Şimdi Ara

Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo Ideapad 100S modelini geçen gün almıştım, almadan önce hiç bir yerde detaylı bir bilgi bulamadım, almak isteyen arkadaşlara kısaca tanıtayım. Bu modelin kırmızısını aldım, değişik güzel duruyor. İnceliği zarifliği hoşuma gitti, son çıkan yeni nesil işlemcilerde işlemci fanı yok + bir özellik benim için cihaz tık ses yok, tablet telefon gibi. Şarjı 7 8 saat rahat gidiyor, bu kullanım süresince müzik film falan seyrettim ısınma olayı olmadı, ses seviyesi orta düzey ne yüksek ne alçak, günlük rütin işlerde idare eder. İşlemci bana biraz zayıf geldi ama günlük işlerde kullanılabilir. Artık size kalmış alıp almamak.
    Lenovo Ideapad 100S Özellikleri

Ram ve hdd artırılıyor. Teknik servisi aradım başta yok artırılamaz denildi, sonra beni başka bir birime bağladı ordan seri numarasında cihaza baktılar Ram 8GB kadar artırabiliyor, istediğin hdd ssd vs takma şansımız varmış. Ram ve hdd Takarsanız garanti kapsamından düşüyormuş bilginiz olsun. (Lenova teknik servisinden aldığım bilgiyi aktardım) Başka bir arkadaşımızda aynı şekilde ürünün seri numarasından ram ve hdd artıralabilirliğini sormuş bu seferde artırılmıyor anakarta tümleşik demiş.

ÜRÜNÜN DETAYLI RESİMLERİ

Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi
     Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi Lenovo Ideapad 100S Hakkında Bilgi

• Usta bende almak istiyorum bunu fakat aklimda soyle bir soru isareti var slayttir sunumdur falan takilma donma olmadan hazirlanabiliyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten günlük internet slayt türü işlerine yarar, yani slayt işlerini rahat yapar, diye düşünüyorum. (bilgisayarı kullanmıyorum yiğenime hediye ettim.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.