Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 V200 12.1' KULLANICILARI TOPLANTI ODASI (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
3
Favori
113.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar detaylı tüm bilgi eski sayfalarda bulunmakta. Eğer xp kurmak, disk birleştirmek-bölmek gibi sorular için cevap arıyorsanız eski sayfaları ya da Lenovo bölümünü biraz kurcalamanız gerekmektedir.
  • telep etiğim dvd ler gelmemiş olmasına rağmen, acelem yok gelir durur, benim gerçek olmadığımı kim demiş ise halt etmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meteor68

telep etiğim dvd ler gelmemiş olmasına rağmen, acelem yok gelir durur, benim gerçek olmadığımı kim demiş ise halt etmiş.

Siparişi verdim dostum bekliyorum esasında gelmesi lazımdı fakat gelmedi, sanırım bu hafta içinde gelir. gelir gelmez iletişime geçeceğim.
  • Ben de cihazı aldığımda Bluetooth açma kapama buton / fonksiyon
    araştırdım , maalesef Fn F5 tuşundan IBM ThinkPad T43 lerdeki gibi açma kapama
    özelliği bulunmamakta. Cihaz açılırken otomatik olarak Bluetooth özelliği açılıyor,
    kapanırken de doğal olarak kapanıyor. Başlangıç ayarlarından Bluetooth u engellediğinizde ise
    wireless özelliğini açamıyorsunuz. Cihazla ve ufak eksikliklerle ilgili değerlendirmemi aşağıdaki
    linkte bulabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_18434734/mpage_4/key_/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: MoNstRuM

sadece bluetooth'u kapamanın yolunu bilen varmı?
    fn+f5'de çıkmıyor,sadece wifi çıkıyor

• Burda ismi geçenlerden birisi de benim ve 2004 yılından beri bu foruma üyeyim. Arda Bey bu forumda dürüstlüğü ve yardımseverliği ile bilinen birisidir ve ben dahil olmak üzere pek çok kişiye recovery dvdlerini sorunsuz bir şekilde ulaştırmıştır. Bence çok talihsiz bir mesaj olmuş... Ayrıca Arda Bey'e de tekrardan teşekkür etmek istiyorum çünkü dvdleri aldığım tarihten itibaren 3 defa format attım ve tek tek driver yükle vs. ile uğraşmama gerek kalmadığı için her seferinde teşekkür niteliğinde kulaklarını çınlatmışımdır

quote:

Orjinalden alıntı: delikanli1111

1-Nick : Alper2
    2-Merhabalar Mustafa Bey,
    Tabiki sizede Orjinal Recovery Dvdlerini getirtebilirim, gerekli bilgileri pm olarak gönderdim.
    3-Nick : GA1000
    4-Talep edenler, Dvd siparişini verdiklerim ise listesi şöyle;

1-meteor68 2-TuRbO79 3-BORA 06 4-jwqx 5-mustafazad

Orjinal Recovery Dvdleriniz elime ulaşır ulaşmaz sizinle tekrar iletişime geçeceğim.

Recovery Dvd talepleriniz için benimle iletişime geçebilirsiniz.
    5-Şimdiye kadar benden Recovery Dvd işletim sistemi Driver Dvdleri talep eden arkadaşlarımız ve ellerine ulaşanların listesi.

Avukatkemal, Bfs, teatrocu (3 SET), cog, erol__ , ertugrul29 ,aidoneus, strykr, bcgultekin, falakacı, JACK_RUSSEL, hawkeyex(2SET), ufuktan
    Akhelmet, ressam0768, soget, tolgao2000, nordsee, fenersel, SnypeR, acy78, pamirmeric, _ERH@N_, sunal59, Alper2, erenelhan, GA1000

Talep edenler, Dvd siparişini verdiklerim ise listesi şöyle;

Orjinal Recovery Dvdleriniz elime ulaşır ulaşmaz sizinle tekrar iletişime geçeceğim.

Recovery Dvd talepleriniz için benimle iletişime geçebilirsiniz

Bu DVD gönderdiğini iddaa ettiğin bu insanları neden formda göremiyoruz.Bu nickler forma üye bile deil

Çünki hepsi hayali . milleti tokatlamak için TEZGAH

• quote:

1-Nick : Alper2
    2-Merhabalar Mustafa Bey,
    Tabiki sizede Orjinal Recovery Dvdlerini getirtebilirim, gerekli bilgileri pm olarak gönderdim.
    3-Nick : GA1000
    4-Talep edenler, Dvd siparişini verdiklerim ise listesi şöyle;

Recovery Dvd talepleriniz için benimle iletişime geçebilirsiniz.
    5-Şimdiye kadar benden Recovery Dvd işletim sistemi Driver Dvdleri talep eden arkadaşlarımız ve ellerine ulaşanların listesi.

