Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 V200 12.1' KULLANICILARI TOPLANTI ODASI (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
3
Favori
113.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tsafak

arkadaşlar bu makinayı .nternette araştırırken gördün 15" mi 12" mi arada kaldım gerçi taşıması kolay ve kullanışlı bir ürün istiyor. bir iki sorum olacak
    1. ürünün pil ömrü kısa deniyor yüksek kapasite pil bulabilirmiyim?
    2. üründe kamera var peki mikrafon varmı bir yerde mikrafon yok diye okudum
    3. donanım olarak 12" 15" ten daha mı yüksek. işlemci öyle gösteriyor fakat ekran ve ses olarak nasıl

şimdiden teşekkürler. umarım lenovo ailesine girerim.

1. 6 cell pil 150 ytl

2. mikrofon çıkışı var gömülü yok sanırım...

3. ekran orta üstü, ses orta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 11 Eylül 2008; 22:54:31 >
  • ARDA bey...

ben de lenovo 3000 v200 0764 cihaz kullanıyorum.. recovery dvd leri ücretlimiyolluyorsunuz ya da nasıl bir işlem yapacağız bana da lazım .. bilgi verirseniz sevinirim.. s.a.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acizim

ARDA bey...

ben de lenovo 3000 v200 0764 cihaz kullanıyorum.. recovery dvd leri ücretlimiyolluyorsunuz ya da nasıl bir işlem yapacağız bana da lazım .. bilgi verirseniz sevinirim.. s.a.

Barış Bey neler gerektiğini ve ne gibi bi işlem yaptığımı bana göndermiş olduğunuz pm"ye karşılık cevap yazdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

quote:

arkadaşlar bu makinayı .nternette araştırırken gördün 15" mi 12" mi arada kaldım gerçi taşıması kolay ve kullanışlı bir ürün istiyor. bir iki sorum olacak
    3. donanım olarak 12" 15" ten daha mı yüksek. işlemci öyle gösteriyor fakat ekran ve ses olarak nasıl

1. 6 cell pil 150 ytl

mikrofonu var cihazın

• mikrafon üzerinde gömülümü. harici değil yani
    quote:

Orjinalden alıntı: exdp

quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

quote:

1. 6 cell pil 150 ytl

mikrofonu var cihazın

• delikanli1111 nickli şahıs bana aşağıdaki mesajı özel mesaj olarak göndermiş..

quote:

"forumuları başatan sona okuda kaç kişi fiyatı yüksek bulduğundan vazgeçmiş gör. Gerçekleri yazalımmmmmmmmmmmmmmm
    kaç lira kargo bedeli verdin ""

Allaha şükür okumam yazmam senden daha iyidir.Mesajından belli.
    Ayrıca kargo parası vermedim.E-mail atıp cdleri iste , gelip gelmediğini gör.
    Eğer kargodan para isterlerse (ki istemeyecekler) kargoyu almazssın olur biter.
    Bunu denemeyi bile akıl etmeyip niye beni yalancılıla suçluyorsun.
    Arızalımısın nesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aligatorX

delikanli1111 nickli şahıs bana aşağıdaki mesajı özel mesaj olarak göndermiş..

quote:

"forumuları başatan sona okuda kaç kişi fiyatı yüksek bulduğundan vazgeçmiş gör. Gerçekleri yazalımmmmmmmmmmmmmmm
    kaç lira kargo bedeli verdin ""

Allaha şükür okumam yazmam senden daha iyidir.Mesajından belli.
    Ayrıca kargo parası vermedim.E-mail atıp cdleri iste , gelip gelmediğini gör.
    Eğer kargodan para isterlerse (ki istemeyecekler) kargoyu almazssın olur biter.
    Bunu denemeyi bile akıl etmeyip niye beni yalancılıla suçluyorsun.
    Arızalımısın nesin.

aligatorX

Özelinize gelen mesajı Şikayet et butonu kullanarak şikayet ederseniz. Gereken işlemi yapalım.
    Anlayışınız için teşekkürler.

