Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 V200 12.1' KULLANICILARI TOPLANTI ODASI (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
3
Favori
113.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arda

zaman zaman kaynaklanıyor bu durum

Alıntıları Göster
    Beyler bu model laptop'a nasıl format atıyoruz?
  • merhaba,
    surekli bilgisayarımda bluetooth peripheral device sorunu ve standar usb ana bilgisayar denetleyicisi sorunu cıkıyor...
    işletim sistemi vista basic 2.gb ram vs..
    orginal yazılım kulllanıyorum,ve yeni başladı bu sorunlar...
    lenovonun sitesindeki bluetooth yazılımı yukledim ,driverslardan gene yukledim her olu denedim sorun çözülmüyor...
    interneti araştırdım herkes bu konuda sorun yaşıyor ve sorunu çözemıorlar..bu konuyu hakkıyla bilen ve çözen biri var mı?teşekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: asistdr

merhaba,
    surekli bilgisayarımda bluetooth peripheral device sorunu ve standar usb ana bilgisayar denetleyicisi sorunu cıkıyor...
    işletim sistemi vista basic 2.gb ram vs..
    orginal yazılım kulllanıyorum,ve yeni başladı bu sorunlar...
    lenovonun sitesindeki bluetooth yazılımı yukledim ,driverslardan gene yukledim her olu denedim sorun çözülmüyor...
    interneti araştırdım herkes bu konuda sorun yaşıyor ve sorunu çözemıorlar..bu konuyu hakkıyla bilen ve çözen biri var mı?teşekkurler
    3000 V200 0764-A11 aldım. Vistadan bir türlü XP ye geçemedim. Öncelikle Full Restore diye bir özellik yok. Belki backup cd si gibi kullanılıyordur dedim. Öyle denedim. Kabul etmedi. Kendim format attım. Lan sürücülerini çalıştıramadım. Yardımcı olur musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mad_scientist

3000 V200 0764-A11 aldım. Vistadan bir türlü XP ye geçemedim. Öncelikle Full Restore diye bir özellik yok. Belki backup cd si gibi kullanılıyordur dedim. Öyle denedim. Kabul etmedi. Kendim format attım. Lan sürücülerini çalıştıramadım. Yardımcı olur musunuz?

Alıntıları Göster
    Merhabalar ,
    Öncelikli olarak Recovery yaparkan karşınıza gelen ekranda Rescue and Recovery kısmında Sysrem recovery kısmıda en alt kısmı seçip Full receovery demeniz gerekiyordu ve aşamaları takip ettiğiniz zaman olması gerekiyordu.
    Xp lan driveri linki ise aşağıdaki gibidir.İyi günler

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-68002

quote:

Orjinalden alıntı: Mad_scientist

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanster

Merhabalar ,
    Öncelikli olarak Recovery yaparkan karşınıza gelen ekranda Rescue and Recovery kısmında Sysrem recovery kısmıda en alt kısmı seçip Full receovery demeniz gerekiyordu ve aşamaları takip ettiğiniz zaman olması gerekiyordu.
    Xp lan driveri linki ise aşağıdaki gibidir.İyi günler

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-68002

quote:

Orjinalden alıntı: Mad_scientist

Alıntıları Göster
    Neredeyse iki buçuk saatimi aldı 15 sayfayı okumak. Bende bugün V200 aldım

Pili takıp şarja koydum turuncu yandı ilk olarak yaklaşık 1 saat sonrada yeşile dönüp sabit kaldı.

Vista sevmediğim için xp kuracağım,bir çok arkadaş problem yaşamış inşallah benim başımı ağrıtmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: grimser

Neredeyse iki buçuk saatimi aldı 15 sayfayı okumak. Bende bugün V200 aldım

Pili takıp şarja koydum turuncu yandı ilk olarak yaklaşık 1 saat sonrada yeşile dönüp sabit kaldı.

Vista sevmediğim için xp kuracağım,bir çok arkadaş problem yaşamış inşallah benim başımı ağrıtmaz.

