Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 V200 12.1' KULLANICILARI TOPLANTI ODASI (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
3
Favori
113.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: slhsm

quote:

Orjinalden alıntı: slhsm

selamlar. kardeşim için bu dizüstünü almayı düşünüyorum ancak sanalmarketim 1.200 ytl gibi bir fiyat verirken kangurum.com 800 ytl civarı bir fiyat veriyor..hangi fiyat daha gerçekçi ankarada elden alabileceğim bir yer var mı ayrıca fiyat konusunda da bilgi verirseniz çok sevinirim. teşekkürler

cevap bekliyorum teşekkür ederim

Arkadaş selamlar iyi akşamlar,kangurum'daki cihazın konfigürasyonu HB cihazdan oldukça düşük şu an benim gözlememe göre en uygun HB da Sağlıcakla.

• ARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR,

VISTAYI UÇURUP XP KURDUM, IBM SİTESİNDEN V2OO ÜN DRIVERLARINI INDIRDIM
    AMA CIHAZ HIC BIR DRIVERI GORMUYOR.

ÖNCEKİ FORUM SAYFALARINDA PROBLEM SADECE SES KARTI DRIVERININ YUKLENMESİ HUSUSUNDA.

AMA HIC BIR DRIVER AKTİF OLMUYOR...

YARDIMLARINIZ LÜTFEN...
    BORA
  • ARDA BEYİN VERDİĞİ İP UCUYLA İŞLEM SORUNSUZ TAMAMLANDI.

TEŞEKKÜRLER ARDA BEY...

quote:

Orjinalden alıntı: BORA 06

ARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR,

ÖNCEKİ FORUM SAYFALARINDA PROBLEM SADECE SES KARTI DRIVERININ YUKLENMESİ HUSUSUNDA.

YARDIMLARINIZ LÜTFEN...
    BORA
  • Arkadaşlar Sayenizde Bende LENOVA'landım Allahtan Hayırlısı..Okadar Çok Yorum Yapılmış Güzel Bahsedilmişki Makineden İhtiyacım Olmadıgı Halde Uzun zamandır Kullandıgım Sadece Taşımada Şikayetim Olan Asusuma Altarnatif Olsun İstedim İyide etmişim Çünkü Hakketten Parasına Göre Çok Güzel Bir Makine İlk Bakışta Pek Kibar Degil Ama Zamanla Kasasınada Alışıyosunuz.Şimdi benim Sizlerden Ricam Ben Bu Makineyi Xp Çevirmek ;İstiyorum Bana Nasıl Yardımcı Olursunuz Driverlerini Bulmak Mümkünmü Modelini Aşşagıda Belirtiyorum Şimdiden Teşekkürler..Bu Arada Unutmadan EREYONA Burdan Teşekkür Etmek İstiyorum Bir Firma Bukadarmı Kaliteli Olur

LENOVO (IBM) 3000 V200 CORE 2 DUO T7500 2.2GHZ 2048MB 160GB 12.1" Ürün Kodu 574D467
    Aile Lenovo 3000 V200
    İşlemci Cinsi Intel Core 2 Duo T7500 (4 MB L2 cache, 2.2GHz, 800 MHz)
    İşlemci Hızı ( MHZ) T7500 (2.20 GHz)
    Ön Bellek 4 MB
    Bellek 2048 MB DDR2 PC5300 667 MHZ (2 X 1024MB)
    Maksimum Bellek ( MB) 4096-Mb DDR2 667Mhz
    Bellek Slot Sayısı 2 (2 Dolu)
    Sabit Disk 160G 5400RPM
    Ekran Kartı Intel Graphics media accelerator X3100
    Ekran Boyutu 12.1"
    Ekran Tipi WXGA - PARLAK EKRAN
    Ekran Çözünürlüğü (DPI) 1280 X 800
    Optik Sürücü DVD±RW DL
    Ses Kartı VAR
    İşletim Sistemi Vista Home Basic
    Faks Modem VAR
    Network Kartı 10/100 Mb Onboard
    Kamera VAR
    Bluetooth VAR
    Parmak İzi Okuyucu VAR
    I/O Port 5-1 digital media reader (SD/MMC/MS/MS pro/XD)3 USB 2.0,RJ-45RJ-11IEEE 1394Headphone / Line outExternal Microphone/Line-InExternal Display (VGA)
    Wireless 802.11 N
    Ağırlık (kg) 1.94KG
    Garanti ( Yıl, Açıklama) 2 Yıl Servis Merkezinde
    Pil Tipi - Ömrü 3 Hücreli

• quote:

ARDA BEYİN VERDİĞİ İP UCUYLA İŞLEM SORUNSUZ TAMAMLANDI.

