Şimdi Ara

LENOVO İDEAPAD 300 İNCELEMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
5.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu pc ve gta5 mi? Ben nfs carbonu üst ayarlarda açamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu pc 64 bit ama bu program yüklemeye çalışsam otomatikmen kendisi 32 bit yüklüyor bunu nasıl çözerim
  • Merhaba arkadaşlar, Bu PC'ye 4 GB ram daha eklemek istiyorum ama ram detaylarını neye göre almalıyım ve garanti dışı kalırmı?
  • http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-310-core-i5-6200u-2-3ghz-8gb-ram-1tb-hdd-15-6-2gb-w10.html

Hocam yukarıdaki bilgisayarı almayı düşünüyorum,sizinkiyle aynı özellikte tek farkı nvida ekran kartı olması.Ne derasiniz,kullabndığınız süre boyunca bi sıkıntı yaşadınız mı?
  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    genel olarak iyi pc. klavyesi kotu, sessiz ,oyun oynayinca isinma yapıyor. gosterdiginiz urundeki ekran karti 920m ile 930m arasinda kaliyor.onun yerine asus 930mli yada 940mli pclere yönelebilirsiniz. örnek Asus X556UF-XX045D gibi uygun fiyatlı ürünler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_yksl -- 22 Eylül 2016; 13:47:42 >
  • Dediğiniz bılgısayarı Eylül basında aldım ancak sorunlu oldugu ıcın ıade ettım hocam.hem asusun o modellerınde menteşe sorunu oluyormuş bir süre sonra. Sız bu lenovoyu ne kadar süredir kullanıyorsunuz??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    2-3 aydir kullaniyorum.bende asus alip iade edip bu pcyi aldim. ozellikle sormak istediginiz merak ettiginiz varsa yardimci olrum.klavyesi gicirdiyor bide fazla gocuyor sol taraf ozellikle.farkli hddler kullanmis bendeki saegate marka mesela pc 32 derecelerde geziyor normal kullanimda fakat hdd 40, derece kasaya bileginizi koydugunuzda farkediyorsunuz ısıyı.hdd gayet sessiz .bu arada mentese sertligi guzel asus gibi degil rahat acilip kapaniyor. cercevede aciklik olusmuyor.ac wireless var.intel widi kullanilabiliyor.pc tam yuk altinda 70 derce altinda kaliyor islemci ve gpu.servis kapagi var. bataryasi 4 saat civari gidiyr bende guc tasarufta internet kullanimi icin soyluyorum
  • Hocam ben bılgısayarı ıncehesaptan almıstım,8eylulde ıade ettım hala kredı kartıma ıade edılmesını bekkıyorum.Bugun de gorustum dun ıade bildiriminde bulunduklarıbsoyledıler de bankayı aradım herhangı bı ıade yok dedıler,baya uzattılar ısı artık mıde bulandırmaya basladı.Neyse ıste hocam ıadem gercekkestıgı gun gıdıp alacağım inşallah. Soracaklarım olursa rahatsız ederım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.