Şimdi Ara

### Lenovo Ideapad Y510p Kullanıcıları Satın Alma Rehberi Ve Ön İncelemeler ### (463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.431
Cevap
54
Favori
388.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler klavye tuşlarına nolduysa elimde kalmaya başladı bende sökerken kırdım 1-2 tane şuan 3.5 klavye tuşu kırık birisi tam sağlam değil ne yapmam lazım garanti yok ?
    Servise nasıl gönderebilirim ne kadarda hallederler ilk defa servise göndericem yardımcı olur musunuz ?

Servis dışında çözüm varmı ?
  • Orjinal laptop klavyesi satan bir yer var mı ?
  • CeBiDeX kullanıcısına yanıt
    serviste cok pahalıya denk gelir sadece hızmet bedeli altında 30-40 tl talep ediyorlar tavsıyem 0 yada 2. el klavye al kednın tak yapamam dersen yakında bı bılgısayarcıya gotur daha hesaplı tutar gıttgıdıyor n11 ve sahıbınde var ama ben ıllede servıse guvenırım dıyorsan servisle irtibata geçerek urunu getırttırebılırsın ve kendın takablırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan K.yıldrım

serviste cok pahalıya denk gelir sadece hızmet bedeli altında 30-40 tl talep ediyorlar tavsıyem 0 yada 2. el klavye al kednın tak yapamam dersen yakında bı bılgısayarcıya gotur daha hesaplı tutar gıttgıdıyor n11 ve sahıbınde var ama ben ıllede servıse guvenırım dıyorsan servisle irtibata geçerek urunu getırttırebılırsın ve kendın takablırsın

Ben orjinal takmak istiyorum kendim takabilirim n11dekiler ve gittigidiyordaki Y510P klavyeler Lenovo'nun kendi yapımı değil. Servis ile iletişime geçtim 5 dk önce, laptobun seri numarası ve parçanın kodunu sordu seri numarasını falan biliyorum dedim ama parça kodu lazım falan dedi fiyatınıda sordum söyliyemem parça kodsuz dedi bu klavyenin kodunu nasıl öğrenebilirim ? Tamda lenovo teknik servisin zamanı bitti Cuma 18.00 a kadar çalışıyorlar.

hocam açıkcası kodunu da yazacaktım fakat parça kodu y510p klavye için 3 tane felan var arkadan aydınlatmalı felan fılan dıye bılmedıgım 2 terım de var o yuzden yazmadım ama yukarlarda ben lınk paylaşmıştım pdf şeklinde ordan parça kodlarını servıse yollayıp içeriği hakkında bılgı alabılırsınız
  • quote:

hocam açıkcası kodunu da yazacaktım fakat parça kodu y510p klavye için 3 tane felan var arkadan aydınlatmalı felan fılan dıye bılmedıgım 2 terım de var o yuzden yazmadım ama yukarlarda ben lınk paylaşmıştım pdf şeklinde ordan parça kodlarını servıse yollayıp içeriği hakkında bılgı alabılırsınız

Gördüm hocam pdfden bulmak sıkıntı. İçini açıp klavyenin orda yazar mı kodu birde ortalama olarak sizce ne kadardır fiyatı
    Fiyatı hakkında lenovo ne der hiç bilmiyorum ama klavyenın arkasında yazar
  • quote:

Fiyatı hakkında lenovo ne der hiç bilmiyorum ama klavyenın arkasında yazar

Klavyenin arkasında model no: Y590-TR yazıyor omu oluyor klavye kodu

Lenovo P/N : 25205442 Model NO, LCFC P/N, OKI P/N, Yazıyor ve altta bir tane daha kod var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeBiDeX -- 21 Mayıs 2016; 12:30:35 >
  • Bigisayarım çok toz olmuştu 4-5 gün önce açık temizledim. şimdi ikinci ekran kartı sli aktif değilken sadece chromeda video izlesem bile çalışıp 90-95 derece görüyor durduramıyorum garanti bitti ne yapmam lazım. Biraz öncede donup watchdog_violation mavi ekranı verdi. (daha öncede veriyordu sık sık ama recovery yapınca düzelmişti)
  • castiel1899 C kullanıcısına yanıt
    cpu ve vga termal macunlarını değiştirin eğer anlamıyorsanız bi bilgisayarcıya verın riske girmeyın
  • acaba ddr 4 ram taksam sorun olurmuki verim alabilir miyim ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam john

acaba ddr 4 ram taksam sorun olurmuki verim alabilir miyim ki?

pin farkı var mı bilemiyorum ama bence risk almaya degmez.

ben şundan aldım
    www.amazon.com
    Amazon.com: Kingston Technology HyperX Impact 16GB (2 x 8G) 204-Pin DDR3 SO-DIMM DDR3L 1600 MHz (PC3L 12800) Laptop Memory Model HX316LS9IBK2/16: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/Kingston-HyperX-1600MHz-HX316LS9IBK2-16/dp/B00KQCOV5C/ref=sr_1_14?ie=UTF8&qid=1466123181&sr=8-14&keywords=hyperx+ddr3

TR'de tanesi 150 liraya satılıyor. ben 2sini 200 liraya almiştim 2 ay önce filan.
    tabii bilmiyorum siz kapasiteyi nekadar düşünüyorsunuz ama 16GB'a yükseltmek için düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

### Lenovo Ideapad Y510p Kullanıcıları Satın Alma Rehberi Ve Ön İncelemeler ###

• McCarty kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için sağolun hocam sanırım ddr 4 ram için bu anakart uyumlu değil.
    sizin aldığınız bu ramlerin katkısı ne kadar acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam john

bilgilendirme için sağolun hocam sanırım ddr 4 ram için bu anakart uyumlu değil.
    sizin aldığınız bu ramlerin katkısı ne kadar acaba??

ben öyle abartı bi fark göremedim. zaten 8GB kullanırken de öyle max bi kullanım söz konusu değildi. ama kafamda hep vardı 16 yapayım iyi olur oyunlar zaten her geçen gün fazla fazla ram istediginden ben aldım taktim.

bu farkı belki windows 7 ile sistem derecesi testi yaptıgımızda görmemiz mümkün olabilir. onun dışında gözle görülür bir fark yok bence.
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba ben bu cihazı kullanıyorumda wifi sorunu vardı sonra sorunu çözdüm çözdükten sonra ses gelmemeye başladı kulaklık takınca geliyor ama normalde hoparlörlerden ses gelmiyor birde bu cihaza uygun soğutucu söylebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gta5 oynuyorken klavyenin orta kısmı çok ısınıyor , diğer oyunlarda yapmıyor yok mu bir çaresi?
  • snowbard kullanıcısına yanıt
    üstte sogukluk modları var donsuzbalik arkadaşımızın yapmiş olduğu onları yap ve bırde notebook sogutucu kullan sorun kalmaz
  • y510p için 128 veya 256 gb ssd alıcamda şu ngff mi her neyse onun ssd leri satan bir site var mı?
  • 3000 lirsya kasami topliyim yoksa bu cihazimi allayim dostoar onerir misiniz gta online oynucagim da internette pek bulamadim fps degerleri nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.