Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 V200 12.1' KULLANICILARI TOPLANTI ODASI (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
3
Favori
113.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Lenovo 3000 v200 de Laptopu eski tüplü sadece scart girişi olan tv ye nasıl bağlayabilirim. vga to rgb şeklinde gittigidiyorda satılan 5 liralık kablolar işimi görür mü yoksa 100 dolar civarındaki crt vga çevirici cihazlardan mı almalıyım. teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: slhsm

Selamlar. Lenovo 3000 v200 de Laptopu eski tüplü sadece scart girişi olan tv ye nasıl bağlayabilirim. vga to rgb şeklinde gittigidiyorda satılan 5 liralık kablolar işimi görür mü yoksa 100 dolar civarındaki crt vga çevirici cihazlardan mı almalıyım. teşekkür ederim

Kesinlikle görmez ben aldım para boşa gitt... bunu yapmanın tek yolu fiyat 60-90 ytl civarı olan adaptörlü çevirici cihazlar maalesef..
  • Cevap için teşekkür ederim. görüntüyü tvden almak için 60 liralık cihaz almaktansa usb girişli dvd/divx oynatıcı almak daha mantıklı olacak benim için.
  • Arkadaşlar hepsiburada indirim yapmış bu fiyata alınır mı sizce?

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=98&Productid=bd99115
  • İndirim yapmış ama dolar bi türlü inmek bilmiyor, dolar inse süper fiyat...

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuseyr -- 4 Aralık 2008; 14:10:37 >
  • Macos müthiş bir sistem arkadaşlar, performansı müthiş, denemeler için detaylı bilgi nette bulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 6 Aralık 2008; 12:54:21 >
  • lenovo format atmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim
  • Merhaba ,
    Format atmak istiyorsanız aynı işletim sistemini tekrar kuracaksanız Lenovonun sunduğu en güzel özelliklerden biri olan Lenovo Care tuşu(Alet çantasına benziyen) notebook açılırken bu tuşa basıp ve yönergeleri takip ederseniz eğer notebook'u fabrikasyon ayarlarına çevirirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanster -- 5 Aralık 2008; 21:56:06 >
  • Selam tolgao2000

Mac OS'ye dönüşümü nasıl yaptığınızı ve işletim sistemini nereden ve kaç liraya temin ettiğiniz gibi detayları bizimle paylaşır mısınız?
  • Tamamen deneme amaçlı, satın almadan önce almaya karar verme durumu. MAcos hertürlü övgüyü hakediyor. Olmadı 2. el birşey alacağım..bunu gördükten sonra G4 yada G3 sistemler bile beni kesebilir. Detayllı bilgi nette fazlası ile mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 6 Aralık 2008; 12:57:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hemicuda

Orjinalden alıntı: aligatorX

Burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.
    Sorunuzu açık ve net sorarsanız daha iyi yardımcı olunabilir.Sorunuzdan 64bit işletim sistemi deneme heveslisi mi yoksa xp-64 bit işletim sisteminde çalışmak zorunda olan bir CAD/CAM uzmanı mı olduğunuz anlaşılmıyor.

Sorunuzu, xp 64 bit sürücülerini nasıl bulabilirim dersen daha doğru olurdu.Sonuçta yüklemeyi denemekten bahsetmişsiniz.64 bit xp kullanan birinden Sürücülerin nasıl bulunacağından anlatasını değil.

Yüklemeyi Denemek, sistemin bilgisayara kurulup kurulamayacağını görmektir.Sorunuzdan bu anlaşılıyordu
    Kullanmak, ise tüm donanım sürücülerini bulup eksiksiz olarak kurarak uyumlu yazılımları yüklemekle olur.İkisi aynı şey değildir.64bit XP kullanan var mı deseydiniz bu anlaşılırdı.

