Şimdi Ara

Lenovo ideapad 510 İncelemesi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
25
Favori
84.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. benim laptopta o üstteki kamera tuşu çalışmıyor.. windowsta kamera ayarlarına girdiğimde açık görünüyor ama ne pcde ne de nette kamera çalışmıyor.. ayrıca maosepad tuşu da bastığım zaman aktif oluyor ama ekrana açıldı kapandı simgesi geliyordu o da gelmiyor. ne yapmalıyım ?
  • değişim değilde iade istesem olur mu acaba ?
  • Windows 7 kuran ya da kurmaya çalışan var mı buna win10'a mahkum muyuz?
  • Bugun geldi bilgisayar fakat ekranın alt tarafında ışık sızması mevcut aşırı rahatsız edici olursa değişim isterim
  • ReNeCaN R kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum. Ben mağazaga gittim aynı model kalmamıştı iade ettim o yüzden. Ama servisle görüşün onlar daha doğru bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fluxion kullanıcısına yanıt
    Rahatsız etmezse boşver kalsın öyle zaten siyah zeminde gösteriyor kendini. Ben takıntılı biri olduğumdan iade ettim pişman mıyım? Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaleargon

Rahatsız etmezse boşver kalsın öyle zaten siyah zeminde gösteriyor kendini. Ben takıntılı biri olduğumdan iade ettim pişman mıyım? Evet.

windows kurduktan sonra zaten pekte belli olmadı.Mat ekranı çok hoşuma gitti.Cihaz boştayken bile ısınıyor fan biraz küçük sanırım zaten ısınmayan laptop yok
  • Dediğim gibi siyah zeminde belli plıyor o da çok rahatsız etmez ama be? bir kere gördüm takıldım kaldım. Isınıyor evet özellikle sol kısım ama o da rahatsız etmez.

• Bende bu bilgisayarı kullanıyorum evet ışık sızması mevcut ister istemez takılıyor insan. Fakat arkadaşımda asusun daha güçlü bir bilgisayarı var ekran yine full hd mat. Onda da ışık sızması olduğunu görünce eskisi kadar önemsemiyorum. Ayrıca cihaza kesinlikle ssd takılmasını öneriyorum arkadaşlar.
  • Servis hiçbir şey yok diye geri gönderdi ürünü. Fakat ışık sızması beni rahatsız etti, evet biraz takıntılıyım ama bu kadar para verdiğim bir üründe böyle bir şey olsun istemiyorum. Değişim için ne yapabilirim arkadaşlar?

• arkadaşlar herkese merhaba bende lenovo idepad 510 unun i 7 li 12gb ram li versiyonunu aldım.

ilk izlenim olarak laptop güzel kasası sağlam duruyor arkası metal değil bilginiz olsun ama metalimsi bi malzeme

ışık sızması bendede mevcut kronik galiba yenisiyle değişseniz bile yine olacağını tahmin ediyorum .

benım tek sıkıntım fan sürekli devrede çalışıyor sessiz bi ortamda belli ediyor kendini hemen

kullanan arkadaşlar sizde de nasıl fan durumu öğrenebilir miyim normal kullanımda bile devrede sürekli

ama bilgisayar fiyat preformas olarak güzel tavsiye ederim
  • FAN SİZDE SÜREKLİ DEVREDE DEĞİLSE İNTERNETTEN ALDIM DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. SADECE BENDE İSE BU FAN PROBLEMİ O YÜZDEN CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR ???
  • fox-03-34 kullanıcısına yanıt
    İ5 Mİ İ7 Mİ ÖZELLİKLERİNİ BİDE NERDEN ALDIĞINI YAZAR MISIN ?
  • BİR SORU DAHA SORAYIM AKLIMDAYKEN

EVDEYKEN ŞARJ DA TAKILIMI KULLANIYORSUNUZ ARKADAŞLAR MALUM PİL ÇIKMIYOR ? 100 D E 100 OLSA BİLE PRİZE TAKILI OYNUYORUM PİL ÖMRÜNDE AZALMA OLUR MU YOKSA PİL DOLDUKTAN SONRA ÇIKARTAYIM MI ŞARRRJIZI ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omrgms

BİR SORU DAHA SORAYIM AKLIMDAYKEN

EVDEYKEN ŞARJ DA TAKILIMI KULLANIYORSUNUZ ARKADAŞLAR MALUM PİL ÇIKMIYOR ? 100 D E 100 OLSA BİLE PRİZE TAKILI OYNUYORUM PİL ÖMRÜNDE AZALMA OLUR MU YOKSA PİL DOLDUKTAN SONRA ÇIKARTAYIM MI ŞARRRJIZI ?

lenovo settings e gir soldaki menülerden güç durumuna gel tasarruf kipi var onu aç bunu açınca en fazla 60 a kadar şarj edicek ve pilin ömrünü uzatıcak

bide bende csgo da en fazla 30 fps alıyorum en düşükte 940mx ile açtığım halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekosem

quote:

Orijinalden alıntı: omrgms

BİR SORU DAHA SORAYIM AKLIMDAYKEN

lenovo settings e gir soldaki menülerden güç durumuna gel tasarruf kipi var onu aç bunu açınca en fazla 60 a kadar şarj edicek ve pilin ömrünü uzatıcak

bide bende csgo da en fazla 30 fps alıyorum en düşükte 940mx ile açtığım halde

lenovo settings e nereden giriyoruz hocam? Isındığı zaman ekran kartı performansını düşürüyor şuan hiçbir oyunu doğru düzgün oynayamıyorum.İlk 1dk güzel sonra ısındığından dolayı performansı düşürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluxion -- 19 Kasım 2016; 19:20:51 >

• Arkadaşlar herkes oyun yönünden şikayet etmiş msi cx62 düşünüyorum yada bütçeyi yükseltip Asus x550vx düşünüyorum.

• emrekosem E kullanıcısına yanıt
    çok şağolasın kardesim hemen açıyorum. bendede cs go da full hd oynuyorum ısınma sol tarafta oluyor benim ama gayet akıcı bi şekilde oynuyorum çok donma yaşamadım.
  • emrekosem E kullanıcısına yanıt
    İlk açılışta xboxvr ile alakalı bir uyarı veriyor dikkate alman gerek. Bende aynı sorunu yaşadım ondan kaynaklanıyor. Kapatmak gerekiyor. İnternette ulaşabilirsin bununla ilgili konuya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfkss

İlk açılışta xboxvr ile alakalı bir uyarı veriyor dikkate alman gerek. Bende aynı sorunu yaşadım ondan kaynaklanıyor. Kapatmak gerekiyor. İnternette ulaşabilirsin bununla ilgili konuya.

eyvallah sağolasın düzeldi kapattıktan sonra
    kapatmak içinde arama yerine gelip xbox yazıyoruz giriyoruz ardından solda ayar simgesine tıklıyoruz
    http://i.hizliresim.com/3v2ko4.png
    üstten oyun dvr a giriyoruz oyun dvr kullanırken oyun kliplerini falan yazıyor onu kapatıyoruz bu kadar
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.