Avukatkemal, Bfs, teatrocu (3 SET), cog, erol__ , ertugrul29 ,aidoneus, strykr, bcgultekin, falakacı, JACK_RUSSEL, hawkeyex(2SET), ufuktan
    Akhelmet, ressam0768, soget, tolgao2000, nordsee, fenersel, SnypeR, acy78, pamirmeric, _ERH@N_, sunal59, Alper2, erenelhan, GA1000

Bu DVD gönderdiğini iddaa ettiğin bu insanları neden formda göremiyoruz.Bu nickler forma üye bile deil

yaklaşık 4 ay önce arda bey den recovery cd lerini istemiştim,hızlı bir şekilde 4 adet thinkpad recovery vista dvd sini elime ulaştırdı.kendisi güvenilir ve yardımsever bir insandır

• Arkadaşlar bluetooth'u nasıl kapatacağımızı bulan, bilen birileri var mı acaba?
  • merhaba sayın Arda Bey; mesajlarınızı işlerimin oğunluğundan dolayı yeni gördüm ve açıkçası çok üzüldüm böyle üzücü bir olayı gerçekten sizin gibi bir insanın yaşamaması gerekiyordu ama bazı kendini bilmez insanlar "delikanli1111" nickli gibi hayatımızda çıkabiliyor siz bunlara hiç aldırış etmeyin bizler herzaman sizin arkanızda olacagız hiç şüpheniz olmasın. sözüm sana delikanli1111 ben gerçekten yaşayan bir insanım hayali filanda değil eğer şüphen varsa karşılaşırım seninle bu şekildede hiçbir yere varamassın. Bu arada Arda Bey'e yakın ilgisinden ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim dvd ler elime çok kısa bir sürede ulaştı. sadece vista home premium yerine home basic geldi ve orjinal olarak bu sorunu kendisine ilettiğimde tekrardan istekte bulunduğunu bildirdi. şimdi o dvd leri bekliyorum bu mesajımıda recovery olarak geri yüklediğim lenovomdan yazıyorum. herkese sevgi ve saygılarımla...

• bu recovery dvdleri gerçekten bukadar hayatimi anlamakta zorlanıyorum, daha teknik konuların muhabbeti dönse bilgilenme açısından verimli olur bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: exdp

bu recovery dvdleri gerçekten bukadar hayatimi anlamakta zorlanıyorum, daha teknik konuların muhabbeti dönse bilgilenme açısından verimli olur bence.

Bu DVD ler olmazsa harddisk uçtuğunda lisansınızda birlikte uçuyor, Bu DVD ler ile tekrar Lisanslı olarak Vistayı kurabiliyorsunuz, yani oldukça ve oldukça önemli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

quote:

bu recovery dvdleri gerçekten bukadar hayatimi anlamakta zorlanıyorum, daha teknik konuların muhabbeti dönse bilgilenme açısından verimli olur bence.

Bu DVD ler olmazsa harddisk uçtuğunda lisansınızda birlikte uçuyor, Bu DVD ler ile tekrar Lisanslı olarak Vistayı kurabiliyorsunuz, yani oldukça ve oldukça önemli...

Hiç alakası yok yanlış biliyorsunuz... Ayrıca Recovery DVD lerini kendinizde oluşturabilirsiniz..

saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: hekimoglu

quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

quote:

Hiç alakası yok yanlış biliyorsunuz... Ayrıca Recovery DVD lerini kendinizde oluşturabilirsiniz..

saygılar...

Bi anlatalım isterseniz :) Nasıl Oluşturabiliyoruz? Bahsettiğiniz yedek sadece yedeklerin imajını alan Lenovo menusunden create image bölümünden bahsediyor olmayasınız.

