bu arada bence fiyatı uygun piyasa şartlarında ama işte bilemiyorum |
Lenovo Ideapad 5 14ITL05 FIRSAT (23. sayfa)
-
-
Bildiğim kadarıyla dell bilgisayarların bu gibi çeşitleri açılıp ram/HDD/SSD eklemesi yapılıp paketlenip satılıyor. Ben bilgisayar araştırırken dell markalarında satıcıların notlarında bu eklemeleri kendilerinin yaptığını belirten bilgiler görmüştüm.
Şahsi düşüncem ; ben hep 16 gb ram düşündüğüm için almazdım.
Bir ay öncesinde Acer marka 2 bilgisayar vardı 7000₺ altında benim listemde. Şimdi ne durumda bilmiyorum gerçi Acer markası için de fazla bilgim yok,sadece tanıdık bilinen marka :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
RAM muhtemelen yükseltilebilir kesin bilgi göremedim ama ekran kartı da yine iş görür sanırım şarj konusunda bende bilgi göremedim çalışırken denk geldi çok bakamadım açıkçası -
Hocam o zaman cihazın ramini 16 ya yükselttirsek fena olmaz sanki -
Olabilir.
Benim dediklerim şunlargittigidiyorACER TMP215-51D I5-10210 16GB 512SSD FHD 2GB MX230 LİNUX(F-DOS) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/acer-tmp215-51d-i5-10210-16gb-512ssd-fhd-2gb-mx230-linux-f-dos_pdp_659772681
https://www.hepsiburada.com/acer-tmx514-intel-core-i7-8565u-16gb-512gb-ssd-freedos-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nxvj7ey012-p-HBV00000YKW6P?magaza=%c5%9e%c4%b0R%c4%b0NE-T%c4%b0CARET
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademis -- 12 Nisan 2021; 20:6:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
şarj önemli bir konu benim için ve bilgi yok hiç 42w 3 hücreli pil diyor sadece
-
ben şansımı stok takibinden yana kullanacağım, @juve212 incehesap'ta bilgisayar 5940 lira ve tek stok gözüküyor. bence piyasada baya uygun bir fiyat. harici ekran kartlı bir model olduğunu düşünürsek.
hepsiburada da benzer modelin bir yorumunda dilini çok anlamasamda ışıklı klavyeyle 5-6 saat bir şeyler izleyebildiğini yazmış sanki yazan kişi ama dilinden hiç anlamadım cidden.
dell'in sitesinde opsiyomel olarak aydınlatma takılabildiği yazıyordu ama incelemedim.
benim ekran oranı çok hoşuma gitmedi. ekranın altında kullanılmayan bir kısım var gözüme modern gözükmedi.ekranın yüksekliğini de artırır diye düşündüm. öyle 14'' gibi tam olmaz diye düşündüm.
1366*768 olması benim içime sinmedi ama şuan kullandığım bilgisayar da öyle. çok gözüme batan bir şey değil. ama yeni olacağı için full hd olsun isterim gibi
ram artılabiliyor anladığım kadarıyla 32 GBa kadar
aynı şekilde ssd de
bu bilgisayar da beni bi heyecanlandırdı bu fiyat olmasından ötürü ama görünüş ve biraz eski kalan özellliklerinden dolayı ben son şans da olsa lenovo stok takibi yamaya devam edeceğim. muhtemelen senin gönderdiğin bilgisayar olur :) ama çalışıyor olmasına okeyim ben.
bu dell'in özelliklerine okey olursan bence fiyatı güzel
-
Şarj süresi 8 saat olduğunu gördüm. Aslında olmuşken Lenovo'daki gibi mx450 ekran kartı olsun istedim ama baktığımda benzer özelliklerde aynı ekran kartı HP var oda 9 bin küsürdü sanırım.
Dell'in Lenovo'ya göre artıları o zaman ram arttırılabilir olması
harddisk boyutu fazla
klavye adınlatmalı
ekran konusunda Lenovoyla yan yana baktım şimdi ilk baktığımda dikkat etmemiştim Dell'in alttaki alan fazlaymış gerçekten.
Bu cihazda seçenek olarak aklımda bulunsun bende bir süre daha bekleyeceğim bugün kargo mesaj attı cihazı teslim ettiler yarın Hepsiburada bilgi verir sanırım. :)
-
Yarın bende durum göre iade isteyeceğim bu ürün hesaplı duruyor bence fakat ekranı büyük alttaki üründe ilgimi çektiquote:
Orijinalden alıntı: muharrem93ben şansımı stok takibinden yana kullanacağım, @juve212 incehesap'ta bilgisayar 5940 lira ve tek stok gözüküyor. bence piyasada baya uygun bir fiyat. harici ekran kartlı bir model olduğunu düşünürsek.
hepsiburada da benzer modelin bir yorumunda dilini çok anlamasamda ışıklı klavyeyle 5-6 saat bir şeyler izleyebildiğini yazmış sanki yazan kişi ama dilinden hiç anlamadım cidden.
dell'in sitesinde opsiyomel olarak aydınlatma takılabildiği yazıyordu ama incelemedim.
benim ekran oranı çok hoşuma gitmedi. ekranın altında kullanılmayan bir kısım var gözüme modern gözükmedi.ekranın yüksekliğini de artırır diye düşündüm. öyle 14'' gibi tam olmaz diye düşündüm.
