Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
853
Cevap
44
Favori
45.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mytohology

quote:

Orijinalden alıntı: hakkan058

quote:

Orijinalden alıntı: h4rml3ss

http://www.hepsiburada.com/lenovo-b5030-intel-celeron-n2840-2-16ghz-2gb-500gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-59-430819-p-BD601584

Laptop 2 lira.

diyelim ki aldık ve siparişi iptal ettiler. daha sonraki işleyiş nasıl oluyor? yani paramızı karta iademi ediyorlar, yoksa hediye çeki falanmı yolluyorlar, yada paramız yalanmı oluyor?? bilgisi olan paylaşsın lutfen

Merhaba.
    Geçen yıl geri görüş kamerasını 14 liradan satmışlardı.
    Önce iptal ettik dediler ama sonra şikayetler art arda gelince 3 ay sonra söz verdikleri fiyattan gönderdiler bir de 50 liralık araç kamerası hediye ettiler.

o durumla bu bambaşka.

o bahsi geçen kamera yurt dışında 15 20 dolara satılıyor zaten, bekletip ordan getirdiler. ayrıca 50 tl lik kamera hediye etmediler. stok kodları yanlış girilince doğru kamera diye sipariş verenlerin 1 kısmına gönderdiler sonra hadi sizde kalsın dediler. o kamera da taş çatlasa 5 dolarlık kamera.

burda pc söz konusu, gönderseler güzel olur ama thh ye gitseniz bile olumlu sonuç gelmeyeceği için göndermeyebilirler, ama en az 50 tl çek cepte gibi

• tutunkolonyasi kullanıcısına yanıt
    genel olarak tüm internet alışverişlerinde Sanal Kart kullanmalı hocam..
    şimdi bu ürünü HB sitesi üstünde x bilişim,y bilgisayar gibi firmalar satmaya başladı,bu tip fiyat girişleri insanı kıllandırıyor..
    hee gerçi burada muhattap HB da,ama direk postan çekiliyor n11,sanalpazar gibi ödeme havuzu güvenlik sistemi burada yok diye biliyorum.Bundan sebep biraz kıl kaptım bugünkü aynı kullanıcının 2 ayrı düşük fiyat girme hatasına..Belki de benim paranoyaklığım :))

çok uzattım özür dilerim ama sadete gelirsek internet üzerinde sanal kart kullanınız ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bitmiş yakalayamadik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ''kart numarasını kaptırdık'' diyenler ciddi mi yahu? Burada Hepsiburada'dan bahsediyoruz, tamam çakallıkları var fakat dediğiniz şey dolandırıcılığa giriyor. Azıcık mantıklı olun arkadaş, azıcık düşünerek konuşun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

Arkadaslar,
    Kimler satin aldi ve bu isin pesini birakmamaya kararli? Bir liste cikarabilir misiniz?

Gercekten merak ediyorum.

Ben 5 tane aldım, takip ederiz
  • iptal edildi
  • yok ya arkadaş hepsiburada dan almıstır ürünü o yüzden 2000 küsür tl çekmiştir. benden 7+20 çekti gelmez ama bi umut. hele bi 2000 lira çekseler gerçi çekemezler limit 2200 ve 1000 tl si doluda hadi çektiler diyelim asıl bunu thh ye götürmemek aptallık olur
  • thh için hazır dilekçe örneği var mı şimdiden hazırlayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toma Hawk -- 10 Ekim 2015; 15:19:09 >
  • Biz de aldık birer tane, takipteyiz bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusively -- 10 Ekim 2015; 15:20:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

iptal edildi

Lenovo Ideacentre H530 Core i5 4440 3.1GHz 4GB 500GB Masaüstü Bilgisayar (57-320160)
    1 Adet | BekliyorFaturanız posta ile gönderilecektir.

Daha değil
  • siparişim bekliyor bakalım göndermezlerse ne yapacaz ?
  • Benimkide iptal olmamış daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmettsaka

Biz de aldık birer tane, takipteyiz bakalım :)

• Evet arkadaşlar organize olalım iptal ederlerse ne yapalım hukuki olarak vs.
  • alan arkadaşlara bir sorum olacak..
    kredi kartı hareketlerinden bakabilirler mi alışveriş hangi firma üstünden gözüküyor?
    bekleyen provizyonlarda gözüküyordur muhtemelen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç aranan oldumu?
  • Mytohology M kullanıcısına yanıt
    daha profesyonel bir dilekçe hazırlayarak hukuki deliller ve ekler kısmına ilgili tüketici kanun mevzuatınıda eklemeliydiniz
  • Tamam zombiciliğin alemi yok dağılın :D
  • hafiz83 kullanıcısına yanıt
    E/HEPSI BURADA İSTANBUL TRTR gözüküyor.
  • hafiz83 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada olarak çekilmiş benim kartımdan
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.