Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
45.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu pc ye GTX970 alsak birde R9 390 alsak ikisini corssSLI yapamaz mıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiZoKoLiK

bu gece kargo ya verilmezse bi sakatlık var demektir.

Geçen salı "hızlı kargo" ibaresi olan bir monitor aldık 550 liralık, cumartesi kargoladılar :) Hepsiburada normali bile hızlı göndermiyor ki bunları göndersin :D
  • Mağdur Adam M kullanıcısına yanıt
    Dur bi gelsinde sonra düşünürüz
  • kargoya verilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

kargoya verilmiş

Bugünmü verilmiş ? Bugün pazar kargoya verilmesi imkansız. Kanmayın öyle şeylere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 11 Ekim 2015; 20:53:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

kargoya verilmiş

Ekran görüntüsü alalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Gelmez herkes biliyor, ama ne yapsınlar heyecan iyidir. O kedi buraya gelecek.

Kardesim inan kedi de bende bekliyoz i5'i

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA

Bu iyidi xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 11 Ekim 2015; 20:58:14 >

• Hepsiburadadan gelen bir aciklama varmi

• Alamadım kaçırdım. Alanlara umarım gider.
  • http://www.serinsesler.com/hepsiburada-1-tlden-degeri-1600-tl-olan-bilgisayar-satti/

sitenin sahibi burda mı

sdn ye de çıkmış :))

http://shiftdelete.net/1tlye-bilgisayar-sattilar-64687

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 11 Ekim 2015; 21:28:46 >

• 150tane sipariş verdim bugünde kiralik dükkan buldum internet içinde başvurdum internet cafe açıyorum sizide beklerim saati 1.5₺

• quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Beyler bilgisayarlar gelmez kusura bakmayın.
    Tek bir kişi alıpta isteseydi belki bir ihtimal gönderebilirlerdi ama bakıyorumda 200'den fazla satış olmuş gibi. Bu da 200 x 1500 TL den 300 000 TL maliyet demek. Ciddi ciddi 300 bin TL zararla bilgisayar gönderileceğine inanmıyorsunuzdur herhalde.
    Daha öncede bu tür olaylar olmuştu ve siparişler iptal olmuştu. Ayrıca sırf "ben size para verdim gönderin" diye bir durum olmaz. Sizin yaptığınız sipariş vermek. "Sipariş" yani kesin satın alma değil.
    Amazon'da da böyle bir durum olmuştu ve Amazon siparişleri iptal etmişti. İptalinde de kargoya verene kadar satış sözleşmesi oluşturulmamıştır demişti. Yani ürün kargoya verilene kadar satış sözleşmesi işleme girilmiş değil.
    Ayrıca mahkemeye gitseniz bile mağduriyetinizi kanıtlamanız mümkün değil. Sistem hatası ile oluşan fiyattan aldığınız ürünü hiçbir şekilde makul gösteremezsiniz. Hepsiburada.com ürünün hata ile bu fiyattan sisteme koyulduğunu ispatlayabilirse dava düşer.
    Amazon'un siparişleri iptal etmesi:http://www.cnet.com/news/amazon-wont-honor-pricing-mistake/
    Böyle hatalar sık sık oluyor. Yani ilk defa oluyormuş gibi düşünmemek lazım.

200'ün yanına bir sıfır daha koy istersen. Sadece 2dakikada yaklaşık 140 tane ürün satılmış.

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA

bu adam sıcak fırsatçıların hası hası

• Arkadaslar benimkide gelmis yurtici kargo subesinde bekliyor suan yarın elimde

• şayet gelirse, o 23 tane sipariş eden arkadaşlardan bir tanesinden bendenize bir kıyak beklemiyor değilim hani.
  • Beyler para iadesi almamak için kredi kartımı kapattırdım iade edemicekler sipariş iptal olamıcak halen göndermezlerse anlaşmayla işi en az 100 tl lik çekle olayı tatlıya bağlarım sorun çözülür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlknka

quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Beyler bilgisayarlar gelmez kusura bakmayın.
    Tek bir kişi alıpta isteseydi belki bir ihtimal gönderebilirlerdi ama bakıyorumda 200'den fazla satış olmuş gibi. Bu da 200 x 1500 TL den 300 000 TL maliyet demek. Ciddi ciddi 300 bin TL zararla bilgisayar gönderileceğine inanmıyorsunuzdur herhalde.
    Daha öncede bu tür olaylar olmuştu ve siparişler iptal olmuştu. Ayrıca sırf "ben size para verdim gönderin" diye bir durum olmaz. Sizin yaptığınız sipariş vermek. "Sipariş" yani kesin satın alma değil.
    Amazon'da da böyle bir durum olmuştu ve Amazon siparişleri iptal etmişti. İptalinde de kargoya verene kadar satış sözleşmesi oluşturulmamıştır demişti. Yani ürün kargoya verilene kadar satış sözleşmesi işleme girilmiş değil.
    Ayrıca mahkemeye gitseniz bile mağduriyetinizi kanıtlamanız mümkün değil. Sistem hatası ile oluşan fiyattan aldığınız ürünü hiçbir şekilde makul gösteremezsiniz. Hepsiburada.com ürünün hata ile bu fiyattan sisteme koyulduğunu ispatlayabilirse dava düşer.
    Amazon'un siparişleri iptal etmesi:http://www.cnet.com/news/amazon-wont-honor-pricing-mistake/
    Böyle hatalar sık sık oluyor. Yani ilk defa oluyormuş gibi düşünmemek lazım.

200'ün yanına bir sıfır daha koy istersen. Sadece 2dakikada yaklaşık 140 tane ürün satılmış.

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA

bu adam sıcak fırsatçıların hası hası

Almadım, sadece sepete ekledim, bu ekran görüntüleri sepet görüntüsü.:)

• 17 tanede ben aldım ..Gelmeyeceğini %99 biliyorum ama işte
    O %1 ...
    Daha önce hepsiburadadan buna benzer 8 alışverişim oldu 6sında ucret iadesi oldu ve ufak tefek çekler verdiler.
    2 kerede gonderdiler. Bir keresinde televizyon diğerinde de monitor
    1tlye değil biraz daha pahalıya geldi ama olsun yine çok uyguna mal oldu

En son da şu 9tl ye asus rog bilmem ne serisi 120tl değerinde mousepad gelmişti
    Gerçi 9tl mousepad için yine çok

• quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

adamlar 500 er 600 er adet satın almış yahu , gözünüz mü döndü sizin ?

Resme dikkatli bak. O görüntü, sepet görüntüsü, yani satın alınmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ṯıbbi Atık !!

Beyler para iadesi almamak için kredi kartımı kapattırdım iade edemicekler sipariş iptal olamıcak halen göndermezlerse anlaşmayla işi en az 100 tl lik çekle olayı tatlıya bağlarım sorun çözülür.

Sen kredi kartını kapatsan bile o para bankaya ulaşır sen al veya alma o parayı

• Arda1043 kullanıcısına yanıt
    ss alalım :D
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.