Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
45.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin_66

Ben aradım hocam

arayıp ne sordunuz tam olarak. ne zaman göndereceklerini mi sordunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin_66

Durum biran önce sonuclansin öyle beklemeyim istedim. Bence sistemsel bir hata ise olabilir diyip gecmeliyiz

O-L-A-M-A-Z Kardeşim Kesinlikle Olamaz. İnsanların duygularıyla oynamasınlar ! O bilgisayar YOLLANACAK
  • 11 tane sipariş verdim ve mail geldi siparişiniz onaylandı diye bence burda takım ruhu olarak düşünelim bunlara karşı nasıl haklı çıkarız yasalara kanunlara bakalım 1 lira olması sıkıntı değil sadece zaman kaybı ve müşteriyi kandırmaya giriyor bu olay önce 1 lira yap sonra fiyatı değiş sonra ürünü kaldır yok ya ? çakallara bak istediklerini yapıcaklar bizde mal gibi para iadesi yada çek bekleyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxy77

11 tane sipariş verdim ve mail geldi siparişiniz onaylandı diye bence burda takım ruhu olarak düşünelim bunlara karşı nasıl haklı çıkarız yasalara kanunlara bakalım 1 lira olması sıkıntı değil sadece zaman kaybı ve müşteriyi kandırmaya giriyor bu olay önce 1 lira yap sonra fiyatı değiş sonra ürünü kaldır yok ya ? çakallara bak istediklerini yapıcaklar bizde mal gibi para iadesi yada çek bekleyeceğiz.

akbabaya bak hele
  • Bence hep beraber sağlam bi Avukat tutalım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKost0k -- 10 Ekim 2015; 16:28:00 >
  • akbabalar toplanmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CT Fletcher

Bence hep beraber sağlam bi Avukat tutalım hocam.

Aahahah

Şaka maka gelse ne güzel olur bi kere daha başıma geldi bi sitede 500 GB HDD 11 liraydı kargosuyla 16 liraya geliyodu paraya kıyıp almadım ulan dedim 16 liradanda olmayalım ertesi gün siteye mesaj attım böyle böyle fiyat böyleyken alsaydım ne olcaktı diye eleman cevap verdi siz gördüğünüz fiyattan alma hakkına sahiptiniz eğer alsaydınız göndermek zorundaydık dedi işte o günden sonra böyle yanlışlıkları görsem direk satın alıyorum :D

• Böyle bir olaydan nasıl hak bekliyorsunuz anlamak güç. Hadi aldığın malzeme 100 TL olur, adamlar 80 TL yazip elimizde yok paranızı iade edeceğiz der anlatım siz haklisiniz. Ama 1.600 tllik malzemeyi 1 TLye alıp hala hak idda etmek için ugrasiyorsunuz. Bu anlayış ile halkın parası ile saray yaptıranın çokta farklı olduğunu düşünmüyorum.

• @Noxy77 Milyon Dolarlık firmasın ne olur bikere de gönderip duamızı alsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

Böyle bir olaydan nasıl hak bekliyorsunuz anlamak güç. Hadi aldığın malzeme 100 TL olur, adamlar 80 TL yazip elimizde yok paranızı iade edeceğiz der anlatım siz haklisiniz. Ama 1.600 tllik malzemeyi 1 TLye alıp hala hak idda etmek için ugrasiyorsunuz. Bu anlayış ile halkın parası ile saray yaptıranın çokta farklı olduğunu düşünmüyorum.

Kanunlara ve yasalara göre hertürlü haklı oluyosun o yüzden 49 liralık çantayı 9.90 etiket basmışlar direk aldım fiyatta yanlışlık olmuş dediler fakat almak istiyosanız bunu gördüğünüz için 9.90'a alabilirsiniz dediler aldım sonra fiyatı değiştirdiler isterse 50 kuruş olsun yasalar müşterinin haklı olduğu kanısında yaşanan olaylar doğrultusunda benim inancım var 499 liraya iPhone 5s alan arkadaşım var benim sıfır kutusunda o yüzden insan yaşadıktan sonra inanıyor :D

• quote:

@Noxy77 Milyon Dolarlık firmasın ne olur bikere de gönderip duamızı alsan

Keşke böyle birşey olsa tanıdığım bi kaç arkadaşım ve kardeşim var durumları pek iyi değil onlara hediye etmek isterdim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxy77

quote:

Bence hep beraber sağlam bi Avukat tutalım hocam.

Aahahah

Şaka maka gelse ne güzel olur bi kere daha başıma geldi bi sitede 500 GB HDD 11 liraydı kargosuyla 16 liraya geliyodu paraya kıyıp almadım ulan dedim 16 liradanda olmayalım ertesi gün siteye mesaj attım böyle böyle fiyat böyleyken alsaydım ne olcaktı diye eleman cevap verdi siz gördüğünüz fiyattan alma hakkına sahiptiniz eğer alsaydınız göndermek zorundaydık dedi işte o günden sonra böyle yanlışlıkları görsem direk satın alıyorum :D

O konuşmanın görüntüsünü alıp buraya ekler misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Böyle bir olaydan nasıl hak bekliyorsunuz anlamak güç. Hadi aldığın malzeme 100 TL olur, adamlar 80 TL yazip elimizde yok paranızı iade edeceğiz der anlatım siz haklisiniz. Ama 1.600 tllik malzemeyi 1 TLye alıp hala hak idda etmek için ugrasiyorsunuz. Bu anlayış ile halkın parası ile saray yaptıranın çokta farklı olduğunu düşünmüyorum.

bence sorun sizin anlayışınızda alışveriş yaparken satış sözleşmesi var bilmem kaç sayfa onaylatmayı biliyorlar kanuna göre kaç tl yazıyorsa alma hakkınız var bence fırsatı kaçırdınız ondan millete sataşıyorsunuz :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanları destekliyorum . Ben görsem 3-5 tane alırdım. bu tarz kendini Türkiye birincisi diye lanse eden firmalar daha dikkatli olmalı

• quote:

Ne alakası var kardeşim? Kanunen bir sitesinin en geç 30 gün içerisinde ürünü gönderme süresi var ve müşteri istemedikçe siparişi iptal edemez. Site ancak ürünün tedariğinin imkansızlaşması dahilinde; müşteriye durumu izah ederek eş değer sayılabilecek bir ürün gönderir..

Burası muz cumhuriyeti değil kanunlarla yönetiliyor bu ülke, herkez ona göre + sını eksisini düşünüp öyle hareket edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 10 Ekim 2015; 16:53:29 >

• Biz bir konuda yanlışlık yapsak tüketici olarak bizim elimizde avucumuzda ne varsa alıp giderler oh olsun umarım gönderirler bende satın aldım.
  • Az önce aradım ve göndereceklerini söylediler inanamadım tekrar sordum hatta

İnanmayanlar arasın arkadaşlar ben de ilk başta kulaklarıma inanamamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheYips -- 10 Ekim 2015; 17:04:14 >
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Abi yeme bizi kalbime bir şey olacak bak
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.