Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 V200 12.1' KULLANICILARI TOPLANTI ODASI (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
3
Favori
113.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Statik ip verip çıkmayı dene , modeim dhcp si ip atayamıyor olabilir.

Ortamda komşularda 2.4Ghz dalgalarıo karıştıracak bir cihaz olabilri mesela görüntü aktarıcılar, artık çok evde var, ben aktif hale getirdiğim an wireless düşüyor.

Başa bağlantıları görmesi driverlarının düzgün olduğunu gösteriyor, büyük ihtimal ip alamıyorsun.

Hocam size de teşekkür ederim, ancak dediğim gibi farklı modemlerde ve farklı bölgelerde denedim giriş yapmıyor. Bağlantıyla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum, büyük ihtimal makineyle ilgili bir sorun var ama sorunu da bulamıyorum. Çünkü herşey düzgün görünüyor.

• Arkadaşlar

Bilgisayarım 2 aylı ve şuan serviste ( IBM Seriltd teknik serviste Çamlıcada )

Hata GECIKMEKI YAZMA HATASI daha önce açıklamıştım..

Servis 3 gün içinde döneriz dedi ancak 2 haftadır biz size bilgi vericez diyorlar.

Servisle ilgili olarak yasal bir süre var mı? Yani şu kadar sürede yapılması gerekir diye.. 15 gün veya daha farklı..

tşk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kitty

Slm..
    Üründen genel anlamda menmunum bir problem dışında..Oda ekranın kapatınca bekleme konumuna geçiyor ve kapağı açınca tekrar beklemeden dönmüyor.. Her türlü tuş kombinasyonunu denedim ama olmuyor. Bu konuda bir fikriniz varmı? Ne yapabilirim..

DENETİM MASASI'ndan; GÜÇ SEÇENEKLERİ / SİSTEM AYARLARI'na girerek, (kapağı kapattığımda) hiçbirşey yapma seçeneğini aktif ederek bilgisayarın beklemeye geçmesini önleyebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: queque

Arkadaşlar

Bilgisayarım 2 aylı ve şuan serviste ( IBM Seriltd teknik serviste Çamlıcada )

Hata GECIKMEKI YAZMA HATASI daha önce açıklamıştım..

Servis 3 gün içinde döneriz dedi ancak 2 haftadır biz size bilgi vericez diyorlar.

Servisle ilgili olarak yasal bir süre var mı? Yani şu kadar sürede yapılması gerekir diye.. 15 gün veya daha farklı..

tşk

1 aydır.
  • hangi servise gönderdiniz
  • sayın arkadaşlar yeni aldığım v200 ün üzerinde yüklü gelen programları kaldırıp vista homeu hızlandırmak istiyorum. anlayabiklerimin bir kısmını sildim ama bilmediklerimde var o nedenle genel olarak bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan bu konuda destek bekliyorum.
  • Arkadaşlar Selam;

Laptopım açılışta(Lenovo amblemli ekran) kısa aralıklara devamlı olarak ötüyor, sistem sorunsuz olarak açılıyor. Tespit ettiğim kadarı ile ">" tuşu çalışmıyor ve sağ shift tuşuna basarak büyük "X" yazamıyorum; sanırım klavyede bir tuş takılı kaldı. Konu ile ilgili ne yapabilirim? Istanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz bir teknik servis var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum, format atıp xp yükledim 6 ay sonra (vista beni deli etti çünkü :))

Bütün driverleri kurdum görünüşte hiç bir sıkıntı yok, ancak aygıt yöneticisinden baktığım zaman "TEMEL SİSTEM AYGITI" adında 3 tane aygıt yüklenmemiş görünüyor, tabi bunların ne olduklarınıda bilemiyorum, sadece temel sistem aygıtı yazıyor.
    Bunun dışındaki bir diğer sorun bilgisayarı kapat veya yeniden başlat dediğim zaman kapanmıyor, bilgisayar kapatılıyor diyor ve öylece kalıyor ancak güç düğmesine basarak kapatabiliyorum, her seferinde bu şekilde kapatmak canımı sıkmaya başladı, bunun için ne yapmam lazım, forumu ilk sayfasından bu sayfasına kadar okuyan birisiyim. Service Pack 3 yükleyince sorunların çözüldüğünü yazmış arkadaşlar ancak ben onuda yükleyemiyorum. Yüklerken belli bir yerden sonra "BİR İÇ HATA OLUŞTU" diyor ve yüklemeyi durduruyor.
    3 gündür uğraşıyorum ve hiçbir gelişme yok, ALLAH rızası için bilen birisi ne yapmam gerektiğini ayrıntılı bir şekilde anlatsın.

Uzun oldu kusura bakmayın.

Saygılar...

