Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad G550 Kullanıcı Yorumları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
263
Cevap
1
Favori
77.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ancak çok sessiz bir ortamda duyabileceğim bir fan sesi. bazen sürekli çalışıyor, bazense bir çalışıp bir duruyor. biraz önce yaklaşık 3dk çalıştı şimdi ise 10sn çalışıp duruyor ve yeniden çalışıyor.
    win7 istedim gelince onu kurucam nasılsa. ama vista içinde recovery dvd araştırıyorum.
  • bu recovery dvd yi oluşturmamıza gerek var mı harddiskte ayrıca bir kısım görünüyor?
  • one key recovery özelliği var ya dayıoğulları. araştırmayın recovery filan. üzerindeki açma tuşunun yanındaki küçük tuşa basınca tek tuşla recovery yapıyor merak etmeyin. başka bi bölüm ayırmış kendine onun için, (o bölüm gizlenmiş görünmüyor). içinden cd filan çıkmadı yani..

SİZDE ŞU DVD ROM SESİ ÇIKIYOR MU?? HEM BİLGİSAYAR İLK AÇILDIĞINDA UFAK Bİ SES, HEM DE BAHSETTİĞİM GİBİ, DVDDEN DOSYA AKTARIRKEN DVDYİ GEZMEYE KALKINCA ÇATIR ÇUTUR SES GELİYOR (abarttım biraz ama ses artıyor diyelim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: memogedo

one key recovery özelliği var ya dayıoğulları. araştırmayın recovery filan. üzerindeki açma tuşunun yanındaki küçük tuşa basınca tek tuşla recovery yapıyor merak etmeyin. başka bi bölüm ayırmış kendine onun için, (o bölüm gizlenmiş görünmüyor). içinden cd filan çıkmadı yani..

SİZDE ŞU DVD ROM SESİ ÇIKIYOR MU?? HEM BİLGİSAYAR İLK AÇILDIĞINDA UFAK Bİ SES, HEM DE BAHSETTİĞİM GİBİ, DVDDEN DOSYA AKTARIRKEN DVDYİ GEZMEYE KALKINCA ÇATIR ÇUTUR SES GELİYOR (abarttım biraz ama ses artıyor diyelim)

Evet bilgisayar açıldığında dvdrom açılıyormuş gibi bi ses geliyor
    hatta 2 3 defa yapıyor o sesi
  • bende bu recovery olayına taktım kafayı..
    ücretsiz dvd falan gönderiyorlarmış bilgisi olan var mı
    ya da en sağlamı 7 ye geçiş yapmak ??
  • Arkadaşlar Merhaba bende notebook almayı düşünürken eleme yapa yapa bu üründe karar kıldım... almayı düşünüyorum; yorumlar da hoşuma gitti.. bahsedilen fan sesinin dışında performansı iyi gibi görünüyor...

Aşağıdaki linkte ürünü 1.089 TL ye buldum... almayı düşünen arkadaşlar için paylaşıyorum...

http://www.teknolojix.com/?urun-detay_5786_LENOVO_G550_59-024102_CD_2_0_3_320_15_6_BT_CAM_VHP.html

• Laptopda (şu anda adı aklıma gelmeyen kurulu bir program vardı ) onunla Recovery DVD ya da bilgisayarda tutulmak üzere dosyalar oluşturabiliyorsunuz. D bölümünde gizli olarak lenovo klasörü oluşturuyor. Ortalama 8 GB gibi bir büyüklükteydi yanılmıyorsam. Ben ilk önce bu dosyayı oluşturdum. Sonrasında kullanmadığım onlarca program kurulu olduğundan Vista temiz kurulum yaptım. Yalnız temiz kurulum yaparken elimde bulunan internetten indirdiğim Vista DVD versiyonu uyuşmadı sanırım bu yüzden internet üzerinden aktivasyon yapamadım. Bende telefonla aktivasyon yaptım.

D klasöründe ayrıca Vista için olan Driver'ları içeren bir klasör eklemişler. Bu yönü hoşuma gitmişti. Ha ayrıca recovery DVD de oluşturabiliyorsunuz ( 2 adet ) . Ysalnız benim gibi sistemi sıfırdan kuracak arkadaşlara öneri; mevcut kurulu programların adını not almanız. WebCam, Recovery programı vs. Lenovo'nun sürücü indirme bölümünde yok.

quote:

Orijinalden alıntı: safranboy

bende bu recovery olayına taktım kafayı..
    ücretsiz dvd falan gönderiyorlarmış bilgisi olan var mı
    ya da en sağlamı 7 ye geçiş yapmak ??

• Recovery DVD'si araştırmanıza gerek yok. Zaten hali hazırda kurulu gelen sistemle beraber Recovery için program mevcut. Onunla hem sisteme Recovery dosyaları oluşturabilirsiniz hem de DVD ( 2 adet ) oluşturabiliyorsunuz.

quote:

Orijinalden alıntı: maverick24

ancak çok sessiz bir ortamda duyabileceğim bir fan sesi. bazen sürekli çalışıyor, bazense bir çalışıp bir duruyor. biraz önce yaklaşık 3dk çalıştı şimdi ise 10sn çalışıp duruyor ve yeniden çalışıyor.
    win7 istedim gelince onu kurucam nasılsa. ama vista içinde recovery dvd araştırıyorum.
  • Açıkcası Vista çıktığından itibaren 2 senedir hiç alışamamış biri olarak SP2 sonrası olumlu yakşalmaya başladım ve XP kurulu olan LG R400 Model laptopa Vistayı geri yükledim. Gerekli düzenlemeleri ( indexleme, gereksiz servisleri kapatma vs. ) işlemleri sonrasında şu anda kullanıyoruz ( gayet seri ) . Aero açık olmasına ve ekran kartı onboard olmasına rağmen performanstan memnunum.

quote:

windows 7 gerçekten çok iyi ,vista mahvediyor bilgisayarları..27 euroya değer aslında orijinal sonuçta
  • qube26
    açıklamalar için teşekkürler..

