Şimdi Ara

Lenovo İdeapad 320 anlamsız yavaşlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta yazdığım modeli 1 yıla yakındır kullanmaktayım. İlk alındığı günden itibaren bir ağırlık yani yavaşlık söz konusu. Ne denediysem olmadı. Bulut servisini kapattım olmadı. Bad sector taraması yaptım sorun çıkmadı. Fakat bir sorun var bu çok belli çünkü bir bilgisayarın bu kadar yavaş olması gerçekten anlamsız. Google chrome'da bile bazen sekmeler arası geçerken yavaşlıktan donuyor ve chrome yanıt vermiyor şeklinde hata veriyor. Bilgisayarı ne zaman açsam ilk 10 dakika dokunmuyorum maalesef çünkü donuyor. Bunun sebebi sizce nedendir ? Ne gibi testler yapıp bunu öğrenebilirim ?

Şimdiden Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• MegaWindows durumu anlamaya çalışmanız iyi bir uğraşı. Cihazınızda galiba bir hardware sorunu var. Bazı teşhis programları açmadan anlamanıza yardımcı olabilir. Ancak en iyisi garanti kapsamında yetkili servis tarafından sorunların teşhis edilerek çözümün sağlanması.
  • Merhaba,
    Siz tek sorun için konu açmışsınız. Ben ise genel olarak tecrübelari paylaşmayı amaçladım. Tek başına olmaz. Siz de benim açtığım foruma dahil olun.
  • 1. Superfetch

2. Background Intelligence Transfer Service

3. Windows Search"

bu hizmetleri kapatın

Windows pro ile tekrar temiz bir kurulum yapın yada wındows 7 sorunsuz bir işletim sistemi yükleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuhuku

1. Superfetch

2. Background Intelligence Transfer Service

3. Windows Search"

bu hizmetleri kapatın

Windows pro ile tekrar temiz bir kurulum yapın yada wındows 7 sorunsuz bir işletim sistemi yükleyin
    Deneyeceğim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: aegean.nomad

Merhaba,
    Siz tek sorun için konu açmışsınız. Ben ise genel olarak tecrübelari paylaşmayı amaçladım. Tek başına olmaz. Siz de benim açtığım foruma dahil olun.
    Konunuza baktım fakat hiç içerik yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 gb RAM az geliyordu. Onu çıkarıp, 8 gb DDR3L RAM taktım. Şu an eskisinden daha hızlı ve iyi çalışıyor. HDD biraz çalışsın, bu arada SSD'lerin fiyatları da biraz daha otursun, SSD ile değiştireceğiz artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.