• Selamlar..
    Lenovo 3000 V200 Dual Core 1.73 cihazıma XP kurdum.. Hemen hemen bütün driverlar sorunsuz yüklendi ve cihazın bütün özellikleri aktif.. Ancak fikir almak istediğim bir iki konu var;
    - Device Manager ( Aygıt Yöneticisi )'dan kontrol ettiğimde sadece bir sarı soru işareti var " SM Bus Controller " Bu driver'ı nasıl yükleyebilirim? Lenovo'nun sitesindeki driverları yükledim, hatta servisten XP için driver CDsi de aldım ancak sonuç değişmedi..
    - Cihazın kapağını kapattığımda "hçbirşey yapma" seçeneğini seçmiş olmama rağmen, kapağı kapatıp tekrar açtığımda monitörü kapalı buluyorum ve ne mouse ne de bir tuş monitörü açmıyor.. Bu arada cihaz açık ancak ekranda görüntü yok.. Haliyle re-start etmek zorunda kalıyorum.. Bu veya benzer sorun yaşayan arkadadaş var mı? Çözüm için ne önerebilirsiniz?

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar..

• Arkadaşlar yok mu yardım edecek kimse. Bilen birisi yardımcı olsun. Tekrar format mı atayım?
  • Arkadaşlar sorunun kaynağını buldum. Ekran kartının driverinden kaynaklanıyormuş. Tekrar format attım, driverleri teker teker yükledim, ekran kartının lenovonun sitesinden indirdiğim driverini kurunca hem kapanmama hem de ekranı kapatıp açınca siyah ekrandan çıkamama sorunu oluyor. Sorunu buldum da çözümünü bulamadım.
    Şimdi sizden çözüm için yardım bekliyorum. Şu anda ekran kartının driveri yüklü değil ve herşey normal çalışıyor.
  • Maalesef bu işlem işe yaramıyor :(

quote:

Orjinalden alıntı: nordsee

quote:

Orjinalden alıntı: Kitty

Slm..
    Üründen genel anlamda menmunum bir problem dışında..Oda ekranın kapatınca bekleme konumuna geçiyor ve kapağı açınca tekrar beklemeden dönmüyor.. Her türlü tuş kombinasyonunu denedim ama olmuyor. Bu konuda bir fikriniz varmı? Ne yapabilirim..

DENETİM MASASI'ndan; GÜÇ SEÇENEKLERİ / SİSTEM AYARLARI'na girerek, (kapağı kapattığımda) hiçbirşey yapma seçeneğini aktif ederek bilgisayarın beklemeye geçmesini önleyebilirsiniz.
  • tekrardan migros'ta kampanyaya girerse, fiyatı 800 YTL olursa eve bir tane alacağım....
    Şu an ki fiyat ile gerçekten çok zor :(
  • Oldukça ara verdim foruma ve bu yazdıklarınızı yeni okudum.Ben arda beyden o yanlış hatırlıyor 3 depil tam 4 dvd seti aldım.aldığım arkadaşlarımda bende hem dvd lerden hemde arda beyden çok memnunuz.sevgili arkadaşlar çırpınıp durmayın çok makul fiyata bu dvd lerden edinin.Reklam yapmıyorum.ahmet ten olmaz mehmetten olur.ama mutlaka bu dvd leri eedinin.çünkü bütün sorunlaeınız ve sorularınız ortadan kalkıyorçbu arada adı delikanlı olan arkadaşım sana bir tavsiye.delikanlı adam insanlarıa olur olmaz bilip bilmeden iftira etmez.onların ekmeğiyle oynamaz.Sen burada egonu tatmin etmeye çalışırken diğer taraftan insanların ekmeğiyle oynuyorsun.vekhasıl ben sipariş verdim arda beyde siparişimi bana söylediğizamanda temin ederek yolladı.işin özeti bu...
  • arkadaşlar bende aldım bu makinadan ama 799 ytl ye şuan makinamda 1 adet ölü piksel çıktı servise gittim bna dedikleri şu 8 tane ölü piksel hatası olursa garantiye gidiyor bunu dikkate alın arkadaşlar

birde makina açılış ve kapanışta geçikme yaşanıyor sizde sorun nasıl
  • Ölü piksel olayı kötü olmuş :( umarım ortada değildir en azından.... ayrıca 8 ölü piksel olayıda saçma zaten v200'ün ekranı ufak 12 inç. yani 7 tane olsa ne yapılacak
  • format atıp xp yükledim, ekran kartını aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım. ancak bu şekilde kullandığım zaman bilgisayar kapat dediğimde kapanıyor yoksa kapanmıyor kapatılıyor diyip öyle kalıyor.
    XP yükledikten sonra kimse böyle bir sorun yaşamadı mı? Yaşadıysa çözüm bulan varmı?
  • tam emin değilim ama sanırım service packleri eksikisiz yüklersen sorun düzelecektir. Size önerim yüklediyseniz bile güncel sürümü ile değiştirin tekrar yükleyin.
  • sp3 yükledim, ama sorun devam ediyor, sp2 de de aynı sorun vardı.
    şimdi birde güncelleştirme yapayım, umarım olur. cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
    forumun müdavimi olan arkadaşlardan ses seda yok bu aralar.

quote:

Orjinalden alıntı: selcux

tam emin değilim ama sanırım service packleri eksikisiz yüklersen sorun düzelecektir. Size önerim yüklediyseniz bile güncel sürümü ile değiştirin tekrar yükleyin.
  • Bende migros dan aldım benimkinde de 1 adet ölü piksel çıktı, ilk zamanlar çok göze batıyordu fakat kullandıkça önemsemiyorum artık, elektronik bu şans işidir ne yapalım birazda şansızım.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.