TEŞEKKÜRLER ARDA BEY...

quote:

ARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR,

YARDIMLARINIZ LÜTFEN...
    BORA

Rica ederim Bora bey nedemek,sorun hallolduya gerisi önemli değil.

• Dostum telaşlanma, forumda birkaç kez yazdım, siteden indirdiğin exe uzantılı dosyalar setup dosyları değildir bir sıkıştırışmış dosyadır yani sen bu exe yi çalıştırınca gider C:\drivers yada farklı bir isimle klasör açıp içine setupları oluşturur. Sonra sen o klasörlere gidip setup.exe leri çalıştırıp kurman lazım .. bu sayede hepsi %100 kurulacak , ses kartı da problemli değil nereden çıktı bu.. önce Universal driverı daha sonra ses driver ı kuracaksın sıralamasına dikakt et yeter. Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Korsan34

Arkadaşlar Sayenizde Bende LENOVA'landım Allahtan Hayırlısı..Okadar Çok Yorum Yapılmış Güzel Bahsedilmişki Makineden İhtiyacım Olmadıgı Halde Uzun zamandır Kullandıgım Sadece Taşımada Şikayetim Olan Asusuma Altarnatif Olsun İstedim İyide etmişim Çünkü Hakketten Parasına Göre Çok Güzel Bir Makine İlk Bakışta Pek Kibar Degil Ama Zamanla Kasasınada Alışıyosunuz.Şimdi benim Sizlerden Ricam Ben Bu Makineyi Xp Çevirmek ;İstiyorum Bana Nasıl Yardımcı Olursunuz Driverlerini Bulmak Mümkünmü Modelini Aşşagıda Belirtiyorum Şimdiden Teşekkürler..Bu Arada Unutmadan EREYONA Burdan Teşekkür Etmek İstiyorum Bir Firma Bukadarmı Kaliteli Olur

LENOVO (IBM) 3000 V200 CORE 2 DUO T7500 2.2GHZ 2048MB 160GB 12.1" Ürün Kodu 574D467
    Aile Lenovo 3000 V200
    İşlemci Cinsi Intel Core 2 Duo T7500 (4 MB L2 cache, 2.2GHz, 800 MHz)
    İşlemci Hızı ( MHZ) T7500 (2.20 GHz)
    Ön Bellek 4 MB
    Bellek 2048 MB DDR2 PC5300 667 MHZ (2 X 1024MB)
    Maksimum Bellek ( MB) 4096-Mb DDR2 667Mhz
    Bellek Slot Sayısı 2 (2 Dolu)
    Sabit Disk 160G 5400RPM
    Ekran Kartı Intel Graphics media accelerator X3100
    Ekran Boyutu 12.1"
    Ekran Tipi WXGA - PARLAK EKRAN
    Ekran Çözünürlüğü (DPI) 1280 X 800
    Optik Sürücü DVD±RW DL
    Ses Kartı VAR
    İşletim Sistemi Vista Home Basic
    Faks Modem VAR
    Network Kartı 10/100 Mb Onboard
    Kamera VAR
    Bluetooth VAR
    Parmak İzi Okuyucu VAR
    I/O Port 5-1 digital media reader (SD/MMC/MS/MS pro/XD)3 USB 2.0,RJ-45RJ-11IEEE 1394Headphone / Line outExternal Microphone/Line-InExternal Display (VGA)
    Wireless 802.11 N
    Ağırlık (kg) 1.94KG
    Garanti ( Yıl, Açıklama) 2 Yıl Servis Merkezinde
    Pil Tipi - Ömrü 3 Hücreli

Tüm driver lar sitede fazla fazla var... Lenovo XP desteğinde tek kelime ile muhteşem ötesi... diğer markalarda çok sancı çektim o yüzden diyorum...

