Şimdi Ara

Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
1
Favori
25.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kutunun fotoğrafını gördüm sadece :) akşam eve gidince alabileceğim. IPS ekran olduğu kesin @redaslan ile konuştuk baya Türkiye'ye gelen seri IPS ekran klavye aydınlatma da yok
    https://psref.lenovo.com/Detail/IdeaPad/IdeaPad_5_14ITL05?M=82FE00K7TX

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok sağ olun.

• babakoko666 B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim 🙋🏿‍♂️

• selamlar dostlar, cihazın kurulumunu yaptım. lenovo psref'te belirtilenlerin tamamı doğru.

cihazın sol alt kısmında belli belirsiz bir ışık sızması var(ips panellerde klasiktir) rahatsız edici düzeyde değil tamamen siyahlarda farkediyorsunuz.

pil gerçekten çok iyi tasarruf modunda 12 saat gösteriyor.

malzeme kalitesi üst düzey.

klavye aydınlatması yok.

kamerası gayet iyi.

ses performansı tatmin edici.

ips paneli ise 300 nit olması ve yansıtma önleyici özelliğiyle keyif veriyor.

şimdilik ilk izlenimler bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redaslan R kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun , benim makine de sabah 9 buçuk olmadan teslim edilmiş. Akşama artık kavuşmak. Online eğitim dışında hediye yok mu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademis -- 22 Mart 2021; 12:4:57 >
  • maalesef hocam adaptör ve pc dışında çöp çıkmadı kutudan :(

Ben de günlük kullanım ve ofis işleri için hafif ve taşıması kolay bir laptop arıyordum.
    Önceden beğendiğim Lenovo modeli buydu:
    notebookcheck
    The Ryzen 7 4800U is an Absolute Monster: Lenovo Yoga Slim 7 14 Laptop Review
    https://www.notebookcheck.net/The-Ryzen-7-4800U-is-an-Absolute-Monster-Lenovo-Yoga-Slim-7-14-Laptop-Review.456068.0.html

Linkteki sizinkinden 3000 lira civarı daha pahalı. Aradaki fiyat farkına değer mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 22 Mart 2021; 12:32:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar,

Klavye aydınlatması olmadığından eminsiniz değil mi? Bir de klavye türkçe tasarım mı?

• Klavye Türkçe tasarım elbette, genel olarak fotoğraflara yabancı sitelerden aldıklarını koyuyorlar, bu sebeple Türkçe harfleri göremiyoruz ama gelenler Türkçe harfli oluyorlar.

Aydınlatma konusunda bir bilgim yok ama Lenovo'nun kendi sitesinden bu link, aydınlatma olmadığı yazıyor.
    https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?url=https://psref.lenovo.com/Detail/IdeaPad/IdeaPad_5_14ITL05?M=82FE00K7TX

Diğer arkadaşlar daha iyi bilir ama, kendi nacizane fikrimce aradaki üç bin TL'ye değmez.

• Dream Machine kullanıcısına yanıt
    Benim açımdan 3000 liralık fark çok büyük. Ben 1500 fark için çok hoşuma giden Huawei d14 modelini almadım. İş maddiyata bakar ama bence değmez. Ben de okul işlerinde kullanacağım çok aradım taradım sürpriz karşıma çıktı ve aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademis -- 22 Mart 2021; 13:2:17 >

attığınız cihazın dahili grafik birimi mx450'den daha zayıf bu fiyata ideapad 5'i değerlendirmenizi tavsiye ederim

• lprsln.vrc kullanıcısına yanıt
    Ürün Türkiye pazarında henüz yeni ve bilinmiyor pek. Dolayısıyla Türkçe bir inceleme mevcut değil. Ama aldığımız ürün zaten Türkiye için üretildiğinden klavye Türkçe, Hepsiburada özelliklerde klavye aydınlatma var demesine rağmen(yanlış bilgi) ürünün kendi site bilgilerinde görüldüğü üzere aydınlatma yok

• lprsln.vrc kullanıcısına yanıt

türkçe q klavye ve aydınlatma yok hocam

• ademis kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce hiç Lenovo kullanmadım ve modellere pek hakim değilim. Ama bildiğim kadarıyla premium olan seri, ThinkPad oluyor. IdeaPad, malzeme kalitesi açısından ne durumda, kasa tamamen metal/alüminyum mu?

Açıkçası ben de cihazı sadece dışarıda iş için kullanacağım. Evde pek kullanmam gibi. Benim için taşınırlık daha önemli. Yukarıda linkini attığım model Macbook Air klasmanında, bana da böyle bir cihaz lazım. İnceleme bulamadığım için cihazın o sınıfta olup olmadığını bilmiyorum. Eğer öyleyse ben de satın alabilirim.

Şarj süresi yoğun office ve pdf kullanımında 10 saati buluyor ve malzeme kalitesi de ortalama ise bence çok iyi fiyat. Bu fiyatta uzun süre kalmaz.

• kasanın üst kapağı tamamen alüminyum alt kapağı ise kaliteli bir plastik. e14 gen2 ile malzeme kalitesi aynı. bu bakımdan içiniz rahat etmeli.

Ben ürünü daha açamadım, ürün evde ben okuldayım :) @redaslan açtı malzeme kalitesi sorularına daha net cevap verecektir.

• Panel konusunda, lenovonun diğer modellerindeki TN panellerinden daha iyi bir şekilde hakikaten tatminkar bir IPS deneyimi sunuyor mu acaba?

Hocam peki ağırlık ve incelik bakımından nasıl? Macbook veya Huawei MateBook hissiyatı veriyor mu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.