Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Gaming 15.6' 165hz-Ryzen 7 5800H-RTX3050ti 8gb-512m2ssd 11 Ay Garantili Kutulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Lenovo Ideapad Gaming 15.6" 165hz-Ryzen 7 5800H-RTX3050ti 8gb-512m2ssd 11 Ay Garantili Kutulu

Merhaba, 3080ti cihazım geldiği için fazlalık olan ve çok az kullandığım Lenovo bilgisayarımı satışa çıkarıyorum.

-Amd Ryzen 7 5800h

-Windows 11 Pro Lisans

-1 x 16gb Ram DDR4 3200mhz

-512GB Nvme SSD + fazladan 1 ssd disk sürgüsü ve yuvası mevcut dilenirse 2. disk takılabilir.

-GeForce RTX 3050ti - 4gb dahili 4gb harici toplam 8 GB

-15.6" 165 hz Full HD Ips ekran ki, aşırı hızlı mükemmel gecikmesiz müthiş bir oyun konforu var

-4 bölgeli rgb klavye

-11 ay devam eden garanti

-0 çizik 0 hata kutusu, şarj aleti ve jelatinleri dahil eksiksiz kuyumcukent lokasyonundan teslim edilecektir. Bir altın şirketinde finans ve yazılım yöneticisi olarak çalışıyorum cihazımı oldukça titiz ve sadece masa üstünde kullandım. Şimdiden alacak arkadaşa hayırlı olmasını dilerim.

İletişim, Onur Tığ - 05324879205

Lenovo Ideapad Gaming 15.6" 165hz-Ryzen 7 5800H-RTX3050ti 8gb-512m2ssd 11 Ay Garantili Kutulu

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 15000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Mayıs 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba mümkünse bilgisini verir misiniz ?

-Laptop'a 2,5" hdd eklemek için sata yuvası var mı ? (elimde fazladan disk var da...)

-Ekran kartı toplamda 8gb olarak mı çalışıyor (4 nvidia + 4gb sistem ram'i şeklinde)

Teşekkürler.

• 2,5 için notebook kutusunda jelatinin içinde bir hdd yuvası mevcut bununla notebook arka servis kapağı açılarak monte ediliyor evet.

Ekran kartı 4gb harici + 4gb ramden alıyor toplam 8gb doğrudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: WEST_BOY

2,5 için notebook kutusunda jelatinin içinde bir hdd yuvası mevcut bununla notebook arka servis kapağı açılarak monte ediliyor evet.

Ekran kartı 4gb harici + 4gb ramden alıyor toplam 8gb doğrudur.

Hocam, ekran kartı TDP kaç Watt? Onu da söylerseniz, daha açıklayıcı olur. Malum 3050ti kart, kaç Watt harcadığı modelden modele göre değişiyor. 👍🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, 16.1' yanilmisim cihaz 15.6' imiş. @sendemail Ümit abiye teslim edince farkettim bende. Cihaz kendisine teslim edilmiştir. Hdd yuvasini kontrol ediyor hayiŕli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.