• Arkadaşlar hep XP, Vista konuşuyoruz... Ben size Alternatif Linux dan bahsedeyim... Dün kurduğum LINUX MINT ile PCLINUXOS yüksek oranda gerekli donanım bileşenlerini bularak çalıştı... Çok güzel arayüze sahip bu yazılımlar ile virüs hacking gibi derdiniz de olmayacak.. Eğer XP lisansınız yoksa kaçak lisans kullanmak yerine LINUX tercih edebilirsiniz keza firefox, ofis yazılımları, msn, divx, wireless vs .. hepsi lkomple paket halinde fazlası ile uğraşmıyorsanız denemenizde fayda var.
  • arkadaşlar HDD yi 2 ye bölüp birine xp kurma şansımız yok mu bu makine de ?
  • Var , forumlarda anlatılıyordu... marka modelden bağımsız...
  • hem xp hem vista kuracaksanız. önce xp sonra vista kurulumu yapmalısınız. zaten xp'yi kurarken harddiski bölersiniz ikiye.
  • Arkadaşlar Acil fikirlerinizi bekliyorum..

Makineyi aldım ancak kullanamıyorum.. GECIKMELI YAZMA HATASI denen lanet hata mesajı ile tanıştım.. Ve halen kurtulamadım.. İnternetten araştırdım sonuç bulamadım.. Harddisk problemli diyorlar... Genelde bu hata çıktımı makine kilitleniyor , kendi kendini kapatıyor ve işlem yaptırmıyor mesela BS player çalışmıyor Kasperk hata veriyor.. Bir iki kere format attım ancak birşey değişmiyor..Şu an keyfim falan kalmadı.. Aldık ancak sorunlu çıktı..

Aşağıya hata çıktığı andaki bir resim ekledim . Acaba bu hata ile ilgisi bilgisi olan var mı ? Ne yapmam gerekiyor..

Birde iyi bir servis bilen var mı?

Şimdiden teşekkürler

Herkeze iyi bayramlar

• Dostum kıyamet gibi lenovo servisi var herhangi birine danışabilirsin...

Eğer windows u birkaç kez kurmuşsan ve aynı hatayı alıyorsan bios a bak, bios da ayarları sata kısmında compatible olarak ayarla olmasa fabrika ayarlarına dön seçeneği gibi bir seçenek bulursan kullan. hdd problemi olsa xp yi ve o kadar programı kurmana izin vermezdi..

Ayrıca şunu dene laptopun arkasındaki belleklerin bulunduğu kapağı sök bir arkadaşından yada ucuza 35 ytl civarı 1 gb ram al, değişitirip dene, bazen ram arızası da bu tip tatsızlıklar yapabilir.
  • Belirtiler
    Windows XP'de belgeleri kaydederken veya taşırken ya da genel dosya yönetimi etkinlikleri sırasında, zaman zaman "Gecikmeli Yazma Başarısız" hata iletileri alabilirsiniz.

Üste
    Neden
    Bu sorun aşağıdaki durumlardan biri doğruysa oluşabilir:
    • Diskinizin "Diskte yazma önbelleğini etkinleştir" özelliği açılmışsa.
    • Ultra Doğrudan Bellek Erişimli (UDMA) sabit disk denetleyiciniz aşağıdaki iki yoldan biriyle yapılandırılmışsa:
    • UDMA sürücüsünü denetleyiciye bağlamak için gereken 80 telli, 40 pinli bağlayıcı kablosu yerine 40 telli kablo kullanıyorsanız.
    • BIOS ayarları hızla UDMA modlarını zorlayacak şekilde yapılandırılmışsa.

Üste
    Çözüm
    Bu sorunu gidermek için, "Diskte yazma önbelleğini etkinleştir" özelliğini kapatın. Bunu yapmak için şu adımları izleyin.

Not "Diskte yazma önbelleğini etkinleştir" özelliğini kapatırsanız, diskinizin performansı düşebilir. Bu nedenle, aşağıdaki yordamı tamamladıktan sonra sistem performansını izlemeniz gerekebilir:
    1. Windows Gezgini'nde sabit diskinizi sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın.
    2. Donanım sekmesini tıklatın.
    3. Sabit diski tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın.
    4. İlkeler sekmesini tıklatın.
    5. Diskte yazma önbelleğini etkinleştir onay kutusunu tıklatıp temizleyin ve sonra iki kez Tamam'ı tıklatın.
    6. Bilgisayarınızda bulunan tüm sabit diskler için 3 - 5 arası adımları yineleyin.
    7. Sorun giderilirse, "İleri düzey kullanıcılar bölümü" içindeki adımlara geçmeyin. Sorun giderilmezse, "İleri düzey kullanıcılar bölümü" içindeki adımlara geçin.

