Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
45.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internet den yaptığım alışverişlerin çoğunluğu öyle oluyordu. Gece den yola çıkıyordu ürünler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla sipariş geçilmiştir adamlar anlamasa bile bundan anlar zaten. 1 haftada 1 milyon adet pc mi sattılar hiç sanki şu güne kadar.

• Beyler hepimiz ortak bir şikayet yazalım şikayetim var a ozaman.

Bir isim ehli mezarcı arkadaş hazırlasın şikayeti, ilk sf editlensin hepimiz aynı şeyi atalım. Ozaman daha fazla dikkat çeker ve kazanırız. Herkes kafasına göre yazarsa 1 kişi 1 kişi diye bilinir, böyle "oha lan resmen milleti kandırmışlar" derler ve daha fazla hediye çeki kazanabiliriz diye düşünüyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: JMaharaja

Beyler hepimiz ortak bir şikayet yazalım şikayetim var a ozaman.

Bir isim ehli mezarcı arkadaş hazırlasın şikayeti, ilk sf editlensin hepimiz aynı şeyi atalım. Ozaman daha fazla dikkat çeker ve kazanırız. Herkes kafasına göre yazarsa 1 kişi 1 kişi diye bilinir, böyle "oha lan resmen milleti kandırmışlar" derler ve daha fazla hediye çeki kazanabiliriz diye düşünüyorum?

Aynen katılıyorum. Ben 1-2 saate bir taslak çıkartır forumda paylaşırım.

• Beyler bilgisayarlar gelmez kusura bakmayın.
    Tek bir kişi alıpta isteseydi belki bir ihtimal gönderebilirlerdi ama bakıyorumda 200'den fazla satış olmuş gibi. Bu da 200 x 1500 TL den 300 000 TL maliyet demek. Ciddi ciddi 300 bin TL zararla bilgisayar gönderileceğine inanmıyorsunuzdur herhalde.
    Daha öncede bu tür olaylar olmuştu ve siparişler iptal olmuştu. Ayrıca sırf "ben size para verdim gönderin" diye bir durum olmaz. Sizin yaptığınız sipariş vermek. "Sipariş" yani kesin satın alma değil.
    Amazon'da da böyle bir durum olmuştu ve Amazon siparişleri iptal etmişti. İptalinde de kargoya verene kadar satış sözleşmesi oluşturulmamıştır demişti. Yani ürün kargoya verilene kadar satış sözleşmesi işleme girilmiş değil.
    Ayrıca mahkemeye gitseniz bile mağduriyetinizi kanıtlamanız mümkün değil. Sistem hatası ile oluşan fiyattan aldığınız ürünü hiçbir şekilde makul gösteremezsiniz. Hepsiburada.com ürünün hata ile bu fiyattan sisteme koyulduğunu ispatlayabilirse dava düşer.
    Amazon'un siparişleri iptal etmesi:http://www.cnet.com/news/amazon-wont-honor-pricing-mistake/
    Böyle hatalar sık sık oluyor. Yani ilk defa oluyormuş gibi düşünmemek lazım.

• Aynen bende onu diyorum işte . Şöyle ağzı iyi laf yapan bir forumdaşımız güzel bir yazı kaleme alsın. Dediğiniz gibi Anasayfaya da editleyelim yazıyı herkes onu atsın . Zorlayalım biraz . Savaş yoksa zafer de yok
  • ne çektin be hepsiburada bu donanımhabercilerden.

• Selamlar, hepsiburada.com n11.com tarzı alt mağazalar oluşturup o mağazaların hepsiburada.com portalı üzerinde belli bir komisyon ile ürünlerini satmalarını sağlayan yeni bir sistem geliştiriyor. Bildiğim kadarıyla sistem şuan gelişme aşamasında ve araştırmam üzere belirtilen lenovo ürününü alt mağaza satışa açmış, alt mağazanın gönderdiği XML fiyat tablosu hatalı olma ihtimali çok yüksek. Gelmesini bekleyen arkadaşlar çok beklersiniz dersem kırılmayın . Gelmezse dava açarız diyenleri falan gördümde alt mağazalar çoğunlukla kobi ve esnaflar yazık günah adamlar üç beş kuruş ekmeğinin peşinde zaten, elinizi vicdanınıza koyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdurahman34 -- 11 Ekim 2015; 19:01:23 >

• Abdurahman34 A kullanıcısına yanıt
    Gelmeyeceğini hepimiz biliyoruz. Ama şöyle 30-50tl lik alt limitsiz bir özür çeki ile bişey kaybetmezler yaa..