Bir durum daha var sizinle paylaşmak istedim..Eniştem bu bilgisayarı alınca diğer enişteme de önermiş :) o da aldı bende ikisini bugun karşılaştırma fırsatı buldum bu fan sesi için..Bir tanesinde fan uzun süreli çalışıyor bir ara duruyor sonra yine çalışıyor..Diğerinde fan o kadar uzun süre çalışmıyor bir çalışıyor bir duruyor.İyice kafamıza taktık bunu müşteri hizmetlerini aradım nihayet ulaştım bunun normal olduğunu söylediler sadece ama benim kafamda yine soru işareti var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 20 Ekim 2009; 14:46:45 >
  • quote:

qube26
    açıklamalar için teşekkürler..

Bir durum daha var sizinle paylaşmak istedim..Eniştem bu bilgisayarı alınca diğer enişteme de önermiş :) o da aldı bende ikisini bugun karşılaştırma fırsatı buldum bu fan sesi için..Bir tanesinde fan uzun süreli çalışıyor bir ara duruyor sonra yine çalışıyor..Diğerinde fan o kadar uzun süre çalışmıyor bir çalışıyor bir duruyor.İyice kafamıza taktık bunu müşteri hizmetlerini aradım nihayet ulaştım bunun normal olduğunu söylediler sadece ama benim kafamda yine soru işareti var?

bence bu kadar takmayın. benim fanım bazen uzun süre çalışıyor bazen kısa süre çalışıp duruyor. üstelik hiç duyulmuyor. ama ilerde tozlanıp ses düzeyi artarmı bilemiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: lebovski

Arkadaşlar Merhaba bende notebook almayı düşünürken eleme yapa yapa bu üründe karar kıldım... almayı düşünüyorum; yorumlar da hoşuma gitti.. bahsedilen fan sesinin dışında performansı iyi gibi görünüyor...

Aşağıdaki linkte ürünü 1.089 TL ye buldum... almayı düşünen arkadaşlar için paylaşıyorum...

http://www.teknolojix.com/?urun-detay_5786_LENOVO_G550_59-024102_CD_2_0_3_320_15_6_BT_CAM_VHP.html

bu ürün t4200 bizdeki t6500

• evet arkadaşlar
    G550 vatan bilgisayar da en çok satılanlar arasında..
    yorumunuz?
  • quote:

evet arkadaşlar
    G550 vatan bilgisayar da en çok satılanlar arasında..
    yorumunuz?

• arkadaşlar bu ürünün detaylı bir incelemesini yapabilcek olan varmı
  • e yaptık ya :D daha ne detay istiosun =)
  • Win7 64bit kurdum ve şu anda performansından fiyatına göre memnunum ( T4200 işlemcili modelini 980 liraya-ocak ta ödeme ile almıştım vatandan )

Yalnız recovery programı çalışmıyor ne yaptıysam,e dvd ye de almamıştım.Acaba bu programın 64bit ini nereden bulabilirim???

Ekleme:Bu arada recovery dvd için mail attım yine başka bir başlıkta olan şekilde.
    Vatan bilgisayarın bu dvd leri temin ettiği yönünde 1-2 mesaj okudum.Ne kadar doğrudur acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 29 Ekim 2009; 21:32:25 >
  • Bir soru sormak istiyorum:

Lenovo.com üzerinde dizüstü satışı yapılıyor. 1500 avroya kadar olan ürünlerde %18 gümrük vergisi alındığını duymuştum. Acaba bu ürünü veya diğerlerini dışarıdan, internet üzerinden, lenovo.com üzerinden satın alıp Türkiye'ye getirebilir miyiz? Getirebilirsek yetkili servis işi ne olur?

Teşekkürler.
  • arkadaslar benim de bir sorum olucak.
    cogunuz gibi bende kampanyalarin cazibesiyle lenovo aldim. yazilanlardan farkli bir sorunum var... internete girdigim zaman makina donuyor. genelde gorev yoneticisini acip cpu kullanimini kontrol ettigimde % 5 i gecmiyor ama internet sayfasi uzerinde hic bir islem yapamiyorum. turkiyedeki internetin aksine yasadigim yerdeki internet oldukca hizli ( 40 Mbits ) banada internet hizindan kaynaklanan bir sorunmus gibi gelmiyor ama ortada baska biseyde yok donmasina sebep olucak.. yardimci olursaniz sevinirim
  • Ben iki tane aldım bu üründen. Daha önce de yukarıda belirtmiştim. 2 hafta önce bir tane daha aldım. Fan sesi falan yok, çıt çıksa bile sorun eden tiplerdenseniz herşey sizin için sorundur zaten.

On numara malzeme kalitesi ve fiyatına göre donanımı var. Ayrıca diğer dizüstü bilgisayarlarda sıcak hava üflerken bu soğuk üflüyor fark ettiniz mi acaba?

Recovery dvdsi oluşturmak çok kolay, kendisi anlatıyor zaten (kitapçıkta da basit olarak anlatmışlar).

2 hafta önce golddan 1260 liraya aldım, en ucuz orası veriyordu. Ups kargo ile bir günde aldım bilgisayarı.

Bu fiyat aralığında bu kalite ve donanımda başka ürün yok, alacaklar düşünmeden alsın. Numerik klavyesi de cabası
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.