Şimdi Ara

Lenovo ideapad 320 8250u hdd cızırtı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün mediamarkttan bu modeli aldım. Kurulumunu yeni yapma fırsatım oldu, hdd tarafından bariz bir cızırtı geliyor. Galiba ideapad serisinde kronik bir sorunmuş. Başka forumlardan okuduğum birkaç olayda servis 1tb hddyi 256 SSD ile değiştirip 8gb rami 12 ye çıkarma teklifi yapmış. Acaba forumda bu cızırtı sorunu ile karşılaşan ve sonrasını anlatacak biri var mı? İdeapad için mecmecidiyeki BDH tek servis diyorlar pek memnun kalan yok galiba ne önerirsiniz?

Lenovo ideapad 320 8250u hdd cızırtı sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bende de var media marketten aldım cızırtı yapıyor cihaz bir günlük

• Bende hepsiburadadan aldım i5 8250u işlemci ideapad 320. Aynı sorun bende de var servise gönderip iade edeceğim.
  • Aynı sorun bende de vardı 256 gb SSD takıldı

• Ben de bu bilgisayarı alacaktım fakat cızırtı sorunu ve elektrik çarpması problemi nedeniyle vazgeçtim.

Elektrik kaçağı herkeste var mı?

• İdeaPad 320 ve 520 hepsinde aynı problem var. Kullanılan hdd serisi problemli. Seagate hdd olması lazim

• Ben bu bilgisayarı aldım cızırtı sorunu var film izlerken bile duyuluyor. Ayrıcı rakamlara basarken kasa esniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: radu34

Ben bu bilgisayarı aldım cızırtı sorunu var film izlerken bile duyuluyor. Ayrıcı rakamlara basarken kasa esniyor

lenovo malesef tamamen çin işine dönmüş,kalite kontrol ve mühendislik olarak yerlerde bir firma,1 kişi şu cihazı açıp hdd sesini duymadan mı piyasaya sürdüler,insan hayret ediyor..
  • Bende ip520 aldım,segate hdd yerine ssd koysalar muhteşem bi Notebook olurmuş.en azından 7200rpm hdd koysalarmış...hdd de ses bazılarında oluyo bazılarında olmuyo anladığım kadarıyla,benim aldığım cihazda pek rahatsız edici ses yok,eğer olursada 250gb ssd alır geçerim, zaten bilgisayar ssd al bana diye bağırıyo,

2800 tl ye alternatif bu özellikte bilgisayar yok napalım.

• 320s 14 ınc ssd modelini kullanıyorum. cok azda olsa var son seste . kronik sanırım. cok takmıyorum alet onboard olmasına rağmen akıyor aga:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailorsaturn -- 4 Nisan 2018; 0:37:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum13

Bende ip520 aldım,segate hdd yerine ssd koysalar muhteşem bi Notebook olurmuş.en azından 7200rpm hdd koysalarmış...hdd de ses bazılarında oluyo bazılarında olmuyo anladığım kadarıyla,benim aldığım cihazda pek rahatsız edici ses yok,eğer olursada 250gb ssd alır geçerim, zaten bilgisayar ssd al bana diye bağırıyo,

2800 tl ye alternatif bu özellikte bilgisayar yok napalım.

bır sure sonra kesınlıkle ssd tak. ssd li model 5 sn de acılıyor ve cok akıcı
  • Cızırtı için tek çözüm ssd takmak mı? seagate dışında başka bir marka hdd takılırsa bu cızırtı sorunu çözülürmü?
    Videodaki gibiyse sessiz yerlerde rahatsız edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdanşato -- 10 Nisan 2018; 16:21:21 >
  • Ertesi gün götürdüm media markete başka bir laptop ile değiştirdim ACER aldım
  • Vural460 V kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi servise yolladınız da böyle bir işlem yaptı acaba? Ben de de ip 520 var hdd ses yapıyor bariz şekilde ayrıca ssd takmayı düşünüyordum, böyle olursa çok daha iyi olur ssd yerine 1tb hdd alır dvd yerine takarım.

• ertug15 E kullanıcısına yanıt
    Mecidiyeköydeki servise hocam.

• Vural460 V kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, servise yolladım wd hdd ile değiştiler :( Ama en azından değiştirler :)
  • ertug15 E kullanıcısına yanıt
    İnş problem çıkarmaz artık :)
  • arkadaşlar ben de bugün Mecidiyeköy'deki servise götürdüm ıdeapad 320 ama bunun kronik olduğunu söylediler değiştiremeyiz dediler yardımcı olur musunuz
  • forever60 F kullanıcısına yanıt
    Servis iade etti mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.