Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad G550 Kullanıcı Yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
1
Favori
77.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lenovo G550 Laptop teknik özellikleri:
    * Ekran: 16:9 aspect ratio, G550 has 15-inch, G450 has 14-inch, HD LED (1366 X 768, 220 nits)
    * İşlemci: Intel Centrino2; Core2Duo (25w/35w PGA, 2.26 GHz-2.80, up to 6 MB, 1066 MHz)
    * Ekran kartı: Up to Nvidia GeForce G105M with 512 MB DDR2 memory or Intel integrated GMA X4500
    * Hafıza: Up to 4GB DDR3, 800/1066 MHz DRAM
    * Hard Disk: Up to 320 GB, 5400 rpm
    * Pil süresi: 5 hours with 6 cell and integrated graphics, 2.5 hours with discrete graphics
    * Ağırlık: 2.49 – 2.55 kg
    * Boyutlar: 318 X 245 X 26.5-36.2mm
    * Bağlantı: Ethernet, NIC/Intel WiFi Link 5150 1X2 AGN/Intel WiFi Link 5100 1X2 AGN/Non-Intel Wireless b/g/Bluetooth (optional)
    * Optik sürücü: 12.7mm SATA Optical (DVD Rambo)
    * Diğer: camera, HDMI port on PM/GM platform,
    * Yazılım: Veriface 3.5, Vista Business/Home Premium

RESİMLER

LENOVO G550

LENOVO G550

LENOVO G550

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_yanar -- 28 Eylül 2009; 0:25:52 >

• bende bunlardan yada dell almayı düşünüyorum tabiki servisteki lenovom a bağlı iade çıkarsa öyle olacak ama ben lenovodaki servis anlayışından alırsam alırım lenovo yoksa hep aklımda dell var yani siz ne dersiniz
  • pm yolladım arkadaşım
  • Arkadaşlar bu bilgisayarı almak istiyorum, bugun baktım çok beğendim. Sizin görüşleriniz nedir? Alan, kullanan oldu mu acaba ?
  • ARKDAŞIM NEREDE BAKTIN BENCE GÜZEL KASA FELAN HOŞ ÖZELLİKLERİDE HOŞ KAÇIRMA DERİM YANİ
  • Merhaba arkadaşlar

Vatan bilgisayarda bu ürünü 1200 TL ye gördüm. Daha önce bu ürünü alıp kullanan oldu mu?Kullanan varsa memnun mu? Sıkıntıları nelerdir.
    Lenovo bilgisayarların albenisi var mı, almaya değer mi? Bu soruları yanıtlayıp beni bilgilendireblirseniz çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozntly

Merhaba arkadaşlar

Vatan bilgisayarda bu ürünü 1200 TL ye gördüm. Daha önce bu ürünü alıp kullanan oldu mu?Kullanan varsa memnun mu? Sıkıntıları nelerdir.
    Lenovo bilgisayarların albenisi var mı, almaya değer mi? Bu soruları yanıtlayıp beni bilgilendireblirseniz çok sevinirim

arkadaşım bende lenovo almayı düşünyorum ama lenovo beni çok uğraştırdı bilmiyorum bunu alsam yine uğraşırmıyım n200 modelinden vardı bende şimdi iade oldu yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum ama dell ile lenovo arasında kaldım bilmiyorum ne yapsam yani bu modelin kasası falan güzel numerik tuşlar mevcut dell de bu şekilde bu fiyata ürün bulamadım açıkcası hala karar aşamasındayım anlayacağın paramı geri versinler gidicem vatan a gezicem inceleyip alacağım bu modelin olma olasılığı yüksek bende yada dell studio 1555 düşünüyorum işte alırsan burada paylaş pc yi benim içi sesiz çalışşsın yeter :D :D önceki makinem net vs falan açıkken hiç susmuyordu habiree çalışıp duruyordu fanı tek istediğim sessiz bir makine anlayacağın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo G580 Kullanıcı Topluluğu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gold bilgisayardan t6500 işlemcili g550 modelini kdv indirimi bitmeden 1295 artı yüzde 12 bonus ile aldım..yani 150 TL civarında karta bonus yüklenecek..everestle baktığımda ramlerin ddr3 1066 mhz olması süpriz oldu çünkü goldun sitesinde 800 gözüküyodu..recovery sini yapıyorum şuan..bu cihazı alışımda enterasan oldu aslında şöyleki r620 samsung almıştım..ama dvd den harddiske kopyalama hızı çok yavaştı ve direkt iade ettim..samsunga 1780 TL vermiştim lenovo ile arasında nerdeyse 500tl var ..değer mi bu kadar farka? bence değmez .. bence diyorum çünkü masaüstü bilg.ım zaten oyun için yeterli ve doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum..lenovo nun kasasının samsungdan daha sağlam bir görüntüsü var onu da ifade ediyim..daha kompakt ve fonksiyonel geldi yapısı..samsung un daha narin ve ince bir yapısı vardı..düşüncelerimi bu şekilde aktarmış olayım.
  • bende şöyle diiyim ben ce daha yeni modeller geliyor piyasa ya onlarıda bekleyin G550 modelleri Y450 Y550 modelleri fiyatları uygun şekilde gelecek Bİlginiz olsun saygılarımla
  • Şu an kullanmaktayım,kasası çok hoşuma gitti gerçekten piyasadaki çoğu laptoptan kat kat daha şık (tabi benim için)
    Performansı da fiyatına göre başarılı diyebilirim.