• anasını satayim şu başlıklar haftaiçi mesai saatlerinde paylaşılsa veya firmalar haftaiçi mesai saatlerinde fiyat hataları yapsa olmuyor mu? kaçırıyoruz böyle efso fırsatları...

• Beyler bakın şöyle de yapabiliriz. hepsiburada.com ofisini arayalım, diyelim böyle böyle 300 liralık altlimitsiz çek verin bu olay burda kapansın. En mantıklısı bu gibi. Nasıl fikir ama ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKost0k -- 11 Ekim 2015; 19:05:43 >
  • Bence hepsiburada ile pazarlık yapın hadi kasayi gondermiyorsun bari bir iphone 6 plus 64 Gb gönder xD

• quote:

Mantıklı. Hukuk işlerinden anlayan bi arkadaşımız ilgilense keşke

• Konuyu ilk açdılığında görüp sipariş vermeye tenezzül etmemiştim, millet abanmış bari ben de alaydım bir adet gelirdi belki
  • 2.el forumundan dhnin fakirliğini sıcak fırsatlardan ölücülüğünü anlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LadyAmerica

Arkadaşlar üzücü haberi veriyorum , kusura bakmayın

Müşteri hizmetleri bilgimiz dahilinde bugün sürekli bu konu hakkında telefon alıyoruz gına geldi artık demeye getirdi :D , fiyat güncellenirken yanlışlık oldu o yüzden hemen kaldırıldı ve kargoların hepside iptal edilecektir dedi.

Neyse en azından bir gecelik ekşın yaşandı sağlık olsun.

Bu arada gelecek diye boş boş konusan arkadaşlarada kapak olsun , inanmayan arasın sorsun. Zaten herif o kadar bıkmışki suratıma kapadı resmen

Yürü git ya alacak arkadaşlara da mani olmuşsun ürünü almadıysan senin neyine kardeşim milletin kargosu?

Not:Ürünü almadım

• quote:

Orijinalden alıntı: happyfarmer

quote:

Mantıklı. Hukuk işlerinden anlayan bi arkadaşımız ilgilense keşke

• Gelmez diyenler merak ediyorum acaba alabilserdi yine ne derlerdi :)) ben mesela 1 tane aldim gelecegini pek dusunmuyorun ama yine alayim dedim belki sansa birsey cikar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Beyler bilgisayarlar gelmez kusura bakmayın.
    Tek bir kişi alıpta isteseydi belki bir ihtimal gönderebilirlerdi ama bakıyorumda 200'den fazla satış olmuş gibi. Bu da 200 x 1500 TL den 300 000 TL maliyet demek. Ciddi ciddi 300 bin TL zararla bilgisayar gönderileceğine inanmıyorsunuzdur herhalde.
    Daha öncede bu tür olaylar olmuştu ve siparişler iptal olmuştu. Ayrıca sırf "ben size para verdim gönderin" diye bir durum olmaz. Sizin yaptığınız sipariş vermek. "Sipariş" yani kesin satın alma değil.
    Amazon'da da böyle bir durum olmuştu ve Amazon siparişleri iptal etmişti. İptalinde de kargoya verene kadar satış sözleşmesi oluşturulmamıştır demişti. Yani ürün kargoya verilene kadar satış sözleşmesi işleme girilmiş değil.
    Ayrıca mahkemeye gitseniz bile mağduriyetinizi kanıtlamanız mümkün değil. Sistem hatası ile oluşan fiyattan aldığınız ürünü hiçbir şekilde makul gösteremezsiniz. Hepsiburada.com ürünün hata ile bu fiyattan sisteme koyulduğunu ispatlayabilirse dava düşer.
    Amazon'un siparişleri iptal etmesi:http://www.cnet.com/news/amazon-wont-honor-pricing-mistake/
    Böyle hatalar sık sık oluyor. Yani ilk defa oluyormuş gibi düşünmemek lazım.

200'ün yanına bir sıfır daha koy istersen. Sadece 2dakikada yaklaşık 140 tane ürün satılmış.

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA

• JMaharaja kullanıcısına yanıt
    iyiki bişey söylemedin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.