• Arda Bey, Recovery Dvd setini bugün aldım ve onları edinmem konusundaki yardımlarınız için teşekür ederim.
  • ben de n100'üm için ocak ayı civarıydı sanırım kurtarma dvdlrinin hem kopyalarını hem de orijinallerini almıştım. hem de kargo filan değil birebir işyerine gidip almıştım. çok da güzel bir sunucu vb sohbetimiz olmuştu kendisiyle. çok efendi ve ağırbaşlı bir kişi olduğu için (yaşım da kendisinden büyük olduğundan ) içimden takdir etmiştim. bana PMden ne söyledi ise o fiyattan tedarik etti. kendisini tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum.
  • arkadaşalr ürünü bugün aldık .

herşeyiyle çok hoşumuza gitti .

merak ettim sizlerin pillleri ne kadar gidiyor

2 saat kadar gidiyor bizim pil.
  • Arkadaşlar bu ürünü bende almak istiyorum fakat hiçbir yerde s-video çıkışının olup olmadığını göremedim yardımcı olabilirmisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: stinger

Arkadaşlar bu ürünü bende almak istiyorum fakat hiçbir yerde s-video çıkışının olup olmadığını göremedim yardımcı olabilirmisiniz?

s-video yok
  • Pillerin dayanma süreleri Kullanımlarınıza göre değişmektedir.
    Ortalama 1saat 15 dk ile 2 saat 15 dk arasında dayanıklılık göstermektedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur@

quote:

Arkadaşlar bu ürünü bende almak istiyorum fakat hiçbir yerde s-video çıkışının olup olmadığını göremedim yardımcı olabilirmisiniz?

s-video yok

teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ugur@

quote:

s-video yok

teşekkürler.

Can sıkıcı bir durum ben 25 ytl ye gittigidiyordan svidou-vga çeviricisi aldım çalışmadı, ilginç bir kablo almadan önce dikakt edin her cihaz desteklemiyor.. araştırmalarıma göre iyi bir çevirici cihaz 90-100 ytl civarında...

• selamlar. kardeşim için bu dizüstünü almayı düşünüyorum ancak sanalmarketim 1.200 ytl gibi bir fiyat verirken kangurum.com 800 ytl civarı bir fiyat veriyor..hangi fiyat daha gerçekçi ankarada elden alabileceğim bir yer var mı ayrıca fiyat konusunda da bilgi verirseniz çok sevinirim. teşekkürler
  • SLM ARKADAŞLAR FORUMDA YAZILANLARI BÜYÜK İŞTAHLA OKUYORUM.HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.YARDIMLAŞMANIN GÜZELLİĞİNİ HER BOYUTU İLE GÖRÜYORUM.BENDE BÖYLE BİR MAKİNA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA EKRAN KARTI ÇOK KAFAMI KURCALIYOR.BENİM 2. DİZÜSTÜM OLACAK VE BENİM ŞU ANKİ DİZÜSTÜMÜN EKRAN KARTI NVIDIA GEFORCE GO 7400.ŞİMDİ BU IBM DE BULUNAN X3100 MÜ İYİ GO7400 MÜ.OYUNLARDAKİ PERFORMANS AÇISINDAN.BİRDE BU IBM YE ÇOK YAKIN LENOVO (IBM) 3000 V200 CORE 2 DUO T7500 2.2GHZ 2048MB 160GB 12.1 VAR GÖRDÜĞÜM SİTE

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd99115

BU DİZÜSTÜ NASIL (SAYFALARDA VARDI İSE DE BEN YAKALIYAMADIM 2.KEZ KONUŞULUYOSA KUSURA BAKMAYIN AMA CEVAPLARINIZ ÇOK DEĞERLİ)

GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• quote:

Orjinalden alıntı: slhsm

selamlar. kardeşim için bu dizüstünü almayı düşünüyorum ancak sanalmarketim 1.200 ytl gibi bir fiyat verirken kangurum.com 800 ytl civarı bir fiyat veriyor..hangi fiyat daha gerçekçi ankarada elden alabileceğim bir yer var mı ayrıca fiyat konusunda da bilgi verirseniz çok sevinirim. teşekkürler

cevap bekliyorum teşekkür ederim
  • Modellerini alabildinizmi? model farklılıkları olabilir. Migrosta 800 Ytl"ydi sanırım 12.1"likler.
  • teşekkür ederim benim aradıklarım da 12.1" likler. acaba ankarada ankamall daki migrosta var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.