Alıntıları Göster
    Herkese merhaba,

Ben, bu forumdaki değerli bilgilerin de yardımıyla vista'dan xp'ye geçtim ve ihtiyaç duyduğum tüm sürücüleri indirip kurdum. Ancak sadece Rescue and Recovery 4.21'yi kuramadım. Kurulum sırasında aşağıdaki hata mesajı geliyor:

"Error 25011. A file required to install the Rescue and Recovery environment could not be located. This setup cannot proceed. Make sure that the correct .tvt file is located in the same folder as this setup package and restart this setup."

Yardımcı olabilirseniz şimdiden çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: nsr

Bende migros dan aldım benimkinde de 1 adet ölü piksel çıktı, ilk zamanlar çok göze batıyordu fakat kullandıkça önemsemiyorum artık, elektronik bu şans işidir ne yapalım birazda şansızım.

Alıntıları Göster
    herkese merhaba;

bende bugün lenovo 3000 v200 0764 a27 model laptop aldım.bana vista recovery dvdsi lazım,,xp recoveryde varsa onuda tercih ederim.yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belo3

herkese merhaba;

bende bugün lenovo 3000 v200 0764 a27 model laptop aldım.bana vista recovery dvdsi lazım,,xp recoveryde varsa onuda tercih ederim.yardımlarınızı bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ram artırmak istiyorum ama 333 mü 533 mü 667 mi destekliyor anakartı? 333 yazıyı benimkinde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Arkadaşlar ram artırmak istiyorum ama 333 mü 533 mü 667 mi destekliyor anakartı? 333 yazıyı benimkinde..

Alıntıları Göster
    667 Mhz destekler.

AYRICA V200 0764 MODEL MAKİNENİN XP ORJİNAL RECOVERY DVDLERİ İSTEYENLERE SİPARİŞ EDİLİR.
  • quote:

667 Mhz destekler.

AYRICA V200 0764 MODEL MAKİNENİN XP ORJİNAL RECOVERY DVDLERİ İSTEYENLERE SİPARİŞ EDİLİR.

Alıntıları Göster
    Parmak okuyucu ile klasör şifrelemek için hangi program lazım?
  • quote:

Parmak okuyucu ile klasör şifrelemek için hangi program lazım?

Alıntıları Göster
    ARDA BEY MERHABA.
    BENDE YAKLAŞIK 4-5 AY ÖNCE Lenovo 3000 V200 Dual Core 1.73 12".1 120GB 1024 MB MODELİNİ SATIN ALMIŞTIM.
    BİLGİSAYARIMDA VİSTA YÜKLÜ..
    RECOVERY CD SİNİ NASIL TEMİN EDEBİLİRİM.KUTU İÇERİĞİNDEN ÇIKMADI.
    YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM SAYGILAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocalyptus

ARDA BEY MERHABA.
    BENDE YAKLAŞIK 4-5 AY ÖNCE Lenovo 3000 V200 Dual Core 1.73 12".1 120GB 1024 MB MODELİNİ SATIN ALMIŞTIM.
    BİLGİSAYARIMDA VİSTA YÜKLÜ..
    RECOVERY CD SİNİ NASIL TEMİN EDEBİLİRİM.KUTU İÇERİĞİNDEN ÇIKMADI.
    YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM SAYGILAR.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim laptop arızalandı servise yolladım faturasıyla servisten bana telefon açtılar ürün garanti dışı yapaılacak diye nedenini sordum bana laptop düşmüş anakart yanmış dediler ve sıvı teması olmuş v.s ama laptop düşeli nerdeyse 5 ay oldu ve anakartın yanmasıyla laptobun düşmesi ne alaka anlamadım ve bana komik bir rakam 600$arıza için ücret talep ettiler yaw zaten laptopu satsan 600tl etmez sıfırı 700tl ve yaptırmasam bile benden 35$+kvd ücret para talep ettiler bende asla böyle bişeyin mümkün olmadığını söyledim servisteki arkadaşlar biz laptoba tekrar bakıp size döneceğiz dediler 2 gün oldu dönmediler

Böyle şey olurmu 7 senedir laptop kullanırım alırım satarım ve böyle durumlarda oldu hp toshıba direk yaptılar sorun yapmadılar lenovo sorunn etti sanki bilerek anakartı biz hallettik gibisinden üstüne üstlük laptobuda geri almak için ücret talep ediyorlar burası dağbaşımı hakkımız yokmu bizim nereye başvurabilirim hakkımı savunmak için..

