Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
45.282
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ban yatıyom sabaha alarmı 9'a kurdum kalkıp kontrol edecem hepinizi sabaha 9 da ayık olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: Ṯıbbi Atık !!

Beyler para iadesi almamak için kredi kartımı kapattırdım iade edemicekler sipariş iptal olamıcak halen göndermezlerse anlaşmayla işi en az 100 tl lik çekle olayı tatlıya bağlarım sorun çözülür.

quote:

Orijinalden alıntı: Ṯıbbi Atık !!
    beyler ciddi anlamda bu durumdan haz alıyorum sipariş iptal olcakmı diye siteye girdiğim an kalp atış hızım artıyor damarlarımdaki kan akışını hissedebiliyorum yoğun bir adrenalin salgılıyorum beni zevke getiyor bilgisayar umurumda değil siz mezarcı arkadaşlarımla bu anı yaşamak önemli :D

Bir yerlerde yılın mezarcısı ödülü yok mu? Şu arkadaşa verelim.

Ben oyumu bu arkadaştan yana kullanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu yazılanlara bakın. Hiç ar, namus, ahlak kalmamış. Zaten şikayetçi değil miyiz sistemden? Firmaların kanunlardaki boşluktan yararlanarak insanları mağdur etmesinden? Kendimiz hata yapınca başkalarından anlayış göstermesini bekleriz, bir de şu arkadaşlara bakın. 1 TL'ye bilgisayar alacaklarmış gönderilmezse da dava edeceklermiş de, 100 TL'lik falan çek alırlarmış da tatlıya bağlarlarmış. Acınacak haldesiniz. İnsan nasıl olur da kalitesini bu kadar düşürür? Hakkı olmayan şeye göz dikmek de nedir? Sizin yaptığınızın benzerini yaptıkları için ülkede milyonlarca asgari ücretli çalışan var. Her şeyi işine geldiği gibi yorumlayan, yaptığının açıkça fırsatçılık olduğunun farkında olan ama göz göre göre, yüzü kızarmadan bu benim hakkım , yanlış yazmasalardı diyebilecek kadar aciz insanlar var. Ne günlere kaldık...
  • Hazir yeri gelmisken su hepsiburada ya bi de ben giydireyim. adamlarin sisteminin ozurlu otesi oldugunu biliyordum. insallah ciddi ihtiyacim dusmez diyordum. ki agustos ayinda 5000 tl uzeri alisveris yaptigimiz icin muhasebe bana geldi, bu adamlara nasil ulasiriz , ba-bs mutabakatina dusuyoruz diye. durun bu ulasmaya calisiyim diyip hemen web sitesi uzerinden soru sordum, adamlar piskin piskin muhasebeden yapacaksiniz onu dediler. cidden orada geri zekalilar var o kesin. guzelce, bak kardesim sizin lanet olasi muhasebe departmaniniza ulasmak icin ne bir e-mail, ne bir posta var, birinse sordugumda da buradan soru sormami soyluyor dedim. 3-4 gun sonra sorun cozuldu olarak isaretlenip kapatildi. telefona sarilip bu sefer de musteri hizmetlerini aradim, ilk cikan temsilci daha once yaptigim bise soru sor yerini onerdim. arkadasa bakin muhasebe biriminizin telefon bilgisi yok, soylediginiz yer de bana sacma bir sekilde muhasebeye sorcaksiniz dedi diyince bir telefon numarasi verdi. hah dedim, sonunda bir yere ulasiyorum . aradim numarayi, sesli yanit sistemi coskuyla karsiladi beni. ancak operator denen sahsa ulasmami saglayan tus calismiyor. evet 0 a bain diyor, ama basinca hemen mesgule dusuyor. birkac defa deedikten sonra boynum bukuk bir sekilde musteri hizmetlerini bidaha aradim (bu arada her aramada bi 10 dk reklam muziklerini dinliyorum) cikan kiza durumu anlattim . yine web sayfasina yonlendirmeye kalkti. o ana kadar yaptiklarimi da anlattim. bir dakka diyip bir sure bekledikte sonra bana bir numara daha verdi . en son o nuamrayi da 3-4 kez arayip yine sesli yanit sistemi disinda operator ile konusmak istedigimde yuzume kapanan bir telefon ile karsi karsiya oldugumu anladim . simdilik orada biraktim, pazartesi bir daha baslicam. yalniz mesajlasmalari not aliyorum sikayet var da destan seklinde yazmayi dusunuyorum bu geri zekaliliklarini.

• Kargoyu nasıl beleşe getirebiliriz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan ne gelmez dediysem geldi park sensörü geldi o geldi bu geldi.bide bu bilgisayar gelirse kendimi banlıcam 1 ay ahada buraya yazıyorum
  • Ben avukatım kanunen hiç bir hak iddia edemezsiniz. Borçlar Kanununa ve hukukuna göre bu miktarda hatadır. Edimler arasında aşırı fark vardır ve iptal edilebilir bir sözleşmedir. Satıcı da bu sözleşmeyi iptal edecektir. Ödediğiniz 1 tl ile kargo ücretini geri alırsınız.
     Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 12 Ekim 2015; 1:04:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajukaju

