Şimdi Ara

Lenovo ideapad 510 İncelemesi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
904
Cevap
25
Favori
84.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karakabus_

ağır grafikli oyunlar için almayın hocam. en azından gtx950m ekran kartlı modellere yönelin.

Ağır grafikli oyunları da oynamak istiyorum ama dediğiniz gibi gtx 950m li laptoplar 3500 den başlıyor. Ucuz Bi Asus x550vx var ama onu da ben beğenmedim. Kasa ekran kırmızı klavye vs. Bu lenovo zaten 2600 civarı Diğer türlü de en az 1000 TL fazla verip 950 960 lı laptop almam lazım ona da bütçe yemez. El mecbur yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

ağır grafikli oyunlar için almayın hocam. en azından gtx950m ekran kartlı modellere yönelin.

Ağır grafikli oyunları da oynamak istiyorum ama dediğiniz gibi gtx 950m li laptoplar 3500 den başlıyor. Ucuz Bi Asus x550vx var ama onu da ben beğenmedim. Kasa ekran kırmızı klavye vs. Bu lenovo zaten 2600 civarı Diğer türlü de en az 1000 TL fazla verip 950 960 lı laptop almam lazım ona da bütçe yemez. El mecbur yani

o tarz oyunları oynamak istiyorsanız arkadaşında dediği gibi gtx kart almanız gerekiyor. oyun serisi laptoplarda bulunuyor bu kartlar. monster ın sitesine bakın derim. oyun pclerine göre fiyatları uygun. bir de şöyle bir durum var. bu tarz kartların konulduğu kasaların soğutmasının da iyi ve adaptörünün de yeterli güç çekmesi lazım. aksi halde yine performans alamazsınız. o yuzden oyun serisi pclere yönelin derim.

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V5-4-5.html#.WJyDBjy3yEc

Bu sizin işinizi görür hocam. Bir de ssd takviyesi yaparsanız on numara olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam acaba güçlü grafik kartı ile mi oynuyorsunuz ona baktınız mı belki de intel grafik kartı ile oynuyor olabilirsiniz
    Bu kadar güçsüz olmaması lazım
    Ben o oyunu kıytırık gt630 grafik kartı ile normal ayarlarda oynuyordum

940mx ile açıyorum oyunu nedir anlamadım son günlerde oyunlardada fps düşmesi oldu
  • quote:

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V5-4-5.html#.WJyDBjy3yEc

Bu sizin işinizi görür hocam. Bir de ssd takviyesi yaparsanız on numara olur.

3500 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrekosem E kullanıcısına yanıt
    Dur bakayım hocam bende ets 2 indiriyorum şuanda. Biraz kurcalarım size dönerim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emrekosem E kullanıcısına yanıt
    hocam o dediğiniz o oyunu steam'dan indirip kurdum. geforce experience programının ayarları ile oynadım full hd olarak gayet akıcı bir şekilde oynattı. driver son sürüm kurulu değil mi hocam? yalnız laptop oyun oynarken normal derece de ısınıyor. yarım saatten fazla oynadım orta derece de ısındı. full oyun için bu laptobu almayın arkadaşlar uzun ömürlü olmayabilir benden söylemesi. bin tl daha verin gtx950m kartlı bir model alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 10 Şubat 2017; 0:2:54 >
  • ben de i5 7200u işlemci ve 2 gb 940mx ekran kartıyla aranıza katıldım. klavyeye alışmam biraz zor olacak sanırım tuşların yerlerinden dolayı.
    windows güncelleniyor. nvidia güncelledim. onun haricinden ne yapmam lazım eksik driverlar vs. nereden bakabilirim?
    neler yapmam gerekli?bir de bilgisayar ilk kurulurken siyah ekranda ekranın en altında iki tarafta ışık sızması farkettim. sizde de var mı? siyah ekranda farkettim bir tek normal kullanırken hiç farketmedim.
  • Arkadaşlar merhaba. Sizden bir şey istiyorum. Lenovo sitesinden sorguladığımda garanti başlangıç tarihim fatura tarihinden farklı.
    şu siteden garantinizi kontrol eder misiniz? sizde de aynı şekilde mi?
    http://support.lenovo.com/tr/tr/warrantylookup

nette okuduğuma göre garanti süresi laptopun ülkeye giriş tarihiyle başlıyormuş. Mail atarak düzeltmek gerekliymiş.
  • Herkese selam kullanan arkadaslar performansdan memnunmusunuz ve hepsiburada.com dan tetramarketten ürünü 2469 tl ye almamı önerirmisiniz güvenilirmidir

hocam ben lenovo companion programı ile kontrol ettim. 25-01-2017 tarihinde satın aldım. garanti bitiş süresi 15-01-2019 olarak gözükmekte. 10 günlük bir sapma söz konusu.

garanti başlangıç tarihi de 17-11-2016 olarak gözükmekte. anlamadım bu işten ama yarın desteğe sorarım bu durumu...

aldınız mı laptobu? aldıysanız hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 12 Şubat 2017; 17:54:10 >
  • Banada yardımcı olun güncellemelerden sonra ısınma sorunu cok oluyormu ekran paneli sıkıntılımı harici klavye kullanıyorum bazen bazende laptopunkini kullanıyorum