• quote:

Orijinalden alıntı: kurban50

Arkadaşlar benim laptop arızalandı servise yolladım faturasıyla servisten bana telefon açtılar ürün garanti dışı yapaılacak diye nedenini sordum bana laptop düşmüş anakart yanmış dediler ve sıvı teması olmuş v.s ama laptop düşeli nerdeyse 5 ay oldu ve anakartın yanmasıyla laptobun düşmesi ne alaka anlamadım ve bana komik bir rakam 600$arıza için ücret talep ettiler yaw zaten laptopu satsan 600tl etmez sıfırı 700tl ve yaptırmasam bile benden 35$+kvd ücret para talep ettiler bende asla böyle bişeyin mümkün olmadığını söyledim servisteki arkadaşlar biz laptoba tekrar bakıp size döneceğiz dediler 2 gün oldu dönmediler

Böyle şey olurmu 7 senedir laptop kullanırım alırım satarım ve böyle durumlarda oldu hp toshıba direk yaptılar sorun yapmadılar lenovo sorunn etti sanki bilerek anakartı biz hallettik gibisinden üstüne üstlük laptobuda geri almak için ücret talep ediyorlar burası dağbaşımı hakkımız yokmu bizim nereye başvurabilirim hakkımı savunmak için..

Alıntıları Göster
    Arkadaslar vistadan xp ye gecmek istiyorum bana xp yi kurmak icin gereken tum driverları biraraya getirip verebilecek birisi var mı acaba ben teker teker indirsem, yardımcı olursanız cok sevinirim cok tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: slhsm

teşekkür ederim benim aradıklarım da 12.1" likler. acaba ankarada ankamall daki migrosta var mıdır?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar lenovo n200 3000 var parmakizi başlangıçta aktif olmuyo bilen var mı acil yardım bekliyorum kafayı yiyeceğim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: husocer

arkadaşlar lenovo n200 3000 var parmakizi başlangıçta aktif olmuyo bilen var mı acil yardım bekliyorum kafayı yiyeceğim....

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar çoktandır bende lenovo 3000 V200 kullanıcısıyım. X işletim sisteminde kullanıyorum. Yaklaşık 7-8 aydır aynı sorunu yaşıyorum.
    Sorun şu; Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 10-15 dk. sonra kamera devre dışı kalıyor. Sizde de aynı sorun oluyormu? olduysa nasıl aştınız acaba? herkese iyi forumlar.
  • quote:

667 Mhz destekler.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Arda

667 Mhz destekler.

Bu DVD lerin için de ne vardı ? Direkt takıp Vistadan XP ye geçiş yapabiliyor muyuz ? Ankaradayım nasıl temin ederiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal_07

Arkadaşlar çoktandır bende lenovo 3000 V200 kullanıcısıyım. X işletim sisteminde kullanıyorum. Yaklaşık 7-8 aydır aynı sorunu yaşıyorum.
    Sorun şu; Bilgisayarı açtıktan yaklaşık 10-15 dk. sonra kamera devre dışı kalıyor. Sizde de aynı sorun oluyormu? olduysa nasıl aştınız acaba? herkese iyi forumlar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kartal_07

arkadaşlar bu sorunu olan varmı? varsa nasıl aştınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal_07

quote:

Orjinalden alıntı: kartal_07

arkadaşlar bu sorunu olan varmı? varsa nasıl aştınız?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, parmak iziyle nasıl klasör şifreleyebiliriz?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

omnipass diye bir programla var. onunla oluyormuş, ben bi ara uğraşayım dedim baktım gıcık bişey bıraktım. googleden aratıp bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

omnipass diye bir programla var. onunla oluyormuş, ben bi ara uğraşayım dedim baktım gıcık bişey bıraktım. googleden aratıp bulabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederimm..bir de eski lenovomda da çözememiştim, bluetoothla dosya alırken birden fazla dosya alabiliyormusunuz? tek tek zor oluyor..

Bir de omnipassı yukledim ama parmak iziyle kullanamıyorum..nereyi atlıyorum acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikov77 -- 14 Nisan 2009; 0:14:44 >

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.