1366*768 olması benim içime sinmedi ama şuan kullandığım bilgisayar da öyle. çok gözüme batan bir şey değil. ama yeni olacağı için full hd olsun isterim gibi
ram artılabiliyor anladığım kadarıyla 32 GBa kadar
aynı şekilde ssd de
bu bilgisayar da beni bi heyecanlandırdı bu fiyat olmasından ötürü ama görünüş ve biraz eski kalan özellliklerinden dolayı ben son şans da olsa lenovo stok takibi yamaya devam edeceğim. muhtemelen senin gönderdiğin bilgisayar olur :) ama çalışıyor olmasına okeyim ben.
bu dell'in özelliklerine okey olursan bence fiyatı güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F79B393CF -- 12 Nisan 2021; 21:40:30 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: juve212Şarj süresi 8 saat olduğunu gördüm. Aslında olmuşken Lenovo'daki gibi mx450 ekran kartı olsun istedim ama baktığımda benzer özelliklerde aynı ekran kartı HP var oda 9 bin küsürdü sanırım.
Dell'in Lenovo'ya göre artıları o zaman ram arttırılabilir olması
harddisk boyutu fazla
klavye adınlatmalı
ekran konusunda Lenovoyla yan yana baktım şimdi ilk baktığımda dikkat etmemiştim Dell'in alttaki alan fazlaymış gerçekten.
Bu cihazda seçenek olarak aklımda bulunsun bende bir süre daha bekleyeceğim bugün kargo mesaj attı cihazı teslim ettiler yarın Hepsiburada bilgi verir sanırım. :)
Hocam 450 mx olan fiyatı uygun bu bilgisayar var bence kaçırmayın bu fırsatı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bundaki ram arttırılabilir mi?
-
tek slot var ama yükseltmek mümkün. 15.6 inç de 450mx olan bilgisayarlarda var. Mesela linkide üründe thunderbolt filanda var (üsteki üründe bu özelliğe sahip) ve parmak izi gibi özelliklerde var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F79B393CF -- 12 Nisan 2021; 22:15:40 >
-
Teşekkürler hocam aklımda bulunsun. Şuan gönderdiğim cihazın akıbeti belli değil belli olduktan sonra duruma göre aksiyon alacağım.
-
Benim cihazı sonunda kargoya verildi ve anakartı değişmiş. Cuma günü alacağım acaba yapmam gereken test vs var mı garantiden gelen cihaz için.(önceki sorunun devam edip etmediğine bakacağım)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: juve212Teşekkürler hocam aklımda bulunsun. Şuan gönderdiğim cihazın akıbeti belli değil belli olduktan sonra duruma göre aksiyon alacağım.
Hala sonuçlanmadı mı yav :(
Arkadaşlar paylaşılan linklere baktım. Çoğunda temel işlemci hızları düşük.
Juve212 , dizüstü bakarken buna dikkat et 8bin kusur pc lerinin çoğunda temel işlemci hızı 1 ghz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: NIGRAHala sonuçlanmadı mı yav :(
Arkadaşlar paylaşılan linklere baktım. Çoğunda temel işlemci hızları düşük.
Juve212 , dizüstü bakarken buna dikkat et 8bin kusur pc lerinin çoğunda temel işlemci hızı 1 ghz.
Alıntıları Gösterönemli olan max hızı zaten ultra book cihazlarda temel hızı düşük olması batarya olarak avantaj sağlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün Hepsiburada'ya teslim edildi aslında ama bugün tekrar yazdım WhatsApptan destek talebi oluşturdular. Akşam üzeri tekrar bilgilendirme yaptılar işlem süreci başlatılmış incelemeler yapılıyormuş detaylı bilgi verilecekmiş belki yarın sonuçlanabilir.
Dell laptopa bakarken aslında işlemci hızına dikkat etmiştim ondaki de 2.40 Dell olursa benim için tek kötü yanı ekran kartı mx330 Lenovo ile orta performansta oynanacak oyunlar Dell de düşük performansta açabilirim o yüzden Lenovo da stok yenilense güzel olacak:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: juve212Dün Hepsiburada'ya teslim edildi aslında ama bugün tekrar yazdım WhatsApptan destek talebi oluşturdular. Akşam üzeri tekrar bilgilendirme yaptılar işlem süreci başlatılmış incelemeler yapılıyormuş detaylı bilgi verilecekmiş belki yarın sonuçlanabilir.
Dell laptopa bakarken aslında işlemci hızına dikkat etmiştim ondaki de 2.40 Dell olursa benim için tek kötü yanı ekran kartı mx330 Lenovo ile orta performansta oynanacak oyunlar Dell de düşük performansta açabilirim o yüzden Lenovo da stok yenilense güzel olacak:)
hangi DELL bu?
-
Hocam o dell stok bitmiş sanırsam cidden çok saçma her şeyin stoğu direkt bitiyorquote:
Orijinalden alıntı: juve212Dün Hepsiburada'ya teslim edildi aslında ama bugün tekrar yazdım WhatsApptan destek talebi oluşturdular. Akşam üzeri tekrar bilgilendirme yaptılar işlem süreci başlatılmış incelemeler yapılıyormuş detaylı bilgi verilecekmiş belki yarın sonuçlanabilir.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X