Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
45.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheYips

Az önce aradım ve göndereceklerini söylediler inanamadım tekrar sordum hatta

şaka mı bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

Böyle bir olaydan nasıl hak bekliyorsunuz anlamak güç. Hadi aldığın malzeme 100 TL olur, adamlar 80 TL yazip elimizde yok paranızı iade edeceğiz der anlatım siz haklisiniz. Ama 1.600 tllik malzemeyi 1 TLye alıp hala hak idda etmek için ugrasiyorsunuz. Bu anlayış ile halkın parası ile saray yaptıranın çokta farklı olduğunu düşünmüyorum.

Bu olayi siyasete dokecek kadar kuculmeseydin keske. Burasi sicak firsatcilarin konusup muahbbet ettigi bir konu. Begenmediysen bekleme yapma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparis 1 adet bekliyor. Bendeki son durum bu. Umarim yollarlar konu acilir acilmaz 3.mesaj yazanim ayrica kisa zaman siparis verenlerdenim umut.avi devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Az önce aradım ve göndereceklerini söylediler inanamadım tekrar sordum hatta

ağam bizi kandırıyii
  • bende de bekliyor ama 5 dk da bir güncelliyorum sayfayı arada sipariş yok oluyor....
    bence ekran görüntüsü almak mantıklı
  • tatil gününde göndermek gibi bir kararı vermezler. Şu an iadeler için uğraşıyorlardır. Muhtemelende tlf. ile ulaşıp iptal ediyoruz sorry diyeceklerdir. Gönderme gibi kararlar pzts. den önce olmaz diye düşünüyorum.
  • ya şansa bak bitirmişler bende alırdım
  • 1tl masaüstü pc olur ya dolandırıcı kesin
  • 1 tane aldım. henuz iptal edilmedi... hazırlanıyor veya tedarık asamasında yazması lazım ama sadece bekliyor yazıyor..
  • İnanmıyorum yaaa yok böyle bişey herkesten 1 lira toplayarak zengin olma taktiğini denemiştir h.b. Satıcı arkadaş ama yememiştir :)) millet yüklenince ürünü kaldırmıştır h.b. Heyecan yapan arkadaşlara özür olarak birer tane mouse pad gönderirler tamam işte :))

• x4 860k fiyatlandırma hatasına pc başındayken denk gelmiştim ve almadığıma pişman olmuştum. Buna denk gelseydim mutlaka alırdım. Gönderirlerse kendi adıma çok üzülürüm Alan arkadaşlara hayırlı olsun , umarım gönderirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: Noxy77

quote:

Orijinalden alıntı: CT Fletcher

Bence hep beraber sağlam bi Avukat tutalım hocam.

Aahahah

Şaka maka gelse ne güzel olur bi kere daha başıma geldi bi sitede 500 GB HDD 11 liraydı kargosuyla 16 liraya geliyodu paraya kıyıp almadım ulan dedim 16 liradanda olmayalım ertesi gün siteye mesaj attım böyle böyle fiyat böyleyken alsaydım ne olcaktı diye eleman cevap verdi siz gördüğünüz fiyattan alma hakkına sahiptiniz eğer alsaydınız göndermek zorundaydık dedi işte o günden sonra böyle yanlışlıkları görsem direk satın alıyorum :D

O konuşmanın görüntüsünü alıp buraya ekler misiniz?

al hocam :)

• hadi canım sen de ciddi olamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azstek -- 10 Ekim 2015; 17:27:56 >
  • Arkadaşlar eğer bilgisayari gönderirlerse 3 liradan alırım Odeme paypal kargo sizden.Şaka bi yana inşallah gönderirler ben alamadım ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

Arkadaşlar eğer bilgisayari gönderirlerse 3 liradan alırım Odeme paypal kargo sizden.Şaka bi yana inşallah gönderirler ben alamadım ama

pc ler gelirse eğer , tunc cagından bu yana gerçekleşmiş en buyuk sıcak fırsat ilan edilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CT Fletcher

Bence hep beraber sağlam bi Avukat tutalım hocam.

Aahahah

Şaka maka gelse ne güzel olur bi kere daha başıma geldi bi sitede 500 GB HDD 11 liraydı kargosuyla 16 liraya geliyodu paraya kıyıp almadım ulan dedim 16 liradanda olmayalım ertesi gün siteye mesaj attım böyle böyle fiyat böyleyken alsaydım ne olcaktı diye eleman cevap verdi siz gördüğünüz fiyattan alma hakkına sahiptiniz eğer alsaydınız göndermek zorundaydık dedi işte o günden sonra böyle yanlışlıkları görsem direk satın alıyorum :D

O konuşmanın görüntüsünü alıp buraya ekler misiniz?

al hocam :)

Bunu hb deseydi çok daha iyi olurdu ama yine de ise yarar gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

Böyle bir olaydan nasıl hak bekliyorsunuz anlamak güç. Hadi aldığın malzeme 100 TL olur, adamlar 80 TL yazip elimizde yok paranızı iade edeceğiz der anlatım siz haklisiniz. Ama 1.600 tllik malzemeyi 1 TLye alıp hala hak idda etmek için ugrasiyorsunuz. Bu anlayış ile halkın parası ile saray yaptıranın çokta farklı olduğunu düşünmüyorum.

Ne alakası var kardeşim? Kanunen bir sitesinin en geç 30 gün içerisinde ürünü gönderme süresi var ve müşteri istemedikçe siparişi iptal edemez. Site ancak ürünün tedariğinin imkansızlaşması dahilinde; müşteriye durumu izah ederek eş değer sayılabilecek bir ürün gönderir..

Burası muz cumhuriyeti değil kanunlarla yönetiliyor bu ülke, herkez ona göre + sını eksisini düşünüp öyle hareket edecek.

Merhaba.

Muz Cumhuriyetinden beter...

• Görüp almadım beyler boşa umutlanmayın gelmez o bilgisayarlar dava mava diye de kendinizi kandırmayın aynı olayın sayısız örneği oldu. Eğer o bilgisayarlar gelirse de bunalıma girerim üye olmaya üşendiğim için.

• Bende 1 tane kaptim son anda ama Gondermezler. Hic umut yok

• beyler mantıken rahat 1000 tane satılmıştır. şimdi adama geliş fiyatı 1500 lira olsa toplamda 1499000 lira zarara mı girecek adam? hadi girdi devlet buna izin vermez sonuçta devlerinde zararı olur bu işte.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.