Lenovo da resmi olarak xp 64 bit sürücülerinin neredeyse tamamını sunuyor.Ayrıca 64 bit sürücüleri 64bit vista sürücülerinin içinden de çıkabiliyor , yani dağınık vaziyette.(Böyle olmasının nedeni muhtemelen xp 64'ün vasat bir sistem oluşu olabilir.).Bu yüzden hem vista 32/64 hemde xp sürücülerini indirip extract işlemi yaptıktan sonra c sürücüsünde ilgili klasörleri araştırıp bulunabilir.Ben neredeyse tamamını bu şekilde buldum.

intel chipset sürücüsü x64 sitede de var intel'in sitesinden de bulunabilir,
    wireless sürücü xp-x64 var,
    5in1 kart okuyucu xp-x64 var,
    bluetooth xp-x64 var,
    touchpad sürücüsü xp-x64 var,
    ses sürücüsü xp-x64 var ,
    lan sürücü xp-x64 var,vista x64 sürücüsü olarak geçiyor.Ama xp 64 bit için de uygun.
    webcam sürücüsü x64 var,

bunların hepsi lenovonun sitesinde mevcut.Araştırmakla zorda olsa bulunabiliyor.( Sonuçta ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor.) 64 bit sürücülerle ilgili forumda yeterli bilgi olmamasının bana göre nedeni kimsenin doğru dürüst program çalıştıramayacağı ve eski 32bit programlarını kullanamayacakları bir sistemi tercih etmemesidir.Çünkü hala yazılım desteği çok iyi değil.

Yahu ne ukala adamışın sen...adam ortaya soru sormuş ahkam kesip ders verecek idi isen cevaplamasaydın.

Sana nasıl adam olunur birilerinin onu öğretmesi lazım.Yukarıda yazdığım yazıya "Ne ukala adammışsın be" şeklinde cevap veren birisi adam bile olamaz.Eğer yazılanları okuma,okuduğunu anlama ve anladığını yorumlama gibi bir kabiliyetin olsaydı benim ukalalık yapmadığımı anlardın.Ama malesef yok.

Şimdi arkadaşın ilk sorusu;
    Orjinalden alıntı: GA1000

Merhaba Arkadaşlar,
    Burada çok değerli bilgi, tecrübe ve görüşlerini paylaşan arkadaşlar sayesinde ben de bir Lenovo 3000 v200 ednerek aranıza katılmış olmaktan dolayı son derece mutluyum. Benim ilk öğrenmek istediğim, bu laptop'a hiç XPpro64bit yüklemeyi deneyen yada bu konuda herhangi bir yerde bilgiye rastlayan oldu mu? Bu forumun tamamını okudum, sadece CPU'sunun (T2370) uygun olduğu bir iki kere ifade edilmiş, internette de pek birşey bulamadım...
    İlgilenecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

-------------------------------------

---Benim ilk cevabım

Gönül rahatlığıyla 64bit işletim sistemi kurabilirsin.Hatta Intel virtualization teknolojiside var.VMware gibi emulasyon programları daha performanslı çalışacaktır.

Bu konuyla ilgili aşağıdaki tabloya bakabilirsin.
    Intel® Pentium® dual-core processor

----------------------------------------
    Arkadaşın cevabı;

CPU OK ama ya DRIVER mevzusu? Lenovo sitesinde baktım, XPpro64bit ile ilgili hiçbir referans yok...

Mesela aşağıdaki linkde "This package installs the following Lenovo Care Pack software for Microsoft Windows Vista 32-bit and 64-bit, and Windows XP users" deniyor, XP denince de ben 32bit anlıyorum. Vista'nın 64-bit'ine referans verildiğine göre sistemin 64-bit ile sorunu olmamalı ama neden sadece XP???

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-63562

O yüzden zaten yüklemeyi deneyen var mı diye sormuştum, driver'lar nereden bulunabilir yada nasıl bir yöntem izleyebiliriz öğrenmek için.

İlgilenecek arkadaşlara tekrar teşekkürler.

-----------------------------------------------

Arkadaşın ilk sorusunda driver mevzusu var mı?Bu sorunun driverla mı yoksa cpu desteğiyle mi ilgili olduğu anlaşılıyor mu?Anlaşılmıyor.
    İkinci cevabında driver'dan bahsediyor.Muhtemelen bulamadığı için bana ilk sorusunda olmayan bir problemi vurgulayarak cevap veriyor.