Tek sorunum win7 64 bit e geçtiğim için programlarda uyum sorunu yaşıyorum.
    Bu konuda yardımcı olacak,gerekli olan progların 64 bitliğni indirebileceğim site önerecek olursa sevinirim.

Vakit bulursam (ki zor görünüyor) incelemesini yapacağım
  • merhaba arkadaşlar
    g550yle şans eseri tanıştık. lenovonun başka bir modeli için gitmiştim.g550 çok daha güzel göründü gözüme. sade ve şık. ben çook memnunum. fakat pek kullanıcısı yok sanırım...
  • bugün bu üründen almak istiyorum bende ddr3 ram varmış üzerinde bu bence ürüne artı özellik katıyor, tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

bugün bu üründen almak istiyorum bende ddr3 ram varmış üzerinde bu bence ürüne artı özellik katıyor, tavsiye eder misiniz?

Ben bu gün almak için bahçelievler gold'a gittim ellerinde kalmamış
    getirceklermiş yarın alıcaz inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornia

quote:

bugün bu üründen almak istiyorum bende ddr3 ram varmış üzerinde bu bence ürüne artı özellik katıyor, tavsiye eder misiniz?

bizde sanırım golddan alacağız ama bu bonus kampanyası sadece internetten mi geçerli yoksa mağazasında da var mı?
  • arkdaşlar ürün Vatan bilgisayar satışlarına girdi bilgiiniz olsun ayriyetten 64 bitleri 1 ay içeresinde sitesine driver ları koyulacak merak etmeyin siz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_yanar -- 16 Ekim 2009; 22:57:57 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kornia

quote:

bizde sanırım golddan alacağız ama bu bonus kampanyası sadece internetten mi geçerli yoksa mağazasında da var mı?

Bu gün almaya gitim ama yanlış duymadıysam bonus kampanyası kalkmış

• Selam,

Yeğenim Cuma günü Vatan bilgisayardan G550 ( T6500 işlemci ve Nvidia M105 ekran kartlı ) model Lenovo satın aldı. Bugün Vistayı sıfırdan kurdum ve gerekli programları yükledim. Ancak dikkat ettiğim bir nokta Fan'ın sık sık devreye girmesi. Harici ekran kartlı laptopların fanları daha fazla çalışıyor biliyorum ama bu modelde 10 saniyede bir fan 5-6 sanyeliğine devereye giriyor. Fan sesi öyle çok rahatsız edici değil ama sık sık devereye girmesi kafama takıldı. Isıyı ölçmedim ama laptopa dokunduğumda her hangi bir sıkcaklık yok. Bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qube26

Selam,

Yeğenim Cuma günü Vatan bilgisayardan G550 ( T6500 işlemci ve Nvidia M105 ekran kartlı ) model Lenovo satın aldı. Bugün Vistayı sıfırdan kurdum ve gerekli programları yükledim. Ancak dikkat ettiğim bir nokta Fan'ın sık sık devreye girmesi. Harici ekran kartlı laptopların fanları daha fazla çalışıyor biliyorum ama bu modelde 10 saniyede bir fan 5-6 sanyeliğine devereye giriyor. Fan sesi öyle çok rahatsız edici değil ama sık sık devereye girmesi kafama takıldı. Isıyı ölçmedim ama laptopa dokunduğumda her hangi bir sıkcaklık yok. Bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.

aynı olayı bende yaşıyorum..sordum bi kaç kişiye normal dediler..ben de ilk başta garipsemiştim..araştırdım forumlarda bu durumun bi sorun olduğunu ve bios update ile çözüldüğünü söyleyenlerde var. özetle net bir fikrim oluşmadı bu durumun sorun olup olmadığı hakkında. kullanmaya devam ediyorum

• Arkadaşlar merhaba

Benim konum G550 değil ama yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Sorunum ise yaklaşık 3 aydır lenovo nun G530 modelini kullanıyorum. Gerçekten gayet memnun edici ama son 4 gündür bişey dikkatimi çekti yaklaşık son bir haftadır yoğun şekilde cihazın kablosuz ağ özelliğini kullanmaya başladım ve son dört gündür ilginçbir detay yakaladım. Cihazda kablosuz ağ açıkken video seyrettiğimde görüntüde yatay çizikler oluşmaya başladı sanki takılıyomuş gibi. Lenovo nun kendi test programlarını indirdim defalarca tarattım ama ekran la ilgili hiçbir sorun çıkmadı ama bu çizikler giderek çok canımı sıkmaya başladı.

Sizce bu neden olabilir? Birde G530 modelinin ekran kartını değiştirtebilme şansım var mı mesela NVİDİA takabilir miyim?

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
  • Benimde dikkatimi çeken goldun sitesinde 4*usb yazıyor ama ben 4.yü bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kornia -- 18 Ekim 2009; 18:37:24 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.