Bildirim
### Lenovo Ideapad Y510p Kullanıcıları Satın Alma Rehberi Ve Ön İncelemeler ### (465. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Beyler şarj kablosunun bilgisayara giriş yerinde son 2gündür bir temassızlık var gibi. Kabloyu oynattığım zaman PC pile geçiyor. Tekrar oynattığımda yine şarj oluyor. Şarj yeri ana karta mı bağlıydı? Eğer öyle ise (garanti bitti) en az 500-600 lira gözden çıkartmak lazım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam telaş yapmayın anakarta bağlı değil kablo şeklinde sahıbınden uzerınden alabılırsın ucuza el becerın varsa kendın bıle takabılırsın
misal:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan K.yıldrım -- 3 Kasım 2016; 20:33:17 > -
y510p de M.2 NGFF SSD tipi ssd kullanan var ise PM atabilir mi -
Nasil gidiyo beyler 4 senesine girdi laptop acaba nerde nasil bir temizletme yapmam gerekiyor.
İslemci macununu degistirmem lazim mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
Nasil gidiyo beyler 4 senesine girdi laptop acaba nerde nasil bir temizletme yapmam gerekiyor.
İslemci macununu degistirmem lazim mi acaba
Kadıköy de bir yer vardı adını unuttum bios şifresi sıfırlattım orada. iş hanının oradaydı. Tavsiye ederim
Nüzhet Efendi Sokak No:45, Osmanağa Mahallesi, 34714 Kadıköy/İstanbul buldum adresi bu. streetview'den bakarsanız bulursunuz kolay bir yer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfunjean -- 11 Aralık 2016; 0:7:40 > -
arkadaşlar hiç anakarttaki gpu su yanan oldumu ? benimkinin gt750m yandı bilgisayarcılar tamirde edemedi? yaptırıp memnun kalan oldumu ? -
ana soğutucu kronik sorunlu soğutucu 1 gpuya neredeyse temas etmeyecek gibi duruyor, bakır levha ve macun ikilisini kullanı,yada yardımcı olurum
makinasını temizletmek gerekli ayarları yaptırmak(macun vsvs) ist civarı size yardımcı olabilirim pm atın -
nasıl yandı hocam çok merak ettim hangi oyundaydız ne kadar süre oynadınız dumanlar mı çıktı -
quote:
Orijinalden alıntı: panter20
nasıl yandı hocam çok merak ettim hangi oyundaydız ne kadar süre oynadınız dumanlar mı çıktı
kardeşim pc yi açmak için açma tuşuna basmış, ışıklar gelmiş ama bios ekranı falan gelmemiş sonra pc yi kapatmış beni aradı pc bozuldu dedi, akşam eve geldim baktım açılmıyor servise yolladım. servis fotoğraflarını attı, hani şarj adaptörünü taktığımız soket varya o soketi anakarta bağlayan kablolar erimiş. eriyincede kısa devre yapmış normalde anakartta 2 det sigorta var bunların atarak anakarta zarar vermesini önlemesi gerek onlar atmamış doğal olarak kart yanmış. kesinlikle üretim hatası fakat lenovo-bdh bize kitledi -
anakartta arıza var mı yani çalışır durumda fakat ekran kartı mı yok artık?
Normalde ekrana hiçbir şekilde görüntü gekmiyor, hdmı dan televizyona bağlayıp biosa girersen sadece çizgiler geliyor ama tamir etsin diye bi bilgisayarcıya verdim iyice bozdu artık oda olmuyor, aliexpressten yeni kart aldım ya satıcı bozuk kart yolladı yada kargoda bozuldu kavga ederek zorla parayı geri aldım. Pc şuan pert durumda :D
3-4 gün önceye kadar laptopumda hiç bi sıkıntı yoktu (y510p). fakat bugünlerde şarj problemi çıktı. Sağ altta pilin üstüne geliyorum 'tam dolum için 05 dakika gerekli' diyor, tıklıyorum şarj %0 ve hiç artmıyor. Google da biraz arattım energy management programının yüklenmesi ordan pil resetlemesi yapılmasını tavsiye etmişler. Fakat Lenovo Support tan indirdiğim kurulum bitince program çalışmıyor. başka bi program kurmayı denedim onda da sıkıntı çıkarttı.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Hayırlı geceler... -
-
-
Daha dün gece yerindeydi f1 tuşu kaybolmuş bu laptopun klavye falanda led li bulamayız dimi tuş. -
nvidia denetim masasından slı aktifmi ? eğer aktifse kapatın pc yi yeniden başlatıp tekrar aktif edin belki düzelir benim y510p anakart yaktı o yüzden net birşey diyemiyorum
black nikli arkadaş maalesef y150p nin bazı modellerinde ssd girişi yok, yurt dışında biri konnektörü sonradan lehimlemişti biosta falan ssd yi tanımadığını yazmıştı zaten ssd li ve ssd siz anakartta çok az komponent farkı var gibi. Takman imkansız.
erdi nickli arkadaş y510p nin klavyesi sahibindende 50 lira civarı -
Tech|Inferno ForumsTech|Infernohttps://www.techinferno.com/index.php?/forums/topic/7548-lenovo-y510p-self-soldered-m2-slot/&do=findComment&comment=157443
Adam yapmis bazi ekstra smd kapasitor ve jumper lehimlemek gerekiyormus
antalyada 2 tane bilgisayarcıya götürdüm bi gpu reworku beceremediler bunu yapabilecek kişi yoktur herhalde
Arkadaslar herkese merhaba. Elimde vatandan alinma ikinci el lenovo y510p gt 755 var. Sli degil. Icindeki 1tb hdd yi cikartip yerine 240 gb hyoerx savage ssd yi takabilirmiyim ? Yardimci olabilecek arkadaslar olursa cok sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X