• Sonthor kullanıcısına yanıt
    ben ssd ile kullanıyorum ve gayet memnunum hocam. yalnız ssd ile kullanmak ile hdd ile kullanmak arasında dağlar kadar fark var. ssd ile kullanırken power düğmesine bastığınızda aldığınız nefesi vermeden masaüstü ekranda beliriyor. ancak oyuna sıra geldi mi bir gtx mobil ekran kartı performansı beklemeyin. full oyun için bu laptobu önermem ki zaten üzerindeki işlemci oyun oynamak için tasarlanan işlemci değil. u serisi işlemci genelde düşük güç harcayan işlemciler. hq serisi işlemciler de oyun ve performans üzerine tasarlanan işlemciler.

klavye ile yazmaktan keyif alıyorum. gece lambayı yakmaya gerek kalmıyor led aydınlatması sayesinde. wireless AC ile internet hızını hemen farkettim bir önceki laptopta wireless N olmasına rağmen. (modem 300 mbps)

aynı ürünü aynı marketten fakat n11.com sitesinden 20 tl daha ucuza alabilirsiniz. (ben bu siteden aldım.)

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-ip-510-15ikb-80sv00f4tx-i5-7200u-8g-1t-156-940mx-2gvga-P153582777

• Sonthor kullanıcısına yanıt
    fazla süreli ağır oyun ve işlemler yapılmadığı sürece ısınma olmuyor hocam. ben ekranı simsiyah font ile kullanmama rağmen ışık süzmesi gözlemlemedim sadece bios ekranında var o kadar. biosu geçince asla yok. ben gece ekranı genelde %50 ayarda ve gece kipi modunda (sarı ekran, gözleri fazla yormuyor.) kullanıyorum. klavye çok güzel hocam bunu tekrar tekrar söylüyorum. harici klavyeyi unutabilirsiniz.
  • quote:

fazla süreli ağır oyun ve işlemler yapılmadığı sürece ısınma olmuyor hocam. ben ekranı simsiyah font ile kullanmama rağmen ışık süzmesi gözlemlemedim sadece bios ekranında var o kadar. biosu geçince asla yok. ben gece ekranı genelde %50 ayarda ve gece kipi modunda (sarı ekran, gözleri fazla yormuyor.) kullanıyorum. klavye çok güzel hocam bunu tekrar tekrar söylüyorum. harici klavyeyi unutabilirsiniz.

evet laptopu aldım. şu an için memnunum laptoptan. hele klavye aydınlatması mükemmel tek kelimeyle. Fakat şu shift tuşunun yeri çok saçma alışmam zaman alacak.
    ısınma olayı da şöyle: euro truck simulatör 2 oynadım 1.5 saat full hd ekran ve full ayarlarla işlemci ve ekran kartı 45-50 derece arasında takıldı. az mı çok mu bilmiyorum. bilgisayarın altına elini sürünce evet bir sıcaklık var ama normal bence. Klavye kısmında ise sadece bir ılıklık var. El yakma çok sıcak olma vs. durumu yok.
    şu garanti süresi olayı biraz kafamı karıştırdı. bir de pc ilk açılırken siyah ekranda altta menteşe kısmından 1-2 cmlik alan doğru 2 tane ışık sızması var. Fakat sadece siyah ekranda farkediliyor normal kullanımda etkisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 12 Şubat 2017; 18:43:39 >

• Yarın siparis veriyorum

20 Fps e çıkıyo ama fişten çekersem 17 ye düşüyor

• Taşıma ve görüntü konusunda hoş laptop. Euro truck gibi oyunları rahat rahat oynatıyor. Bi tek Gta 5 hevesimi kırdı onun dışındaki kullanımlar için ideal bi laptop.

• Merhabai Lenova Ideapad 510 satın aldım;
    özellikleri;
    İşlemci: Intel® Core™ i7-7500U 2.7 GHz 4 MB Önbellek
    İşlemci markası: Intel®
    İşlemci Modeli: Core™ i7-7500U
    İşlemci Sayısı: 7500U
    İşlemci Hızı: 2.5 GHz
    İşlemci Çekirdek Sayısı:2
    Turbo İşlemci Hızı:3.5 GHz
    Önbellek Boyutu: 4 MB
    Ekran kartı:vNVIDIA GeForce GT940MX 4 GB
    Grafik Kart Üreticisi: NVIDIA
    Grafik Bellek Tipi: Paylaşımsız
    Grafik Bellek Boyutu: 4 GB
    Ram: 12 GB

oyunlar konusunda sıkıntı yaşıyorum. çok takılıyor. ekran kartı güncellemelerini gerçekleştirdim. sorun nedi ? bir önceki bilgisayarım i5 amd ekran kartı olmasına rağmen oyunlarını oynayabiliyyordum. bu bilgisayarda daha iyi performanslar alabileceğimi düşünürken biraz üzülmeye başladım. acaba sorun nedir yardımccı olabilirmisiniz ?
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    merhabalar bende oyunda sıkıntı yaşıyorum acaba sizin bahsettiğiniz gibi intel otomatik devreye giriyor olabilir mi ben 940mx i nasıl aktif diğerini inaktif edebilirim bilgi verebilirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.