Ben avukatım kanunen hiç bir hak iddia edemezsiniz. Borçlar Kanununa ve hukukuna göre bu miktarda hatadır. Edimler arasında aşırı fark vardır ve iptal edilebilir bir sözleşmedir. Satıcı da bu sözleşmeyi iptal edecektir. Ödediğiniz 1 tl ile kargo ücretini geri alırsınız.

bu ülkede avukatlar, yargı birimleri düzgün çalışsaydı, ülke şu durumda olmazdı emin ol ha sen laf atmadan ben atayım, mühendisleri de aynı

ayrıca, tüketici hakem heyetine göre, tüketici her zaman haklıdır, söke söke alırsınız, biraz mahkeme süreci var yani böyle mesaj atanlara da dikkat edin, hb çalışanı olabilirler, zor birşey değil, yorum başı 50 60 gönderiverirler hesap sahiplerin

• quote:

Ben avukatım kanunen hiç bir hak iddia edemezsiniz. Borçlar Kanununa ve hukukuna göre bu miktarda hatadır. Edimler arasında aşırı fark vardır ve iptal edilebilir bir sözleşmedir. Satıcı da bu sözleşmeyi iptal edecektir. Ödediğiniz 1 tl ile kargo ücretini geri alırsınız.

Sen nasıl avukatsın; bizi savunman lazım

Birde resimdeki yazıların tamamını okudum ama pek bir sonuç çıkartamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    İşte senin gibileri düşünerek kitaptan ilgili kısmın fotosunu çektim. Hakem heyetine git de pcnin değeri kadar kara geçmeyi umarken o kadar zarara uğra :D
  • Tıbbi atık için konuya giriyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miktarda hata ile ilgili kısımı oku sadece.
  • ekonomi bakanı yapın bunu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

bu ülkede avukatlar, yargı birimleri düzgün çalışsaydı, ülke şu durumda olmazdı emin ol ha sen laf atmadan ben atayım, mühendisleri de aynı

ayrıca, tüketici hakem heyetine göre, tüketici her zaman haklıdır, söke söke alırsınız, biraz mahkeme süreci var yani böyle mesaj atanlara da dikkat edin, hb çalışanı olabilirler, zor birşey değil, yorum başı 50 60 gönderiverirler hesap sahiplerin

Anladık 1tl diye 100 tane pc siparişi verenlerdensin.

• quote:

Orijinalden alıntı: notimportantali

Şu yazılanlara bakın. Hiç ar, namus, ahlak kalmamış. Zaten şikayetçi değil miyiz sistemden? Firmaların kanunlardaki boşluktan yararlanarak insanları mağdur etmesinden? Kendimiz hata yapınca başkalarından anlayış göstermesini bekleriz, bir de şu arkadaşlara bakın. 1 TL'ye bilgisayar alacaklarmış gönderilmezse da dava edeceklermiş de, 100 TL'lik falan çek alırlarmış da tatlıya bağlarlarmış. Acınacak haldesiniz. İnsan nasıl olur da kalitesini bu kadar düşürür? Hakkı olmayan şeye göz dikmek de nedir? Sizin yaptığınızın benzerini yaptıkları için ülkede milyonlarca asgari ücretli çalışan var. Her şeyi işine geldiği gibi yorumlayan, yaptığının açıkça fırsatçılık olduğunun farkında olan ama göz göre göre, yüzü kızarmadan bu benim hakkım , yanlış yazmasalardı diyebilecek kadar aciz insanlar var. Ne günlere kaldık...

Aynen arkadaşım sana katılmakla birlikte bu tip davranışlar sebebiyle firma zarar uğrayacağı gibi zarara uğratan personeli işten çıkarıp zararı personelden tazmin dahi edebilir. Burda da millet sevinsin biz 1 tl ye pc aldık diye. Belkide orada çalışan şuan burda mezarcılık yapanın arkadaşı, akrabası, dostu vs. olabilir. Belki buna benzer olay bunu fırsata çevirmeye çalışanların başınada gelebilir. Gelmez demeyin valla öyle bir gelir ki anlamazsınız. Daha bununla ilgili bir arkaşımın başına gelen olay hakkında baya konuştuk, oluyor gani gani de çıkıyor.

• Anlamayan arkadaslar icin devami.
  • quote:

İşte senin gibileri düşünerek kitaptan ilgili kısmın fotosunu çektim. Hakem heyetine git de pcnin değeri kadar kara geçmeyi umarken o kadar zarara uğra :D

ne kitabı o? hangi yasanın hangi maddesi? kaç kere tüketici hakem heyetine gittin? araçlarda ceset torbası taşıma zorunluluğu da var, kim kontrol ediyor? varsa bu dediginiz madde, uygulanıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim pc geldi witcher 3 full ayarda akiyorum ck mtluyum arkadaslar bide sole 25kurusa monitor geldimi super olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki26

çalışan hatasını fırsata çevirmek ne kadar etik.. helal mi?

Ama onlar 1 liralık malı 20 liraya satmayı biliyor.Ticaret kar üzerine kuruludur helal, etik yoktur olsa müşteriyi yolmazlardı bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

ne kitabı o? hangi yasanın hangi maddesi? kaç kere tüketici hakem heyetine gittin? araçlarda ceset torbası taşıma zorunluluğu da var, kim kontrol ediyor? varsa bu dediginiz madde, uygulanıyor mu?

6098 sayili Turk Borclar Kanunu madde 30 ve 31/5

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.