herkese merhaba, küçük bir sorunla karşılaştım... birçok forumda yanıtını bulamadım, yardımcı olabilirsiniz İnşallah. cihazın üstündeki SES DÜZENİ KONTROL kısayol tuşlarını kullandığımda ekranda ses bar'ı beliriyordu ve ne yaptığımı görebiliyordum... ( ses yükseltmek veya düşürmen / kapatmak veya açmak ) ancak birkaç gündür tuşlar çalışsada ekranda birşey belirmiyor.. çözümünü bilen varmıdır?
not : klasik kısayol tuşunu açtım
LENOVO 3000 V200
aynı sey bendede var gecen hafta dan ıtıbaren bendede kayboldu sımge sesı acarken kısarken ses cubugu belırırdı artık yok noldu bılmıyorum hıcbıseyınıde kurcalamadım ama guncellestırmelerle bı ılgısı olabılır mıkı?
Arkadaşlar pil süresi tam olarak kaç saat?
Benim bilgisayarın pili ortalama 1 saat dayanıyor.
Merhaba arkadaşlar. Allah nasip ederse bugün sipariş vermek istiyorum. Pil hakkında son durum nedir acaba? Malumunuz üstündeki pil sadece idareten kullanılabilir. Daha uzun süre dayanan uygun fiyatlı pil bulanınız var mı acaba? Mümkünse online alabileceğim bir yeri tavsiye ederseniz sevinirim. İyi günler.
üstündeki pil 3 hücreli 1 saat 20 dk civarı max
ben 6 hücreli pil aldım 2 saati biraz aşıyor...
Levovo 3000 N200 notbuk kullanmaktayım arkadaşlar
klavye karakterleri degişik basıyor ne yapmam lazım (detaylı anlatmanız dılegıyle)
mesela iki nokta yerine ? işaretı basıyor
Klavyeniz ingilizceye dönmüş, control panel - keyborad sekmesinden TR olarak ayarlayabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: tolgao2000
Klavyeniz ingilizceye dönmüş, control panel - keyborad sekmesinden TR olarak ayarlayabilirsin.
tesekkurlerrr
quote:
Orjinalden alıntı: tolgao2000
üstündeki pil 3 hücreli 1 saat 20 dk civarı max
ben 6 hücreli pil aldım 2 saati biraz aşıyor...
Ben de şu an Ankara'da bulunmaktayım.Acaba pili nerden aldığınız öğrenebilir miyim? teşkkürler...
Forumda bir arkadaştan aldım, ama siz hemen hemen tüm lenova servislerinden edinebilirsiniz, lenovo sitesinde adresler var ankarada , ayrıca Ebay gibi sitelerdende getirtebilirsiniz.
6 hücreli pil bile az gidiyor bu makinelerde, 12,1 ekran ve küçük olmasına rağmen pili neden bu kadar çok harcıyor anlayabilmiş değilim...
Pil küçük sanırım bir de elli bin özellik tek kutu olunca... şu ana diğer laptoplara bakıyorum ekseri 1 saat civarı
Size Battery Doubler ' ı tavsiye ederim, oldukça faydalı....
quote:
Orjinalden alıntı: kocaog!u
6 hücreli pil bile az gidiyor bu makinelerde, 12,1 ekran ve küçük olmasına rağmen pili neden bu kadar çok harcıyor anlayabilmiş değilim...
Ekran ışığı,wirelees,Müzik dinleme, goruntu temasına kadar etkisi vardır, özellikle pille kullandığınızda Ekran ışığınızı bırz düşürmenizi tavsiye ederim.
Ben 3000 V200 kullanıcısıyım. Bu cihazdaki 5-in-1 card reader'ın nerede oldugunu öğrenebilir miyim? Sol taraftaki PCMCI yuvası gibi görünen yer mi acaba? Sağ tarafta SD card okuyucu var fakat soldaki PCMCI gibi duruyor. Cevap için şimdiden teşekkürler...
SAdece sal alt köşedeki sd kart ojuyucu var o kadar o da sanırsam 5 in 1 .
quote:
Orjinalden alıntı: Arda
quote:
Orjinalden alıntı: kocaog!u
Ekran ışığı,wirelees,Müzik dinleme, goruntu temasına kadar etkisi vardır, özellikle pille kullandığınızda Ekran ışığınızı bırz düşürmenizi tavsiye ederim.
Teşekkürler Arda bey, ekran ışığını kısıyorum bazen kullanırken de o zaman da tadı çıkmıyo Ama şarj süresini etkiliyor kesinlikle...
Herkese Merhaba! V200 2.2 Ghz. bilgisayarım ilk açılışlarında son günlerde şu hatayı veriyor. "Aygıt Sürücüsü Yazılım Yüklemesi Başarılı Olmadı. Bu aygıtın yüklenmesiyle ilgili yardım için lütfen aygıt üreticinize başvurun. Windows Mobile device Başarısız" şeklinde uyarı veriyor. Ayrıca, bazen de herhangi bir kullanım esnasında hard diskteki bir veriye ulaşmak istediğimde, bios ekranına benzer şekilde Mavi renkli ekran çıkıp sanırım disk hatası veriyor ve 10 sn.'ik bir analiz sonrası kendi kendine reset atıyor. Reset sonrası açılışta yine hard diskteki veriye ulaşmak istediğimde yine aynı hayatı verip resetliyor. En son denememde harici hard disk ile de aynı sorunu yarattı. Fakat bu sorun her zaman olmuyor, belirttiğim gibi herhangi bir zamanda ansızın meydana gelebiliyor.
Mavi ekranda çıkan yazıyı okuyabildiğim kadarıyla bu.
" A problem has been detected and windows has been shut..... winF 132.sys-Address 9FD00D16 base at 9FCFF000, Datestamp
Beyler şuanda bu laptop un ucuz modelinin indirimli satıldığı bir yer varmı birde 1 tane 2 el buldum 800 ytl diyor satan arkadaş değermi sizce ?
Şu anda pratik çözüm olarak, hard diske direk ana pencerelerden değil sol yandaki ara pencerelerden girebiliyorum. Bu sorunu gidermek için fabrika ayarlarını geri yüklemem kalıcı çözüm olabilir mi?