Böyle bir cevaba karşı bende sorunun nasıl doğru anlaşılabileceğine dair görüşümü belirterek ,driver'ları nasıl bulabileceğini anlatmaya çalıştım.Ve konu kapandı.Önceki cevabımda dediğim gibi:"Burada birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz".Yardımcı olmaya çalışan birine biraz sitemli bir şekilde karşılık vemeye hiç gerek yoktu.(Sen bunu anlayabilecek kapasitede değilsin ama neyse " hemicuda")

Verdiğim cevapta da arkadaşa karşı en ufak bir hakarette de senin gibi bulunmadım.

Ayrıca,Konunun üzerinden uzun zaman geçmiş olmamasına rağmen sen yırtık dondan çıkar gibi çıkıp cevap vermişsin.
    Bu basit bir yanlış anlama olayı olarak kalmalıyken sen ne akla hizmetle böyle bir şey yaptın.Yani bu arkadaş senin onu savunmana muhtaç mı?
    Sen burada milletin avukatlığını mı yapıyorsun..

Senin gibiler gerçekten insanı katil eder.Daha konuşmasını bile bilmeyen velet gelmiş bana ukala diyor.Cevabı yazdığım arkadaş bile bu tartışmayı uzatmaya gerek görmezken sen kim oluyorsun ki böyle edepsizlik yapıyorsun.

İnternete güvenip ne ukala adammışsın laflarıyla adam olunmuyor.Sende bunu yüzüme söyleyecek adamlık bile olduğunu sanmıyorum.

Ukala dedin büyük adam oldun değil mi?.Aferin sana.

<<Eğer GA1000 nick'li arkadaşı üzdüysem affetsin.Bu şahsiyetsize cevap yazmak zorundaydım.>>

• acaba hala migrosta aynı fiyat mı bu ürün?
  • slm benimde lenovo 300 v200 bir bilgisayarım var xp ye çevirmek istiyorum sendeki driverları nasıl alabilirim ??*
  • Arkadaşlar selamlar,

LENOVO (IBM) 3000 V200 CORE 2 DUO T7500 2.2GHZ 2048MB 160GB 12.1" Ürün Kodu 574D467
    Yukarıdaki lenovo yu satın aldım ve üzerindeki ekran kartı ile (Ekran Kartı Intel Graphics media accelerator X3100) call of duty 4 oynamak istedim ancak sistem bu ekran kartı ile mümkün olmadığı mesajını verdi. Oynamak için ne yapmalıyım.
    saygılar.
  • Ekran çözünürlük fps vb ayarları minimuma getirmen lazım. Ama bu hal ile de oynatacakmı bilemioyrum, COD4 ağır grafik yükü olan bir oyun, ben xbox 360 da sabahlıyorum bu oyun yüzünden korkunç gerçekçi olan bu oyunu güçlü kuvvetli desktop bir pc de yada konsol da oynamanızı tavsiye ederim.
  • Slm..
    Ekran Kartı Intel Graphics media accelerator X3100
    Bu vga ya overlock yapabilirmiyim..?Varmı bunun için bir yazılım?
  • benim makineya windows 7 illetini kurdum makina iyide bazı programları çalışıtmıyor şimdide tekrar vistaya dönmek için çalışıyorum ama recovery dvdsini yerleştirdim ama. Yeniden vistayı kuramıyorum ban yardımcı olurmsunuz

ama şu hatayı da laıyorum

d:ye disc yerleştirin diyor 1 çıkarıp 2. dvd yi takıyorum ama olmuyor bana
    yardımcı olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: NFY

Arkadaşlar hepsiburada indirim yapmış bu fiyata alınır mı sizce?

biraz geç oldu ama bence alma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: exdp

quote:

Orjinalden alıntı: NFY

Arkadaşlar hepsiburada indirim yapmış bu fiyata alınır mı sizce?

biraz geç oldu ama bence alma.

Şu anki fiyatı 1750-YTL civarında, bir ara 1200-YTL ye kadar düşmüştü de mellit fiyatı bu kadar çok düştüyse vardır bunda bir iş diyerekten almadı, şimdi alın o zaman

• zaman zaman kaynaklanıyor bu durum
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.