Şimdi Ara

### Lenovo Ideapad Y510p Kullanıcıları Satın Alma Rehberi Ve Ön İncelemeler ### (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.431
Cevap
54
Favori
388.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Kasım'da gelmezse bir daha da gelmez. Alternatifte yok ne yapacağız bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 27 Ekim 2013; 21:21:25 >
  • y510p modelinin 4 adet serisi var lenovonun sitesinde

fiyatları 800 dolar ile 1200 dolar arası 4 seri değişiyor

ortalama bakacağımıza göre en düşük 2400 TL en yüksek 2900 veya 2800 TL arası bir fiyat bekleniyor.

İlk geldiği gün belki indirim olur da daha ucuza bile alabiliriz inşallah bir an önce gelsin :D
  • Arkadaşlar bekleyenler o.m atsınlar da y510p bekleyenlere yazayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Arkadaşlar bekleyenler o.m atsınlar da y510p bekleyenlere yazayım

Ben bekliyorum. Nere yazican

• Hocam kulüp var kurmuş olduğum birinci sayfaya bak mobildeysen ikidedir ideaoad y510p kulubu

• Valla 1 kasımda gelmezse Amerika'dan risk alarak siparişimi veriyorum beyler gemileri yaktım :) 1900'e alsam gümrükte takılsa en fazla 600 tl öderim her türlü kardayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordlombak

Valla 1 kasımda gelmezse Amerika'dan risk alarak siparişimi veriyorum beyler gemileri yaktım :) 1900'e alsam gümrükte takılsa en fazla 600 tl öderim her türlü kardayım.

1900 dediğin TL mi? 8 GB SLI versiyonu 1,199.00$ 16 GB SLI versiyonu ise 1,249.00$. Almak istediğin model, SLI olmayan versiyonu ise birşey diyemem.
  • Amazon ve ebay'da var sli versiyonu hemde

Lenovo Y510p Mesela daha direk aradığımda çıkan 1000 dolarlık alet 1984 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D906F1AB0 -- 27 Ekim 2013; 22:25:02 >
  • Birde üstüne msata 128 gb ssd alırım, tadından yenmez bilgisayar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordlombak

Amazon ve ebay'da var sli versiyonu hemde

Lenovo Y510p Mesela daha direk aradığımda çıkan 1000 dolarlık alet 1984 lira

Fiyat böyle ise iyiymiş. Ama gümrük problemleri, kargo problemleri çıkma olasılığı çok yüksek.
  • dostum ona gümrükte aşırı vergi eklerler e bay amazon dan yoksa bizde alırdık ama sıkıntı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi energycatalyst -- 27 Ekim 2013; 22:32:18 >
  • en şanslınız benim heralde. laptopu daha bugün keşfettim ve sadece 4 gün beklemem gerekiyo
    aklımda macbook pro 8gb ram 256gb ssd li modelde var ama lenovo 2800 iken macbook pro 4000 olursa güle güle macbook
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

en şanslınız benim heralde. laptopu daha bugün keşfettim ve sadece 4 gün beklemem gerekiyo
    aklımda macbook pro 8gb ram 256gb ssd li modelde var ama lenovo 2800 iken macbook pro 4000 olursa güle güle macbook

kafan güzelmiş kardeş güle güle kullan
  • Valla aşırı vergi ekleselerde üstüne 1000 lira ekleyecek halleri yok, kargo da bir problem değil ulaşamama gibi bir sorunu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WystRoupzt

quote:

en şanslınız benim heralde. laptopu daha bugün keşfettim ve sadece 4 gün beklemem gerekiyo

Yazdığım mesajda bi anormallikmi var?

• quote:

quote:

quote:

macbook ile lonovo kıyazlaman saçma biraz ikisi birbirinden ayrılan cihazlar macbook oyun için değildir zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

macbook ile lonovo kıyazlaman saçma biraz ikisi birbirinden ayrılan cihazlar macbook oyun için değildir zaten

macbookla lenovoyu kıyaslamadım
    macbook oyun için değildir bunu zaten biliyorum
    senin kafan daha güzelmiş anlaşılan...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

macbookla lenovoyu kıyaslamadım
    macbook oyun için değildir bunu zaten biliyorum
    senin kafan daha güzelmiş anlaşılan...

madem macbook alacaksın neden lenovoya yöneldin sonuçta ikisi birbirinden çok farklı donanımlar

• şuan masaüstü bilgisayarım var ve üniversitede kullanmak için laptop lazım. şuan android ve ios için uygulama geliştiriyorum. android için windows bi pc yeterli ama ios için mac şart. eğer macbook pro 3500den aşağı girerse macbook alıcam zorunluluk olarak yani keyfimden değil. ama 4000 civarı gelirsede yuh artık dicem ios a uygulama geliştirmeyi başka bi bahara bırakıp 3000in altında adam gibi bi windows laptop alıcam ve buda lenovo y510p sli oluyo
  • quote:

şuan masaüstü bilgisayarım var ve üniversitede kullanmak için laptop lazım. şuan android ve ios için uygulama geliştiriyorum. android için windows bi pc yeterli ama ios için mac şart. eğer macbook pro 3500den aşağı girerse macbook alıcam zorunluluk olarak yani keyfimden değil. ama 4000 civarı gelirsede yuh artık dicem ios a uygulama geliştirmeyi başka bi bahara bırakıp 3000in altında adam gibi bi windows laptop alıcam ve buda lenovo y510p sli oluyo

Y510p + Mac uyumlu wifi kartı ile hackintosh da kuralbilirsiniz sanıyorum. Y500 e kuranlar ve verinli kullananlar var sanırım. En büyük mesele wifi kartı gersinin çözümü var deniyor.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.