Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
45.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mağdur Adam

yollanmayacağını biliyorumda sırf şu konulardaki muhabbete ortak olmak için aldım

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Low

Bende aldım 1 tane hala sipariş beklemede yazıyo ama göndermezler bence :D

kardeşim bende aldım 1 tane ama göndermezler , yanı 2 milyarlık pc yı 1 lıraya almak sıcar fırsatlar ıcın bıle fazla sıcak olur , karttan 2 bin lirayı cekmesınler de iptal mi ediyorlar cek mi veriyorlar bana yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: spenz

quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

iptal edildi

Lenovo Ideacentre H530 Core i5 4440 3.1GHz 4GB 500GB Masaüstü Bilgisayar (57-320160)
    1 Adet | BekliyorFaturanız posta ile gönderilecektir.

Daha değil

sms geldi iade edilecektir diye karta baktım hemen para yatmış

İade işlemi 1-2 iş günü sürmesi lazım. Cumartesi günü nasıl iade ettiler

ben de anlamadım hocam. gelen mesajda "xxxxxx nolu siparisinizdeki 7,50 TL, 10.10.2015 tarihinde kredi kartiniza iade edilmistir. Bankanizin iade suresi 8 is gunudur." yazıyordu. hemen girdim baktım hesap hareketlerinde satış iade işlemi olarak para yansımış

onaylandı diyenlerin neden onaylanmış o zaman hepsine aynı işlem olması gerekmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 10 Ekim 2015; 15:56:51 >

• Sonucu çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

Firma lenovonın çindeki fabrikasına direkt sipariş geçmiş.biraz zaman alır ama herkese gönderirler.

Şu konudaki muhabbet bile bir alma nedeni aslında
  • fazla alan arkadaşlar bir tane hediye verirlerse almakla bizzat uğraşırım :)
    fiyat hatası veya stok kalmamış yalanını yemez tüketici hakları
    eşşek gibi verecekler
    kanun yenilenmeden mediamarkt denen şerefsizlerden ipod touch aldım iptal ettilerdi 32gb 540a şimdi olsa ağlatırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Low

Bende aldım 1 tane hala sipariş beklemede yazıyo ama göndermezler bence :D

kardeşim bende aldım 1 tane ama göndermezler , yanı 2 milyarlık pc yı 1 lıraya almak sıcar fırsatlar ıcın bıle fazla sıcak olur , karttan 2 bin lirayı cekmesınler de iptal mi ediyorlar cek mi veriyorlar bana yeter

Kartta 2bin TL limit yok zaten isteselerde alamazlar

• Arkadaşlar bizzat firmayı aradım kampanya olduğunu söylediler ve sipariş verenlere gönderimi en kısa sürede yapacaklarını ilettiler
  • yeme bizi ya fakirin ekmeği ile oynama lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

quote:

Orijinalden alıntı: hakkan058

quote:

Orijinalden alıntı: h4rml3ss

http://www.hepsiburada.com/lenovo-b5030-intel-celeron-n2840-2-16ghz-2gb-500gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-59-430819-p-BD601584

Laptop 2 lira.

diyelim ki aldık ve siparişi iptal ettiler. daha sonraki işleyiş nasıl oluyor? yani paramızı karta iademi ediyorlar, yoksa hediye çeki falanmı yolluyorlar, yada paramız yalanmı oluyor?? bilgisi olan paylaşsın lutfen

Merhaba.
    Geçen yıl geri görüş kamerasını 14 liradan satmışlardı.
    Önce iptal ettik dediler ama sonra şikayetler art arda gelince 3 ay sonra söz verdikleri fiyattan gönderdiler bir de 50 liralık araç kamerası hediye ettiler.

o durumla bu bambaşka.

o bahsi geçen kamera yurt dışında 15 20 dolara satılıyor zaten, bekletip ordan getirdiler. ayrıca 50 tl lik kamera hediye etmediler. stok kodları yanlış girilince doğru kamera diye sipariş verenlerin 1 kısmına gönderdiler sonra hadi sizde kalsın dediler. o kamera da taş çatlasa 5 dolarlık kamera.

burda pc söz konusu, gönderseler güzel olur ama thh ye gitseniz bile olumlu sonuç gelmeyeceği için göndermeyebilirler, ama en az 50 tl çek cepte gibi

Geri gorus kamerasiydi 125 TL ye sattim iki adetti adedi 125 TL hocam sen yanlış hatirliyorsun gelen urun 4 ay sonra zorla geldi ;)

mesajımda yanlış hatrlanacak bişey yok ki. geri görüş kamerası değildi vs demedim zaten :D

kamera farklı da olsa set buydu.http://tr.aliexpress.com/item/Hot-Sale-New-IR-LED-Night-Vision-Car-Rear-View-Camera-With-4-3-inch-Color/1210722089.html?ws_ab_test=201556_3,201527_2_71_72_73_74_75,201560_3
    ama burdaki kamera da pek farklı değil, hatta bize gönderilen tampon delinerek takılan modeldi, o yüzden bu daha bile iyi.

yanlış gönderilip hadi size hediye kalsın denen kamera da araç içi kayıt kamerasıydı, bimde vs 30 40 tl ye satılan bi kameraydı. yurt dışı fiyatını sen düşün :)

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Ha evet onlar çöptü kabul eden çok oldu
    Biz bekledik :)

• Olgi kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: karamizah

E/HEPSI BURADA İSTANBUL TRTR gözüküyor.

quote:

Orijinalden alıntı: BadenPowell

Hepsiburada olarak çekilmiş benim kartımdan

dönem içi işlemlerde hepsiburada yazıyormuş sorduğum arkadaşlar vardı..şükür oradan bi sıkıntı olmaz..beni düşündüren acaba firmanın posuna mı yönlendiriyordu çekim yaparken,ordan biraz kıllanmıştım
    şimdi iptal olursa mağdurum da mağdurum diyip kopartabildiniğiniz kadar alt limitsiz çek kopartın derim

• Gorsem krsin alirrdim..
    Gelsin 10ar liralik crkler.

• 50 tane almıştım konu açıldığında, gelirse iyi kar yaptık.
  • Kimse duymasin da az alinsin belki gönderirler diye yakin cevreme bile söylemedim, saddce bir tane aldım. Ama en sevdiğim arkadaşıma soylemesem olmaz dedim ve soyledim. O kadar tembihledim de aramızda kalsın diye. Aradı beni, 10 tane aldım dedi. Oha... Dedim, Artık en sevdiğim arkadaşım değil. ;-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bos kasa dahi gelmez

• nasıl kaçırdım ben bunu :/ yollamazlarsa sözleşmelerinde ne yapılması gerektiği yazıyor. sözleşme gereği sadece stok dışı kalması durumunda iptali var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin_66

Konuyu açan arkadasa teşekkürler fakat şimdi konustum sistem hatasiymis bu fiyattan gondermeyecekler

onlarmı aradı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin_66

Konuyu açan arkadasa teşekkürler fakat şimdi konustum sistem hatasiymis bu fiyattan gondermeyecekler

Niye haber veriyorsunuz ya ! Adamlar belki yanlışlıkla göndereceklerdi .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

iptal edildi

Lenovo Ideacentre H530 Core i5 4440 3.1GHz 4GB 500GB Masaüstü Bilgisayar (57-320160)
    1 Adet | BekliyorFaturanız posta ile gönderilecektir.

Daha değil

sms geldi iade edilecektir diye karta baktım hemen para yatmış

Bende hala bekliyor yazıyor :D Para iade falan gelmedi :D
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.