği muhteşem ve sorunsuz. Genel olarak al kullan sorunsuz bir alet. pil ömrü uzun olsaydı çok iyi olacaktı....
  • Şimdiye kadar benden Recovery Dvd işletim sistemi Driver Dvdleri talep eden arkadaşlarımız ve ellerine ulaşanların listesi.

Avukatkemal, Bfs, teatrocu (3 SET), cog, erol__ , ertugrul29 ,aidoneus, strykr, bcgultekin, falakacı, JACK_RUSSEL, hawkeyex(2SET), ufuktan
    Akhelmet, ressam0768, soget, tolgao2000, nordsee, fenersel, SnypeR, acy78, pamirmeric, _ERH@N_, sunal59, Alper2, erenelhan, GA1000

Talep edenler, Dvd siparişini verdiklerim ise listesi şöyle;

1-meteor68 2-TuRbO79 3-BORA 06 4-jwqx 5-mustafazad

Orjinal Recovery Dvdleriniz elime ulaşır ulaşmaz sizinle tekrar iletişime geçeceğim.

Recovery Dvd talepleriniz için benimle iletişime geçebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRbO79

ben xp ye cevirdim ama ekran kartı 128 gösteriyo ve oyun oynayamıyorum ama önceden vistadayken cok rahat oynuyordum neden olabilir acaba yardımlarınızı bekliyorum

hadi ama arkadaşlar hiç biriniz böyle bi problemle karşılaşmadı mı
  • lenovo'nun sitesinden gerekli sürücüleri indirdiniz mi? .Ben böyle bir sorunla karşılaşmadım daha önce hiç.
  • WinXP kurdum ekran kartı 128 mb gösteriyor...yardım.
  • Merhaba arkadaşlar,

Hepsiburada'da cihaz 1067 ytl'ye inmiş. Çok hızlı bir şekilde fiyatı aşağıya iniyor. Bunun nedenini bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: exupery

Merhaba arkadaşlar,

Hepsiburada'da cihaz 1067 ytl'ye inmiş. Çok hızlı bir şekilde fiyatı aşağıya iniyor. Bunun nedenini bilen var mı?

Sizin baktığınız T7500 işlemcili olanı fiyatı T2300 lü olandan pahalı bir model...

Acaba bu T7500 lü modelden kullana arkadaslar varmı bunun performansı ile ilgili bir şey söylemek istermi + ları ve - leri neler bu modeli almayı düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar ben bu aletten 2 adet aldım. Biri kendim diğeri babam için. ikisine de XP yükledim. İkisi de "google earth" programını çalıştırdığımda kilitleniyor. Sebebini ve çözümünü bilen var mıdır? Siz hala "google earth"ü denemediyseniz bir deneyin ve görün. Büyük ihtimalle sizin de başınıza gelecektir. Küçük mavi bir ekran çıkarak, windows'u kapattığını ve kendince problemin özüne dair bişiler söylüyor. Problemle karşılaşan varsa lütfen bildirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ooozzzyyy

Arkadaşlar ben bu aletten 2 adet aldım. Biri kendim diğeri babam için. ikisine de XP yükledim. İkisi de "google earth" programını çalıştırdığımda kilitleniyor. Sebebini ve çözümünü bilen var mıdır? Siz hala "google earth"ü denemediyseniz bir deneyin ve görün. Büyük ihtimalle sizin de başınıza gelecektir. Küçük mavi bir ekran çıkarak, windows'u kapattığını ve kendince problemin özüne dair bişiler söylüyor. Problemle karşılaşan varsa lütfen bildirsin...

Intel'in sayfasından chipset'in graphics driver'ını bulup yükledim. Sorun düzeldi. Bilginize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ooozzzyyy

Arkadaşlar ben bu aletten 2 adet aldım. Biri kendim diğeri babam için. ikisine de XP yükledim. İkisi de "google earth" programını çalıştırdığımda kilitleniyor. Sebebini ve çözümünü bilen var mıdır? Siz hala "google earth"ü denemediyseniz bir deneyin ve görün. Büyük ihtimalle sizin de başınıza gelecektir. Küçük mavi bir ekran çıkarak, windows'u kapattığını ve kendince problemin özüne dair bişiler söylüyor. Problemle karşılaşan varsa lütfen bildirsin...