UDMA sabit disk denetleyicinizin 80 telli, 40 pinli kablo kullandığından emin olun. Bunu nasıl yapacağınız konusunda bilgi için, bilgisayarınızla birlikte gelen belgelere bakın veya UDMA sabit disk denetleyicinizin üreticisine başvurun. Sorunun giderilmiş olup olmadığını sınayın. Sorun giderilmişse, kalan adımlara devam etmeyin. Sorun giderilmemişse, sonraki adıma geçin.
    2. Uyarı BIOS ayarlarının değiştirilmesinin etkileri konusunda bilgili değilseniz BIOS ayarlarını değiştirmeyin.

BIOS ayarlarının daha hızlı UDMA modlarını zorlamak için yapılandırılmadığından emin olun. Bunu nasıl yapacağınız konusunda bilgi için, bilgisayarınızla birlikte gelen belgelere bakın veya bilgisayarınızın üreticisine başvurun. Sorunun giderilmiş olup olmadığını sınayın.

ayrıca bir forumda bir arkadaşın yazısı :

Ynt: Gecikmeli yazma başarısız
    Arkadaşlar Bende Bu Konuyu çok araştırdım ama
    Forumlardan bir netice elde edemedim
    Halbuki sorun çok basit

USB Bağlantı noktaları Eğer Toplamda fazla güç çekiyorsa bu hatayı veriyor

ve Harici harddisk leri okuyamıyor bu hatayı veriyordu
    Driver kaldır sistemi yeniden başlat falan bazen okuyordu bazen
    okuyamıyordu.

Netice USB bağlantı noktalarından birine bağladığım Printer
    Bağlantı kablosunu çıkardım.

Herşey çalışmaya başladı velhasıl Printerin USB Kablosunu sadece kullandığım zaman takıyorum
    Hiç Problemim kalmadı .

ilgilenenlere duyurulur.

• Arkadaslar makinayı kapalı konumda şarja bagladıgımızda şarjın tamamlandıgını nerden anlayabiliriz ? Ben takalı baya oldu fakat hala sarj ısıgı yanıyor cok mu uzun suruyor yada ısık hic sonmuyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: novicem

Arkadaşlar bende bu lenovoyu aldım çok şık. Vistayı kaldırıp xp kurdum. Bütün sürücüleri sitesinden indirdim ve kurdum. Şu anda tanıtılmamış herhengi bir donanım yok hepsi çalışıyor. Yalnız benim bir sorunum var. xp kurduktan ve bütün güncellemelerini yaptıktan sonra sistem kapanmıyor. Bilgisayarı kapat dediğimde kapanıyormuş gibi yapıyor. HDD yi kapatıyor ama gücü kesmiyor. Mönitör açık kalıyor ve fare ikonuda ekran siyah olmasına rağmen ekranda duruyor. Sistemi ancak açma kapama düğmesine uzun süreli basılı tutarak kapatabiliyorum. Acaba çözümü varmıdır.

Slm..
    Bu sorun bende de vardı xp sp3 yükleyince düzeldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: thorpedo

Arkadaslar makinayı kapalı konumda şarja bagladıgımızda şarjın tamamlandıgını nerden anlayabiliriz ? Ben takalı baya oldu fakat hala sarj ısıgı yanıyor cok mu uzun suruyor yada ısık hic sonmuyormu?

pil ışığı göz kırpmayı bırakır sabit yanar
  • normal kullanımda ( internette gezinme vs.. ) sarjı ortalama ne kadar gidiyor acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Something

normal kullanımda ( internette gezinme vs.. ) sarjı ortalama ne kadar gidiyor acaba ?

max 1.5 saat
  • merhaba arkadaşlar lenovo 3000 v200 (Dual Core) bir laptop a sahibim.
    Dün makinaya format attım ve vistayı sıfırladım updateleri yaptım.
    Sizden öğrenmek istediğim ise makinayı biraz daha hızlandırmak için açılışta hangi programlar açk olmalı hangilerini kapatmalıyım saatin yanında bir sürü simge var camera,mail, network vs vs. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.