• Bende yedek aldığım ve çöplük olan birsürü dvd var, o dvd ler lenovo vista özel partitationu silerseniz işlev dışı kalıyor, ilk gün dvd recoveryleri oluşturduğum dvdlere ve tümden xp için uçurdum sistemi sonra nasıl olsa döneriz diye ama olmadı dvd sistemi geri patlatırken o 4-5 gb lık partitationu da görmek istiyor.. ama Yurtdışından gelen DVD ler farklı direk vista kuruluma geçiyor...
  • Arkadaşlar benim de migrostan aldığım,rami 2gba yükseltilen v200 laptobım ve hiç kullanmadığım 6cell orijinal bataryam satılıktır, fatura kutu garanti vs herşey mevcuttur. Laptop 700, pil 120 ytl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tas7035 -- 8 Eylül 2008; 21:55:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ressam0768

quote:

nickim kullanılaraktan başkaların isimleri karalanması bana ters düşer.
    bu arkadaş sağ olsun ricamızı kırmadı ve en kısa süre içerisinde kargo ücreti hariç herhangi bir ücret almadan ve taleb etmeden
    tarafıma gönderdi. kendisine daha önce de teşekkür ettim ve yine ederim.
    merak ediyorum arkadaş nickini delikanlı koyarken neden acaba 1111 diye eklemiş yoksa delikanlılık alemin ilk basamaklarını tırmadığı için mi acaba :-)
    bu şekilde kişileri karalamak çok çirkin ve kötü bir şey.
    amaç müşteri kapmak ise mümkün değil.
    nereden bilelim acaba sen de daha evvel kendisinden DVD alıp kopyalamadığını ve
    şimdide başkalarından nemalanmaya çalışmadığını ?
    elime ulaşan DVD ler orijinal olup Macaristandan gelen zarf içerisinde bana ulaştırıldı.
    DVD alacak arkadaşlar buna DİKKAT etsin lütfen.
    delikanlı1111 senden de bir ricam olacak benim nickimi böyle çirkin bir mesajda kullanmadan önce bana PM atsaydın da sorsaydın bakalım doğru mu değil mi yazılanlar diye. inşallah bir daha ki sefere ki umarım olmaz bu şekilde davranırsın.
    aslında bu tür arkadaşları forum yönetimine şikayet etmek lazım ki başkalarını da karalamasınlar.
    umarım kimseyi üzmemişimdir.
    daha iyi konularda yazışmak dileği ile. iyi günler dilerim.

Bende forumda bu arkadaşın bahsettiği gibi macaristan da istedim ve bir hafta sonra geldi.Ancak ingilizce olarak geldi.Orjinal vista dvd'leri.

• merhabalar bende lenovo 3000 v200 kullanıcısıyım ve ram almak ıstıorum.. fazla bılgım olmadıgından sızlere soruyorum 1 gb mı 2 gb mı alayım ve hangı marka hangı modelı tavsıye edersınız? yardımlarınız ıcın tesekkurler..
  • Sayın "meteor68"

Ali Özden Bey;

Benden İstedmiş olduğunuz V200 / 0764 Type nolu Makinenize ait olan Vista Home Basic Orjinal recovery & işletim sistemi dvdlerinizi bugün itibari ile kargoya veriyorum.

Hayırlı olsun.

Görüşmek üzere..
  • quote:

Orjinalden alıntı: shavecat

merhabalar bende lenovo 3000 v200 kullanıcısıyım ve ram almak ıstıorum.. fazla bılgım olmadıgından sızlere soruyorum 1 gb mı 2 gb mı alayım ve hangı marka hangı modelı tavsıye edersınız? yardımlarınız ıcın tesekkurler..

1 + 1 olması chanell mantığına göre iyi olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda

Sayın "meteor68"

Ali Özden Bey;

Benden İstedmiş olduğunuz V200 / 0764 Type nolu Makinenize ait olan Vista Home Basic Orjinal recovery & işletim sistemi dvdlerinizi bugün itibari ile kargoya veriyorum.

Hayırlı olsun.

Görüşmek üzere..

Arda Bey, bizlere göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka konusunda teşekür ederim.
  • arkadaşlar bu makinayı .nternette araştırırken gördün 15" mi 12" mi arada kaldım gerçi taşıması kolay ve kullanışlı bir ürün istiyor. bir iki sorum olacak
    1. ürünün pil ömrü kısa deniyor yüksek kapasite pil bulabilirmiyim?
    2. üründe kamera var peki mikrafon varmı bir yerde mikrafon yok diye okudum
    3. donanım olarak 12" 15" ten daha mı yüksek. işlemci öyle gösteriyor fakat ekran ve ses olarak nasıl

şimdiden teşekkürler. umarım lenovo ailesine girerim.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.