Bahsettiğin alet v200 dual core olanından ise bende düzgün çalışıyor... XP yi kurarken SP lerde olsun ekran kartı driverlari birşey uyumsuz büyük ihtimal ile..
  • quote:

Orjinalden alıntı: delikanli1111

xp yükledim fakat formatlarken 5gb lik vista bölümünü silmedim . vistayı tekrar yüklemek istiyorum ama recovery tuşundan ve boot yüklemeden vista bölümüne giremiyorum acaba bunun çaresi varmıdır bilen arkadaşlar. şimdiden teşekkurler

Yükleyemeyeceksin yüksek ihtimal bende aynı sorun oldu, ARDA beyden Recory CD leri talep ederek sorunu çözdüm...
  • Nick : BORA 06

Bora GÖKÇER Bey,

Benden talep etmiş olduğunuz 0764-A27 Type Nolu, V200 model cihazın Vista Home Basic İşletim sistemi recovery Dvdleri elime ulaşmış bulunmaktadır. Bugun Yurtiçi kargo ile bana belirtmiş olduğunuz adresinize kargoluyorum.

Hayırlı Olsun güle güle kullanın.
  • Nick :mustafazad

Mustafa Demirbaş Bey,

Benden talep etmiş olduğunuz 0764-A27 Type Nolu, V200 model cihazın Vista Home Basic İşletim sistemi recovery Dvdleri elime ulaşmış bulunmaktadır. Bugun Yurtiçi kargo ile bana belirtmiş olduğunuz adresinize kargoluyorum.

Edit: Soy isim düzeltmesi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Nick :TuRbO79

Turgut zıddıoğlu Bey,

Benden talep etmiş olduğunuz 0764-A27 Type Nolu, V200 model cihazın Vista Home Basic İşletim sistemi recovery Dvdleri elime ulaşmış bulunmaktadır. sizden adresi tekrar alıcağım ve alır almaz adresinize kargolayacağım.

Edit: Soy isim düzeltmesi.
  • Arkadaşlar ben lenevo'nun aşağıdaki modelini almak istiyorum. Hepsiburada'da şu anda indirimde bu cihaz (KDV dahil 1100 ytl civarI). Bu modeli kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini alabilir miyim?

Lenovo 3000 V200
    İşlemci Cinsi : Intel Core 2 Duo T7500 (4 MB L2 cache, 2.2GHz, 800 MHz)
    İşlemci Hızı ( MHZ) : T7500 (2.20 GHz)
    Ön Bellek : 4 MB
    Bellek : 2048 MB DDR2 PC5300 667 MHZ (2 X 1024MB)
    Maksimum Bellek ( MB) : 4096-Mb DDR2 667Mhz
    Bellek Slot Sayısı : 2 (2 Dolu)
    Sabit Disk : 160G 5400RPM
    Ekran Boyutu : 12.1"
    Ekran Tipi : WXGA - PARLAK EKRAN
    Ekran Çözünürlüğü (DPI) : 1280 X 800
    Optik Sürücü : DVD±RW DL
    Ekran Kartı : Intel Graphics media accelerator X3100
    Ses Kartı : VAR
    Faks Modem : VAR
    Network Kartı : 10/100 Mb Onboard
    I/O Port : 5-1 digital media reader (SD/MMC/MS/MS pro/XD)3 USB 2.0,RJ-45RJ-11IEEE 1394Headphone / Line outExternal Microphone/Line-InExternal Display (VGA)
    Klavye : Q Türkçe
    Mouse : TOUCH PAD
    Pil Tipi - Ömrü : 3 Hücreli
    Ağırlık (kg) : 1.94KG
    Wireless : 802.11 N
    Bluetooth : VAR
    İşletim Sistemi : Vista Home Basic
    Garanti ( Yıl, Açıklama) : 2 Yıl Servis Merkezinde
    Kamera : VAR

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.