Şimdi Ara

Lenovo ideapad 510 İncelemesi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
25
Favori
84.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende 120gblik bi SSD alıp dvd yerine takıcam ama nasıl yapıcam zor mu? Ve garanti dışı kalırmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mstfkss M kullanıcısına yanıt
    Asusun hangi modeli o?

• cemozgendh C kullanıcısına yanıt
    hocam o dediğiniz kolay oluyor da dvd kapağını sökmek biraz problem. dvd kapağını sökmeyi becerebilirseniz gerisi çorap söküğü gibi geliyor.

garanti konusuna gelecek olursak servisteki eleman RAM takviyesi yapmak, HDD yerine SSD takmak dışındaki her işlem garantiyi bozar demişti.
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Kötü oldu bu laptopu alıp 2 yıllık garantisini bozmayayım hiç o zaman. Paraya kıyıp 240gb ssd alıcam o zaman hdd yerine takarım

çok fazla program, oyun kullanmıyorsanız 120 gb ssd ile bu işi çözebilirsiniz. ben böyle yaptım. 15-20 tl'lik bir aparat ile laptoptan çıkan HDD'i taşınabilir HDD yaptım. 1 terabaytlık taşınabilir HDD'im oldu. video, resim vb. gibi dosyalar hep onda duruyor.
    Böyle yapınca garanti gitmiyo mu?

RAM takmak ve HDD değiştirmekle gitmiyor hocam.
    Hocam şimdi siz ana hdd yerine ssdyi takıp aparatlada hddyi mi kullanıyorsunuz

evet. laptoptan çıkan hdd'i aşağıdaki ürüne taktım. oldu taşınabilir HDD.

http://urun.n11.com/dvd-ve-hdd-kasalari/tasinabilir-harddisk-kutusu-hdd-yedekleme-unitesi-laptop-25-ssd-P172458994
    Teşekkür ederim. Peki bu evde yapabileceğim birşey mi

Evet hocam 2 vida takıyorsun bitiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar büyük ihtimal aranıza ben de katılıyorum. Ürünün en beyaz hali acaba hangisi ? 80SV00F8TX gibi geldi bana.

Bir de aygıt yöneticisinden optik sürücünün tam modelini verebilecek var mı? HDD kızağı alacağım.
  • sertacaygun kullanıcısına yanıt
    buyurun hocam.

Lenovo ideapad 510 İncelemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

buyurun hocam.

Lenovo ideapad 510 İncelemesi

Çok teşekkürler. O zaman bu ince formlu olanlardan.
  • sertacaygun kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen öyle hocam. Yeni model laptoplarda ince formlu oluyor genelde...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün sipariş verdim 2 3 güne elimde olcak 6200û ve 4gb ekran kartlı modeli. Windows 8.1 kurucam bi sıkıntı olmaz dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemozgendh

Bugün sipariş verdim 2 3 güne elimde olcak 6200û ve 4gb ekran kartlı modeli. Windows 8.1 kurucam bi sıkıntı olmaz dimi?

win 10 driverları var galiba sitede sadece. win 10 kurun hem güncel sistem hem de 8 e göre bir çok iyileştirmesi var.
  • ozandemir- kullanıcısına yanıt
    Öyle diyosunuz da hocam w10da lolde ben kendi oyuncu masaüstü pcmde performans düşüklüğü yaşadım lolde csde falan? Oyüzden 8.1 kurucaktım

• quote:

Orijinalden alıntı: cemozgendh

Öyle diyosunuz da hocam w10da lolde ben kendi oyuncu masaüstü pcmde performans düşüklüğü yaşadım lolde csde falan? Oyüzden 8.1 kurucaktım

bu çok göreceli bir olay. kendi pcnizde o anki sistem koşullarında ( sıfırdan kurulum yapmadan mesela yükselterek yapılan kurulum olabilir yada o anda sisteme yük bindiren işlem olabilir) performans düşüklüğü yaşamış olabilirsiniz yani sorun win 10 kaynaklı değildir ki yeni sistem bir pc alıyorsunuz win 10 driver ı var sadece sitesinde ben win 10 kurmanızı tavsiye ederim fakat karar size kalmış.
    hocam bu ay gelmesi planlanan windows 10 creators update ile oyun modu da gelecek büyük ihtimalle. performans artışı olacağı söyleniyor bu modda. gerçi bu model oyuncu laptobu değil ama döviz kurları malum...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.